Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar ben bilge beyle konusup alt dudağıma da çok az miktarda yağ enjekte ettiricem sizce bir ücret alır mı ? alırsa ne kadar alır ?

bildiğim kadarıyla hiçbir ameliyattan ucret almıyor.sadece gereken protezi sen alıyorsun.yağ enjekte ettirmekte protez gerektirmediği için masrafsız cıkarırsın herhalde.yinede bir göruş derim.

Umarım ameliyatın istediğin gibi iyi geçer,Allah sana ve ailene kolaylık versin,inşallah acısız sona erer.

çok tşk beni düşündüğün için,dediğin gibi ameliyat gününü çok erken almışsın çokkk iyi olmuş, Allah sana,sevenlerine sabır ve kolaylık versin.
inşallah ameliyatının çok iyi geçmesi dileğiyle.

ne yazıkki bende dun uye oldum ve msj gönderme hakkım yok yoksa bilge beyin numarasını isteyen arkadaşlara verebilirdim.ama dediğim polikliniğe bağlanmadan gibi operatöre bağlanıp bilge beyi bağlamalarını söyleyin ve doktorun salı ve perşembe ameliyat gunleri bu gunlerde ulasamzsın bu gnler dısında arayın.
bilge beye ameliyat olan arkadaşlar beni eklebilirmisiniz fotolarınızı görmek istiyorum.alçılarım cıktığında bende ekleyeceğim bir kaç foto.görmek isteyen arkadaşlar eklebiliriler.

Tesekkürler canıım inş sende en kısa zamanda ulaşırsın Bilge beye :)

bildiğim kadarıyla hiçbir ameliyattan ucret almıyor.sadece gereken protezi sen alıyorsun.yağ enjekte ettirmekte protez gerektirmediği için masrafsız cıkarırsın herhalde.yinede bir göruş derim.

a aa ciddimisin ay çok iyi olur yaaaa :/://// .. sen nerden biliyosun canım ücret almadığnı ?

ben gaziantepten gittim ameliyat olmaya orda biraz sordum soruşturdum almıyor dediler. yinede tam olarak bilmiyorum bana söylenen bu.ama almaz byk ihtimalle çnku 6-7 saat suren ameliyatlardan kuruş almadı adamcağız cok sasırdım duyunca.gunde 6-7 ameliyata giriyor ve ucretsiz yapıyor. dudak ameliyatları en fazla 1 saat suruyor.ki seninki cok daha kısa surer almayacak buyuk ihtimalle.

karar vermek acısından daha yardımcı olacak tır inanın özelikle benim için görmeden karar vermem imkansız ve matmazel şimdi fotograf cekip uzerinde oynama yapıo galıba resim üzerinde gösterio seklini dogru anlamışmıyım canım öyleyse sorun yok ve gercekten daha cok resim koyun lütfennnnnnnn

Tatlım tesekkür ederim cevapların için .. Bende samsundan gidiyorum bakalım .. İnş sonuç güzel olur ben biraz mükemmelliyetçiyim sen memnunmusun ?

Tatlım tesekkür ederim cevapların için .. Bende samsundan gidiyorum bakalım .. İnş sonuç güzel olur ben biraz mükemmelliyetçiyim sen memnunmusun ?

canım ben geçtiğimiz salı ameliyat oldum henz beş gunluk alcıda.benim yuzum gözm cok şişti morardı.cok hassas bir cilde ve vucuda sahip değilim aslında ama burun derisi kalın olursa sıyırmak zor olduğundan biraz hırpalanıyormuş ve morarıyormuş.cok fazla ağrım olmadı tek problemim nefes alıp vermekte zorluk çekmemdi. burnumun sekli altan baktığm zaman dzgnu çgen gibi görnyor ucu sivri duruyor ameliyata girmeden ustne basa basa söylemiştim sivri olmasın diye.bilmiyorum alçı cıktığında şişlikler indiğinde belki değişir.inşallah değişir yoksa hiç doğal olmayacakmış gibi geliyor bana.biraz moralimi bozdu bu durum.inşallah seninki istediğin gibi sonuçlanır canım))

sıkma canınııı ..... Burun çok fazla değişiyormus dediklerine göre bende bu durumdan çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok sabııır sabır :))

gerçekten şanslıymışsın bende on gün önce muayene oldum 2 marta gün verdi bana

gerçekten şanslıymışsın bende on gün önce muayene oldum 2 marta gün verdi bana

alaaah allaah ben cidden sanslıyım sanırım umarım ameliyat sonundada bu kadar şanslı olurummm .. Ben yoğunluk yok bu ay sanıyodum o yüzden erken verdi diye düşünmüştüm ...

Kızlar ben bilge beyle konusup alt dudağıma da çok az miktarda yağ enjekte ettiricem sizce bir ücret alır mı ? alırsa ne kadar alır ?
Eğer sana ait olan yağı koyacaksa para almaz ama sen sigara kullanıyorsan on onbeşgün dışarı çıkamıyacak şişliklerle gezdikten sonra aynen eski halini alır sen yinede bir sor çünkü sigara içmeyenlerde bile tutma oranı çok az.

Canım eğer mükemmelliyetçiysen ve sonuçta çıkan küçük hataları kafana takacaksan ve bu takıntılar senin hayatının diğer bölümünü etkileyecekse iyi düşün çünkü ben ücünçü dördüncü defa burun ameliyatı olanları gördüm. Oraya gidince sabahları poliklinikte beklerken oraya bilge beyin hastaları geliyor cok önceden yaptıranlarda kontrole geliyor onlarla konuş çünkü ben internette bilgel beyle ilgili çok güzel yorumlar okuyup öyle karar verdim ama oraya gidince bilge beyin yaptığı çok kötü burunlar gördüm hatta vazgeçmiştim yinede bi görüşeyim dedim benim burnum çok sorunlu olduğu için her halukarda çıkan sonuç şu ankinden daha iyi olacağından karar verdim. Şans faktörü benden yanaydı sanırım şu anda şişlikler var ama çokta sorun var gibi durmuyor hafif bi sola yamukluk dışında. Tabii şişlikler inince ne olur bilmiyorum. Ama Bilge Bey hakikaten çok ilgili ve iyi bir insan. Ve çok fazla burun ameliyatı yapıyor. Tecrübeli olduğu muhakkak. Eğer burnun benimki gibi çok kötüyse düşünme herhalukarda çıkan sonuç şu ankinden iyi olacağı kesin. Ama mükemmelliyetçiysen sende ikinci üçüncü ameliyatlara mecbur olabilirsin. Tabii mükemmel olması veya olmaması ihtimal bunlar. Mükemmelliyetçi olduğunu hocaya mutlaka söyle sana zaten gerekli bilgileri ve ihtimalleri kendi söyler.

Sigara kullanmıyorum ben sorucam işte bakalım ... ama karasızım ya bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…