- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Kızlar ben bilge beyle konusup alt dudağıma da çok az miktarda yağ enjekte ettiricem sizce bir ücret alır mı ? alırsa ne kadar alır ?
:/ şans çok önemli.... ben bi dr.dan %100 herkesin memnun olduunu henüz görmedim....illaki birileride beğenmicek.... eleştriler kimseyi çok etkilememeli.. önemli olan memnun olan kişi sayısının çokluğu... herkes memnunda arada 3 5 kişi memnun değilse oda onnarın şansıdır..... herkese bol şans....
canım msg hakkım dolsaydı ben özel numara gönderiridm sana ben aradım yılbaşından 1 gün önce falandı ve bana hemen randevu verdi çok şaşırdım herkez çok dolu falan demişti ... Bu cuma ameliyatım var bakalım inş hersey istediğim gibi oluur:))) Dualarınız benimle olsun lütfen .......
cnm direkt operatöre bağlanıp bilge beyi bağlamalarını söyle polikliniğe bağlandığında sekreter bağlamıyor.
çok tşk beni düşündüğün için,dediğin gibi ameliyat gününü çok erken almışsın çokkk iyi olmuş, Allah sana,sevenlerine sabır ve kolaylık versin.
inşallah ameliyatının çok iyi geçmesi dileğiyle.
bildiğim kadarıyla hiçbir ameliyattan ucret almıyor.sadece gereken protezi sen alıyorsun.yağ enjekte ettirmekte protez gerektirmediği için masrafsız cıkarırsın herhalde.yinede bir göruş derim.
ben gaziantepten gittim ameliyat olmaya orda biraz sordum soruşturdum almıyor dediler. yinede tam olarak bilmiyorum bana söylenen bu.ama almaz byk ihtimalle çnku 6-7 saat suren ameliyatlardan kuruş almadı adamcağız cok sasırdım duyunca.gunde 6-7 ameliyata giriyor ve ucretsiz yapıyor. dudak ameliyatları en fazla 1 saat suruyor.ki seninki cok daha kısa surer almayacak buyuk ihtimalle.
Tatlım tesekkür ederim cevapların için .. Bende samsundan gidiyorum bakalım .. İnş sonuç güzel olur ben biraz mükemmelliyetçiyim sen memnunmusun ?
canım ben geçtiğimiz salı ameliyat oldum henz beş gunluk alcıda.benim yuzum gözm cok şişti morardı.cok hassas bir cilde ve vucuda sahip değilim aslında ama burun derisi kalın olursa sıyırmak zor olduğundan biraz hırpalanıyormuş ve morarıyormuş.cok fazla ağrım olmadı tek problemim nefes alıp vermekte zorluk çekmemdi. burnumun sekli altan baktığm zaman dzgnu çgen gibi görnyor ucu sivri duruyor ameliyata girmeden ustne basa basa söylemiştim sivri olmasın diye.bilmiyorum alçı cıktığında şişlikler indiğinde belki değişir.inşallah değişir yoksa hiç doğal olmayacakmış gibi geliyor bana.biraz moralimi bozdu bu durum.inşallah seninki istediğin gibi sonuçlanır canım))
eger burnuma estetik yaparsam dudaklarımıda azcık dolgunlastırırımyaptıkmı bi kere yapalım dimi
canım msg hakkım dolsaydı ben özel numara gönderiridm sana ben aradım yılbaşından 1 gün önce falandı ve bana hemen randevu verdi çok şaşırdım herkez çok dolu falan demişti ... Bu cuma ameliyatım var bakalım inş hersey istediğim gibi oluur:))) Dualarınız benimle olsun lütfen .......
gerçekten şanslıymışsın bende on gün önce muayene oldum 2 marta gün verdi bana
Eğer sana ait olan yağı koyacaksa para almaz ama sen sigara kullanıyorsan on onbeşgün dışarı çıkamıyacak şişliklerle gezdikten sonra aynen eski halini alır sen yinede bir sor çünkü sigara içmeyenlerde bile tutma oranı çok az.Kızlar ben bilge beyle konusup alt dudağıma da çok az miktarda yağ enjekte ettiricem sizce bir ücret alır mı ? alırsa ne kadar alır ?
haha sende bendensiin :) bakalım ben göğüs ve yanakta düşünüyorum[/QUOTEk
Bu kadar operosyonun zaman alacağını ve tek doktorun bunları tek başına yapmayacağını stajyerlere veya asistanınada bırakabileceği ihtimalini unutmayın. Ayrıca yüzde değişiklik yapılınca ona alışana kadar başka birini yaptırmak bence akıllıca değil bunu en yakınımında yaptıran birinden biliyorum. Canım çok iyi düşün derim. Çünkü geri dönüş yok.
Tatlım tesekkür ederim cevapların için .. Bende samsundan gidiyorum bakalım .. İnş sonuç güzel olur ben biraz mükemmelliyetçiyim sen memnunmusun ?
Eğer sana ait olan yağı koyacaksa para almaz ama sen sigara kullanıyorsan on onbeşgün dışarı çıkamıyacak şişliklerle gezdikten sonra aynen eski halini alır sen yinede bir sor çünkü sigara içmeyenlerde bile tutma oranı çok az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?