Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Canım gülünce falan ince olduğunu farketmiş olmalısın. Ruj sürünce kalınlaşıyor normalde o kadar da büyük değil ama haklısın yani ... Takcak bişe aramısım demekki

yaaa ben de uzun süredir Bilge Bey ile ilgili yorumlarınızı takip ediyorum ama yazdıgım msj lara nıye kımse cvp vermıyo halbukı herkes burda gayet samımı ve ıcten paylasımlarda bulunuyo..Bu amelıyatı olan arkadaslar lutfen yardımlarınızı ve deneyımlerınızı ozellıkle de resımlerınızı esırgemeyın sonucta sız de bu sureclerden gectınız ve olmayan arkadasları en ıyı sız anlarsınız dımi(

shina senin bu sitem dolu mesajını görünce acaba niye cevap vermemişiz bu kızcağıza diye düşündüm ve büyük bir sabırla topiğin sayfalarını geriye doğru inceleyerek senin daha önce yazıp da bizim kaale almadığımız mesajını aradım. en sonunda 21. sayfada en üstteki yazını buldum. ve peşi sıra mavi44 arkadaşımın ardından da benim sana verdiğimiz cevapları gördüm. zaten yaklaşık bir ay olmuş ve sen geri dönüş yapmamışsın. anlamadım ki neden bu kadar yakındığını? topiği düzgünce takip edersen zaten detaylı bir şekilde anlatmışız ameliyat sürecindeki deneyimlerimizi. hem resmi olan kişilere arkadaşlık gönderirsen kabul eder ve resimlerini görürsün. ben sana gönderdim. albümde resimlerim var. umarım bir fikir oluşturursun...

iyi akşamlar canım kusura bakma biraz geç cvp veriyorum ama ancak musait olabildim.ben geçtiğimiz haftayı malatyada geçirdim birkaç defa kontrole gitttim orda konusuluyordu yaz tatilinin randevularının şimdiden dolmaya basladığı. eğer gidebilme imkanın varsa git görş derim.yoksa randevunu al ameliyat öncesi görşrsn ben öle yaptım. eylln son haftalarında telefondan aldım randevuyu teeee uç ay sonrasına verdiler ameliyatan bir gn önce doktorla yuz yuze görştum ama sana yazın olma derim canım ya cok zorluk cekersin.yznde alçı sargı falan oluyor terlersin sıkılırsın banyo edemezsin.evt bilge bey hastalarıyla cok ilgileniyor. hastalarıyla diyalogu cok iyi.işinide gzel yapan biri.hastalarının geneli memnun ama memnun kalmayanlarda var tabii. bandajlarım cıktığğında bir kaç foto ekleyeceğim. eski ve yeni resimlerimi. aradki farkıda görmş olursunuz.
ameliyata girerken titreye titreye girdim cok korkuyordum.ama korktuğuma hiç değmedi.hiç korkma korkacak hiç birsey yok.eğer kuvvetli bir bnyen varsa narkozun etkilerinide cabuk atlatırsın ameliyatım yaklasık 3 saat surdu. sabah sekizde girdim on birde cıktım akşam altı gibi ayağa kalktım hastanenin içinde tur atmaya başladım..:)bir gece hastanede yattım ertesi sabah cıktım antebe geldim. ameliyattan sonraki sreçte biraz zorluk çektim tabii ama dayanılmayacak gibide değildi baş ağrılarım oluyordu ağrı kesicilerle idare ediyordum.tek sorunum rahat nefes alıp veremembirde boğazımın kuruyor olmasıydı.sana şimdiden geçmiş olsun diyorum.görşrz :))

Yok canım ben samsunluyum samsunda yaşıyorum oraya gidip geldim bir maceraydı benim içinde ...ayyy çok tesekkür ederim iltifatların için :))

perşembe gn alçımı aldırmaya gittiğimde samsundan gelecek bir hastadan bahsediyorlardı gelmedi yerine baskasını çağralım diye. o senmiydin yoksa kız.

perşembe gn alçımı aldırmaya gittiğimde samsundan gelecek bir hastadan bahsediyorlardı gelmedi yerine baskasını çağralım diye. o senmiydin yoksa kız.

aaaaaa olabilir... Geç kaldım biraz 10 gibi demişlerdi 11.30 gibi gittim ben belki de karsılaşmışızdırr baya ordaydım çünkü

çok sağol canım :))) ben dün annemle de konuştum annem tanıyormuş zaten bilge beyi ay nasıl mutlu oldum doktora karar vermiş olduk böylece. canım ben yazın olmak zorundayım başka şansım yok artık napalım kokucaz bir kaç gün orda kalacağım ev zaten yazın serin olmasıyla ünlü atlatırım bir şekilde. senin ameliyatın uzun sürmüş baya 3 saat. şimdi nasılsın hala bir sıkıntın falan var mı? geçmiş olsun tekrar canım.
pazartesi falan arar randevu alırız heralde hemen uçak biletlerimi falan da alırım ay inşallah güzel olur ya benim burnum çok çirkin değil zaten ama ucu düşük

matmazell ilgine sonsuz tesekkurler evet haklısın bı ara netımden kaynaklanan problemlerden dolayı takıp edemeıstım ama yakın zamanda arkadaslık yolladıgım resımlerını gormek ıstedıgımı belırtıgım msj lar atmıstım kımse gerı donmedıgı ıcındı bu sıtemım.ayrıca yorumlarınızı okuyorum takıp etmeye calısıyorum topıgı fakat ozellıkle resım gormek ıstıyorum en azından fıkırlerımın kesınlesmesı acısından tekrar cvb ın ıcın tesekkur edıyorum

evt bayağı surdu cok buyuk problemli bir burnum yoktu aslında öle cok yontlamlarına gerekte yoktu ama uzun surdu bayağı.suanda aıntı dışında bir problemim yok cok şukur zorlu gunlaeri atlattık darısı senin basına ins istediğin gibi sonuçlanır.:))

canım herkes resim paylaşmıyor ve paylaşanlar da kısa süreliğine koyup hemen kapatıyorlar. düzenli takip edebilirsen yakalarsın :) :80:

canım herkes resim paylaşmıyor ve paylaşanlar da kısa süreliğine koyup hemen kapatıyorlar. düzenli takip edebilirsen yakalarsın :) :80:

bundan sonra daha duzenlı kontrol edıcem ,gercekten burnun cok dogal ve sana da cok yakısmıs.bilge bey cıltteki ız ve yaraların tedavısıni de yapıyor mu?

bundan sonra daha duzenlı kontrol edıcem ,gercekten burnun cok dogal ve sana da cok yakısmıs.bilge bey cıltteki ız ve yaraların tedavısıni de yapıyor mu?

canım teşekkür ediyorum. Bilge bey ciltteki izlerin tedavisini yapıyor mu bilmiyorum canım sen bir sor bakalım.

Evet canm alçılarda bandajlarda çıktı ama yüzümde hala şişlikler var onlarda insin koycam öncesi ve sonrası resmi. Çok şaşıracaksınız değişime.

ALEW07 hadi ama senden ses soluk çıkmıyor. resim yükleyecektin sözün var unutturamazsın bize :130: haydi bekliyoruz heyecanla

iyi akşamlar arkadaşlar.bungn bandajlarım alındı fakat burnum cok cok şiş. sizin şişlikleriniz ne kadar zamanda indiler acaba?? valla eskisinden daha buyuk görunuyor.iğrenççç..((

iyi akşamlar arkadaşlar.bungn bandajlarım alındı fakat burnum cok cok şiş. sizin şişlikleriniz ne kadar zamanda indiler acaba?? valla eskisinden daha buyuk görunuyor.iğrenççç..((
seni çok iyi anlıyorum canım ama burun ameliyatı sabır işi ilk alçı değişiminde Bilge bey bu senin burnun değil çok şiş şuan demişti benim 45 gün oldu hala ucu çok şiş arkadaşım ilk gördüğümde şok olmuş ne hale getirmiş bu kendini diye söylenmiş içinden bugün dediki 15 günde epey düzldi indi şişliklerin diyor. sabırlı olmak lazım ilk gördüğünde şok olman normal emin ol büyük çoğunluk senin gibi düşünüyor haftaya bile farkedilir ölçüde iner şişliklerin hiççç moralini bozmaa sende biliyorsun ki şiş burnun ve zamanla inecek ve çok güzel bir burnuşun olacak

3 temmuza randevu aldııık :)))
30 haziranda da malatya'ya gitmem gerekiyormuş iş resmiyete binince bana bi heyecan geldi

Nihayet sonun da matmazelll,in yardımıyla Bilge beyle görüşebildim kendisi denildiği gibi çok anlayışlı ve iyi bir insan,normal de Mart,ın ikisine gün verdi ama bir ihtimal 31 ocak ta seni arayıp çağırabiliriz dedi.
matmazelll,e tekrar çok çokkk teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…