- Konu Sahibi EstetikEditor
-
gzzmd ben sana takılmıştım ama yok böyle bir şey diyorum gerçekten sen dudaklarına da dolgu düşünmüşsün.bence haline şükret elindekilerin kıymetini bil bırak da olmayanlar ağlasın sen boşuna strese giriyorsun. psikolojini toparla bence... profiline girip resimlerine bakanlar eminim bana hak vereceklerdir...
arkadaslar merhaba bilge bey ı epeydır arastırıyorum fakat burdan hastalarından bırebır bılgı almak cok daha guzel, bu katkılarınızdan dolayı coook tesekkur ederım.Yalnız bazı arkadaslar genellıkle herkese aynı tur burun yaptıgını ve tasarım yapmadıgını belırtmıs yaa olan arkadasların fotolarını gormemızın bı sakıncası var mı acaba bu konuda yardımcı olamaz mısınız please:))
tasarım yapmıyor Bilge bey ama herkese aynı burun yaptığını söyleyemem ben 1 ay önce ameliyat oldum resimlerim var profilimde bakabilirsiniz ama çok şiş orda şimdi farkedilebilir oranda indi şişliklerim yeni fotolar ekleyeceğim yakında
bilge bey herkese aynı burunlar yapmıyor zaten istese de böyle bir şey mümkün olamaz çünkü herkesin kendi orjinal burnu farklı ve sonuçta eski burnundan yola çıkarak düzeltmeler yapılıyor. sanırım tek düze ve bariz estetikli burunlar yapan doktorlar ancak bunu başarabilir. onu da tahmin edersiniz ucu iyice havaya kalkmış minnacık burunlar... bilge bey ise aşırı doğallıktan yana. mesela ben şimdiki burnumdan biraz daha küçük ve kavisli istemiştim ama yüzüme yakışmayacağını söyleyerek kendi düşündüğü gibi bir burun yaptı. benim aklım hala minnacık burunlarda kaldı ama çevremdeki herkes iyi ki de daha küçültülmemiş diyor ve çok beğeniyorlar. ben de eski halinden çok çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ve bu beni tatmin ediyor. darısı isteyen herkesin burnuna olsun...
yaaa ben de uzun süredir Bilge Bey ile ilgili yorumlarınızı takip ediyorum ama yazdıgım msj lara nıye kımse cvp vermıyo halbukı herkes burda gayet samımı ve ıcten paylasımlarda bulunuyo..Bu amelıyatı olan arkadaslar lutfen yardımlarınızı ve deneyımlerınızı ozellıkle de resımlerınızı esırgemeyın sonucta sız de bu sureclerden gectınız ve olmayan arkadasları en ıyı sız anlarsınız dımi(
ay kızlar sağolun ya hemen gününde cevap verdiniz hepiniz
şimdiden al diyosun yani canım ama ben doktor konusunda o kadar net değilim :S ay ne yapıcam ya annem bu aralar 1 günlüğüne gidicekmiş ben de takılsam mı peşinne doktor beyle de yüz yüze görüşmüş olurum :/ anladığım kadarıyla bilge bey çok anlayışlı ve hastasını gözeten bir doktor aslında işe ticaret olarak değil de bu şekilde bakan birisine kendini bırakmak çok mantıklı görünüyor. sen fotoğraf koyacak mısın canım seninkilere de bakarım.
ha bir de senin ameliyat sürecin nasıl geçti ne zaman geldin? kaç saat sürdü ameliyat? hastanede kaldın mı? vs vs
melek çok geçmiş olsun canım inşallah sen de istediğin gibi güzel bir burnuşa kavuşursun....
Yok canım ben samsunluyum samsunda yaşıyorum oraya gidip geldim bir maceraydı benim içinde...ayyy çok tesekkür ederim iltifatların için :))
perşembe gn alçımı aldırmaya gittiğimde samsundan gelecek bir hastadan bahsediyorlardı gelmedi yerine baskasını çağralım diye. o senmiydin yoksa kız.
iyi akşamlar canım kusura bakma biraz geç cvp veriyorum ama ancak musait olabildim.ben geçtiğimiz haftayı malatyada geçirdim birkaç defa kontrole gitttim orda konusuluyordu yaz tatilinin randevularının şimdiden dolmaya basladığı. eğer gidebilme imkanın varsa git görş derim.yoksa randevunu al ameliyat öncesi görşrsn ben öle yaptım. eylln son haftalarında telefondan aldım randevuyu teeee uç ay sonrasına verdiler ameliyatan bir gn önce doktorla yuz yuze görştum ama sana yazın olma derim canım ya cok zorluk cekersin.yznde alçı sargı falan oluyor terlersin sıkılırsın banyo edemezsin.evt bilge bey hastalarıyla cok ilgileniyor. hastalarıyla diyalogu cok iyi.işinide gzel yapan biri.hastalarının geneli memnun ama memnun kalmayanlarda var tabii. bandajlarım cıktığğında bir kaç foto ekleyeceğim. eski ve yeni resimlerimi. aradki farkıda görmş olursunuz.
ameliyata girerken titreye titreye girdim cok korkuyordum.ama korktuğuma hiç değmedi.hiç korkma korkacak hiç birsey yok.eğer kuvvetli bir bnyen varsa narkozun etkilerinide cabuk atlatırsın ameliyatım yaklasık 3 saat surdu. sabah sekizde girdim on birde cıktım akşam altı gibi ayağa kalktım hastanenin içinde tur atmaya başladım..:)bir gece hastanede yattım ertesi sabah cıktım antebe geldim. ameliyattan sonraki sreçte biraz zorluk çektim tabii ama dayanılmayacak gibide değildi baş ağrılarım oluyordu ağrı kesicilerle idare ediyordum.tek sorunum rahat nefes alıp veremembirde boğazımın kuruyor olmasıydı.sana şimdiden geçmiş olsun diyorum.görşrz :))
shina senin bu sitem dolu mesajını görünce acaba niye cevap vermemişiz bu kızcağıza diye düşündüm ve büyük bir sabırla topiğin sayfalarını geriye doğru inceleyerek senin daha önce yazıp da bizim kaale almadığımız mesajını aradım. en sonunda 21. sayfada en üstteki yazını buldum. ve peşi sıra mavi44 arkadaşımın ardından da benim sana verdiğimiz cevapları gördüm. zaten yaklaşık bir ay olmuş ve sen geri dönüş yapmamışsın. anlamadım ki neden bu kadar yakındığını? topiği düzgünce takip edersen zaten detaylı bir şekilde anlatmışız ameliyat sürecindeki deneyimlerimizi. hem resmi olan kişilere arkadaşlık gönderirsen kabul eder ve resimlerini görürsün. ben sana gönderdim. albümde resimlerim var. umarım bir fikir oluşturursun...
çok sağol canım :))) ben dün annemle de konuştum annem tanıyormuş zaten bilge beyiay nasıl mutlu oldum doktora karar vermiş olduk böylece. canım ben yazın olmak zorundayım başka şansım yok artık napalım kokucaz bir kaç gün orda kalacağım ev zaten yazın serin olmasıyla ünlü atlatırım bir şekilde. senin ameliyatın uzun sürmüş baya 3 saat. şimdi nasılsın hala bir sıkıntın falan var mı? geçmiş olsun tekrar canım.
pazartesi falan arar randevu alırız heralde hemen uçak biletlerimi falan da alırım ay inşallah güzel olur ya benim burnum çok çirkin değil zaten ama ucu düşük
bilemiyorum belkide karsılaşmısızdır :)aaaaaa olabilir... Geç kaldım biraz 10 gibi demişlerdi 11.30 gibi gittim benbelki de karsılaşmışızdırr baya ordaydım çünkü
matmazell ilgine sonsuz tesekkurler evet haklısın bı ara netımden kaynaklanan problemlerden dolayı takıp edemeıstım ama yakın zamanda arkadaslık yolladıgım resımlerını gormek ıstedıgımı belırtıgım msj lar atmıstım kımse gerı donmedıgı ıcındı bu sıtemım.ayrıca yorumlarınızı okuyorum takıp etmeye calısıyorum topıgı fakat ozellıkle resım gormek ıstıyorum en azından fıkırlerımın kesınlesmesı acısından tekrar cvb ın ıcın tesekkur edıyorum
canım herkes resim paylaşmıyor ve paylaşanlar da kısa süreliğine koyup hemen kapatıyorlar. düzenli takip edebilirsen yakalarsın :) :80:
bundan sonra daha duzenlı kontrol edıcem ,gercekten burnun cok dogal ve sana da cok yakısmıs.bilge bey cıltteki ız ve yaraların tedavısıni de yapıyor mu?
Evet canm alçılarda bandajlarda çıktı ama yüzümde hala şişlikler var onlarda insin koycam öncesi ve sonrası resmi. Çok şaşıracaksınız değişime.
seni çok iyi anlıyorum canım ama burun ameliyatı sabır işi ilk alçı değişiminde Bilge bey bu senin burnun değil çok şiş şuan demişti benim 45 gün oldu hala ucu çok şiş arkadaşım ilk gördüğümde şok olmuş ne hale getirmiş bu kendini diye söylenmiş içinden bugün dediki 15 günde epey düzldi indi şişliklerin diyor. sabırlı olmak lazım ilk gördüğünde şok olman normal emin ol büyük çoğunluk senin gibi düşünüyoriyi akşamlar arkadaşlar.bungn bandajlarım alındı fakat burnum cok cok şiş. sizin şişlikleriniz ne kadar zamanda indiler acaba?? valla eskisinden daha buyuk görunuyor.iğrenççç..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?