Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Bende aslında düşünüyorum bazen ne çıkarsa daha iyi olur bundan diye çünkü çok kafaya taktım herkes burunum pek sorunu olmadığını söylüyor ama özellikle resimlerde burnum çok ortaya çıkıyor. Bi kaç resim var bende onları götürücem yanımda benim burnumun ucunun değişmesini istemiyorum o resimlerde aynı benim burnumun ucunun durmus, kemiğinin gitmiş hali hepiniz bana şans dileyin dualarınız benimle olsun .. Yarın gece çıkıyorum yola ://

bol şans herşey istediğin gibi olur inşallah

evet canım doğru anlamışsın. ameliyattan önce doktorun anlaştığı bir fotoğrafçı var oraya gidip burun fotolarını çektiriyorsun. sonra da sana ortalama nasıl bir şey olacağını anlatıyor. tabi kendi burun resmimiz üzerinden bilgisayarda tasarım yapsa daha iyi olurdu ama ben ankarada bir çok doktora gidip tasarım yaptırdım hiç biri de güzel yapamadı. ve yapılan tasarımlarla ameliyat sonrası burunları kıyasladığımız zaman çok farklar oluşabiliyor. bu tasarım işine çok da güvenmemek lazım çünkü doktorun bilgisayar becerisiyle ameliyatta uygulayacağı operasyon sonucunun her zaman aynı olmaması normal bence. bilgisayar becerisi yoktur tasarım berbat olmuştur ama ameliyat sonucu harika bir burun çıkarabilen doktorlar da tanıdım.

Son düzenleme:

Matmazelll,Çok çokkk teşekkürler uzun zamandır bilge beye ulaşmaya çalışıyordum inşallah sayen de bu gerçekleşecek,üzerimden büyük bir yükü almış gibi oldun,Allah senden,ailenden,sevenlerinden razı olsun.

rica ederim canım benim ya ne güzel dua etmişsin çok teşekkür ediyorum amin diyelim inşallah... haydi bakalım sana bol şanslar... :79:

Son düzenleme:
ben de Bilge beye ameliyat oldum ve cok memnunum burnumdan da doktorumdan da.. ama Hıdır bey de cok yi bir doktor.. onu da düşünebilirsiniz bence...albümüm de herkese acık fikir edinmek için bakabilirsiniz..

kızlar resim isteyenler benimle birlikte Bilge beye ameliyat olan arkadaşım tostosi vardı onun da albümde resimleri vardı. burnu çok güzel oldu. ona da bakıp kararınızı verebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…