- Konu Sahibi EstetikEditor
-
haha sende bendensiin :) bakalım ben göğüs ve yanakta düşünüyorum[/QUOTEk
Bu kadar operosyonun zaman alacağını ve tek doktorun bunları tek başına yapmayacağını stajyerlere veya asistanınada bırakabileceği ihtimalini unutmayın. Ayrıca yüzde değişiklik yapılınca ona alışana kadar başka birini yaptırmak bence akıllıca değil bunu en yakınımında yaptıran birinden biliyorum. Canım çok iyi düşün derim. Çünkü geri dönüş yok.
Göğüs için yaptırabilirim çünkü çok küçük göğüslerim yok ve onda bi değişikliğe alışamicağımı düşünmüyorum ama yüz konusunda haklısın
Canım eğer mükemmelliyetçiysen ve sonuçta çıkan küçük hataları kafana takacaksan ve bu takıntılar senin hayatının diğer bölümünü etkileyecekse iyi düşün çünkü ben ücünçü dördüncü defa burun ameliyatı olanları gördüm. Oraya gidince sabahları poliklinikte beklerken oraya bilge beyin hastaları geliyor cok önceden yaptıranlarda kontrole geliyor onlarla konuş çünkü ben internette bilgel beyle ilgili çok güzel yorumlar okuyup öyle karar verdim ama oraya gidince bilge beyin yaptığı çok kötü burunlar gördüm hatta vazgeçmiştim yinede bi görüşeyim dedim benim burnum çok sorunlu olduğu için her halukarda çıkan sonuç şu ankinden daha iyi olacağından karar verdim. Şans faktörü benden yanaydı sanırım şu anda şişlikler var ama çokta sorun var gibi durmuyor hafif bi sola yamukluk dışında. Tabii şişlikler inince ne olur bilmiyorum. Ama Bilge Bey hakikaten çok ilgili ve iyi bir insan. Ve çok fazla burun ameliyatı yapıyor. Tecrübeli olduğu muhakkak. Eğer burnun benimki gibi çok kötüyse düşünme herhalukarda çıkan sonuç şu ankinden iyi olacağı kesin. Ama mükemmelliyetçiysen sende ikinci üçüncü ameliyatlara mecbur olabilirsin. Tabii mükemmel olması veya olmaması ihtimal bunlar. Mükemmelliyetçi olduğunu hocaya mutlaka söyle sana zaten gerekli bilgileri ve ihtimalleri kendi söyler.
Bende aslında düşünüyorum bazen ne çıkarsa daha iyi olur bundan diye çünkü çok kafaya taktım herkes burunum pek sorunu olmadığını söylüyor ama özellikle resimlerde burnum çok ortaya çıkıyor. Bi kaç resim var bende onları götürücem yanımda benim burnumun ucunun değişmesini istemiyorum o resimlerde aynı benim burnumun ucunun durmus, kemiğinin gitmiş hali hepiniz bana şans dileyin dualarınız benimle olsun .. Yarın gece çıkıyorum yola ://
karar vermek acısından daha yardımcı olacak tır inanın özelikle benim için görmeden karar vermem imkansız ve matmazel şimdi fotograf cekip uzerinde oynama yapıo galıba resim üzerinde gösterio seklini dogru anlamışmıyım canım öyleyse sorun yok ve gercekten daha cok resim koyun lütfennnnnnnn
Göğüs için yaptırabilirim çünkü çok küçük göğüslerim yok ve onda bi değişikliğe alışamicağımı düşünmüyorum ama yüz konusunda haklısın
canım sende mi göğüs büyütme yaptıracaksın? sana da kas altı olur derse kabul etme başka doktora yaptır. benimki kas altı oldu canımdan canım gitti. bir ay hiç bir iş yapamadım. ama senin göğüslerin zaten çok küçük değilmiş yüksek ihtimal protezi kas üstüne koyar. geçen haberlerde duydum silikon protez meme kanserini teşhis etmek için çekilen mamografide net görüntüyü engelliyormuş ve kanser teşhisini iyice ilerlemeden göstermiyormuş. bu da beni çok üzdü keşke hiç yaptırmasaydım diye düşündüm. Allah korusun öyle bir şikayetim olursa zaten ilk işim silikonları çıkarttırmak olacak. yani aşırı düz değilsen ben düşünme derim.
canım sende mi göğüs büyütme yaptıracaksın? sana da kas altı olur derse kabul etme başka doktora yaptır. benimki kas altı oldu canımdan canım gitti. bir ay hiç bir iş yapamadım. ama senin göğüslerin zaten çok küçük değilmiş yüksek ihtimal protezi kas üstüne koyar. geçen haberlerde duydum silikon protez meme kanserini teşhis etmek için çekilen mamografide net görüntüyü engelliyormuş ve kanser teşhisini iyice ilerlemeden göstermiyormuş. bu da beni çok üzdü keşke hiç yaptırmasaydım diye düşündüm. Allah korusun öyle bir şikayetim olursa zaten ilk işim silikonları çıkarttırmak olacak. yani aşırı düz değilsen ben düşünme derim.
O yazı bana ait değil bi karışıklık olmuş...
Canım ben yağ enjektesi yaptırıcam sen proteze ne kadar ödediin ?
Canım ben yağ enjektesi yaptırıcam sen proteze ne kadar ödediin ?
proteze 1000 tl ödedim. yağ enjektesine onay verdi mi bilge bey? kalıcı olmadığını biliyorum. kendi vücudundan mı alanıcak yağlar yoksa dolgu maddesi mi kullanacaklar?
O yazı bana ait değil bi karışıklık olmuş...
alew bir sorun var evet kk'nın kafası karışmış birinin lafını diğerine veriyor işleri çarpıtıyor
Matmazelll,Çok çokkk teşekkürler uzun zamandır bilge beye ulaşmaya çalışıyordum inşallah sayen de bu gerçekleşecek,üzerimden büyük bir yükü almış gibi oldun,Allah senden,ailenden,sevenlerinden razı olsun.
proteze 1000 tl ödedim. yağ enjektesine onay verdi mi bilge bey? kalıcı olmadığını biliyorum. kendi vücudundan mı alanıcak yağlar yoksa dolgu maddesi mi kullanacaklar?
Hayır canım yarın yüzyüze görüşücem ... Vücuttan alınan yağ ile yapılcak bana çok hafif bi şişlik bile yeterlii ........
Hayır canım yarın yüzyüze görüşücem ... Vücuttan alınan yağ ile yapılcak bana çok hafif bi şişlik bile yeterlii ........
Bilge hocayla görüştün mü canım? ne dedi çok merak ettim :)
Bilge Bey'in sizde telefon numarası varsa özele yazabilirmisiniz rica etsem .Randevuyu telefondan almak zorundayim.istanbulda yasiyorum ve cok kisi bilge beyden memnun kalmis.. Bende septum deviasyonu vede burun ucunda saga dogru egrilik var..sag tarafdan az nefes aliyorum ayni zamanda alerjimde var..Mutlaka ameliyat olmam gerekiyormus.. Bilge beye ameliyat olanlar, benide arkadas olarak eklebilirmisiniz, ameliyat sonrasi fotograflari cok merak ediyorum.matmazell, asilem ve nem baska kimler ameliyat oldu.lutfen benide arkadas listenize ekleyin.yeni uye oldum ozel mesaj atamiyorum.size arkadaslik teklifi gonderdim.tesekkur ederim simdiden
Bilge Bey'in sizde telefon numarası varsa özele yazabilirmisiniz rica etsem .Randevuyu telefondan almak zorundayim.istanbulda yasiyorum ve cok kisi bilge beyden memnun kalmis.. Bende septum deviasyonu vede burun ucunda saga dogru egrilik var..sag tarafdan az nefes aliyorum ayni zamanda alerjimde var..Mutlaka ameliyat olmam gerekiyormus.. Bilge beye ameliyat olanlar, benide arkadas olarak eklebilirmisiniz, ameliyat sonrasi fotograflari cok merak ediyorum.matmazell, asilem ve nem baska kimler ameliyat oldu.lutfen benide arkadas listenize ekleyin.yeni uye oldum ozel mesaj atamiyorum.size arkadaslik teklifi gonderdim.tesekkur ederim simdiden
bende mart 2de olacam heyecanla bekliyorum bende numarası yok canım
bende mart 2de olacam heyecanla bekliyorum bende numarası yok canım
masu senin ne kadar çok zamanın varmış ya bekle bekle zaman geçmez heyecandan! ben 1 ay sonrasına randevu almıştım ama sabırsızlıktan ölmüştüm resmen :) Allah sabır versin beklediğine umut ettiklerine değen bir ameliyat geçirirsin inşallah....
Bilge hocayla görüştün mü canım? ne dedi çok merak ettim :)
Çok şaşırcaksınız bana ama ordaki bir hatun sağolsun bilge hocayı beklerken bana sakın yaptırma ölüyorum 20 gün oldu hala şiş alçılıyım simdiki halim olsa yaptırmazdım falan dedi moralimi berbat etti neyseki kararımdan vazgeçmemiştim. Sonra başka biri vardı sizde mi bilge beye dedim evet dedi burnu sipsivri upuzuuuun bişeydi şok oldum. Sonra neyse bilge hocayla görüştüm ben senin yerinde olsam kesinlikle yaptırmazdım burnun sana çok yakışor dedi ben seni kızım gibi gördüm bana sorarsan yaptırma doğallığını bozarsın dedi biraz zor oldu ama beni kararımdan döndürdü .. ve sonuç olarak geri döndüm ve burnumu şuanda o kadar çok seviyorum kiiii ........ :)))) Beni kendimle barıştırdı resmen D: Resimlerimi albümde paylaşıcam kızlar bir süreliğinee :) ...
Çok şaşırcaksınız bana ama ordaki bir hatun sağolsun bilge hocayı beklerken bana sakın yaptırma ölüyorum 20 gün oldu hala şiş alçılıyım simdiki halim olsa yaptırmazdım falan dedi moralimi berbat etti neyseki kararımdan vazgeçmemiştim. Sonra başka biri vardı sizde mi bilge beye dedim evet dedi burnu sipsivri upuzuuuun bişeydi şok oldum. Sonra neyse bilge hocayla görüştüm ben senin yerinde olsam kesinlikle yaptırmazdım burnun sana çok yakışor dedi ben seni kızım gibi gördüm bana sorarsan yaptırma doğallığını bozarsın dedi biraz zor oldu ama beni kararımdan döndürdü .. ve sonuç olarak geri döndüm ve burnumu şuanda o kadar çok seviyorum kiiii ........ :)))) Beni kendimle barıştırdı resmen D: Resimlerimi albümde paylaşıcam kızlar bir süreliğinee :) ...
vaybee!gözlerime inanamıyorum! sen neler yazmışsın böyle? valla çok şaşırdım canım ya aynı zamanda da sevindim. bıçak altına yatmadan kendinle başırman harika bir olay :) seni çok kıskandım şimdi keşke ben de hiç ameliyat olmadan kendimi ve burnumu sevebilseydim. bilge bey bana bu ameliyatı yaptırmaman için hiç böyle konuşmamıştı. sadece düzgün çalışan bir organı açıp içinde oymama yaptırıyorsunuz. bu da pek tavsiye edilir değil demişti ama şekil açısından benim ameliyat olmam konusunda hemfikirdik. bir kaç resim koysana albüme merak ettim burnuşunu :) göğüs büyütme için yağ enjektesi olayına ne dedi sordun mu?
ben de Bilge beye ameliyat oldum ve cok memnunum burnumdan da doktorumdan da..ama Hıdır bey de cok yi bir doktor.. onu da düşünebilirsiniz bence...albümüm de herkese acık fikir edinmek için bakabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?