- 13 Mart 2011
- 216
- 164
- 133
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım eklermisin resimlere bakayım:)))
kızlarrr yeni resim yükledim ilgilenenlere duyurulurrrrama hala şiş
Yuzunuze guzel gitmis, sislikler inince daha bir guzellesecektir.Sis oldugu belli resimlerden.Hayirli olsun yeni burnusunuz:))[/QUOTE
çok teşekkürler doğal oldu estetik gibi durmuyor hiç bide şu şişliklerden kurtulsam çok iyi olacak
baktım fotolarına gayet gzel doğal duruyor.yaaa kızlar(matmazell ve mavi) sizin burnunuzun şekli 15. gnde hemen belli olmuş.sizinburnunuz gerçekten doğal olmuş. benim 20 gn oldu hala aynı.ustelik şişte değil şiş olsa doknduğumda hissedilirdi yumusak olurdu. sipsivri bir burun yapmış robot gibiyim ne ağladığım belli ne gulduğum hiç doğal görnmyor.micheal jacksonunki gibi.valla michael jacksona benziyorum.offf offff .....doktorun yanına gidip bilgeciğim sen böyle bir burun yapmazdın ne oldu sana diyesim varkızlarrr yeni resim yükledim ilgilenenlere duyurulurrrrama hala şiş
baktım fotolarına gayet gzel doğal duruyor.yaaa kızlar(matmazell ve mavi) sizin burnunuzun şekli 15. gnde hemen belli olmuş.sizinburnunuz gerçekten doğal olmuş. benim 20 gn oldu hala aynı.ustelik şişte değil şiş olsa doknduğumda hissedilirdi yumusak olurdu. sipsivri bir burun yapmış robot gibiyim ne ağladığım belli ne gulduğum hiç doğal görnmyor.micheal jacksonunki gibi.valla michael jacksona benziyorum.offf offff .....doktorun yanına gidip bilgeciğim sen böyle bir burun yapmazdın ne oldu sana diyesim var((((
20 gün burun ameliyatında yorum yapmak için çok erken canım emin ol o daha çok değişecektir benim burnum hala çok şiş 2 ay olcak nerdeyse ve inanılmaz sert taş gibim anlayacağın sabırrr sabırrr sabırrrrrrr bende bazen çok beğeniyorum burnumu bazende yamuk yumuk geliyor bana ama beklemekten başka çaremiz yok dimi en az 6 ay ve kişiden kişeye değişiyor bu süreç kiminin zamanla çok değişir kiminin değişmez ama matmazelciğimin dediği gibi resim eklesende yorumu ona göre yapsakbaktım fotolarına gayet gzel doğal duruyor.yaaa kızlar(matmazell ve mavi) sizin burnunuzun şekli 15. gnde hemen belli olmuş.sizinburnunuz gerçekten doğal olmuş. benim 20 gn oldu hala aynı.ustelik şişte değil şiş olsa doknduğumda hissedilirdi yumusak olurdu. sipsivri bir burun yapmış robot gibiyim ne ağladığım belli ne gulduğum hiç doğal görnmyor.micheal jacksonunki gibi.valla michael jacksona benziyorum.offf offff .....doktorun yanına gidip bilgeciğim sen böyle bir burun yapmazdın ne oldu sana diyesim var((((
ama şişlikler imince daha ıı olucaktır benim karar vermem acısından offf ne zormuş kararsızlık
yazında ameliyat ediyo bilge hoca ama izine çıkmadan randevu al konuş inanki korkuların geçecek korkun ağrıdansa ağrı sıfır 4 ay önce bilge beye ameliyat oldum çok memnunum :90:
ben de ameliyat oldummm
yarın iki hafta olucak ucu güzel gözüküyor bakalım nasıl olacak
arkadaşlar ameliyat sonrası hemen grip oldum.çok fena öksürüyorum.burnuma zarar verir mi
arkadaşlar fotoğraflara nasıl bakıyoruz
yazında ameliyat ediyo bilge hoca ama izine çıkmadan randevu al konuş inanki korkuların geçecek korkun ağrıdansa ağrı sıfır 4 ay önce bilge beye ameliyat oldum çok memnunum :90:
arkadaşlar fotoğraflara nasıl bakıyoruz
malün havalar karlı yollar emniyetli deil işlerimi yoluna koyana kadar insallah bu senede yapamasaam seneye kesin sadece zaman ayarlaması yapıp öle nbilge beyi arıcam ama amliyat olanlarda lütfen resimlerinizi paylasın olurmu
fotolarını bızımlede paylasırmısın burnunun cunku ben de yaptıracagım ama korkuyorum cok acıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?