Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

kızlarrr yeni resim yükledim ilgilenenlere duyurulurrrr ama hala şiş
baktım fotolarına gayet gzel doğal duruyor.yaaa kızlar(matmazell ve mavi) sizin burnunuzun şekli 15. gnde hemen belli olmuş.sizinburnunuz gerçekten doğal olmuş. benim 20 gn oldu hala aynı.ustelik şişte değil şiş olsa doknduğumda hissedilirdi yumusak olurdu. sipsivri bir burun yapmış robot gibiyim ne ağladığım belli ne gulduğum hiç doğal görnmyor.micheal jacksonunki gibi.valla michael jacksona benziyorum.offf offff .....doktorun yanına gidip bilgeciğim sen böyle bir burun yapmazdın ne oldu sana diyesim var((((

canım yaa sen bir fotoğraf eklesende öyle yorum yapsak olur mu? eski ve yeni halini görmemiz lazım. inşallah senin söylediğin gibi kalmaz çok ince ve zayıf olmuş sanırım üzülme sen hem daha 20. günündesin herkesin iyilişme süresi farklılık gösteriyor... ama ben resmini görmeden bu yazdıklarınıza inanamıyorum malum o kadar burnundan, dudağından, göğüslerinden yakınan ama gördüğümüzde aslında herşeyiyle fıstık gibi bir hatun olduğunu anladığımız bir sürü insan oluyor buralarda.... sözüm meclisten dışarı ama malum sanal ortam :126:

20 gün burun ameliyatında yorum yapmak için çok erken canım emin ol o daha çok değişecektir benim burnum hala çok şiş 2 ay olcak nerdeyse ve inanılmaz sert taş gibim anlayacağın sabırrr sabırrr sabırrrrrrr bende bazen çok beğeniyorum burnumu bazende yamuk yumuk geliyor bana ama beklemekten başka çaremiz yok dimi en az 6 ay ve kişiden kişeye değişiyor bu süreç kiminin zamanla çok değişir kiminin değişmez ama matmazelciğimin dediği gibi resim eklesende yorumu ona göre yapsak

ama şişlikler imince daha ıı olucaktır benim karar vermem acısından offf ne zormuş kararsızlık

ben de ameliyat oldummm

yarın iki hafta olucak ucu güzel gözüküyor bakalım nasıl olacak

arkadaşlar ameliyat sonrası hemen grip oldum.çok fena öksürüyorum.burnuma zarar verir mi

arkadaşlar fotoğraflara nasıl bakıyoruz

azrain öncelikle çok geçmiş olsun canım. sen de bilge beye mi ameliyat oldun? öksürük bir zarar vermez sanırım bilemiyorum canım sen bol bol vitamin desteği al bence en kısa zamanda sağlığına kavuşmaya bak. bana da burun ameliyatından sonra hapşurmamam için bir hap vermişlerdi onu kullanıyordum. sen foruma yeni üye oldun sanırım. enaz 25 mesaj yazdıktan sonra arkadaşlık talebi gönderip kabul edildiğin kişilerin profiline girip albümdeki resimlerini görebilirsin....

Son düzenleme:
yazında ameliyat ediyo bilge hoca ama izine çıkmadan randevu al konuş inanki korkuların geçecek korkun ağrıdansa ağrı sıfır 4 ay önce bilge beye ameliyat oldum çok memnunum :90:

burnunun yenı fotolarını paylasabılırmısın lütfen. bende yazın olmayı dusunuyorum hatta randevu bıle aldım ama korkuyorum..

malün havalar karlı yollar emniyetli deil işlerimi yoluna koyana kadar insallah bu senede yapamasaam seneye kesin sadece zaman ayarlaması yapıp öle nbilge beyi arıcam ama amliyat olanlarda lütfen resimlerinizi paylasın olurmu

hadi bakalım canım inşallah hayırlısıyla sen de ameliyat olursun ama şunu söyleyim ameliyatını ne kadar uzun zamana ertelersen o kadar çok vazgeçme ihtimalin de yüksek olur. bunu da unutma...:112:

fotolarını bızımlede paylasırmısın burnunun cunku ben de yaptıracagım ama korkuyorum cok acıyormu?

kinem korkulacak bir şey yok canım zaten ameliyat esnasında uyuyorsun hiç bir şey hissetmiyorsun sonrasında da ben zerre kadar acı ağrı hissetmedim. ama şunu söyleyim tamponlar çıkarken ve burun altındaki dikişleri aldırırken bir kaç saniyelik acı hissetmiştim yalan olmasın şimdi :) ama abartılacak derecede dayanılmayacak bir acı değildi. yani bence sen bundan korkma da sonucundan memnun olacak mısın ondan kork bence :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…