- Konu Sahibi EstetikEditor
-
harika harika olmuş.. maşallahh diyelim.. çok değiştirmiş burnun seni.. daha bi gençleşmişsin sanki. darısı benim başıma.. ameliyatım yarınnn .. yusuf yusuff :)
Canım teşekkür ediyorum güzel yorumların için. Darısı sana olsun diyeyim bende :) Peki sen de Bilge Türk Bilen'e mi ameliyat olacaksın?
tşk ederimmm inşallahhhh darısı benimde başıma olurr... hayır canım ben istanbulda başka bir dr ye ameliyat olucamm... ama tırsmaya başladım son saatler yaklaştıkça.. ya ben bu kadar korkmuyodummm noldu banaaaa yahhhh
korkma canım bir çırpıda olup bitecek hiç merak etme ne olduğunu anlayamayacaksın bile :) inşallah güzel bir sonuç alırsın... ameliyattan korkulacak bişey yok zaten uyuyup gidiyorsun dünyadan bir haber.... hadi bakalım şimdiden çok çok geçmiş olsun canım. bol şanslar...:80:
rica ederim canım ne demek :) burnunu çok kafana takma zamanla başka uğraşlar telaşlar hayatını çevreleyince unutur gidersin. kendini bu halinle sevmeye çalışman en güzel olacaktır bence. sevgiler...
tşkler canımm... umarım bi çırpıda bitiverir.. bu arada son saatlerimmm..çok az kaldıı.. uyhh :)
kızlar 7 ay oldu revizyon olalı çok memnunum maşallahdarısı olmak isteyenlere
helen sen hangi doktora ameliyat oldun?foton var mı
kızlar fotoğraf ekledim umarım faydalı olabilirim
Resminizi gordum..Soylediginiz gibi basarili bir ameliyat gecirmissiniz.Kalkikligi vede durusuyla kibar bir buruncuk olmus..
Sitemlerimiz ise yaramis, keske biraz daha yakarsaymisiz, diger resim eklemeyenlerde eklese:))
kızlar 7 ay oldu revizyon olalı çok memnunum maşallahdarısı olmak isteyenlere
kızlar fotoğraf ekledim umarım faydalı olabilirim
Arkadaşlar Bilge Türk Bilen Cumartesi günleri muayene ya da ameliyat yapıyor mu?
hayır canım turgut özal tıp merkezi resmi bir kurum olduğu için cumartesileri ameliyat yapılmıyor. ben de bilge beye sormuştum böyle söylemişti :)
canım canımmm kıyamam sitemlerimize kayıtsız kalmamışsın çok da iyi yapmışsın bitanem herkesin adına teşekkür ediyorum sana :) harika bir burnuşun var ve de gittikçe daha da bir güzelleşmiş. güle güle kullan her daim sağlıklı sıhhatli misler gibi nefes alman dileğiyle...
canım benim ya keşke daha önce koysaydım ama okul zamanı pek fazla nete giremiyorum umarım kızlara faydalı olurum ama sen melek gibisin zaten kızların tüm sorularını yanıtlandırmışsın.bende senin fındık burnun için aynı şeyleri düşünüyorum ve aynı dileklerde bulunuyorum güzelim bir kez daha söylemek istiyorum eşin çok ama çok şanslı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?