- 11 Ocak 2012
- 469
- 6
- 96
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Ameliyat olanlar resim paylasabilir mi?Cok merak ediyorum resimleri.Arkadas listemde olan arkadaslarin burunlari gayet basarili olmus.Bunlar ameliyat olmak isteyenlere cesaret oluyor.Ayrica matmazelll sana cok tesekkur ederim.Ameliyat olupda forumu terketmeyen sayili insanlardan birisin.Bunuda insanlara yardim etmeyi sevdigin icin yapiyorsun bence.Takdir ediyorum seni.Keske sayilariniz biraz artsada bizede umut olsa..sevgiler
resimler gercekten karar vermek acısından önemli ama ben kararımı degistiecegime inanmıyorum matmazelcim cunku benim baskasına milyar verecek lüksüm yok devletin imkanlarından faydalanmak istıyorum zira sıgortam varken olmak en iyisi ve aklımdaki dier ısım barış çakır olmasına ragmen tutup bana 6 milyardan bahsetmeleri beni şoka ugrattı veli aslanın da yapılan yorumlarının yarısı memnuniyetsizlikle sonuclanınca bende durup dusundum acıkcası ve nedense bilge bey içimden gecıyor gercektenmalatyalı olmamda cabası dedigim gibi fırsat bulunca ilk işim malatyaya gelmek yolumdan dönmem cunku rahatlamaya ihtiyacımm vaaar
Evet canm alçılarda bandajlarda çıktı ama yüzümde hala şişlikler var onlarda insin koycam öncesi ve sonrası resmi. Çok şaşıracaksınız değişime.
fotolarını bızımlede paylasırmısın burnunun cunku ben de yaptıracagım ama korkuyorum cok acıyormu?[/
ağrısı hiç olmuyor.sadece nefes alamamak kötü.ilk 3 gün zor oluyor.sonra alışıyosun ama.
arkadaşlar fotolara nasıl bakıyoruzz?albümlerde nasıl buluyorsunuz
insallah matmazelcim o gun bi gelsinde sende yeni resim paylasıcakmısın ben şimdilik estetik olan arkadasları takip edıcem resimlerinizi paylasın olurmu kızlaar
Merhaba arkadaşlar,
Forumun bu başlığını başan sona okudum, benim de sizlerin fikirlerine ve yardımlarına ihtiyacım var, tecrübeli arkadaşlar benden de yardımlarınızı fikirlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim...
Ben de Adıyaman' da yaşıyorum işim dolayısıyla...on yıl önce burnuma piercing taktırmıştım, kıkırdağım zarar görmüş o sırada.şimdi burnumun sağ tarafında minicik bir çöküntü var, benim dışımda kimse farketmiyor...İzmirde Bir estetik cerraha gitmiştim, kıkırdak erimesi olduğunu, ben söylemesem, kendisinin de farketmediğini söyledi...öylece kaldı ama kafamı taktım burnuma :)) Ben de burnumda bir değişiklik istemiyorum( ama hazrı eli değmişken, biraz törpüleyebilir mesela :) ) Bilge Bey' i sizin yorumlarınız sayesinde öğrendim. Malatya bana yakın, Gaziantep' ten giden bir arkadaş da varmış forumda okudum, bir gün sonra yolculuk yapabilmiş, demek ki sakınca yok...Arkadalar benim size sormak istediğim, acaba ben burnumun sağ kenarında bulunan yarım cm çapındaki benim dışımda kimsenin farketmediği o kıkırdak erimesi için oraya kıkırdak takviyesi yaptırabilir miyim? ya da yaptırmalı mıyım? ( rahatsız oluyorsan yaptır diyeceksiniz biliorum :) ) yani çok acı çekeceksem, anlattığınız gibi kanama, şişllik, morluk, acaba buna değermi diyorum...yoksa kıkırdak ekleyecek ya, nispeten daha küçük bir operasyon mu ki? bir de arkadaşlar kimsenin hiç bir şeyini göremiyorum, özel mesaj atamıorum, matmazelll arkadaş, sen herkese çok yardımcı olmuşsun bu konuda bana da telefon numarası verebilir misin Bilge Bey' in? bir de e mail adresi versem bana foto atmanı rica etsem, ayıp olur mu? Çok teşekkürler şimdiden...
canım benim sana öncelikle şunu söyleyim burnunda kimsenin farketmediği minnacık bir şey için bıçak altına yatman hiç mantıklı değil. bence gerek yok. yani bait bir kıkırdak eklemesi olacak diyorsun ama bilemezsin nasıl bir işlem geçireceğini. eğer çok kafana takıyorsan malatyaya git bilge beyle bir görüş bakalım o sana ne diyecek (eminim geri gönderir) benim koca burnuma bile senin yerinde olsam yaptırmazdım demişti :) ama yine de telini yazayım. fotoğraf olayına gelince canım seni arkadaş olarak ekledim forumda 25 mesajın olunca albümdeki resimleri görebilirsin.... hoşçakal...
Aynen canım, İzmir' deki doktor da geri göndermişti. Ben kafama takıyorum işte, aynada fotograflarda falan direkt burnuma odaklanıyorum :)) Minicik ama işte ben takıyorum, bir de pimpirikliyim zaten, şimdi daha iyi olacak derken bir de daha kötü olursa, dediğin gibi ne olacağını bilmiyorum sonuçta... Bu forumda bir arkadaş ameliyattan sonra burun kıkırdağım çöltü diye fotografını koymuş, yani ben çöküntüyü gidereyim derken, daha çok çöküntü de olabilir yani... Ne yapacağımı bilemedim... Keşke kafama takmayabilseem(( telefon ve arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için tşk canım, cevabın için de....
matmazelll teşekkür ederim.dün resim için uğraştım nasıl yükleyecem
matmazel pembe kazaklı olanı cok begendim cok hos cıkmsıın harikaaa !! o resmin birde yan profil cekeydin tam olarak görebilirdik die dusunuyorum
canım benim çok sağol... genelde yan profilden resim koyulduğu için önden de nasıl durduğunu görmenizi istedim... beğenmene çok sevindim canım darısı senin başına olsun inşallah. çok daha güzelleri....
canım benim çok sağol... genelde yan profilden resim koyulduğu için önden de nasıl durduğunu görmenizi istedim... beğenmene çok sevindim canım darısı senin başına olsun inşallah. çok daha güzelleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?