- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bitanem çok teşekkür ediyorum ya beni mahcup ediyorsunuz abartılacak bir durum yok sadece burda bulunmak yazışmak çok hoşuma gidiyor :) ve tabi yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana... eşim çok şanslıdır evet katılıyorum sana bu konuda inşallah kıymetimi biliyordur diyeyim baari :90:
Bilir canım aslında biliyordur desem daha doğru olur güzelim biz seni buradan tanıyoruz iyi niyetini, kalbininin ve yüzünün güzelliğini görebiliyorsak eşin bunu bizden daha iyi biliyordur ve daha iyi görüyürdur bir ömür mutlu olursunuz inşallah... her şey gönlünce olsun
Matmazell rica etsem bana Doktor Bey' in e-mail adresini özelden gönderebilir misin canım?
kızlar fotoğraf ekledim umarım faydalı olabilirim
çilekben arkadaşım bilge bey haftasonları olmuyor.senin için gelir mi bilmem.çarşamba boş günü.ameliyat yapmıyor.sadece kontroller muayene falan.diğer günler ameliyatta.pazartesi ve cuma da öğleden önce görüşebilirsin
kızlar fotoğraf ekledim umarım faydalı olabilirim
helennnn çok beğendimm maşallah hemide 41 keresindenbenim 2,5 ay olacak neredeyse ama hala şiş yaa bide kalkık değil umarım şişlikler inince değişir (bu yorumu matmazell görmesin fırçayı yerim ) az biraz sabırsızımda nazarında
kimse soruma cevap vermiyor(
fotoğraflar ekledim ama biri gözüküyor neden anlamadım?
canım albüm oluşturmuşsun ama fotoğraf eklememişsin. sadece kapak resmini görebiliyorum ordan burnun çok güzel görünüyor. ama tabi büyük foto olarak göremediğim için tam yorum yapamayacağım. oluşturduğum albümü açarak sağ üst köşedeki "resim ekle" bölümünü tıkla. daha sonrada yeni çıkan pencerede dosya ekleyi tıkla. sonra küçük bir pencere çıkacak buradan sal alt köşedeki "temel yükleyeci" yi tıkla. sonra gözat'tan bilgisayarındaki fotoğrafını ekleyerek yüklebilirsin :) inşallah şimdi olur. hadi bakalım kolay gelsin şekerim....
bişey daha soracam.albümü sadece arkadaşlarım görsün istiyorum.ama genel albümlerde de gözüküyor.özel yapmıştım halbuki.
canım albüm düzenleyi aç orada albüm tipi var. özel olanı işaretle alttaki değişiklikleri kaydeti tıkla o zaman sadece arkadaşların görebilir.
Arkadaslar nihayet 25 mesajimi doldurdum da albumlerinize bakabildim...
Bilge Bey' e ameliyet olan albumlerine bakabildigim, matmazelll, Helen90, Azrain, Tostosi, mavi44...Hepinize bayildim, cok dogal ve yuzlerinize cok yakisan burunlariniz olmus...Saglikla kullanin insallahh...Bir de tostosinin eski burnu, benim simdiki burnumun aynisi, benim kikirdagimda kucuk bir cokuntu olmustu piercingten sonra bahsetmistim, Onu duzelteyim derken daha berbat olur diye kokuyordum ama sizi ozellikle de burnumun cok benzedigi tostosiyi gorunce inanilmaz rahatladim. Annemle birlikte baktik fotograflariniza, o bile karsi olmasina ragmen, hepinizi ayri ayri cook begendi, onun da ici daha rahat simdi sayenizde. Tecrubelerinizi, resimlerinizi paylastiginiz ve bizlere isik oldugunuz icin cok tesekkurler kizlar, ilk firsatta gorusmeye gidecegim Bilge Bey' le.
matmazelll arkadaşım sana masaj vermiş miydi doktor?nasıl yapıyordun?günde kaç defa kaç dakika ve nasıl?sen de olmasan valla napıcaz bilmiyorum.şimdiden teşekkürlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?