Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Bilir canım aslında biliyordur desem daha doğru olur güzelim biz seni buradan tanıyoruz iyi niyetini, kalbininin ve yüzünün güzelliğini görebiliyorsak eşin bunu bizden daha iyi biliyordur ve daha iyi görüyürdur bir ömür mutlu olursunuz inşallah... her şey gönlünce olsun

bitanem ya çok sağol ne güzel dileklerde bulunmuşsun... inşallah darısı sana olsun tabi mesleğini eline alınca :) rabbim her zaman iyilerle karşılaştırsın....

çilekben arkadaşım bilge bey haftasonları olmuyor.senin için gelir mi bilmem.çarşamba boş günü.ameliyat yapmıyor.sadece kontroller muayene falan.diğer günler ameliyatta.pazartesi ve cuma da öğleden önce görüşebilirsin

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgilere...
Ben işim dolayısıyla Adıyman' da bulunuyorum, Adıyaman' dan kendi aracımla gideyim diyorum ama yollar karlı şuan burda ve Malatya Adıyaman yolu da çok virajlı, ben de acemiyim... Hafta sonu olursa bir arkadaşımla gidecektim, tek başıma nasıl giderim hafta içi bilemiyorum.İnşallah ayarlayabilirim.

kızlar fotoğraf ekledim umarım faydalı olabilirim

helennnn çok beğendimm maşallah hemide 41 keresinden benim 2,5 ay olacak neredeyse ama hala şiş yaa bide kalkık değil umarım şişlikler inince değişir (bu yorumu matmazell görmesin fırçayı yerim ) az biraz sabırsızımda nazarında

yok fıstığım ben sana niye azar yedireyim ben ki bu yollardan geçmeyen biri olsam belki sana kızardım ama bu hislerin çok normal. aslında senin de ciddi boyutlarda ödemin yok ama ameliyat sonrasında yaşanan psikolojik durum bunu pek anlamaya müsade etmiyor... :) başkalarıyla kıyas yapma herkesin iyileşme süreci farklı oluyor. yoksa kendini çok yıpratırsın...

kimse soruma cevap vermiyor (

fotoğraflar ekledim ama biri gözüküyor neden anlamadım?

canım albüm oluşturmuşsun ama fotoğraf eklememişsin. sadece kapak resmini görebiliyorum ordan burnun çok güzel görünüyor. ama tabi büyük foto olarak göremediğim için tam yorum yapamayacağım. oluşturduğum albümü açarak sağ üst köşedeki "resim ekle" bölümünü tıkla. daha sonrada yeni çıkan pencerede dosya ekleyi tıkla. sonra küçük bir pencere çıkacak buradan sal alt köşedeki "temel yükleyeci" yi tıkla. sonra gözat'tan bilgisayarındaki fotoğrafını ekleyerek yüklebilirsin :) inşallah şimdi olur. hadi bakalım kolay gelsin şekerim....

teşekkürler canım.sanırım oldu.

bişey daha soracam.albümü sadece arkadaşlarım görsün istiyorum.ama genel albümlerde de gözüküyor.özel yapmıştım halbuki.

canım albüm düzenleyi aç orada albüm tipi var. özel olanı işaretle alttaki değişiklikleri kaydeti tıkla o zaman sadece arkadaşların görebilir.

Arkadaslar nihayet 25 mesajimi doldurdum da albumlerinize bakabildim...
Bilge Bey' e ameliyet olan albumlerine bakabildigim, matmazelll, Helen90, Azrain, Tostosi, mavi44...Hepinize bayildim, cok dogal ve yuzlerinize cok yakisan burunlariniz olmus...Saglikla kullanin insallahh...Bir de tostosinin eski burnu, benim simdiki burnumun aynisi, benim kikirdagimda kucuk bir cokuntu olmustu piercingten sonra bahsetmistim, Onu duzelteyim derken daha berbat olur diye kokuyordum ama sizi ozellikle de burnumun cok benzedigi tostosiyi gorunce inanilmaz rahatladim. Annemle birlikte baktik fotograflariniza, o bile karsi olmasina ragmen, hepinizi ayri ayri cook begendi, onun da ici daha rahat simdi sayenizde. Tecrubelerinizi, resimlerinizi paylastiginiz ve bizlere isik oldugunuz icin cok tesekkurler kizlar, ilk firsatta gorusmeye gidecegim Bilge Bey' le.

umarım istediğin gibi olur canımmmm

matmazelll arkadaşım sana masaj vermiş miydi doktor?nasıl yapıyordun?günde kaç defa kaç dakika ve nasıl?sen de olmasan valla napıcaz bilmiyorum.şimdiden teşekkürlerrrrrr

matmazelll arkadaşım sana masaj vermiş miydi doktor?nasıl yapıyordun?günde kaç defa kaç dakika ve nasıl?sen de olmasan valla napıcaz bilmiyorum.şimdiden teşekkürlerrrrrr

canım bana masaj vermişti doktorum. ama sanırım burun yapısına göre ve ödemlerin oluştuğu bölgeye göre değişiyor masaj yapma şekli. sen doktoruna sor ve nasıl yapman gerekiyorsa onu uygula bence. yanlış bir yönlendirme yapmak istemem. kaş yaparken göz çıkarmayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…