Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

bende öyle ameliyattan sonra 18 gün içinde 7 kilo vermiştim ama tabi hepsini geri aldım sonra tekrar verdim :)kızlar fotoğraflarım var albümümde size yardımcı olabileceğini düşünüyorum hıım yorum yapsanız hiç fena olmaz hani

Son düzenleme:

Albumunde de yorum yapmistim.Ben cok begendim burnusunu.Biseyi merak ettim.Eski resimler revizyon olmadanki halimi yoksa hic operasyon gecirmemis halinizmi?Gayet basarili bir operasyon olmus seninkiside.Onca sikintiya degmis son hali:))Tabi bu sozler ameliyat olmamis birinin sozleri, ameliyat nedir ne degildir bilmiyoruz daha..

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim üç dönemde var :)yani estetiksiz,ilk ameliyat ve revizyon..sende Bilge Beyi düşünüyorsun galiba?çevremde çok hastası var ben kimsenin şikayetçi olduğunu duymadım ha ufak tefek vardır ama genel itibarıyla çok memnunlar.Şöyle söyleyeyim her doktorda vardır mesela ben bu forum sayesinde artık albüme baktığımda ha bu burnu şu yapmıştır diyebiliyorum yani klasikleşmiş burunlar klasikleşmiş kusurlar ha bu kötü bir durum mu belki biraz ama nihayetinde güzel bir burun :)

merhaba ben de en kısa zamanda gıtmeyı dusunuyorum da tam olarak anlayamadım ptesı cars cuma gunlerı mı muayane edıyor doktor?

merhaba ben de en kısa zamanda gıtmeyı dusunuyorum da tam olarak anlayamadım ptesı cars cuma gunlerı mı muayane edıyor doktor?

Evet canım, pazartesi çarşamba cuma poliklinik muayene günüymüş, sekreter öyle söyledi. Diğer günler sadece ameliyata giriyor sanırım.

Evet aradım 5 nisana gün verdiler.2 nisanda burda bulun dediler.Doktor dedi ki gün veriyorruz ama demek değil ki ameliyat etcez
belkide ameliyata gerek yoktur dedı bilmiyorum artık 2 nisanda gitcem.

Hayırlısı olsun canım, cok da uzaga gün vermemiş... Zaten Şubat çıktı sayılır, irtibatı koparmayalım, ben de muayeneden sonra bildiricem size gelişmeleri :)

Doktoru aradım dedim hastanede size ulaşamadım kusura bakmayın dedim:)) ben muayene olmak istiyorum randevu için aradım dedim.O da bana numara verdi hastanenin orayı ara ordan al dedi randevuyu.

canım hadi hayırlısı olsun inşallah. randevuyu almışsın artık zaman geçmek bilmez sana :)) Bilge beyin sana verdiği numarayı burdan yazarsan daha iyi olur hani sana demiş ya randevuyu şu numaradan alıyorsunuz diye... hastanenin bir sürü dahili numarası var. enazından arayanlar sıkıntı çekmeden randevu alabilirler.

Valla ya ben mart olsun dedim:)) doluymuşşş hemen olsada bitse diyorumm stress yaptımm korkuyomm da,bide ya güzel
olmassa diyede korkuyomm(

Burdan numara verebiliyormuyum?

Valla ya ben mart olsun dedim:)) doluymuşşş hemen olsada bitse diyorumm stress yaptımm korkuyomm da,bide ya güzel
olmassa diyede korkuyomm(

canım özel numara değil sonuçta hastanenin numarası değil mi? internetten araştırınca da çıkıyor zaten hastane numarası. ancak dahili numarasını bilmek lazım. bence burdan verirsen bir sıkıntı olmaz. tabi eğer sıkıntı olursa yağmurluk hemen devreye girer :))

stres yapma diyeceğim ama biliyorum senin için bu çok saçma gelecek çünkü elinde olan bir şey değil :) en iyisi çok fazla kafanı kurcalamaması için başka uğraşlara yoğunlaş. ve aklına geldikçe hep çok daha güzel olacağını düşün. benim içimde zerre kadar şüphe yoktu. enazından en kötüsü bile şimdiki halimden güzel olur diye düşünüyordum. olumlu düşün fıstığım inşallah çok çok güzel bir sonuçla dönersin....

Zaten hastane numarasını herkes netten bakıp bulabilir ben dahili yi yazım bence:)) 5515

İnşallahh matmazell çok güzell olcakk.Zaten stres yapınca sizin fotolara bakıyom sonra
rahatlıyorum.Bilge bey çok güzel işler çıkarmış inşallah benim kide öle olcak:)) dua edin bana ya.

dualarımız seninle bitanem... hatta çok çok daha güzeli olsun seninki inşallaaaaaaah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…