Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Azrain ben senin fotoları gördüm tamam bilge beye ameliyat olmuşsunn.Ben çok beğendimm burnunu çok yakışmış,güzel
olmuş.Güle güle kullann...

polikliniği aradım, sekreterle görüştüm. pazartesi çarşamba cuma poliklinik günü dedi, randevu alınmanıza gerek yok dedi. Cuma tam gün dedi sanırım ama yeni hasta almıyorlarmış. Bu hafta şehir dışına çıkıcam, ondan sonra gidip bir muayne olucam, kesin kararımı verdim :)) Acaba cepten arasam, cuma günü beni alır mı ki kızlar?

Çilekben sen ameliyat için randevu aldın mı ? Ben henüz aramadım yarın arayacam.Ama sanırım yoğunluk var geç bi tarihe gün verecekler?

herşey istediğin gibi olur inşallah canımmm:))))

Çilekben sen ameliyat için randevu aldın mı ? Ben henüz aramadım yarın arayacam.Ama sanırım yoğunluk var geç bi tarihe gün verecekler?

hayır canım, ben daha muayene olmadım...Sen oldun mu muayene, ben ilk kez gidicem, sen de ilk gideceksen orada buluşalım ne dersin

Bencede şimdi böyleyse daha iyi olurr çünkü daha çok yeniii daha güzell olcak ne güzelll..inşallah bizimkiside öle olur çilekbenle :))

Aman allah nazarlardan saklasın, cok gzel oldu burnusun canım, bir de kilo vermişsin, senin zaten kilon iyiydi resimlerde, fazlalığın yoktu... Mankanliğe doğru gidiosun azrain söylüyeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…