- Konu Sahibi EstetikEditor
-
polikliniği aradım, sekreterle görüştüm. pazartesi çarşamba cuma poliklinik günü dedi, randevu alınmanıza gerek yok dedi. Cuma tam gün dedi sanırım ama yeni hasta almıyorlarmış. Bu hafta şehir dışına çıkıcam, ondan sonra gidip bir muayne olucam, kesin kararımı verdim :)) Acaba cepten arasam, cuma günü beni alır mı ki kızlar?
Ben maraştan gidicem.
polikliniği aradım, sekreterle görüştüm. pazartesi çarşamba cuma poliklinik günü dedi, randevu alınmanıza gerek yok dedi. Cuma tam gün dedi sanırım ama yeni hasta almıyorlarmış. Bu hafta şehir dışına çıkıcam, ondan sonra gidip bir muayne olucam, kesin kararımı verdim :)) Acaba cepten arasam, cuma günü beni alır mı ki kızlar?
arkadaşım umarım iyi geçer istediğin gibi olur:))))
Çilekben sen ameliyat için randevu aldın mı ? Ben henüz aramadım yarın arayacam.Ama sanırım yoğunluk var geç bi tarihe gün verecekler?
İnşallah ben seninkini çok beğendimm.Sen memnunmusun?
evet canım beğendim.ben doğal olsun istedim çok kalkık falan istemiyorum.aynen öyle oldu.daha bir ay bile olmadı bu şekli bile güzel.şişler inince daha da küçülüp şekillenecekmiş.daha iyi olacakmış.
evet canım beğendim.ben doğal olsun istedim çok kalkık falan istemiyorum.aynen öyle oldu.daha bir ay bile olmadı bu şekli bile güzel.şişler inince daha da küçülüp şekillenecekmiş.daha iyi olacakmış.
Bencede şimdi böyleyse daha iyi olurr çünkü daha çok yeniii daha güzell olcak ne güzelll..inşallah bizimkiside öle olur çilekbenle :))
Çilekben sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?