Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

ALEW07 hadi ama senden ses soluk çıkmıyor. resim yükleyecektin sözün var unutturamazsın bize :130: haydi bekliyoruz heyecanla

Çok çok özür dilerim şekerler beklettiğim için. Ama kendimi derslere vermiştim malüm adliye sınavları var o yüzden yani gerekçem var. Seçtim tek tek resimleri şimdi yüklüyorum ama bağlantıdan sanırım bayağı yavaş. Ben şimdi yükleyebildiğim kadarını yükleyecem ama yarın falan ameliyat öncesi sonrası ve sargılı hallerinde albümler koyucam... Bayağı resim koyacam ki belki affettiririm bu gecikmeyi bu şekilde.

Hayırrrrrrrrrrrrr :) Hayırrrrrrrrrrrr :) Ben yalancı değilim.....
Ekliyorum resimleri...
:)

Evet Bilge Türk Bilen güzelleri resimlerim öncesi , hemen ameliyat sonrası ve sonrası olmak üzere üç album altında yorumlarınıza HAZIRDIRRRRRRR :) Bir çok resmi çok büyük olduğu için ekleyemedim ama koyduklarımda bilgi edinmeniz açısından yeterlidir.

ALEW07 sen resmen fırtına öncesi sessizlik yaşatmışsın canım bu ne yaa süper resimler var albümünde! çok çok teşekkür ediyoruz canım :) bizde seni de hayırsızlardan sanmıştık ama yanılmışız :) burnun bir harika olmuş tatlım çok çok geçmiş olsun! inşallah sağlıkla kullanırsın güzel burnuşunu :) sevgili doktorumuz Bilge Bey yine yapacağını yapmış konuşturmuş ustalığını. Allah nazarlardan korusun doktorumuzu ve hastalarını

O kadar cok resim var ki, bekledigimize degmis.Herseyi ayrintili anliyabliyor insan.Ameliyat oncesi hali, sonrasi hali vede simdiki hali..Yanliz ameliyat sonrasi resimlerindeki konforlu haline bayildim.Buruna ise denilecek laf olamaz.Yine hocamiz sanatini konusturmus ve sana yakisacak bir burun yapmis.Gule gule kullan canim :)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim... Burdan anlıyorum affedilmişim...

canım benim asıl ben sana minnattarım çünkü bu ameliyata karar vermemde beni cesaretlendiren en önemli kişi sensin :)

Yakından görmek isteyen olursa 23 ve 24 ünde beni turgut özal tıp merkezi plastik cerrahi servisinde bulabilir anneminde ameliyatı olacak ben refaketçiyim o günlerde

canım benim asıl ben sana minnattarım çünkü bu ameliyata karar vermemde beni cesaretlendiren en önemli kişi sensin :)

Alewcim inan çok sevindim böyle güzel bir şeye vesile olabildiğim için :) senin mutluluğunda benim de bir katkım varsa ne mutlu bana :)) her şey gönlünce olsun canım benim annene de şimdiden çok çok geçmiş olsun o da mı burun ameliyatı olacak yoksa??? inan malatyada yaşasaydım üşenmez gelirdim yanınıza :))

Babam annemden genç görünüyor. Malum Türk kadınları erken çöküyor. Milletin sürekli kardeşin mi diye sormasından bunaldı kadın.:):)
' Valla ne eksik varsa yapsın hoca' diyor. Yani ne yapılacağı orda belirlenecek.Babamında haberi yok annemin ameliyat olacağından onada süpriz olacak. Benim kontrolüm için yanımda annemde geliyor sanıyor.

ayyy canım adamın yüreğine indirmeyin sonra! :))

Canim benim, iki ameliyatinin da cok basarili gectigi goruluyor. Burnun yuzune cok yakismis, yeni saclarinla da tamamen imajin degismis. Gecmisler olsun, saglikli gunlerde kullan insallah.

Çilekben ne yaptın ne zaman BİLGE beyle görüşüyosun hemen görüştü sende nisana randevu al inşallah yakın tarihlere alırsan
randevularımız denk gelebilir o zmaan çok iyi olur hastanede karşılaşırız iyi olur:))) benim 5 nisan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…