Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Aman allah nazarlardan saklasın, cok gzel oldu burnusun canım, bir de kilo vermişsin, senin zaten kilon iyiydi resimlerde, fazlalığın yoktu... Mankanliğe doğru gidiosun azrain söylüyeyim :))

canım benim çok teşekkür ederimmmm.çok fazlam yoktu ama birazcık vardı.o nuda verdim.tabi yeme içmeye dikkat edince kilo da gidiyor.

Canım aslında ben de aynı durumdayım, cok yogun calısıyorum... Ama bir gün izin alıp önce muayeneye gidicem. Telefonda direkt ameliyat için gün almak istemiyorum. Yüzyüze görüşmem, tanımam, anlamam lazım doktoru...Sonuçta diş çekimi değil ki...Canım bence sen de mutlaka öyle yap, önce muayene ol, yani belki zor durumda olan, çok uzaklardan gelen arkadaşlar öyle yapmış olabilir ama, ne bileyim neticede biz daha yakınız, yarım gün izin alsak halleder geliriz diye düşündüm.Sen de bir değerlendir bakalım...

Peki ne zaman gitmeyi düşünüyosun? Birlikte ayarlayıp gidelim olmaz mı?

zaten doktor önceden mutlaka muayene ediyor.ve ameliyattan 1 gün önce bazı işlemler olcak bikaç saat sürüyor.

Valla süper olur bence, Ben bir haftalığına şehirdışına çıkıcam cuma günü, ondan sonraki hafta gideyim diyorum...Berber gidelim, bari birbirimize destek oluruz, ben de çok korkuyorum...

Valla süper olur bence, Ben bir haftalığına şehirdışına çıkıcam cuma günü, ondan sonraki hafta gideyim diyorum...Berber gidelim, bari birbirimize destek oluruz, ben de çok korkuyorum...

Çok geç olmaz mı öle çünkü zaten gidince bize hemen 1 hafta sonra gel demeyecek baya bi güne atacaktır yoğun talep var:)) ayrıca gitmeden doktorla konuşsak mı telini bulsak ne zamana kadar rendevu var hani en erken ne zaman olabilir? offf bende çok korkuyorumm yaaa

zaten doktor önceden mutlaka muayene ediyor.ve ameliyattan 1 gün önce bazı işlemler olcak bikaç saat sürüyor.

Yani canım biz önce lay lay loom muayeneye gideceğiz, sonra da belki bir ay sonrasına gün verecek. Bizde ameliyat gününden bir gün önce hastaneye yatıcaz tahliller vs için değil mi? Tabi tüm bu süre zarfında başınızın etini yicez sizin heyecandan :))

Canım ben şehirdışında olacağım için bir hafta, mecburen 27 şubat haftası gitmek durumundayım. Telefonu var bende, matmazelll sağolsun vermişti...Amam ben sadece polikliniği aradım, randevu alıcaz mı gelmeden diye sormak için. Cep telefonundan aramadım, çünkü zaten çok meşguldür diye düşündüm, zaten muayeneye gidince tüm soaracaklarımı sorarım diye düşündüm, telefonda zamanını almayayım diye ayrıca. Ama istersen sana özelden atayım telefonunu, arayıp görüş. İster misin?

canım ben tlf ile gün almıştım.ameliyattan bir gün önce gittim.sabah erkenden.önce muayene oldum sonra diğer işlemleri yaptım.tüm gün hastanedeydim.akşamı da yatış işlemlerini yaptım.ertesi gün ameliyata gittim.ayrıca her soruyu sorabilirsin canım.

Azrain sen Bilge beyden mi randevuyu aldın yoksa sekreterinden mı? Ayrıca aradıktan kaç gün sonraya gün verdiler ?

Bende kendisini aramayı istiyorum ama bende numarası yok bende martta ameliyat olmak istiyorum çünkü kendimi toparlamam lazım ki temmuzda kpss sınavım var hani hazirana temmuza gün verirse diye düşündüm hemen olmak istiyom çünkü ne kadar uzarsa o kadar stress oluyoom((

Bende var ozelden atayim.Matmazelll sagolsun o gondermisti banada.Ameliyat oldukdan sonra resim bekliyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…