- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Aman allah nazarlardan saklasın, cok gzel oldu burnusun canım, bir de kilo vermişsin, senin zaten kilon iyiydi resimlerde, fazlalığın yoktu... Mankanliğe doğru gidiosun azrain söylüyeyim :))
Adıyaman' dayım canım ben...
Bencede şimdi böyleyse daha iyi olurr çünkü daha çok yeniii daha güzell olcak ne güzelll..inşallah bizimkiside öle olur çilekbenle :))
Canım aslında ben de aynı durumdayım, cok yogun calısıyorum... Ama bir gün izin alıp önce muayeneye gidicem. Telefonda direkt ameliyat için gün almak istemiyorum. Yüzyüze görüşmem, tanımam, anlamam lazım doktoru...Sonuçta diş çekimi değil ki...Canım bence sen de mutlaka öyle yap, önce muayene ol, yani belki zor durumda olan, çok uzaklardan gelen arkadaşlar öyle yapmış olabilir ama, ne bileyim neticede biz daha yakınız, yarım gün izin alsak halleder geliriz diye düşündüm.Sen de bir değerlendir bakalım...
Canım aslında ben de aynı durumdayım, cok yogun calısıyorum... Ama bir gün izin alıp önce muayeneye gidicem. Telefonda direkt ameliyat için gün almak istemiyorum. Yüzyüze görüşmem, tanımam, anlamam lazım doktoru...Sonuçta diş çekimi değil ki...Canım bence sen de mutlaka öyle yap, önce muayene ol, yani belki zor durumda olan, çok uzaklardan gelen arkadaşlar öyle yapmış olabilir ama, ne bileyim neticede biz daha yakınız, yarım gün izin alsak halleder geliriz diye düşündüm.Sen de bir değerlendir bakalım...
Valla süper olur bence, Ben bir haftalığına şehirdışına çıkıcam cuma günü, ondan sonraki hafta gideyim diyorum...Berber gidelim, bari birbirimize destek oluruz, ben de çok korkuyorum...
zaten doktor önceden mutlaka muayene ediyor.ve ameliyattan 1 gün önce bazı işlemler olcak bikaç saat sürüyor.
Çok geç olmaz mı öle çünkü zaten gidince bize hemen 1 hafta sonra gel demeyecek baya bi güne atacaktır yoğun talep var:)) ayrıca gitmeden doktorla konuşsak mı telini bulsak ne zamana kadar rendevu var hani en erken ne zaman olabilir? offf bende çok korkuyorumm yaaa
Yani canım biz önce lay lay loom muayeneye gideceğiz, sonra da belki bir ay sonrasına gün verecek. Bizde ameliyat gününden bir gün önce hastaneye yatıcaz tahliller vs için değil mi? Tabi tüm bu süre zarfında başınızın etini yicez sizin heyecandan :))
canım ben tlf ile gün almıştım.ameliyattan bir gün önce gittim.sabah erkenden.önce muayene oldum sonra diğer işlemleri yaptım.tüm gün hastanedeydim.akşamı da yatış işlemlerini yaptım.ertesi gün ameliyata gittim.ayrıca her soruyu sorabilirsin canım.
Azrain sen Bilge beyden mi randevuyu aldın yoksa sekreterinden mı? Ayrıca aradıktan kaç gün sonraya gün verdiler ?
Azrain sende var mı Bilge beyin numarasıı? Ben yarın arıycam ama numarası yok((
Olur sen bana numarasını yaz ben konuşunca senide bilgilendirim?
Bende var ozelden atayim.Matmazelll sagolsun o gondermisti banada.Ameliyat oldukdan sonra resim bekliyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?