- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım eğer imkanın olursa ameliyattan bir gece önce hastanede kalırsan sabah ilk seni alırlar. ya da çok çok erken saatte hastanede olursan ilk seni alabilirler. doktor bana ilk seni alacağız erken gel demişti ama ben geç kalınca benden sonraki kişiyi almışlardı. beklemek çok sıkıcı oluyor. hele de akşama kadar bekleyenler vardı onların durumu daha vahimdi aç susuz ve kesilmeyi bekleyen kurbanlık koyun gibi tırsmış vaziyette :))
Arkadaşlar bir şey soracağım,ben Bilge beye Mart,ın ikisinde ameliyat randevum var ve Diyarbakır da yaşıyorum(Yeşil kartlıyım) Malatya ya yaşadığım yerden mi sevk alıp gitmem gerekiyor yoksa Malatya ya gidip orda ki bir Devlet hastanesin den mi sevkimi Araştırma hastanesine çıkaracağım ve sevk isteğin de bulunurken Plastik cerraha diye mi sevki çıkarıyoruz.
Çok teşekkürler şimdiden.
ben orada olacam cuma günü ameliyat oluyorum:18:
Çilekben ne yaptın ne zaman BİLGE beyle görüşüyosun hemen görüştü sende nisana randevu al inşallah yakın tarihlere alırsan
randevularımız denk gelebilir o zmaan çok iyi olur hastanede karşılaşırız iyi olur:))) benim 5 nisan.
Canım ameliyatının iyi geçmesini dilerim, bizi haberdar et, güzel burnuşunla fotograflarını bekliyoruz.
veee... son saatler herkesten dua bekliyorum.....:18:
Allah aşkına bir bilen yazsın yahukızlarrr ben 2 kez ameliyat oldum ama malesef memnun değilim istanbuldan malatyaya gitmeyi düşünmeye başladım artık:s doktor revizyon ameliyatı da yapıyor mu? Burunda deviasyon yoksa ameliyat ücretli mi oluyor? Malatyada kaç gün kalmak gerekir ben çalışıyorum da :s bir bilen varsa yazar mı lütfen :26:
kızlarrr ben 2 kez ameliyat oldum ama malesef memnun değilim istanbuldan malatyaya gitmeyi düşünmeye başladım artık:s doktor revizyon ameliyatı da yapıyor mu? Burunda deviasyon yoksa ameliyat ücretli mi oluyor? Malatyada kaç gün kalmak gerekir ben çalışıyorum da :s bir bilen varsa yazar mı lütfen :26:
Allah aşkına bir bilen yazsın yahu
masuuuu!!! ne yaptın canım ya bittimi ameliyatın acaba? kurtuldun mu çok merak ediyorum :18: inşallah çok çok güzel bir sonuçla çıkarsın canım benim öpüyorum seni....:109:
bitti çok şükür artık evimdeyim.ameliyat başarılı geçti ilk ameliyata giren bendim bu benim içinde iyi oldu şu an iyiyim ama tek sorun nefes alamamak yüzümde çok hafif şişlik ve morarma var bakalım artık ..herkese tşk ediyorum...
Çok teşekkür ederim canım cevap yazdığın içinn çok mutlu oldum :) 14 gün çok uzun bir süre değil mi 14 gün sonra mı çıkıyor atel falan :Spikolat öncelikle çok geçmiş olsun iki kez ameliyat olup da hala istediğin sonucu alamaman çok üzücü. inşallah en kısa zamanda dilediğin buruna kavuşursun canım. bilge bey revizyon da yapıyordur heralde ama tam emin değilim, bence sen hastaneyi arayıp bir sor istersen. burunda deviasyon olmayanlardan da ücret almıyor canım. benim burnumda sağlık açısından hiç bir sorun yoktu. sadece şekli için ameliyat oldum ve ücret ödemedim. ben de malatya dışından gelip ameliyat oldum şunu söyleyim ameliyattan önce gelip tetkikler yaptırmalısın. ve ameliyattan sonra mutlaka 14. güne kadar malatyadan gitmemen gerekiyor. belki yakın yerden gidiş geliş yapabilirsin. ben toplam 15 gün kalmıştım. şimdi hastanenin yanına misafirhane de yapılmış çok iyi olmuş bence orayı da araştır derim. sevgiler....
Çok teşekkür ederim canım cevap yazdığın içinn çok mutlu oldum :) 14 gün çok uzun bir süre değil mi 14 gün sonra mı çıkıyor atel falan :S
bitti çok şükür artık evimdeyim.ameliyat başarılı geçti ilk ameliyata giren bendim bu benim içinde iyi oldu şu an iyiyim ama tek sorun nefes alamamak yüzümde çok hafif şişlik ve morarma var bakalım artık ..herkese tşk ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?