Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum bakalım artık hayırlısı ya

Canım yeşil kart için değişik bir uygulama var mı bilmiyorum ama artık sevk olayı kaldırıldı. İstediğiniz hastaneye ( özel hastaneler dahil ) direkt gidiyorsunuz SGK' da.

Canım Ben pazar günü geldim şehir dışındaydım, foruma bakamadım. Bugün için gitmeyi düşünüyordum, ama bir aksilik oldu. Sorunumu çözersem inşallah haftaya çarşamba gidicem, ben de erken bir tarih olsun istiyorum, çünkü her an tayinim çıkabilir buradan... Ben gidip randevu alınca haber vericem canım sana...Keşke aynı gün olsak ne iyi olurdu, birbirimize cesare verirdik

Masu her şey çok güzel olcakk istediğin gibi bi burnun olcakkk ben dua ediyorummm:)))) darısıda bize olcak inşallah.
Çilekben benim tarih 5 nisan sende o tarihe alsan süper olacakkk:)))

kızlarrr ben 2 kez ameliyat oldum ama malesef memnun değilim istanbuldan malatyaya gitmeyi düşünmeye başladım artık:s doktor revizyon ameliyatı da yapıyor mu? Burunda deviasyon yoksa ameliyat ücretli mi oluyor? Malatyada kaç gün kalmak gerekir ben çalışıyorum da :s bir bilen varsa yazar mı lütfen :26:

dualarım seninle umarım bugün güsel burnunsuna sahip olacaksın artık fotolarını beklıoruz tabi iyice bi dinlen ve bize tecrubelerini anlat sabırsızlıkla beklıorumm masu

Allah aşkına bir bilen yazsın yahu

Allah aşkına bir bilen yazsın yahu

pikolat öncelikle çok geçmiş olsun iki kez ameliyat olup da hala istediğin sonucu alamaman çok üzücü. inşallah en kısa zamanda dilediğin buruna kavuşursun canım. bilge bey revizyon da yapıyordur heralde ama tam emin değilim, bence sen hastaneyi arayıp bir sor istersen. burunda deviasyon olmayanlardan da ücret almıyor canım. benim burnumda sağlık açısından hiç bir sorun yoktu. sadece şekli için ameliyat oldum ve ücret ödemedim. ben de malatya dışından gelip ameliyat oldum şunu söyleyim ameliyattan önce gelip tetkikler yaptırmalısın. ve ameliyattan sonra mutlaka 14. güne kadar malatyadan gitmemen gerekiyor. belki yakın yerden gidiş geliş yapabilirsin. ben toplam 15 gün kalmıştım. şimdi hastanenin yanına misafirhane de yapılmış çok iyi olmuş bence orayı da araştır derim. sevgiler....

kızlarrr kontrole gideceğim 3 ay dolduda ama perşembe günü Bilge bey poliklinikde oluyormu ki perşembe gideceğim yoksa başka güne kalacak

masuuuu!!! ne yaptın canım ya bittimi ameliyatın acaba? kurtuldun mu çok merak ediyorum :18: inşallah çok çok güzel bir sonuçla çıkarsın canım benim öpüyorum seni....:109:

bitti çok şükür artık evimdeyim.ameliyat başarılı geçti ilk ameliyata giren bendim bu benim içinde iyi oldu şu an iyiyim ama tek sorun nefes alamamak yüzümde çok hafif şişlik ve morarma var bakalım artık ..herkese tşk ediyorum...

canım benim ya çok sevindim hadi geçmiş olsun!!! kurtuldun çok şükür! nefes alamamak ilk başlarda çok sıkıyor ama zamanla alışırsın :) yüzündeki şişler ve morluklar özellikle üçüncü gün artabilir bu seni korkutmasın canım şu sıralar aynalardan uzak durmaya çalış :)) güzel haberlerini bekliyoruz sevgiler fıstığım...:124:

Çok teşekkür ederim canım cevap yazdığın içinn çok mutlu oldum :) 14 gün çok uzun bir süre değil mi 14 gün sonra mı çıkıyor atel falan :S

Çok teşekkür ederim canım cevap yazdığın içinn çok mutlu oldum :) 14 gün çok uzun bir süre değil mi 14 gün sonra mı çıkıyor atel falan :S

rica ederim canım :) 14 gün çok uzun değil hatta Bilge bey daha bir hafta sonra yine çağırmıştı ama ben en son bandajları da alınca malatyadan ayrılmıştım. 1 ay sonra kontrole çağırıyor bir de :) ama ben 3 ay sonra gittim o ayrı mesele :90:

e ben diğer 2 ameliyatımda da 1 hafta sonra çıkmıştı burnumdaki zımbırtılar :) 14 gün mü bidaha düşünmem lazım sanırım ya

Gecmiş olsun masu :) sen kurtuldun darısı bızım basımıza:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…