Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

8 de mi ameliyata aldılar? ama doktor 10 a kadar muayanehanedeydi.nasıl yani? bilge bey di değil mi?

evet bilge beydi doktorum beni ameliyathaneye ömer hoca götürdü ve hep o başımdaydı sen kaç gibi kontrolünü oldun ve bilge hocamı baktı....8de ameliyathanedeydim orada epeyce kaldım ömer hoca resimlerimi çekti daha sonra narkoz hazırlığı falan bilmiyorum canım işte böyle geçti süreç

Canim gecmisler olsun, suan nasilsin? morluk ve sisliklerin ne durumda???
çilekben tşk ediyorum bugün tamponlar alındı biraz daha rahatladım ama sol tarafımda baya bi ağrım var ilaç alıyorum çok fazla morluğum yok ikinci gün şişlikler oldu şu an daha iyi cuma günüde alçım çıkacak bakalım artık....

canım seni çok merak ettim? benim ismimi vermişsin nick kullansan iyi olurdu ama şimdi ben de seni merak ettim ismini yazar mısın? hastanede ben bir hafta kaldığım için bir sürü oda arkadaşım oldu belki 10-15 kişi burun ameliyatı oldu benim kaldığım odada. ama daha sonra 6 kişilik odadan 3 kişilk odaya geçmiştim. eski odamda şeker hastası bir teyze vardı onun inlemeleri ve sürekli gelen ziyaretçileri beni yeterince çileden çıkartmıştı. bilge bey beni özel odaya aldırmak için çok çabalamıştı ama malesef şansım yaver gitmedi. hey gidi günler hey geldi geçti çok şükür...

Canım Malatya Otogardan Turgut Özal Tıp Merkezi' ne direk giden otobüsler var. boşuna taksiye binme çünkü mesafe çok uzak yazık parana. otogardaki güvenlikçilere sor onlar sana otobüsün geçtiği durağı gösterirler. yol yaklaşık yarım saat hatta trafik yoğunsa 40 dk felan sürdüğü oluyor. yanlış hatırlamıyorsam doktor saat 10'da muayenehanede oluyor. ama sen erkenden gidip sıra almalısın. yoksa çok beklersin canım. sen hangi şehirden malatyaya gideceksin bilmiyorum ama Elazığa giden ya da o taraftan gelen otobüslere binersen Turgut Ozal Tip Merkezi yolun üstünde kalıyor. direk önünde inersin. haydi bakalım işin rast gelsin canım....

masucum tekrardan geçmiş olsun canım nasıl oldun biraz daha iyisindir umarım. ameliyat masasına yatınca narkoz verirken bilge hoca yanında mıydı? benim sürekli gözlerimin içine tebessümle bakarak ellerimi sıkıca tutuyordu. en son hocam size güveniyorum dedim ve o da bana kafa sallamıştı. sonra kulaklarım acayip çınladı gerisi bende yok! uyandığımda bilge bey yoktu bir tane hemşire ve çalışan vardı. çok üşüdüğümü söyledim hemen üzerime sıcacık bir örtü serip odama çıkartmışlardı. muameleleri inanılmaz güzeldi. öncelikle doktorumuzdan daha sonrada o hastanedeki çalışanlardan Allah razı olsun..

Son düzenleme:
daha tecrübeli arkadaşlar sorularıma cevap verebilecek yok mu? ((( burun kalkıklığı iniyor mu zamanla?benim zaten çok kalkık değil.sonra düşük olur mu?burun düşmesi nasıl oluyor?ne zamana kadar tehlikedeyiz.6 aydan sonra düşer mi mesela?benim daha 1 buçuk ay oldu.biraz tedirgin oldum.

canım tedirgin olma. benim bir yıldan fazla oldu ameliyat olalı ve aşırı bir değişiklik görmedim. sadece ödemler inince biraz şekli oturdu ve burun ucum düşmedi ama biraz daha yuvarlaklaştı. ilk önce aşırı sivriydi ben pek beğenmiyordum şimdi daha çok seviyorum burnumu. zamanla kötüleşeceğini değil, daha bir güzelleşeceğin düşün canım. bence herhangi bir darbe almadıkça bir şey olmaz. çok da ucu kalkık olmasın zaten estetikliyim diye bağırmasın yani dimi:) 6 aya kadar çok fazla dikkatli ol. üzerini değiştirirken felan... ben şimdi çok rahatım arkadaşamın çocuğu iki üç ay önce burnuma kafa attı gözlerim yaşardı çok korktum şekli bozulacak diye ama maşallah çıta gibiyim. hiç bir şey olmadı :))

Merhaba.. bende önümüzdeki aylarda burun estetiği düşünüyorum ,bir sorum olacak.. Bilge bey ameliyat öncesi herhangi bir çizim veya burun tasarlıyor mu ?

teşeekkürler canım.çok kalkık istemiyorum zaten.şimdi bile kalkık değil.bazıları sonra kalkıklığı iniyor falan gibi yorum yapmışlar.tedirgin oldum.albümlerde şekil bozukluğu olanları görünce de korktum.1 yıl sonra bozulan var.şu bikaç ayı atlatsam rahatlayacam.

Canim benim cok sagol, gelismeler yazacagim size, opuyorum hepiniziiii

çok saol matmazell ilk günlere göre daha iyiyim ama sol tarafımda çok ağrım var ameliyathaneye ömer hoca gelip götürdü beni başımda o vardı bilge hocayı görmedim uyutuldukdan sonra geleceğini söylediler ama azrainde diyorki o saatlerde bilge hoca yukarıdaymış nasıl oldu anlamadım kafam karıştı açıkcası cuma günü kontrole gidecem soracam .....bakalım..

canım bişey soracam ya.üçüncü gün bez tamponlar çıktı; şu an burun içinde silikon tamponlarmı var ..

canım bişey soracam ya.üçüncü gün bez tamponlar çıktı; şu an burun içinde silikon tamponlarmı var ..

evet canım asıl tamponlar burnunda hemde kocaman! gözünü korkutmayım ama doktor çıkartırken hafif gözlerin yaşaracak ama çok acımayacak. mümkünse bakmamaya çalış ben bakmamıştım annem şok olmuştu görünce nasıl sığrdırmışlar onu burnuna diye :))

ben de merak ettim ya bir sor bakalım nasıl oluyor bu olay diye? yani ameliyatı asistanlarına mı bırakmış bu durumda?

matmazelll ço teşekkür ederim sana mesaj sayım yeterli değil oyüzden burdan teşk. ediorum tatlış:)) senin burnunda amel sorası nefen alma problwemin vardı dmi nooldu o düzeldi mi?duruomu canımcıım drla konuştun mu bu konuyu

rica ederim canım :) benim burnumda ameliyat sonrası nefes alma problemim vardı özellikle de ilk altı aya kadar çok ciddi beni sıkıntıya sokuyordu. geçen yaz tatilinde malatyaya gidip tekrardan muayene oldum bilge hoca baktı ve herhangi bir kıkırdak kayması ya da çökme felan yok dedi. yeniden ameliyat olmam gerekebilir diye çok korkuyordum. ama çok şükür yeniden ameliyatı gerektiren hiç bir durumun olmadığını söyledi. nefes alma problemimi de zamanla yok olacağını ama belki de eskisi gibi rahat nefes alamayacağımı söyledi. bunun sebebi olarak da burnunu bir mağara olarak düşün geniş bir delikten hava geçmesi daha kolayken küçülüp daraltılmış bir delikten havanın geçmesi daha zordur dedi. ne yazıkki bazı burun yapılarında rinoplasti sonrası böyle durumlar oluşabiliyor dedi. ama şimdi biraz daha iyiyim. nefes alma sorunum eskisi gibi beni rahatsız etmiyor hatta geçti diyebilirim ama ameliyat olmadan önceki halim kadar da pürüzsüz bir nefes içime çekemiyorum

şunu da belirteyim bilge bey ameliyata karar verirken bana bu riski söylemişti. eğer göze alıyorsan ameliyatı yapalım demişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…