Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

kızlarrr kontrole gideceğim 3 ay dolduda ama perşembe günü Bilge bey poliklinikde oluyormu ki perşembe gideceğim yoksa başka güne kalacak

canım benim bildiğim perşembe kontrol olmuyor.pazartesi çarşamba ve cuma günü bakıyor.pazartesi ve cuma öğlene kadar çarşamba tüm gün muayene oluyor

canım benim bildiğim perşembe kontrol olmuyor.pazartesi çarşamba ve cuma günü bakıyor.pazartesi ve cuma öğlene kadar çarşamba tüm gün muayene oluyor
çok sağol canım çarşamba tam gün olması iyiymiş öğleden sonra yetişebilirim ancak...

çok geçmiş olsunn masuu inşallah çok güzel olacak

heheheh sistemdeki sorundan dolayı çevreye verdiğim görüntü kirliliğinden dolayı özürler falan :))))

Son düzenleme:
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr kaç gündür içimde korku var.darbe falan almadan burun çöker mi?albümlerde bikaç kişinin fotolarına baktım.burnu çökenler var.niye çöküyor burun?darbe olmadan çöker mi? :18:

azraın acaba burnu çökenler bilge beyin hastalarımı anlamadım hangi doktorlar yapmış o amelıyatları

masuuuuuu geçmiş olsun.seni göremedim cuma günü.ben de kontrolümü oldum.nasılsın şimdi?

saol canım iyi sayılırım nefes alamamak çok zor yarın tanponlar çıkıyo daha iyi olacak inş...cuma günü 7de servisteydim 7:30 gibi aşağıya indirdiler 8de ameliyata aldılar sen kaç gibi kontrolünü oldun keşke çıksaydın servise...

sadece şekli için ameliyat oldun ücret ödemedin bu nasıl oluyor?

ben de bilge beye ameliyat oldum 14 ay olacak bu ayın sonunda çok doğal ve çok güzel bir burnuşum var :) ağrılarım oldu tabi hepiniz gibi benim de tampon ve silikondn dolayı 5 gün falan çiğneme işlemini gereğince gerçekleştiremedim blender sağolsun :) çok az morluklarım oldu buz balonları her fırsatta gözümden atmama rağmen. ağrı kesici için dakika saydım ilk 5 gün falan ve ağrı kesicim şaka gibi parol dü :) baş ağrısını bil geçirmiyor normal zamanda :) ama katlandım daha ağır bir ağrı kesici de almak istemedim.11 gün sonunda alçım silikonum tamponum hiçbir şeyim yoktu.sevgili özlem arkadaşım da benimle aynı odada kaldı o da hem burun hem de gögüs ameliyatı olmuştu bütün gece uyudu kıyamam yaa hala gözümün önünde.ben cin gibiydim çünkü ameliyattan sonra beni uyandırdıklarında ameliyathane civarındaydık sanırım kustuğumu hatırlıyorum sonra da odadaydım.bütün narkozu attım vücudumdan bu sayede ve hemşireye ağrı kesici yapsın diye yalvardım bütün gece :) biilge bey gerçekten çok ilgili çok hoş bir insan. ben de hiçbir ücret ödemedim.sorunum yoktu geniz etim alındı ve burnumun şekli değiştirildi.burun kemerim alındı, burnu yanağa bağlayan kemikler alınmış düz ve ince duruyor bu sayede ve ucu kaldırıldı.küçülttürmedim burnumu.malatyalı olduğum için de gel git sorunum olmadı.umarım yardımcı olabilmişimdir.

8 de mi ameliyata aldılar? ama doktor 10 a kadar muayanehanedeydi.nasıl yani? bilge bey di değil mi?

resim var mı canım?

Canim gecmisler olsun, suan nasilsin? morluk ve sisliklerin ne durumda???

Arkadaslar birsey soracagim...
Carsamba gunu nasip olur da bir aksilik cikmazsa muayene icin Malatya' ya gidecegim. Malatya Otogardan, Turgut Ozal Tip Merkezi' ne giden var mi? kac km? Taksiyle gidilebilecek bir mesafe mi? ben ilk muayene icin gidecegim, cok kalabalik oluyor mu servis, kac saatte biter isim ortalama bir fikri olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…