- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlarrr kontrole gideceğim 3 ay doldudaama perşembe günü Bilge bey poliklinikde oluyormu ki perşembe gideceğim yoksa başka güne kalacak
çok sağol canımcanım benim bildiğim perşembe kontrol olmuyor.pazartesi çarşamba ve cuma günü bakıyor.pazartesi ve cuma öğlene kadar çarşamba tüm gün muayene oluyor
çok geçmiş olsunn masuu inşallah çok güzel olacakbitti çok şükür artık evimdeyim.ameliyat başarılı geçti ilk ameliyata giren bendim bu benim içinde iyi oldu şu an iyiyim ama tek sorun nefes alamamak yüzümde çok hafif şişlik ve morarma var bakalım artık ..herkese tşk ediyorum...
çok geçmiş olsunn masuu inşallah çok güzel olacakbitti çok şükür artık evimdeyim.ameliyat başarılı geçti ilk ameliyata giren bendim bu benim içinde iyi oldu şu an iyiyim ama tek sorun nefes alamamak yüzümde çok hafif şişlik ve morarma var bakalım artık ..herkese tşk ediyorum...
heheheh sistemdeki sorundan dolayı çevreye verdiğim görüntü kirliliğinden dolayı özürler falan :))))bitti çok şükür artık evimdeyim.ameliyat başarılı geçti ilk ameliyata giren bendim bu benim içinde iyi oldu şu an iyiyim ama tek sorun nefes alamamak yüzümde çok hafif şişlik ve morarma var bakalım artık ..herkese tşk ediyorum...
Gecmiş olsun masu :) sen kurtuldun darısı bızım basımıza:)))
masuuuuuu geçmiş olsun.seni göremedim cuma günü.ben de kontrolümü oldum.nasılsın şimdi?
çok geçmiş olsunn masuu inşallah çok güzel olacak
pikolat öncelikle çok geçmiş olsun iki kez ameliyat olup da hala istediğin sonucu alamaman çok üzücü. inşallah en kısa zamanda dilediğin buruna kavuşursun canım. bilge bey revizyon da yapıyordur heralde ama tam emin değilim, bence sen hastaneyi arayıp bir sor istersen. burunda deviasyon olmayanlardan da ücret almıyor canım. benim burnumda sağlık açısından hiç bir sorun yoktu. sadece şekli için ameliyat oldum ve ücret ödemedim. ben de malatya dışından gelip ameliyat oldum şunu söyleyim ameliyattan önce gelip tetkikler yaptırmalısın. ve ameliyattan sonra mutlaka 14. güne kadar malatyadan gitmemen gerekiyor. belki yakın yerden gidiş geliş yapabilirsin. ben toplam 15 gün kalmıştım. şimdi hastanenin yanına misafirhane de yapılmış çok iyi olmuş bence orayı da araştır derim. sevgiler....
saol canım iyi sayılırım nefes alamamak çok zor yarın tanponlar çıkıyo daha iyi olacak inş...cuma günü 7de servisteydim 7:30 gibi aşağıya indirdiler 8de ameliyata aldılar sen kaç gibi kontrolünü oldun keşke çıksaydın servise...
ben de bilge beye ameliyat oldum 14 ay olacak bu ayın sonunda çok doğal ve çok güzel bir burnuşum var :) ağrılarım oldu tabi hepiniz gibi benim de tampon ve silikondn dolayı 5 gün falan çiğneme işlemini gereğince gerçekleştiremedim blender sağolsun :) çok az morluklarım oldu buz balonları her fırsatta gözümden atmama rağmen. ağrı kesici için dakika saydım ilk 5 gün falan ve ağrı kesicim şaka gibi parol dü :) baş ağrısını bil geçirmiyor normal zamanda :) ama katlandım daha ağır bir ağrı kesici de almak istemedim.11 gün sonunda alçım silikonum tamponum hiçbir şeyim yoktu.sevgili özlem arkadaşım da benimle aynı odada kaldı o da hem burun hem de gögüs ameliyatı olmuştu bütün gece uyudu kıyamam yaa hala gözümün önünde.ben cin gibiydim çünkü ameliyattan sonra beni uyandırdıklarında ameliyathane civarındaydık sanırım kustuğumu hatırlıyorum sonra da odadaydım.bütün narkozu attım vücudumdan bu sayede ve hemşireye ağrı kesici yapsın diye yalvardım bütün gece :) biilge bey gerçekten çok ilgili çok hoş bir insan. ben de hiçbir ücret ödemedim.sorunum yoktu geniz etim alındı ve burnumun şekli değiştirildi.burun kemerim alındı, burnu yanağa bağlayan kemikler alınmış düz ve ince duruyor bu sayede ve ucu kaldırıldı.küçülttürmedim burnumu.malatyalı olduğum için de gel git sorunum olmadı.umarım yardımcı olabilmişimdir.
saol canım iyi sayılırım nefes alamamak çok zor yarın tanponlar çıkıyo daha iyi olacak inş...cuma günü 7de servisteydim 7:30 gibi aşağıya indirdiler 8de ameliyata aldılar sen kaç gibi kontrolünü oldun keşke çıksaydın servise...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?