- Konu Sahibi EstetikEditor
-
hmm burun deliklerini daralttırmısmıydı bilge hoca ?yoksa daraltma olmadan mı bu sorunla karşılaştın??
e ondandır gülüm be... nese vücudun bu halinede alışır bence zamanla daha ii olman dileğimlee :))
ben de merak ettim ya bir sor bakalım nasıl oluyor bu olay diye? yani ameliyatı asistanlarına mı bırakmış bu durumda?
evet soracam tabikide ..canım beni sekizde içeriye aldılar resimlerim çekildi daha sonra aneztezi dr geldi hazırladı falan bu arada ömer hocada tabi orada epeyce zaman geçmiştir tabi benim tahminim ameliyetımı yapıp yukarıya çıkmıştır yada beni asistanlarının ellerinemi bıraktı acaba:))
Arkadaslar 09.03.2012 Cuma gunu yani yarindan sonra ameliyat oluyorum, inanamiyorum...
Matmazell, azrain ve diger tum tecrubeli arkadaslarin da tavsiye ve yardimlariyla Bilge Bey' i tanima ve ona muayene olma sansi bulabildigim icin oncelikle hepsine tesekkur ediyorum. gercekten de tum arkadaslarin bahsettigi gibi Bilge Bey son derece guleryuzlu, yardimsever, alcakgonullu,anlayisli ve idealist bir insan. Kendisine muayene oldum, son derece guven verici, son derece isinin ehli bir hekim...
Bugunku tecrubelerim soyle arkadaslar;
Oncelikle bindigim araba, Malatya koy garajina gittigi icin, oraya kadar gittim. Zira Otogar daha dista kaliyor, gidecek olan arkadaslar koy garajina kadar gitme imkanlari varsa oraya gitsin.Oradan Universite otobuslerine bindim.Bunun icin 5 TL degerinde iki biletlik kart almaniz lazim, para gecmiyor, bilet almadan otobuse binmeyin :)
hastanenin giris katinda plastik cerrahi poliklinigi var. oradan sira aldiktan sonra, ozellikle Bilge Beye muayene olmak istedigimi de belirtip, doktorun kapisinin onunde kamp kurdum gelene kadar :) Bilge Bey geldi,muayene etti beni, problemimi anlattim, burnumun sag tarafindaki kemigin egriliginden dolayi nefes alamadigimi ve surekli agzim acik olarak uyudugumu ve ayrica kikirdagimdaki cokuntuden bahsettim...neler yapabilecegimizi ve nasil yapacagimizi konustuk. Isimle ilgili ozel durumumdan oturu bir ay icinde ameliyat gunu almam gerektigini soyledim, doktor Bey bu konuda da son derece anlayisli davranip, elinden geleni yapti, sansima randevusunu iptal eden bir hastanin yerine, iki gun sonraya, bana gun verdiler. Ameliyattan bir gun once gidemeyecegimden, hemen tetkiklere yonlendirdiler...
uc tup kan verdim,
ekg cektirdim,
akciger filmi cektirdim.
tetkik sonuclarim cikinca onlari alip, anestezi uzmanina goturdum, ameliyat olmamda bir sakinca bulunmadigima karar verip, onay verdiler ameliyatima. sonra tekrar poliklinik sekreterine gidip, ameliyat gunu icin son talimatlarimi aldim :)
Cuma gunu sabahtan elimde alcilarim ve fotograflarimla ameliyat icin servise gidecegim...Garip bir sekilde heyecanli bile degilim. sanirim Bilge Hoca beni rahatlatti. Bu arada uzun boylu, top sakalli, yakisikli ve cok kibar bir adam :))) Ben oyle beklemiyordum dogrusu...
Boyle iste arkadaslar, turkuaz okuyor musun bunlari ses ver, senin icin yazdim ozellikle, hazirlikli ol diye :)) turkuaz bir de ekg icin soyunmak gerekiyor, gogusune bir suru zimbirti takiliyor ya, onun icin onden acik birsey giymeni tavsiye ediyorum canim :) ben lahana gibi giyindigimden cok zor oldu, aklinda bulunsun...
Ameliyat olan arkadaslar; hadi benim yollugumu hazirlayalim, ben yanima ne alicam, napcam ne etcem?? Tavsiyeniz var mi :)) Bir de ameliyatta uzerimde giysim olamayacak mi, biri oyle demisti sanki, ilk kez ameliyat oluyorum da, ya uyanamazsam narkozdan sonra , tek korkum bu :))
Tuvalete gidebilecek miyim mesela?? gulmeyin ama bunu da cok merak ediyorum
acele cevap kestane kebap kizlar!!!!
inşallah öyle değildir canım. ben zannetmiyorum. yüksek ihtimal ameliyatı yapıp çıkmıştır... Bilge beyden böyle bir davranışı kesinlikle beklemiyorum ben.
burnundaki nefes ve koku alamama durumun çok normal canım asıl tamponlar çıkınca çok rahatlayacaksın merak etme. öpüyorum...
Kizlar supersiniz, verdiginiz cevaplara cooooook tesekkurler, seviyorum sizi :))
Masucum, cuma gunu mutlaka gel yanima, tanismayi cok isterim.
Kizlar peki konuk evinde kalanlar var mi aranizda? bavul hazirliyorum, git gel yapmaktansa orada kalsam daha iyi olacak...Odalar nasil?Tum odalarda banyo-sicak su var degil mi? ben annemle gidicem,odalar kac kisilik acaba???hatta abartip soruorum valla tv internet var mi odada? ben sizinle konusmazsam catlarim orda :))
Canim, ben suan isim dolayisiyla adiyamandayim, Adiyaman' dan gelicem...
Ozel mesaj atamioyrum yoksa telefonu atabilirdim sana, senin ozel mesaj hakkin varsa bana numarani gonder istersen...Turkuazla da gorustuk, nasip olursa o da gelecek cuma gunu, sen de gelirsen, hep birlikte tanisip kaynasiriz, gerci ben alcili burunla ne kadar kaynasabilirsem artik :))
Kacta alacaklarini soylemediler, sadece benden once bir cocugun yarik dudak ameliyati varmis sabah, ondan sonra direkt beni alacaklar, sabah erkenden burda ol dediler.
Kizlar burun fotografi nerde cektiriliyor?ben ameliyat gunu cektiricem, otobusu kacirmayayim diye acele ederken nerde cekilcek diye sormayi unutmusum. Bir de 1 adet burun alcisi var, medikalcilerden bulabilirsiniz yaziyor bana verdikleri kagitta...medikalci var mi hastane yakininda?
masucum mesaj attim sana, haberleselim, optum cok...
yatma vaktiiii :)) iyi geceler kizl iyi geceler görüşmek üzere....
neden bugün çektirmedin nasıl yatiştireceksin ameliyat günü canım...maştinin ..otogar tam karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?