Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

bilge bey in ameliyat ücreti ne kadar? barış çakır ile aynı mı? ameliyat olanlar şişlik, morluk ne kadar oldu?

kızlar dediğim pazartesi gittim banada kasım aralık gibi ameliyat olursun erkene alma falan da olmaz dedi 15 tatilde ameliyat olmak istemediğim için seneye haziran başı gibi olmayı düşünüyorum.inş. bu seferde aksilik çıkmaz dua edin hepinize yardımınız için teşekür ediyorum

şu ana kadar bilge beye ücretli estetik olan olmadı sağlık güvenceniz varsa ücretsiz olarak olabiliyorsunuz yoksa çok cüzzi miktarlarda olabiliyorsunuz diye biliyorum ne kadara olduğunu dr la görüşmeniz lazım ama sosyal güvenceniz varsa tamemen ücretsiz tabi kişisel ihtiyaçlaınız hariç ulaşım konaklama yeme içme gibi

Aarkadaşlar Bilge Bey'e sağlık güvenceniz varsa kesinlikle hiçbir ücret ödemiyorsunuz,arkadaşlık tekliflerini kabul ettim fotolara bakabilirsiniz.

bende bilge beyde karar kıldım. Bilge beye ameliyat olanlar fotolarınızı görmem için arkadaşlık isteğimi kabul ederseniz sevinirim

arkadaşlar ben de bilge beyi araştırıyorum şu aralar burun estetiği için. emre ilhan ve bilge bey arasında kaldım. ameliyat olanların fotolarını görmek için arkadaşlık talepleri yolladım. kabul ederseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürlerrr

ben kabul ettim canım bir kaç resmim var bakabilirsin :)

matmazelll arkadaşlık isteğini kabul ettiğin için teş. ederim burnunu beğendim güzel olmuş eee buda bana cesaret oldu ama yinedee çok korkuyorum umarım eskisini aratmaz ve çabuk atlatırım ameliyat sonrası sendromunu :18:

Ben öncesinde ameliyat sonrası sendromu yaşayacakmıyım diye hiç korkmamıştım çünkü eski halini bir daha görmek istemediğim için kaybedecek bir şeyim yoktu. senin şimdiki halini bilmiyorum ama inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın canım. Bilge beyle detaylıca konuş. doğal olsun size bırakıyorum dersen pek bi değişiklik yapmaz. sadece eski halinden bir boy küçük olur o kadar. uyarımı yapayım :) onun haricinde gerçekten çok süper burunlar da çıkartıyor bilge bey. ameliyatı ne zaman olacaksın? sana bol şanslar canım

doktor kendi bildiği gibi yapıyor ama insanda hayalinde olan burnu istemiyor değil hani.. Biraz ikilemli bi durum.. ttabi hiç olmuyacak bi burunu istemekte olmaz

ben kabul ettim canım bir kaç resmim var bakabilirsin :)

maztmazelll cim, öncelikle arkadaşlık talebimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim canım. baktım resimlere. çok hoş olmuş cnm. geçmiş olsun. resimlerin beni çok cesaretlendirdi. güle güle kullan murnuşunuuuuu :97:

çok teşekkürler canım burnum kemerli ve uç kısmı biraz top kemer alınacak biraz küçültecek acıkda kavis verecek ufacıkta ucundan alacak (çokmu şey istiyorum yahuu :90: aslında senelerdir aklımda olan bir ameliyat ama bir türlü cesaret edemedim birden bir deli cesareti geldi bende anlamadım doğal olması önemli ama bir boy küçüğü kadarda değil kimisini görürsünüz ya 80 yaşındaki nenemde anlar 6 yaşındaki yeğnimde anlar estetikli olduğunu buda hoş değil pazartesi görüşeceğim Bilge beyle aralık gibi dedi ameliyat tarihine ama ertelenen ameliyatlar oluyormuş o zamanda yapabiliriz dedi biran evvel olsun istiyorum :84:

teşekkür ediyorum canım benim daha da güzeli senin olsun inşallaaaaahhhhh!

inşallah biran önce olursun canım şu deli cesaretini kaçırmadan elini çabuk tut isteklerini çok güzel anlatmışsın aynı şekilde doktora da ısrarla tekrarla. kafasına kazınsın ne yapacağı hatta ameliyata girerken yüzünde çizimler yapıyor o zaman da söyle çünkü bir sürü hastası var unutmasın. zaten Bilge bey yapabileceğinin en güzelini yapmaya çalışır sen merak etme canım. inşallah sen de güzel bir buruna kavuşursun. sevgiler...

Aarkadaşlar Bilge Bey'e sağlık güvenceniz varsa kesinlikle hiçbir ücret ödemiyorsunuz,arkadaşlık tekliflerini kabul ettim fotolara bakabilirsiniz.

fıstığım süpersin süper Allah nazarlardan korusun seni burnuşunu ve cicişlerini tekrardan hayrılı uğurlu olsun sağlıklı ve güzel bir ömür diliyorum bitanem öpüyorum kocaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…