- Konu Sahibi EstetikEditor
-
arkadaşlar ben de bilge beyi araştırıyorum şu aralar burun estetiği için. emre ilhan ve bilge bey arasında kaldım. ameliyat olanların fotolarını görmek için arkadaşlık talepleri yolladım. kabul ederseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürlerrr
matmazelll arkadaşlık isteğini kabul ettiğin için teş. ederim burnunu beğendim güzel olmuş eee buda bana cesaret oldu ama yinedee çok korkuyorum umarım eskisini aratmaz ve çabuk atlatırım ameliyat sonrası sendromunu :18:
ben kabul ettim canım bir kaç resmim var bakabilirsin :)
Ben öncesinde ameliyat sonrası sendromu yaşayacakmıyım diye hiç korkmamıştım çünkü eski halini bir daha görmek istemediğim için kaybedecek bir şeyim yoktu. senin şimdiki halini bilmiyorum ama inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın canım. Bilge beyle detaylıca konuş. doğal olsun size bırakıyorum dersen pek bi değişiklik yapmaz. sadece eski halinden bir boy küçük olur o kadar. uyarımı yapayım :) onun haricinde gerçekten çok süper burunlar da çıkartıyor bilge bey. ameliyatı ne zaman olacaksın? sana bol şanslar canım
maztmazelll cim, öncelikle arkadaşlık talebimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim canım. baktım resimlere. çok hoş olmuş cnm. geçmiş olsun. resimlerin beni çok cesaretlendirdi. güle güle kullan murnuşunuuuuu :97:
çok teşekkürler canımburnum kemerli ve uç kısmı biraz top kemer alınacak biraz küçültecek acıkda kavis verecek ufacıkta ucundan alacak (çokmu şey istiyorum yahuu :90: aslında senelerdir aklımda olan bir ameliyat ama bir türlü cesaret edemedim birden bir deli cesareti geldi bende anlamadım doğal olması önemli ama bir boy küçüğü kadarda değil kimisini görürsünüz ya 80 yaşındaki nenemde anlar 6 yaşındaki yeğnimde anlar estetikli olduğunu buda hoş değil pazartesi görüşeceğim Bilge beyle aralık gibi dedi ameliyat tarihine ama ertelenen ameliyatlar oluyormuş o zamanda yapabiliriz dedi biran evvel olsun istiyorum :84:
Aarkadaşlar Bilge Bey'e sağlık güvenceniz varsa kesinlikle hiçbir ücret ödemiyorsunuz,arkadaşlık tekliflerini kabul ettim fotolara bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?