Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Evet sonundaaaa bende bi fırsat bulup Malatya'ya gittim vee Bilge Bey'e muayene oldum , 7 mart perşembeye ameliyat günü aldım .... ayın 4'ünde de tahliller yapılacak, 6'sında yatış işlemlerimi yaptırıcam :)

ameliyat günün hayırlı olsun canım :)
heyecanlı bekleyişler başladı desene )
hadi bakalım umarım istediğin gibi olur herşey ...

Saol cnm :)
Aynenn yaa heyecanlı bekleyiş sürecindeyim bir an önce ameliyat günüm gelsin istiyorum, sanki bekledikçe daha çok korkuyorum da :)
bu arada sanada geçmiş olsun vede yeni burnun hayırlı olsunn :)
Kaçıncı günündesin şuan canım, nasılsın, yüzün nasıl göz altların şiştimi morarma var mı ?

Saol tatlım, bugün 10. günüm ve sabah Bilge Bey 2. alçımıda çıkardı ve minik küçücük bi burnum olmuştu :) önceden kemer ve nefes problemim vardı gerçi ucunuda biraz kaldırıp kavis vermiş doktorumuz sağolsun :)..

Yok canım bende yok denecek kadar az şişlik oldu morluksa hiç olmadı, bünyeden bünyeye değişiyo bu durum ve de tabi ilk gece sabaha kadar aralıksız buz koyduk gözlerime ve 10 gün oturarak uyudum, bunlarında etkisi illaki olmuştur tabi ..

senin adına sevindim istediğin gibi olmuş galiba burnun, güle güle kullan :) darısı benim başımaaa inş problemsiz olur benimkide :)
Ameliyat öncesi ve sonrası neler yapılması,nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgi veriyomu doktorumuz

Slm kizlar sekizinde olcaktim ama 12sinde oldum amelyat bgun ondeki tamponlar cikti ilk üç gün gercekten zor bir surec ama suan rahatim ne sisti ne morardi yüzüm hafif sislik var tabiki ama dger olan kisilere gore cok iyiyim resmen uc gun ac gezdim bgun yavas yavas yemeye basladim bakalim nasi bir burun cikcak cok merak ediyorum eskisi gbi gelio bakalim pazartesi ilk alci cikioo gerci uzun bir surec beni beklioo sekil icin ama sabirsizlaniyorm dger olacak kisilere allah yardim etsin:)

gecmis olsun cnmm ya bende ameliyat olucam bilge beye calısıyorumda en fazla 15 gün rapor alabilirm yaza nisanımda war umarım iyilesme sürecini hayırlısıyla atlatırız daha gün bile almadım ben

gecmis olsun cnm inş bir an önce burnun yerine oturur bende olcam ama daha gün bile almadım iyilesme süreci uzarsa die korkuyorum hayırlısı olsun insallah ya

gecmis olsun cnm inş bir an önce burnun yerine oturur bende olcam ama daha gün bile almadım iyilesme süreci uzarsa die korkuyorum hayırlısı olsun insallah ya

Teşekkür ederim canım , çok şükür hala bi sıkıntıyla karşılaşmadım, doktorumuz gerçekten çok ilgili ve özverili sağolsun..İyileşme süreci yaklaşık 15 gün sürüyor canım, benim 13. gün ve şu an hiç ameliyat olmuş gibi değilim..
3. gün ön tamponları aldı, 7. gün ikinci alçı, 11.gün ikinci alçıdan sonra küçük bandaj taktı dr ve 16. günde bunuda alınca bitiyo tamamen hayrlısıyla :), ertesi günde dönüyorum İstanbul'a zaten ...

Teşekkür ederim canım inş sende istediğin sonuca ulaşırsın hayırlısyla )
Ameliyat öncesi neler yapman gerektiğini bi gün öncesinden hemşire hanım söylüyor, sonrasındada düzenli olarak kontrollerde Bilge Bey gerekli bilgileri veriyo zaten.
Ama istersen önceki sayfalara bakarsan benim ve diğer arkadaşların deneyimlerinden faydalanabilirsin ben ilk sayfadan itibaren okuyarak birçok şey öğrenmiştim :) ..

Cok cok gecmis olsun...butun msjlari ancak yeni gordum, zorlu bir ameliyat ve SIKINITLI bir donem atlatmissin demekki cok guzel bir burnun olcak:) Umarim bir an once iyilesirsin yada iyilesmissindir.

gecmis olsun cnmm ya bende ameliyat olucam bilge beye calısıyorumda en fazla 15 gün rapor alabilirm yaza nisanımda war umarım iyilesme sürecini hayırlısıyla atlatırız daha gün bile almadım ben

benimde haziranın son haftası düğünüm var canım , bende ilk başta korkuyodum ameliyat olsam acaba o zamana kadar düzelirmiyim diye ama sonunda ne olursa olsun dedim kararımı verdim gittim muayene oldum ameliyat günümü aldım Bilge Bey'le görüştüm olursa en fazla 3 hafta şişkinlik ve morlukların olur dedi zaten tampon ve alçılar çıktıktan sonra normal yaşantına devam edebilirsin , burnun ise 6 ayda şeklini alır dedi... bence sende fazla bekleme bir an önce muayeneye git ve ameliyat gününü al derimmm :)

Cok cok gecmis olsun...butun msjlari ancak yeni gordum, zorlu bir ameliyat ve SIKINITLI bir donem atlatmissin demekki cok guzel bir burnun olcak:) Umarim bir an once iyilesirsin yada iyilesmissindir.

teşekkür ederim canım :) çok şükür bitti o günler ve küçücük kavisli yepyeni bi burnum oldu, nefes problemim yok en önemlisi hiç böyle nefes alamamıştım bu yaşıma kadar :)...

bu hafta içi gitmeyi düsünüyorum cnm muayene için ya cok endiseleniyorum umarım hayırlısıyla bende olurum ilk hafta braz zorlu gecicek ama sonuç güzel olck insallah carsamba günü gtsem doktor beyi bulablr miyim acaba bugn aradm acan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…