Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

gecmis olsun cnmm ya bende ameliyat olucam bilge beye calısıyorumda en fazla 15 gün rapor alabilirm yaza nisanımda war umarım iyilesme sürecini hayırlısıyla atlatırız daha gün bile almadım ben
sağol cnm benım darısı sana 15 gun yeter rapor zaten suan dıkkat edersen doktorun dedıklerını yaparsan ıyılesme surecınde ıyı gecer bıran once gununu al gorus ve amelyatını ol sadece ılk uc gun zor ondan sonrakı gunler daha ıyı ılk ucgune gore ama ılk gun buzu eksık etme resmen buzla yasadım ve hıc ne sıslık ne morluk oldu sadece nefes problemı yasadım onada alısıyorsun zamanla umarım sende atlatırsın bu zor süreci:)

cnm nasıl memnunmusun peki iyiki olmusum diomusun :) bilge beyin cep teli warmı pazartesi gtsem kesin bulurmuyum il dışından gelicem muayene için

Sadece pazartesi muayene günü ..

canım bende düşünüyorum yaptırmayı sormak istediğim şeyler var.ilk muayenede nasıl bir diyalog oluşuyor.neye bakıyor.özetlermisin.nasıl bir brun istediğinize dair bir konuşma geçiyormu.ve benzer.anlatırsan sevinirim.bende nisan ayı içinde malatyada olacağım.kaç gün sonrsı gün veriyor .teşekkürler

ilk muayenede öncelikle senin şikayetin neyse onu dile getiriyosun, sonra Bilge Bey benim burun yapımı inceledi, burnun içindende baktı kemik eğriliği vardı bende , daha sonra kendisi açıklama yaptı nasıl bir burun yapabileceğini söyledi.. tabi sende nasıl bir burun istiyosan anlatıyosun...en sonundada benim aklımda bi kaç soru vardı onları sormuştum :) ameliyat gününüde kişinin uygun zamanına göre veriyolar canım :) zaten ilk içeri girdiğinde asistanıyla konuşuyosun kesin ameliyat olmak istiyosan hemen sana uygun tarihi veriyo..

cnm memnunmusun yeni burnundan :) bnde 21nde olcm inşş

Hayırlı olsun canımm :) Ben malatyada yaşamıyorum ama ailem orada ameliyattan 3 gün önce gidicem ailemin yanına yerleşcem ameliyat sonrası anneciğim bana bakacak :)

Hayırlı olsun canımm :) Ben malatyada yaşamıyorum ama ailem orada ameliyattan 3 gün önce gidicem ailemin yanına yerleşcem ameliyat sonrası anneciğim bana bakacak :)

hmm :) anladım cnmmmm ya hayrlısyla olsaydk bi aslnda 10unda boşluk wardı olabilirdm ama 21 olsn ddm bian önce olup kurtulsamıydım yaa

aynen yaa hayırlısıyla bi olsaydık stres yaptı bende bir an önce olsun bitsin istiyorum herşeyy :) Sen dışardan mı geliyosun nerde kalacaksın ayarladın mı herşeyi

hmmm .... nerden gidiş geliş yapacaksın ?
Bu arada bide daha önceki yazışmanda pazartesi nöbetim var demiştin dikkati mi çekmişti sağlıkcımısın canım ?
Çok soru soruyorumm ama merak işte

arkadaslar merhaba,

ben malatyalı olduğum halde orada yaşamadığım için Bilge beyin adını bu forumdan ilk kez duydum:)))) herkes farklı illerden estetik için malatyaya gelmek gelirken ben istanbulda izmirde doktor araştırıyordum..:)))))) forumdaki birçok arkadasın Bilge beyden cok memnun sonuclar aldığını okudum... Gercekten böyle sonucları duymak cok güzel ve cesaretlendirici.. Ben de burundan estetik olmak istiyorum. Benim sorunum burun ucumdaki düşüklük ve sivri top gibi aşağı düşük olması.. bu nedenle de burun kemiğim düzgün olduğu halde uzun görünüyor ucu aşağı düşük olduğu için.. gülünce iice aşağı düşüyor((( benim durumuma benzer durumda estteik yaptırmış olan arkadaslar varsa sonuclarını benle paylaşabilir mi?

Forumda yeni olduğum için 85. sayfaya kadar mesajlarınızı okudum henüz. Okuyorum hala... Cidden birbirini tanımayan insanların birbirine verdiği destek cok hosuma gitti...

herkes rinoplasti olmus sanırım. Burun ucundan sadece tipplasti dedikleri yönetimin uygulandığı arkadsalar varmı? merak ettim.. Gerci burun ucum bana göre aşırı düşük ve top gibi sivri... belkide hafif düşük burun uçlarında bu tipplasti denilen yöntem uygulanabilir.. benimki için belkide uygun deildir. bilemiyorum..

yazın izinli iken memlekete gitmeyi planlıyorum...Belki sizinde vereceğiniz destek ve fotoğraf paylaşımlarınızla cesaretlenebilirim((( estetik öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı görmek isterim. Benimlede paylaşan arkadaslar olursa cok sevinirim... Sevgiler....

canım benim inşallah hakkında hayırlısı olsun. Allah pişman etmesin :) ekledim seni resimlerimi görebilirsin...

canım benim inşallah hakkında hayırlısı olsun. Allah pişman etmesin :) ekledim seni resimlerimi görebilirsin...

Matmazel cnm,
Çok teşekkür ederim eklediğin için ve güzel dileklerin için. Evet cnm Allah kimseyi pişman etmesin.. Estteik sonrasında karsılaşılacak tablo ya daha kötü olursa diye herkes gibi bende endişe ediyorum. Bilge Beyle herhangi bir iletişime de geçmedim henüz.. Ama istiyorum sanırım.. Şu ucu top ve gülünce iice aşağı düşen burnumdan sanırım baya şikayetçiyim. 2-3 aydır İzmir 'de doktor araştırıyordum. Fakat İzmirdeki doktorlar daha burnu görmeden direk maille 3500 gibi bir meblağ sölüyorlar.. Sizlerin paylaştıkları yorunmlara baktığımda eski mesajlarda hiç para yatırılmadığı yönünde mesajlar varken şimdi güncel olanlarda 756 Tl gibi bir rakam söz konusu. ama 3500-4000 gibi rakamlardan sonra bu 756 tl bile gercekten cok gelmiyor. Yeterki estetik sonrası tüm yaşamımız boyunca sevebileceğimiz mutlu eden bir tablo olsun..

Cnmm, senin resimlerine baktım. Çok beğendim gerçekten.. Güle güle kullan.. Ayrıca herkesin yardımına hızır gibi koşan iletilerini okudum bu forum sayfalarında..Forumun adeta bir iyilik meleği olmussun.. herkesin duasını da bu yardımlarınla desteğinle eminimki almışssındır.. Sonuç tabloda harika...:)) Gerçekten çok beğendim cnm..darısı benim ve benim gibi şikayetçi olan tüm arkadsaların basına...

Cnm mümkünse sana bişey danısmak isterim. Ben 1 aylık izinde bu işlemi yapmak istiyorum.. Bu süre yeterli midir? Çoğunluk okuduğum iletilere göre herhangi bir nefes problemi falan artık ortadan kalkıyor sanırım.. yani iş bası yapmak için 1 ay yeterlidir inşallah.. Birde yazın yaptırmak için doktordan ne kadar önce randevu almalıyım. şimdi iletişime geçmem gerekir mi? ve yazın olmasıda riskli bir durum sanki.. doktor tatile falan cıkarsa o ameliyat sonrası sürecte gereken işlemler sıkıntılı olabilir sanki... Çok soru sordum sanırım cnm.. Kusuruma bakma...Ayrıca tekrar çok çok teşekkkür ederim. sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…