Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Evet gerçekten anlaşıyın ve buradaki y ardımların için bende teşekkür ederim, karar vermemde çok etkili oldu doğrusu :)

Kızlar ameliyattan hemen sonra kusanınız oldu mu ? ben çok korkuyorum ya kusarsam diye ..

separes canım benim rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) tabi ki sevgili doktorumuz Bilge Bey de inşallah seni ameliyattan bizleri utandıracak bir sonuçla çıkramaz. dualarımız seninle canım... ameliyatın günü gelmiş çatmış bile! yarın ameliyat olacakmışsın. ben bir gün öncesinden sadece sabah kahvaltısı yapmıştım gece yatana kadar hiç bir şey yememiştim. zaten sabahta ilk ameliyatı ben olayım diye doktordan söz almıştım. yoksa aç aç hem de kurbanlık koyun gibi kesilme sırasını beklemek çok zor oluyor :) midende bir şey olmayınca kusmazsın zaten korkma canım kan kusma diye bir şey yok ilk defa senden duydum kötü şeyleri aklına getirme bol bol dua et rabbim seni kolaylıkla kurtasın ve doktorumuza da en sağlıklı ve başarılı ameliyatı yapmasını sağlasın inşallah...

Mati mi ??? :90: iyi güldüm kız allah iyiliğini versin güzel olmuş beğendim :)) döndüm döndüm canım sağol ben de sizleri özledim valla. üç yıldır bu sitenin müptelası oldum :) tatilin bir haftasını memlekette annemlerde geçirdim. çok iyi oldu benim için. ama doyamadım valla günler o kadar hızlı geçti ki! şu tatil iki hafta değil de enaz 3-4 hafta olsaydı ne iyi olurdu yazık yavrucuklara doğru düzgün dinlenselerdi evlerinde dimi yani :)) neysee mesleği öğretmen olmayan arkadaşların saldırısına uğramadan bu konuyu daha fazla uzatmayım en iyisi :) sonra gözün doysun tarzında bir sürü saldırıya uğramak istemiyorum.
melsadeen canımcım 3 aya kalmaz yırtarsın bu sıkıntılardan merak etme tatlım. sen çalışıyor musun? öğrenci misin? insanın başka uğraşları olunca kendiyle uğraşmayı da unutuyor zamanla. sana da en kısa zamanda şifalar diliyorum.... :79:

Merhabalar :)
Geri sayım başladı artık hazırım, bugün gerekli tahliller yapıldı ve herhangi bir engel çıkmadı ameliyata..Ya kızlar aklıma birşey takıldı, Bilge Bey bana yapacaklarını anlatırken burnunun çeneyle uyumu nedeniyle ortasındaki kemerli yada hafif kemikli yer tam olarak düz olmayacak baştan söyleyeyim dedi ve benim kafam tamamennn alt üst oldu karamsarlık yapmak istemiyorum ama ne bileyim aklıma takıldı... Ama anladığım kadarıyla sizlerinde dediği gibi doktorumuz tamamen doğallıktan yana..Bende zaten bu yüzden tercih ettim ama bide o kadar eziyet çekicem sonucunda düzgün bir burnum olsun istiyorum.Benim burnum küçük ve dar yapılı pek fazla bi sorunu yok, sadece ortasındaki kemik alınıp ucuda çok az kaldırılıcakmış o kemik alındığı için.
Dualarınızı benden esirgemeyin kızlar hafiften stres yapmaya başlamadım değil...
Paylaşımlarınız sayesinde hayırlısıyla bende atlatıcam bu süreci ...
Teşekkür ederim hepinize şimdiden :)
Yarın ilk ameliyat sırası benim :) Güzel haberlerle görüşmek üzre , hoşcakalın kızlar...

Evet sana mati diyecegim bundan sonra sakincasi yoksa hehehe bana ait bir hitap sekli olur:) Kisaltmaydi oyle iste ya. Evet 2ci aya yaklasiyorum bende sabirsizlaniyorum cunku bazen cok hassas ve agrili geciyor umarim normaldir bunlar.
Tatil iyiymis orta donem tatili bak hic sikayet etme :) inan kimsede yok bole firsat ama anliyorum senide insan tatildeyken cabuk geciyor ve doyamiyor. Ben tatil aramda yaptirmistim ameliyatimi cok zordu. 2 haftacikti:))) Ben Ankaradan cnm normalde. Annem doktoru cok met ettigi icin oraya gelip ameliyat olmustum. iyide etmisim. Ogrenci sayilirim biraz karisik :) ama calisiyorumda . Uzun hikaye yani. Ayrica suan baska yerde yasiyorum:) uzun yillardir aslinda. Neyse yazmiyim burda:)
Tatile uzulme oburude yolda:))))) cok tsk ederim guzel dileklerin icin. Ameliyat olucak arkadaslarinda iyi gecer umarim.

oy canım benim ya şimdi hastanedesindir inşallah sağlıkla sıhhatle atlatırsın ameliyatını. sana dua edeceğim. hastaneden çıkınca hemen yaz lütfen bizi merakta bırakma... Allah yardımcın olsun...

evet canım separes ameliyata girecek bugün. ona dua edelim. ben de senin gibi malatya dışından gelip Bilge beye ameliyat olmuştum. Allah kimseyi pişman etmesin. ne deyim. sevgiler...

oy canım benim ya şimdi hastanedesindir inşallah sağlıkla sıhhatle atlatırsın ameliyatını. sana dua edeceğim. hastaneden çıkınca hemen yaz lütfen bizi merakta bırakma... Allah yardımcın olsun...

Ve nihayet atlattım bende sizler gibi..Hemen anlatıyorum , Ama çok zor oldu dün sabah 8'den 11:45'e kadar kalmışım, ilk beni aldılar 7.30'da oradaydım 8 gibi ameliyata aldılar, ben Bilge Bey'i görmem diyodum ama geldi ameliyattan önce nasıl hissediyosun ve son kez söylemek işstediğin birşey var mı diye sordu, size bırakıyorum herşeyi hocam dedim ve damar yolu açmaya başladılar işte en çok yıpratan bu oldu tampondan sonra sağ kolumun 5 damarını patlattılar maf oldum 10 dk uğraştılar, heyecandan öyle oluyormuş güya neyse bulamadı asistanlar çok canım acıdı kolum birden şişti ve anestezi doktoru gelip yandan bi yerden buldu ve kurtulduk.Sonra başlıyoruz deyip daha o maskeyi yüzüme tutmadan gittim :) şaka gibi daha karşıdan görür görmez uyudum.
Ameliyathaneden çıkan asansörlerin önünde uyandım hemen kustum korktuğum başıma geldi kızlar hiç birşey yememiştim oysa içime baya kan akmış ve 24 saat boyunca hiç uyuymadım su bile içemedim, sürekli buz uyuladım hiç ara vermeden, allahtan özel odadaydım ve annem yanımdaydı sabaha kadar uğraştık ve sonucunda çok fazla bir şiş olmadı bugün sabah Bilge Bey geldi yanıma iyi geçti ameliyat dedi bi sıkıntı yok, öğleden sonra çıkabilirsin dedi.Öğleden sonra çıktık, 20 günlük raporumu hazırladı asistanı ve bu cuma günü öndeki tamponları çıkarmak ve alçı değiştirmek için çağrdı bakalım..
Ha birde şanssızlık ya şiş olmasın die uyguladığım buzlar beni grip yaptı bügün her saat başı en az 3 kez hapşuruyorum.Ki şanşa bak en son 3 sene önce grip olmuştum neyse çekeceğim varmış..
Bu arada beni en çok zorlayan o tapmponlar oldu , hiç böyle olacağını tahmin etmiştim ağrısında acısında falan değildim, nefes alamamak ve o tamponlara alışmak çok zor oldu ,çok panikledim birden uyanıp kusup nefes alamamak çok kötüydü sonra sonra öğrendim sadece ağızdan nefes almayı ..
Sizlerden ilk sayfadan itibaren yazdığım tüm herşeyi okuduklarım sayesinde pek fazla şişim olmadı, hep buz uyguladım ve ilk 6 saat annem dudaklarımı havluyla falan sürekli nemli tuttu sonrada nemlendici kullandık.Yine söylediğiniz gibi yastığımı ve başımı yüksekte tuttuk..
Burun şeklimide inanın hiç merak etmiiyorum nasıl olursa olsun artık onca şey çektikten sonra, gerçi sizde oldu mu bilmiyorum ama bende akıntı oluyo tamponlara rağmen hava akışı var, doktor hava akışı var ama sakın nefes alma burundan dedi.Her neyse artık nefes problemimim olacağını sanmıyorum bu durumda bile hava akışı var içinde , burnumda baya küçük görünüyo alçı olmasına rağmen..
Neyse bana kalsa daha yazıcam :) böyle işte hikayem..

evet canım separes ameliyata girecek bugün. ona dua edelim. ben de senin gibi malatya dışından gelip Bilge beye ameliyat olmuştum. Allah kimseyi pişman etmesin. ne deyim. sevgiler...

Bu arada dualarınız için çok teşekkür ederim, iyiki varsınız ve iyiki böyle faydalı paylaşımlarda bulunmuşsunuz burada..
Ayrıca bende şehir dışındna geldim taa Kırklarelinden :) ailem burada ve aslen malatyalıyız, o yüzden sıkıntı olmadı.Bilge Bey'i sizler sayesinde araştırıp öğrendim yoksa Muhammet Dilber'e gidecektim ama iyiki ist da olmamış çünkü çok zor olurdu tek başıma :)

Sonraki gelişmelerdende gördüğünüz üzere bik bik bik yazıyorum an bi an haberdar edicem sizleri, öpüldünüz , teşekkürler tekar ..
(bu mesajları yazana kadar 8 kez hapsurdum hatta 10 oldu şimdi o kadar berbat durumdayım )

oyyy!!!! canım benim ya kıyamam sana! çok şükür sağ salim sen de kurtuldun katıldın aramıza :) biraz sıkıntılı olmuş ama inşallah sonucu bunlara değer. ameliyatın yaklaşık 4 saat sürmüş çok uzun değilmi ya napmış o kadar! heykel traş misali ince iş yaptı herhalde :) grip olman kötü olmuş canım çok geçmiş olsun. bence burnuna koyduğun buzlardan değil de buz gibi soğuk ameliyathanede üstsüz bir şekilde incecik bir önlükle 4 saat kalman seni hasta etmiştir. Allah acil şifalar versin canım şimdi sabırlı olma vakti. bu sıkıntılarının hepsi geçecek merak etme hapşurman sadece gripten değil burnundaki tampondan da kaynaklanır. üçüncü gün ön tamponları alınca biraz rahatlarsın. ama alçıyı bende 7.gün değiştirmişti. ikinci alçı da bir hafta kalmıştı. ilk alçı çıkınca burnuna bakıp sakın telaşlanma çok berbat bir şey göreceksin mutemelen :) ama sonra müthiş değişiyor. benim albüme baktıysan ilk alçı çıkınca müthiş bir yamukluk vardı. ama sonra kendiliğinden düzeldi. burun derisinin ödemden şekli şemali bozuluyor tabi. neyse hadi hayırlısı olsun tatlım yeni burnuşunla sana sağlıklı nefesler bol güzellikler diliyorum. Allah acil şifalar versin canım kendine dikkat et...

Teşekkür ederim canım ya inş biran önce iyileşirim. Dün gece fenalaştım ateş ve gripten kendimde değildim sürekli gözlerim akıyo
Bide burnumun sağ tarafında alçı daha uzun ve sanki açılınca yamuk olucak gibi geliyo , acaba kırık olan taraf diye orayı uzun mu tutmuşlar.
Tatlım 2 saat 45 dk sürdü ameliyat, çok fazla bi problem yoktu burnumda bende şaşırmadım değil uzun sürmesine.Bide ameliyatane soğuk gelmedi bana, kendime geldiğimde yanıyodu vucudum , galiba sıcak örtü örtmüşlerdi dediğiniz gibi, sadece göğsüme kadar açıktı ameliyat boyunca belkide o zaman üşüttüm ..

tekrardan çok geçmiş olsun canım ameliyathanelerin soğuk olması lazımmış ben ilk gidiğimde donmuştum ve ameliyat bitip de kendime geldiğimde zangır zangır titriyordum. yattığım sedyeyi bile sallıyordum artık düşün yani :) benim uyandığımı gören hemşire hemen sıcacık bir örtü örttü üstüme o biraz iyi gelmişti. ama tekrardan odama çıkıp da annem üstümü giydirmeye çalışırken de o kadar titriyordum ki yatağımın başında bir kaç kişinin beni tuttuğunu hatırlıyorum. benim sadece burun ameliytı olmadığı için bayağı uzun sürmüştü 4buçuk beş saat kadarcık :)

Gerçekten mi canım ya , ben uyandığımda inanılmaz bi sıcaklık ve nefes problemi yaşadım , oda demekki ben uyanana kadar ısınmış vucudum anlamamışım..
Bu arada aklıma geldin ilk gece ben hastanedeyken , sen 2 ameliyatı aynı anda olman vallahi büyük cesaret ben bi burunla ne hale geldim, maşallah deyim :)
bide benim burnum şu an inanılmaz kaşınıyo gözlerimdeki ödemler yanaklarıma indi pek bi şişlik yok ve acaba sonra morarır mı ?

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende burun ameliyatı olmak istiyorum sağlık sorunum yok sadece psikolojik yıllardr olmayı istiyorum ama cesaret edemiyorm yaza mayıs haziran gibi nisanlanıcam mart gibi bilge beye ameliyat olsam iyileşebilir miyim ameliyat olan arkdaslr yardımcı olabilirmisinz birde caısıyorm 10gün rapor alsam işime dönmem içn yeterli olrmu morluklarm cok olurmu ameliyat olmuş arkadaslr burnunz tam olarak ne zaman iyileştii yardımlarınz içn smdiden teşekkürler Allaha emanet olun sağlıcakla ...

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz bana, şu anda çok kötü durudayım bugün ön tamponlarım alındı ve eve geldikten iki saat sonra sağ tarafım tıkandı serum uyguluyorum ama yok orası açılmıyor, servisi aradım ama kimseye ulaşamadım bilenler lütfen özelden mesaj atsın ..

Çok teşekkür ederimm ...
Ama artık yarın sabah alçı değişecek o zamana kaldı durum .. Umarım tampon alınınca geçer..

canım 10 günde geçmez. fazla rapor alman lazım. birde eger burnun çok fazla sorunluysa mükemmel bişey bekleme. ufak tefek sorunlar varsa harika bişey olabiliyor. bende bilge beye ameliyat oldum. benim şişlikler çok geç geçti. kişiden kişiye değişiyor bu. eğer seninde öyle olursa nişana kadar düzelmeyebilir. her ihtimale karşı erken ol bence. bilge bey yerine sıtmapınarındaki gözde hstanesinde bi doktor var adı hakandı soyadını bilmiyorum. onu tavsiye ediyorum. adam harikalar yaratıyor. sigorta farkını ödeyebileceksen kesinlikle ona git. 500 ya da en fazla 750 alır fark. pazarlık yaparsan ucuza gelir daha da:)

bilge beyin yorımlarınıda cok begendim ne yapıcam bilmiyorum mükemmel istemiyorum aslında sadece braz daha küçük ve düz bi burun istiyorum 3 aya kadar burnum yerine oturur mu acaba kafamda dolu soru isareti war

Evet sonundaaaa bende bi fırsat bulup Malatya'ya gittim vee Bilge Bey'e muayene oldum , 7 mart perşembeye ameliyat günü aldım .... ayın 4'ünde de tahliller yapılacak, 6'sında yatış işlemlerimi yaptırıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…