Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

teşekkür ederim tatlım :) sabırsızlanıorum.. Beklemek çok sıkıcı bir durum ...Bu arada benim boğazımda geçmeyen bir enfeksiyon ve boğaz reflüsü var aylardır tedavi görüyorum son çare olarak bu ameliyatla burnumdaki solunum problemi halledilecek sonucunda hem yeni bir burun hemde boğaz hastalıklarından kurtulucam hayırlısıyla , bakalım ...

canım benim ya çok geçmiş olsun. inşallah bu ameliyat boğazındaki rahatsızlığa da derman olur. sen bilge beye muayene oldun mu? yoksa telden mi randevu aldın?

Cok anlayislisin, senin gibi birinin burada olup , herkese fikir vermesi ve yardimci olmasi cok guzel matmazel. Gercekten cok cok ama cok hos bir davranis. Suana kadar ki yardimlarin icinde cok tsk ederim. Ameliyat olacak arkadaslar bakin hic korkmayin sonrasinda soru soracaginiz cok kisi var. Ya bak soru dedin aklima ne geldi hahahahaha. Yok ciddiyim ama :)))) Cildiniz uzerinde kaslarinda vs soyulma oldumu cok? benimki asiri soyuluyor, durmaksizin..burnumun uzerinden bahsetmiyorum bile yuzum ve kaslarim ve kaslarimin ortasi deli bir sekilde soyuluyor. Tuhaf hic duymamistim bu konuda yazan acaba ben mi numuneyim:)))
Ameliyat olacak arkdaslar korkmayin lutfen ilk gun cok az zor sonra bitti gitti olcak cekilen aciyada degiyor sisler inince bayilcaksiniz buruncuklariniza.

canım benim ya rica ederim çok sağol güzel düşüncelerin için. moralimin biraz bozuk olduğu bir zamanda açıp okudum senin yazını inan çok iyi geldi :) yardıma ihtiyacı olan insanlara bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana... gelelim soruna :) canım valla benim burnumda da soyulma olmuştu ama senin anlattığın kadar aşırı değildi. herkesin cilt yapısı farklı tabi. ama sıkıntı etme. normal bir durum olarak düşün ve bol bol nemlendirici sür. fakat yüzünün temizliğini de ihmal etme sonra fazla nemlendiriciden dolayı sivilce basmasın.
arkadaşlar yarı yıl tatilinden dolayı ben yaklaşık bir hafta on gün felan nete giremeyebilirim. eminim tecrübeli, fedakar yardımsever bir sürü dostumuz var burda sizlere onlar yardımcı olurlar. öpüyorum hepinizi güzel burnuşlu hatunlar :))

Ameliyat günüm gittikçe yaklaşıyor , ya kızlar ben çok panik biriyim . Geçen forumun birinde ameliyattan sonra içe akan kanın kusulduğunu okudum peki ya sizde nasıl oldu ? Korkmaya başladım sanırım ...

Evet gerçekten anlaşıyın ve buradaki y ardımların için bende teşekkür ederim, karar vermemde çok etkili oldu doğrusu :)

canım benim ya çok geçmiş olsun. inşallah bu ameliyat boğazındaki rahatsızlığa da derman olur. sen bilge beye muayene oldun mu? yoksa telden mi randevu aldın?

Ben 20 gün öncesinde muayene oldum canım, aslında çok ilginç oldu benim hikayem :) başka özel bi hastanede ameliyat olma kararımı vermişken bir anda vazgeçtim emin olamadım, KBB uzmanı Nihan Aladağ'dı ve nedense güvenemedim, ne bileyim işte o güveni yakalayamadım ve oturdum evde o gece araştırdım netten sizleri buldum ve tüm sayfaların hepsini tek tek okudum ve karar verdim sizler sayesinde ve güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum :) bakalım 5 Şubat'a çok az kaldım sabırsızlanıyorum ..

Separes! Korkma lutfen. Nihayetinde uyutucaklar sizi. Kusma kisiden kisiye gore degisir kimi insanlar narkozu kaldiramaz fazla ve kusar ameliyattan sonra tabiki ben doktor degilim ama korkacak bisey olmadigini dusunuyorum. Mide bulantisi olur narkozdan uyandirilinca normaldir, Bogazda olmasida agrinin normal ameliyattan cikinca bogaza boru takiliyor.. Kesin ve kesin ameliyat oncesi solenen saatten bir kac saat once yemek yemeyin ben yemistim. Bunun disinda sorun olursa yaz separes. Bilge beye oluyorsan cok iyi. Kendisi super bir doktor icin rahat olsun. Cok guzel gecer ameliyatin umuyorum. Dikkat kendine. Yaninda ilk gece birisi olsun bolca buz koysun, dugmeli bluzlar gotur yaninda, yuksek yastik mutlaka ameliyattan cikinca, ...baska birsey gelmiyor aklima sorun varsa yaz.

Mati:) Cok rica hakediyorsun. Iyi tatiller diliyorum..ohh ne guzel kiskandim:)))) Soyulmalar hala var bilmiyorum niye cildim kuru diyedir..streslenincede basincmi yapio ne agrio...ahh ahh 1.5 ayim doldu...3 ayi atlatirsam yirttim umuyrum:))) hapsirim tiksirigim bitmiyor, agrim bitmio ammaa nazliyimmm:))) cok uzak kalma don aramiza simdiden ozlettin:)

Verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim tatlım, bu salı ameliyatım bakalım :) , doktorum Bilge Bey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…