Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

çok gecmiş olsun cnm. Bunda da vardır elbette bir hayır ya.. Sıkma canını iyileşmeye bak sen..:)) Geç olsun güç olmasın..ve tabiki de sonu güzel olsun diyelim....

seni şu an çok iyi anlayabiliyorum :) bende biran önce 25 mesaj yazıp diğer arkadaşların fotolarını görmek için sabırsızlanıyordum :)
bu arada san yazdım önceki sayfada , fotolarımı koydum bugün bak ve gör doktorumuzun başarısını...

Cnm, cok cok gemiş olsun..Bu güzel tablonun nazar boncuğu olmus sanırım o nefes problemi de sanırım.. inşş belkide kaybolur ya zamanla. Haklısın aslında hep boyle bir risk olması normal..Beimde burun ucum düşük olduğu için, hep derler ya burun ucu düşüklüğü nefes almada sorun yaratır. Belkide kaldırınca daha iyi nefes alabilrim yada tam tersi:)))))))))) Ameliyat etmeme sebepleri neler cnm bu konuda bilgin varmı..? Estetiğe mi uygun bulmadığı için ya da bahsettiğiniz forumda okuduğum yapılan testlerdeki sorunlardan kaynaklımı acaba ameliyat yapmamayı uygun buluyor Bilge hoca. Birebir konusmak görüşmek en doğru olanı sanırımm...15 saatlik yolu göze aldın günübirlik gittin ve geldin ha.. Way be tebrik ederim cnm ya....İnsanız işte bir kere bişey kafamızı kurcalamasın...:)) Taktıkmı o seye saatler saniye gibi geliyor sanırım:)))

çok cok gecmiş olsun cnm. Zor aşama bitmiş sanırımm...Umarım sonucta güzeldir. resimlerinizi bizlerle de paylaşırsanız cok sevinirim... ameliyat olmayı düşünen biri oalrak gercekten bu paylaşımlar cok önemli bizler için.. tekrar gecmiş olsun... sevgiler..

matmezele katılıyorum:))) arkadaslar 49 kiloda biri olalrak beni yapmayı kabul ederse doktor bende söz ilk gün bile koyarım fotomuu:))) 7-8 kilo vermek nedir kızlar ya:)) iskeletor olmak Allah korusunnn ya:))eee tabi hayatta kalırsak tabii o kilodan sonra...yeme içme sıkıntılı oluyor doğal olarak nefes alamayınca sanırımm.. yenmiyorda.. arkadaslar hep ondan mı bu kadar kilo verdiler acep:))

Canim ben bir gr bile vermedim vallahi :) kilo verenlere sasirdim, ben lop lop goturdum valla yemekleri amliyat animdan itibaren :))

evet canim tostosiinin albumu herkese acik...O da senin sikayet ettigin seyden sikayetciydi, o nedenle onu ornek verdim :)

Evet canim blogumdaki o kucuk resim yeni...yani ameliyatimin uzerinden bir yil gectikten sonra :) Iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim. Nikah oldu benim de dugun 8 haziranda, ben de onun telasi icindeyim :)

Son düzenleme:

Ilk bir kac gun sikinti oluyor...insan burnunda koca alciyla, ay bise olacak diye pimpirikleniyor da ondan :)) Bir de dedigin gibi burun tikali olunca nefes alamior insan agzindakini cignerken hehehehe :)) Yoksa 3-4 gun sonra bence ortada bir sorun kalmiyor, ben dedigim gibi hic kilo vermedim...ben de 50 kiloyum bu arada :)

Son düzenleme:

Anladım cnm.. Haklısın aslında. ben de kışın grip, nezle falan olunur, o burun iyice sıkıntılı olur diye düşünmüştüm aslında ve kışın ameliyat sonrası o göze konulan buzlar:)) üşüdüm düşününce bile:)) yAzında cidden zor sıcakta... dus alamıyosun falan, güneşe cıkmak sıkıntı..nefes alamama hemde 11 gün ağızdann of off off( cidden aşırı sabır ve güç gerektiryoo.. Cnm, mesaj hakkım dolmadığı için resimlerini tam göremedim. Ama kücük kareler halinde gördüm.. gercekten cok basarılı bir sonuc almıssınn.. cok beğendimm.... 2 kilo iyimiş cnmm.. 5-6 kilo veren arkadaslar varmıs forumda okudumda...ben 1-2 kilo verince bile bünye olarak cok zorlanıyorum, o nedenle biraz gözümü korkuttu kilo olayı...Yardımın için teşekkür ederim cnm.. sevgiler...

Löp löp götürdüm diyosunda cnm hiç kilon yok gayet iyisin:)) yiyipte su kimsenin sevmediği kilo almayanlardansın desene:))) Şaka bir yana cnm, hersey gönlünce olsun, allah kolaylık versin cnm hazırlıklarında,, Hersey güzel olur inşallah...

Anladım cnmm:)) daha cok cabuk yutulan corba gibi seyler sanırım tüketilir.. E ekmeksizde doyulmaz tabii:)) Kilonda gayet iyiymiş gelin hanım:) gelinlik giycen ne al ne de ver gelin hanımcım:))) hersey gonlunce olsun cnmm ya..

cnm ve 25. mesajımı dolduruken bu 25. mesajı senin iletine yazmak istedim ve şimdi bakabilirim sanırım fotolarınıza.:))

Benim endişem sağlık sorunum olmadığı için yapmam demesi ama dediğin gibi bunu telefonla öğrenebilirim şimdiden sanırım. Ben yazın olsun diye düşündüm ama olmuyorsa Eylül Ekime sarksa da sorun değil. Kemer de yok sadece ucu çok düşüyor hele gülünce.... yüz de yuvarlak olunca ....

muayene için önceden ayrı gitmemek çok iyi zira Malatya'yla hiç alakam yok. Bu forumdan konukevi diye birşey duydum o olmasa da otelde kalacağım.

Cevabın için çok teşekkürler canım. Bu foruma ilk girdiğimde kafam çok karışıktı. bütçemi biliyorum ama başka bir şehir hiç düşünmemiştim. Direkt Çapa, Samatya, Cerrahpaşa falan düşünüyordum. Şu an Bilge Hoca bayağı ağır basıyor. Gerçi yine de Eylül Ekim'de anca ameliyata girerim gibi görünüyor şu an. Yazın pek önerilmiyormuş.önce tatili rahat yapalım bari :)

Bu arada ücret çok makul geldi tabi konaklama yol vs derken Malatya bana biraz fazlasına patlayacak ama şu konukevi işini araştıracağım. refakatçim erkek olduğu için sorun oluyor mu olmuyor mu. Onları soracağım telefonla. Buraya da yazarım.

İçimi rahatlattığın için teşekkürler.

Anladım cnmm:)) daha cok cabuk yutulan corba gibi seyler sanırım tüketilir.. E ekmeksizde doyulmaz tabii:)) Kilonda gayet iyiymiş gelin hanım:) gelinlik giycen ne al ne de ver gelin hanımcım:))) hersey gonlunce olsun cnmm ya..

Canım benim çok tesşekkür ederim, heyecanla bekliyorum bakalım gelinlik giyeceğim günü

Canım ben de konuk evinde kaldım. Kahvaltı dahil 10 TL idi günlüğü. Ayrıca akşam çorba veriyorlardı. Odalar iki kişilik. Ben annemle konakladığımdan sorun olmadı. Ama refakatçin eşin değilse aynı odada kalmanıza izin vermezler. Zira benim iş yerinden bir erkek arkadaşım, beni ziyarete gelmişti, yukarı çıkmasına dahi izin vermediler, mutaassıp bir yer, halkla işkiler müdüresi türbanlı tatlı bir hanım. Ama şunu söyleyebilirim. tertemiz, buzlar gibi çarşaflar, her yer...Mobilyalar, odalar, banyo neredeyse 5* otel gibi...hatta istersen resim koyarım odaların. Odalarda lcd tv bile var Kettle vs elektrikli aletleri odanızda kullanmanıza izin verilmiyor bilginiz olsun, ben burun ameliyatı olduğumu ve sıcak çorba vs içmeye ihtiyacım olduğunu söyleyip rica etmiştim, müsade etmişlerdi istisnaen, yoksa odalardan toplayıp, bir de sizi konuyla ilgili halkla ilişkiler müdüresi ile görüşmeye çağırıyorlar, suçlu çocuklar gibi oluyorsun Bunun dışında ben gittiğimde mart ayıydı ve havalar soğuktu; ama konukevinin ısıtma istemi son derece iyi, ben çok üşüyen biri olarak hiç üşümedim orda Bir de sürekli yok alçı çıkarmaya çok tampon çıkarmaya gittiğin için habir polikliniğe, hastane bahçesinde olduğundan ötürü çok rahat edersin, ben eşofmanlarımla gidiyordum Ameliyatımın üzerinden bir yıl geçti benim değişikliker oldu mu bilmiyorum ama son derece rahat edersin bunu söyleyebilirim

Son düzenleme:

Canım ameliyattan önce ben beslenmeme dikkat etmiştim , başka bir yerden okumuştum iki hafta öncesinden keçiboynuzu pekmezi yemeye başladım :) günde bir kaşık . Yoksa bende çıtkırıldım bişeyim :) ameliyat sonrasındada bezdirdim evdekileri , çünkü nefes alamıyorken birşeyler yemek çok kötü bir durum .. Bir ay oluyo ve hala yemeye devam ediyorum sende öyle yaparsın, çok faydasını gördüm insanın rengi benzi atmıyo en azından ...

Geçmiş olsun canım; geç olsun güç olmasın

Saol cnm ... aynen eninde sonunda olucam ne zaman olacağı önemli değil varsın 1 hafta sonra olsunnn gene beklerimmm :81:

çok gecmiş olsun cnm. Bunda da vardır elbette bir hayır ya.. Sıkma canını iyileşmeye bak sen..:)) Geç olsun güç olmasın..ve tabiki de sonu güzel olsun diyelim....

Saol cnm .. bende öyle dedim kendi kendime bunda da vardır bir hayır diye :44: ama yavaş yavaş toparlanıyorum öksürüğümde bi geçseydiii hazırım ameliyata yenidenn

sağol canım ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçti artık nefesimin açılacağına dair hiç bir ümidim kalmadı. ankarada yaşadığım için bir sürü hastanede kbb uzmanları ve plastik cerrahlara da muayene oldum. hepsi de anlaşmış gibi "rinoplasti sonrası böyle sıkıntılar yaşanabilir, bu normal bir durumdur, burnunda nefes probleminin çözülmesi için yeniden müdahale edilecek bir durum yok" deyip gönderdiler. artık yeniden ameliyat olmayı bile göze almıştım ancak rinoplasti olduğumu söyleyince hiç bir doktor ameliyatı kabul etmedi. artık neyden korktular anlamadım. sanırım nefes yolunu düzelteceğiz derken burun şeklinde bir bozukluk, çökme felan olur diye ameliyat yapmak istemiyorlar heralde. benim yaşadığım tecrübeden yola çıkarak şunu söyleyebilirim eğer burun şekliniz ciddi anlamda bozuk ve sizi psikolojik olarak da olumsuz etkiliyorsa bu riski göze alabilirsiniz (tıpkı benim gibi) ama öyle çok da çirkin bir burnunuz yoksa, aynaya baktığınızda böyle de güzelim diyerek içinizi rahatlatabiliyorsanız kesinlikle ameliyat olmayın. sonra yaşayacağınız düşük bir ihtimal de olsa olumsuz sonuçlarına katlanmanız çok daha zor olacaktır. şimdi bana yeniden dünyaya gelsen yine burun ameliyatı olurmuydun diye sorsalar kesinlikle kabul ederdim. ancak şeklinden bu derece rahatsız olmadığım bir burun yapım olsaydı şimdi pişmanlıktan kafamı vuracak duvarlar arardım. çünkü pürüzsüz ve derin derin nefes alabilmenin kıymetini ancak kaybedince anlıyoruz. şimdi tek tesellim önceki halimi hatırladıkça şimdiki fındık burnuşumu sevmek oluyor :) en önemlisi de insanın kendisi ile barışık olması, aynalara ve fotoğrafçılara küsmemesi :)) ve tabi ki psikolojik olarak da mutlu huzurlu olmasıdır. herkese güzel minik burnuşlar ve pöfür pöfür içinize çekebileceğiniz misss gibi nefesler diliyorum.... :92:

fıstığım inşallah gelinlik giyeceğin gün senin hayatta yaşadığın en güzel günün olur. güzel yüreğini kimse üzmesin. eşin çok şanslı bence umarım kıymetinin farkındadır. sana şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...

konuk evi olayına gelince okuduklarıma çok şaşırdım benim zamanımda konuk evinin inşaatından bile haberim yoktu. ben burun ameliyatımı göğüsle birlikte olduğum için tam bir hafta hastanede kalmıştım. gariban annecim de benim yanımda sefil olmuştu. beni 6 kişilik odaya vermişlerdi. hepsinin başında da bir iki refakatçi geceliyordu. oldukça kalabalık ve rahatsız edici bir ortamdı. aslında tek kişilik özel odalar da vardı, orayı da çok istemiştim ancak ayarlayamadılar. sanırım torpillileri alıyorlardı. annem bir hafta boyunca sandalye üzerinde gecelemişti. vay bee ne çileler çekmişiz! hey gidi günler.... şimdi ise 5 yıldızlı otel gibi konuk evi varmış. çok şanslıymışsınız vallahi. erkek refakatçisi olan arkadaşım için acaba konuk evi olmasa bile benim bahsettiğim tek kişilik özel odalar ayarlanamaz mı? odada bir yatak ve kanepe vardı. zaten burun için bir gece kalınıyor. hem belki konuk evi de olduğu için özel odalarda kalmak çok da torpil gerektirmez. tabi bilemeyeceğim şimdi özel oda diye bir şey de kalmamış olabilir. kanepeyi atıp iki kişilik oda da yapmış olabilirler. bu durumu bir araştırın bence.

Anladım cnm. Cok mantıklı bende başlasam iyi olabilir. Normalde de hafif kansizlık sorunum var zaten.. cok iyi bir fikir. şimdiden bile başlıycam bu yonteme. Cok teşekkür ederim..

Cnm, haklısın sanırım burun şeklinde olusması olası deformasyonlara karsı kimse boyle bir ameliyatın sorumluluğunu seninde dediğin gibi üstlenmiyor olabilir. Rahat nefes alamamak elbette büyük bir sıkıntı. Ama sonuc olarak su an aynayla barısık olman kendini beğenmen sevmen, ruhen mutlu olman cok çok iyi cnm... Ben bu estteiği 4-5 aydır düşünüyorum araştırıyorum hep aynaya bakıyorum falan. Olmalı mıyım? Ya kotu olursa ne olur? Bu halinden cok asırı kötü olabilir mi kıyaslama yapıyorum..Ucu cok düşük top gibi duruyor. Yoksa kemiğimde bir eğrilik yada kemer yok.o top gibi olan uc olmasa diyorum tutuyorum atsam o topu bi sorun kalmıcak:))) Ama atamıyoruz işte...Psikolojik olarakta takıyorum aslında bu gülünce iice düşen burnumu.. Arkadsalarımla da paylaştım bu düşüncemi...genelde hepsi aynı düşüncedeler.. senin burnun aslında gayet düzgün fakat su ucu olmasa hicbir sorun yok diyolar...resmimi ekleyebilirsem denicem Sizde uucndaki büyük sorunu göreceksiniz cnm ya.(( bir de yüzün merkezi olunca burun cok etkiliyor görüntüyü((( paylaşabilirsemm sizlerinde olmam konusunda yorum yapacağını düşünüyorumm cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…