Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba arkadaşlar, ben kpss ye hazırlanıyorum, sizce burun ameliyatı olmam sınav sürecimi etkiler mi ? Birde Yaz ayların da ameliyat olmalımıyım?

canım kpss ye hazırlanıyorsan ameliyat olmanı tavsiye etmem çünkü en az 20 gün sonra kendime gelebildim ben. 20 gün uzun bir süre derslerini etkiler. Bide zaten yazın ameliyat olmak çok mantıklı değil özellikle burun ameliyatlarını. Bora bey harika bir doktor, ameliyat olmaya kesin kararlı isen sonbaharı bekle derim.

Teşekürler canım, bügün görüştüm kendisiyle ve çok etkilenmeyeceğimi söyledi fakat benim tereddütüm var bu konuda sanırım en iyisi sonbahar yada kışın olmak, çok stresli bir süreç gerçekten, bir de bora beyin dikiş için kullandığı ipler kendinden eriyenlerdenmiydi, onu sormayı unuttum ? Son olarak, Sizin fotoğraflarınızı nasıl görebilirim?

Tatlim bora beyle gorusmekle en iyisini yapissin. Herkezde ayni olacak diye bi kaide yok ama ben cok aci cektim agrim oldu. Sinav oncesi cok zor bi surec en iyi karari vermisin burun etrafindaki dikisleri aliyor ama icteki dikisler zamanla eriyor benim 3 ayi buldu hala icerde dikis mevcut temixlerken kulak pomadina takiliyor cok acioo :-(

Bora beye burun ameliyatıyla birlikte sinüzit ameliyatı olan varmı arkadaşlar?

ben oldum sinüslerim diş köklerimle birleşmişti çok kötüydüm ameliyat öncesnde kutu kutu ağrı kesici içiyodum. duştan çıktıgımda yağmur yağdıgında eevde olsam bile ağrım sızım oluyordu. 9 ay oldu ameliyat olalı hiç sıkıntı yaşamadım tamamen kurtuldum sinüslerden

Teşekürler canım,içimi rahatlattın bende de aynı sorunlar var malesef Baş ağrısı, halsizlik vb umarım ameliyattan sonra bunlardan kurtulurum bende

yarın bora beyle randevum var.nihayet ameliyat olmaya kesin karar verdim ve ameliyat günümü belirleyeceğiz.tasarım yapacağız.hadi hayırlısı :)

ben de bora beye ameliyat olmak istiyorum fakat hatayda yaşıyorum amliyat gününü izmire gitmeden önce verebiliyor mu acaba ?

bora bey'den randevu aldım, artık en azından ilk görüşmeyi yapayım diyorum. ancak diğer doktorlarda da aklım kaldı. bir türlü karara varamadım. sanırım hepsiyle görüşüp karar vermek en doğrusu olacak.

Merhaba arkadaşlar, ben kpss ye hazırlanıyorum, sizce burun ameliyatı olmam sınav sürecimi etkiler mi ? Birde Yaz ayların da ameliyat olmalımıyım?

bende ameliyatımı geçen yaz 2 temmuzda oldum yaklaşık bir sene oldu allaha şükür bi problem yaşamadım sayılır diyebilirim artık ameliyat olmak için yaz yada bahar ayları farketmiyo bora bey öyle söylemişti ve yazın bu ameliyatı olan daha çok kişi war nerdeyse genelde iş sebebiyle yani rahatlıkla sende olabilirsin

Canlarım nerelerdesiniz ? kimseden ses çıkmıyor. Son durumumuz nedir ? ben halla nefes almakta zorluk çekiyorum

Canlarım nerelerdesiniz ? kimseden ses çıkmıyor. Son durumumuz nedir ? ben halla nefes almakta zorluk çekiyorum

hiçkimseler uğramıyo buralara bnmde 2 ay oldu bugün ama burun minnacık kaldı dahada küçülürsee çirkin olcak suratımaaa .. gecelerii zorluk çekiyorum bnde canım

geçenlerde bora bey ile görüştüm. ameliyat için bir saati biraz geçer dedi (başka bir doktor 3 saate kadar uzayabilir demişti)
sizce hangisi normal? daha önce ameliyat olan arkadaşların ne kadar sürdü?
bir de tabi sorun yaşayan arkadaşları okudukça kötü hissediyorum. merak ettiğim şu, bora bey ameliyat sonrası hastası ile ilgilenmiyor mu, siz mi ona başvurmuyorsunuz?
sonuç olarak buraya yazıyorsunuz ama "bora beye sormaya gittim" diyen birine rastlamadım (dikkatli okumamış da olabilirim). direkt ona sormuyorsanız bunun nedeni onun ilgisizliği mi, sizin akışına bırakmanız mı?
bu benim için önemli çünkü çoğu doktor ameliyat sonrası hastasını takip ediyor, hatta tamamına yakını bunu bedava yapıyor. bora bey bu açıdan nasıl merak ettim.

Kimse ilgilenmiyor sanirim bizimle..neyse ameliyat olacaklara fikir vermesi acisindan deneyimimi yazayim.pzts gunu ameliyat oldum.saat 11,30da basladi ameliyatim.odaya geldigimde saat 13.00 du.ben biraz sikinti yasadim yuzum inanilmaz sisyi ve morardi.yoksa agrim sizim vs baska hic bir sikayetim yok.su an sislik sadece cenemde ve yanaklarimin asagisinda var.morluklarim sararmaya basladi.beyaz tenliyim ve cildim cok hassas oldugundan bu kadar morardim sanirim.aksama yatis yapmadik hastanede eve gonderdiler.ertesi gun bez tamponlar icin tekrar geldik.o tamponlar ciktiginda sorunlu olan burun deligimden oyle bir hava girdi ki...oooh dedim oksijen...resmen beynime gittigini hissettim.sali gunu silikon tamponlar cikacak ve dikisler alinacak.ilk gece tam bir kabustu.agizdan nefes almaya alismak cok zor oldu.ama sonrasinda rahatliyor insan.bir de su sislikler ve morarmalar gecerse daha da rahatlayacagim insallah.valla burnumdan cok umutluyum.guzel olacagini dusunuyorum.hissediyorum.diliyorum..hepinizi de opuyorum..

canım gecmiş olsun çncelikle iyi kurtulmussun bak :) bende bu ay sonu can b eyi düşünüyorum isallah :) ne problemin vardı canım uzun sürmüş sanki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…