Merhaba arkadaşlar, ben kpss ye hazırlanıyorum, sizce burun ameliyatı olmam sınav sürecimi etkiler mi ? Birde Yaz ayların da ameliyat olmalımıyım?
Mesaj kotam dolmadığı için eklenen fotoları göremiyorum arkadaşlar, bora beyin yapmış olduğu ameliyatları başka nerden görebilirim ?
canım kpss ye hazırlanıyorsan ameliyat olmanı tavsiye etmem çünkü en az 20 gün sonra kendime gelebildim ben. 20 gün uzun bir süre derslerini etkiler. Bide zaten yazın ameliyat olmak çok mantıklı değil özellikle burun ameliyatlarını. Bora bey harika bir doktor, ameliyat olmaya kesin kararlı isen sonbaharı bekle derim.
Bora beye burun ameliyatıyla birlikte sinüzit ameliyatı olan varmı arkadaşlar?
Teşekürler canım, bügün görüştüm kendisiyle ve çok etkilenmeyeceğimi söyledi fakat benim tereddütüm var bu konuda sanırım en iyisi sonbahar yada kışın olmak, çok stresli bir süreç gerçekten, bir de bora beyin dikiş için kullandığı ipler kendinden eriyenlerdenmiydi, onu sormayı unuttum ? Son olarak, Sizin fotoğraflarınızı nasıl görebilirim?
Bora beye burun ameliyatıyla birlikte sinüzit ameliyatı olan varmı arkadaşlar?
ben oldum sinüslerim diş köklerimle birleşmişti çok kötüydüm ameliyat öncesnde kutu kutu ağrı kesici içiyodum. duştan çıktıgımda yağmur yağdıgında eevde olsam bile ağrım sızım oluyordu. 9 ay oldu ameliyat olalı hiç sıkıntı yaşamadım tamamen kurtuldum sinüslerden
pazartesi ameliyat oluyorum bayanlar. desteklerinizi beklerim :)
Merhaba arkadaşlar, ben kpss ye hazırlanıyorum, sizce burun ameliyatı olmam sınav sürecimi etkiler mi ? Birde Yaz ayların da ameliyat olmalımıyım?
Canlarım nerelerdesiniz ? kimseden ses çıkmıyor. Son durumumuz nedir ? ben halla nefes almakta zorluk çekiyorum
Kimse ilgilenmiyor sanirim bizimle..neyse ameliyat olacaklara fikir vermesi acisindan deneyimimi yazayim.pzts gunu ameliyat oldum.saat 11,30da basladi ameliyatim.odaya geldigimde saat 13.00 du.ben biraz sikinti yasadim yuzum inanilmaz sisyi ve morardi.yoksa agrim sizim vs baska hic bir sikayetim yok.su an sislik sadece cenemde ve yanaklarimin asagisinda var.morluklarim sararmaya basladi.beyaz tenliyim ve cildim cok hassas oldugundan bu kadar morardim sanirim.aksama yatis yapmadik hastanede eve gonderdiler.ertesi gun bez tamponlar icin tekrar geldik.o tamponlar ciktiginda sorunlu olan burun deligimden oyle bir hava girdi ki...oooh dedim oksijen...resmen beynime gittigini hissettim.sali gunu silikon tamponlar cikacak ve dikisler alinacak.ilk gece tam bir kabustu.agizdan nefes almaya alismak cok zor oldu.ama sonrasinda rahatliyor insan.bir de su sislikler ve morarmalar gecerse daha da rahatlayacagim insallah.valla burnumdan cok umutluyum.guzel olacagini dusunuyorum.hissediyorum.diliyorum..hepinizi de opuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?