hiçkimseler uğramıyo buralara bnmde 2 ay oldu bugün ama burun minnacık kaldı dahada küçülürsee çirkin olcak suratımaaa .. gecelerii zorluk çekiyorum bnde canım
geçenlerde bora bey ile görüştüm. ameliyat için bir saati biraz geçer dedi (başka bir doktor 3 saate kadar uzayabilir demişti)
sizce hangisi normal? daha önce ameliyat olan arkadaşların ne kadar sürdü?
bir de tabi sorun yaşayan arkadaşları okudukça kötü hissediyorum. merak ettiğim şu, bora bey ameliyat sonrası hastası ile ilgilenmiyor mu, siz mi ona başvurmuyorsunuz?
sonuç olarak buraya yazıyorsunuz ama "bora beye sormaya gittim" diyen birine rastlamadım (dikkatli okumamış da olabilirim). direkt ona sormuyorsanız bunun nedeni onun ilgisizliği mi, sizin akışına bırakmanız mı?
bu benim için önemli çünkü çoğu doktor ameliyat sonrası hastasını takip ediyor, hatta tamamına yakını bunu bedava yapıyor. bora bey bu açıdan nasıl merak ettim.
Kimse ilgilenmiyor sanirim bizimle..neyse ameliyat olacaklara fikir vermesi acisindan deneyimimi yazayim.pzts gunu ameliyat oldum.saat 11,30da basladi ameliyatim.odaya geldigimde saat 13.00 du.ben biraz sikinti yasadim yuzum inanilmaz sisyi ve morardi.yoksa agrim sizim vs baska hic bir sikayetim yok.su an sislik sadece cenemde ve yanaklarimin asagisinda var.morluklarim sararmaya basladi.beyaz tenliyim ve cildim cok hassas oldugundan bu kadar morardim sanirim.aksama yatis yapmadik hastanede eve gonderdiler.ertesi gun bez tamponlar icin tekrar geldik.o tamponlar ciktiginda sorunlu olan burun deligimden oyle bir hava girdi ki...oooh dedim oksijen...resmen beynime gittigini hissettim.sali gunu silikon tamponlar cikacak ve dikisler alinacak.ilk gece tam bir kabustu.agizdan nefes almaya alismak cok zor oldu.ama sonrasinda rahatliyor insan.bir de su sislikler ve morarmalar gecerse daha da rahatlayacagim insallah.valla burnumdan cok umutluyum.guzel olacagini dusunuyorum.hissediyorum.diliyorum..hepinizi de opuyorum..
tatlım bora bey ameliyat sonrası da ilgili bir doktor. hatta telefonundan pazar günü gecesi ulaştığım bile oldu.
hiçkimseler uğramıyo buralara bnmde 2 ay oldu bugün ama burun minnacık kaldı dahada küçülürsee çirkin olcak suratımaaa .. gecelerii zorluk çekiyorum bnde canım
uyuz sırıne orda mısın?ben senın burnunu cok begendım.yamukluk var demıssın ama oyle olsaydı bız gorurduk.gercekten burnun super olmus.gule gule kullan :)
geçenlerde bora bey ile görüştüm. ameliyat için bir saati biraz geçer dedi (başka bir doktor 3 saate kadar uzayabilir demişti)
sizce hangisi normal? daha önce ameliyat olan arkadaşların ne kadar sürdü?
bir de tabi sorun yaşayan arkadaşları okudukça kötü hissediyorum. merak ettiğim şu, bora bey ameliyat sonrası hastası ile ilgilenmiyor mu, siz mi ona başvurmuyorsunuz?
sonuç olarak buraya yazıyorsunuz ama "bora beye sormaya gittim" diyen birine rastlamadım (dikkatli okumamış da olabilirim). direkt ona sormuyorsanız bunun nedeni onun ilgisizliği mi, sizin akışına bırakmanız mı?
bu benim için önemli çünkü çoğu doktor ameliyat sonrası hastasını takip ediyor, hatta tamamına yakını bunu bedava yapıyor. bora bey bu açıdan nasıl merak ettim.
Yarin dikisler alinacak,tamponlar cikacak,kalip cikacak...bakalim sonuc nasil olacak :)))))))
kızlar ameliyat oldum iki gün içerisinde yüzüm şişti ama geri döndü büyük ölçüde, gelin görün ki burun dudak arası medafem çok uzun duruyor ve göze batıyor :/ sizde de böyle bir sıkıntı oldu oldu mu :/
gulyhas ben de pazartesi oldumaynen yanaklarım şiş şuan hatta sol sağa göre daha şiş :) şuan çpk kalkık duruyor köprüm de vardı çok merak ediyorum nasıl olduğunu :) bu arada yanak ve üst dudak kaslarımı kullanamıyorum çok ifadesizim :) ama zamanla geçecek inşallah istediğimiz gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?