Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sola dogru kemik egriligi ve kemer vardi burnumda.oncelik saglik acisindandi benim icin.nefes alamaz durumdaydim son zamanlarda.madem ameliyat olucam kemerde gitsin ucu da kalksin acik dedim.oldu bitti massallah :) simdi meraklardayim sali gununu bekliyorum.alci,dikisler tamponlar gidecek ya..bekliyoruz bakalim ne cikacak.amwliyatim bir saat surmus esim oyle dedi. Ben anestezi dr na saati sordum baslamadan once.belki anestwziden gec cikmisimdir.bilmiyorum ki..

tatlım bora bey ameliyat sonrası da ilgili bir doktor. hatta telefonundan pazar günü gecesi ulaştığım bile oldu.

öncelikle senin adına çok sevindim, salı günü göreceksin demek, umarım istediğin buruna kavuşursun. hem nefes sorununu da çözmüşsün, bu da güzel haber. demek bora bey gerçekten bir saatte hallediyor, bana da öyle demişti. şişlik ve morarmalar sinirini bozmasın, ben o fikre hazırladım artık kendimi, hem zor dönemi atlatmışsın bile. ilk üç gün en zoru diyorlar.
memnun kalmana sevindim, yazdıkların benim de içimi rahatlattı o yüzden ayrıca teşekkürler.
bir şey soracağım, fotoğraf eklemeyi düşünüyor musun? yüzünü kapatarak falan da olsa (rahatsız olursun belki diye dedim) bir fotoğraf eklersen salı günü çok makbule geçer bizim için :)
salı günü de alçı sonrası durumunu yazarsan çok mutlu olurum çünkü hafta içi kararımı vermek istiyorum artık :)

tatlım bora bey ameliyat sonrası da ilgili bir doktor. hatta telefonundan pazar günü gecesi ulaştığım bile oldu.

çok sevindim o halde. yani gidip gelip kafasını şişireceğimden değil ama burada sorun yaşadığını söyleyenler hiç doktora sordum demiyor, o yüzden işin iç yüzünü öğrenmek istemiştim :)

hiçkimseler uğramıyo buralara bnmde 2 ay oldu bugün ama burun minnacık kaldı dahada küçülürsee çirkin olcak suratımaaa .. gecelerii zorluk çekiyorum bnde canım

birkaç şey sormak istiyorum, bora beye sordun mu nefes sorununu? sorduysan ne dedi? bir de nasıl bir burun istemiştin? sanırım istediğine göre çok küçük kalmış. fotoğraf eklersen çok seviniriz biz de aynı doktoru düşünen kişiler olarak :)

selam arkadaslar cumartesı gunu bora beye amelıyat oluyorum.felaket heyecanlıyım.revızyon oluyorum.ama ılk amelıyatım kapalı cerrahı oldugu ıcın revızyonum kolay olurmus.az once bora beyle konustum telde.ya ılk defa amelıyat olacakmısım gıbı hem mutlu hem de super heyecanlıyım.ıkı saat anamla konusup onun kafasını utuluyorum.

uyuz sırıne orda mısın?ben senın burnunu cok begendım.yamukluk var demıssın ama oyle olsaydı bız gorurduk.gercekten burnun super olmus.gule gule kullan :)

hiçkimseler uğramıyo buralara bnmde 2 ay oldu bugün ama burun minnacık kaldı dahada küçülürsee çirkin olcak suratımaaa .. gecelerii zorluk çekiyorum bnde canım

canım büyük diye üzülüordun zaman geçtikçe oturmaya başlamış ne güzel ama daha fazla küçülmez artık toparlar benimde 3.5 ay oldu öyle durdu kaldı ,ben 2 hafta önce gittim bora beye 3 ay sonra küçük bi operasyon olabilirmiş konkaları yakacakmış nefes alamıyorum hatta bazen ağlıyorum o derece tıkanıyorum şuan ilaç verdi 2 haftadır kullanıorum ama değişen hiç bişi yok bide yamukluk var bende şuan ödem dedi ama geçmezse revizyon olacakmışım düşündükçe kötü oluyorum aynı sıkıntıları tekrar yaşamak ( senin adına sevindim ama inş dahada güzel olur cnm

uyuz sırıne orda mısın?ben senın burnunu cok begendım.yamukluk var demıssın ama oyle olsaydı bız gorurduk.gercekten burnun super olmus.gule gule kullan :)

teşekkur ederım canım ınsallah senın de guzel olur:) yamukluk hala var ama artık cok cekmıyor dıkkatımı. mutluyum boylede.

evet canım 1 bucuk saat kadar sürüyor ameliyat. her doktorun eli farklıdır. kimisi kek hamurunu 10 dakıkada hazırlar kimisi yarım saatte hazırlar. o hesap canm.. ameliyat sonrası gayet ilgileniyo bora bey. 2 ay kadar muayene ücreti alınmıyor. genellikle evlerimiz ekol kbb ye uzak oldugu icin her dakika gidip bişeyler soramıyoruz.

artık kesin bora bey diyordum ama olumsuz yorumlara rastladıkça emin olamıyorum.
hiç öyle bir sorunum yokken nefes alma problemi yaşamak ya da kusurlu bir buruna sahip olmak istemiyorum:/

kızlar ameliyat oldum iki gün içerisinde yüzüm şişti ama geri döndü büyük ölçüde, gelin görün ki burun dudak arası medafem çok uzun duruyor ve göze batıyor :/ sizde de böyle bir sıkıntı oldu oldu mu :/

bende pazartesi günü bora beye ameliyat oldum, benimde ikinci gün morardı üçüncü gün şişti gözlerim ve etrafı, dördüncü gün yani bugün yanaklarım çenem şişti:)

ağrım yok çok şükür ama burnumun ucu sızlıyor bugün, birde içini temizlemek zor geliyor, sprey sıkıyorum ama ne kadar etki eder bilemiyorum ,bepanten sürüyorum yumuşasın kurutlar diye. Ucundaki dikişler dokunamıyorum

inşallah hepimizin güzel olur, çektiğimiz bunca acıdan sonra:)) bende çarşamba aldıracağım alçıyı, foto çekip koyarım

gulyhas ben de pazartesi oldum aynen yanaklarım şiş şuan hatta sol sağa göre daha şiş :) şuan çpk kalkık duruyor köprüm de vardı çok merak ediyorum nasıl olduğunu :) bu arada yanak ve üst dudak kaslarımı kullanamıyorum çok ifadesizim :) ama zamanla geçecek inşallah istediğimiz gibi olur :)

çilekkadarcım demek aynı gün olmuşuz :)) bende üst dudak ve yanaklarımı fazla oynatamıyorum, güldüğüm zaman burun ucu altındaki dikişler acıyor. benimde burun ucum baya baya kalkık, ama o zamanla biraz düşermiş, ona göre yapıyordur bence bora bey.

alçı içinde bazen kaşınıyor kaşıyamıyorum delirecem:) spreyi kaç kez sıkıyorsun? ucundaki kurutları kanları temizleyebiliyormusun?

ben haftaya çarşamba gideceğim alçının ve dikişlerimin alınması için, sen ne zaman gideceksin?

canım benim de alçının aştı aşırı kaşınıyor arada birde burun ucumdan aşırı yağlandığını görüyorum :) spreyi 3 kere sıkıyorum, kamları da temizledim ben :) büyük ölçüde yani, deniz suyunu sadece sıkıyorsun zaten , o şekilde temizledikten sonra pamuklu çubuğu deniz suyuyla ıslat sil burnunndaki kurumuş kan ve iltihabı :) çok zorlama ama deniz suyu eritiyor zaten onları :) yumuşak hareketlerle sabırlı şekilde teömizleyebilirsin, onları temizlemezsen dikiş izi kalabiliyormuş çarşamba dikişlerin alınacak alırken acır da :) ben de habire elimi çarpıyorum bırnuma :) çarşamba alımacak benim de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…