Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yardımcı olabilecek birileri varmı acaba

Yardımcı olabilecek birileri varmı acaba

ben şehir dışından gidip ameliyat olmuştum ilk gidişimde doktor ameliyat olmamı söylemişti gün verdi bende ailemle konuşayım falan dedim ameliyat günümde gitmedim sonra tlfnla bora beyi aradım tekrar ameliyat gününü tlfnla verdiler gerekli açıklamaları yaptılar,ameliyat günü geldiğinde ben izmir garajında indim ve beni karşıladılar doğru amelliyata gittim 1 gece yatırdılar ertesi günde kendi imkanlarımla döndüm umarım yardımcı olabilmişimdir..

Cok tesekür ederimm :) Eylül gibi döneceğim Türkiye ye o zaman insalah bos zamanı olur Bora Bey in ameliyatımı olabilirim :)

Kızlar merhaba Pazartesi günü doktor bora karaali ye estetik ameliyatı olucam genelde yorumlar iyi ama genelde tereddütlerim var

ol canım hiç korkun olmasın amelyattan yana şekil olarakta genelde aynı yapıyor fotolara baktımda bugün hemen hemen aynı bnmde dahil rahat ol senin ne gbi tereddütün var .

ya arkadaşlar benim ameliyat olalı 2.5 ay oldu ve hala ağrılarım oluyor nefes almakta bazen çok zorluk çekiorum ve genizimden konuşuyormuşum burnum hala yamuk delikleri asimetri ve önden çok kötü görünüyor (bana göre) sizdede böyle sıkıntılar varmı ve geciyormu yaşam kalitem bozuldu ne zor bi ameliyatmış bu yaaa hala ağrılarım oluyor

Selam,

Ben de İzmir'de oturan ve burun estetiği olmak isteyenlerdenim ama günlerdir buralarda yorum okumaktan kafayı yeme raddesine geldim ve bir arpa boyu yol gidemedim.
Benim burnum hafif kemerli ama asıl sorun iri olması. İstediğim yüzüme oturacak, doğal görünen ve tabi ki çok daha ufak bir burun. Ama fındık gibi olması, ucunun kaldırılması ya da kaydırak şeklinde törpülenmesindense, düz inmesini tercih ederim. Ancak böyle söylediğim zaman yeterince küçültülmeyecek diye de korkmuyor değilim.
Burada ve diğer doktorların başlıklarında çoğu kişi doğal burundan bahsediyor ama fotoğraflara baktığımda tam istediğim gibi yapan bir doktora henüz rastlamadım ve bu durum beni biraz endişelendiriyor açıkçası.

Tavsiye verebilecek biri var mı? İzmir'deki doktorlar içinde en aklıma yatanlardandı Bora Bey ama açıkçası fotoğrafları görünce biraz tereddüt ettim üstte saydığım sebeplerden.

Selam hoşgeldin öncelikle ben çok girmiyorum artık ama yinede cevap yazayım istedim. İki ay oldu ameliyatım olalı çok memnunum tamamen başka biri oluyorsun aynaya her baktığında işte artık ben böyleyim deyip gülümseyebiliyorsun tavsiye ederim.senin düşündüğün burun işlemlerine gelince burnunun yapısına bağlı canıım doktora her şeyii sor biz ne desek faydasız belki çok incelmeyecek burnun küçülmeyecek doktor karar versin bırak,ondan sonra düşün ama önce doktorla konuş. mesela ben odasına girer girmez zaten ne yapılacağını gözüne kestirmişti bile,o kadar yanii:))Bu arada o kadar güzel bir burun ve yüz hatlarına sahip olduktan sonra çok doğal olmuş olmamış takmıyorsun bile,zaten bora beyin burunları doğal duruyor genellikle:))
Neyse çok uzattım allah yardımcın olsun

Canım yaaa üzüldüm sen atamadın üzerinden bu mutsuzluk hallerini.Benim de tam 2 ay oldu ama ağrı sızı yok şükür hafif bir ödem var bir tarafta o kadar ama daha zamanı var geçecek sabırla beklemek lazım darbe falan almamaya bak yamuk kalabilir ama ödem geçer. Bide bişey soracam aynı zamanlar olmuşuz madem benim burun ucum yavaş yavaş yumuşadı sağa sola hareket edebiliyor kıkırdak,sende nasıl.

evet gülüm ya 3 aya girmek üzereyim ağrı 2 haftaya göre daha ii ama yamukluk düzelmiyo en çokta bu üzüyor beni ,büyük ve düz burnum varken şimdi hem yamuk hem delikleri asimetri bi burnum var nefes durumu ise bazen rüyalarıma girior gecen rüyamda acile gitmişim oksijen istiorum die ağlarken uyandım tabi ilk başlara göre çok daha ii ama kaliteli deil çok huzursuz edior beni bu cumartesi gidicem kontrole inş doktorumuz olumlu şeyler söyler artık bende mutlu olmak istiyorum ( ve burnumun ucu sağa sola gidiyorda rahat ama önden parmağımla bastırınca çokk sert bide bişi sorucam benim dudaklarım hala eski haline dönmedi konuşurken üst dudağımı fazla kullanamıyorum bu sizdede varmı?

Bende 1,5 ay önce ege üniversitesinde yiğit tiftikçioğluna ameliyat oldum o kadar doğal oldu ki görenler anlamadı profilimden resimleri inceleyebilirsin yiğit bey yüze yakışan doğal burun yapmaya çalışıyo şiddetle tavsiye ederim hastanede çok da uygun fiyata yapıyo ameliyatlarını doğal yapıcağından da eminim doktorumun reklamı yok ihtiyacı da yok ama o kadar çok hastası var ki o yüzden temmuzdan önce ameliyat günü almak zor benim eski burnum çirkin değildi asla yiğit beyden başkasına yaptırmazdım hiç de karışmadık şekline doktoruma bıraktım iyi ki de olmuşum diyorum :)

Bende bir sonraki gidişimde içindeki konkalara baktıracam şiş var mı diye arada benimde tıkanıyor ama sen nefes konusunda baya sorun yaşıyorsun sanırım üzüldüm canıımm inş en kısa zamanda mutlu görürüz senide .. bu arada benim konuşmada sorun yok ama yinede üst dudağı tam kaldıramıyorum burun direği diyeyim artık hala sert ya ondan bence:)

inş cnm cumartesi olumlu şeyler duyarımda bende rahatlarım mutlu olurummm

Merhaba arkadaşlar, ben kpss ye hazırlanıyorum, sizce burun ameliyatı olmam sınav sürecimi etkiler mi ? Birde Yaz ayların da ameliyat olmalımıyım?

Mesaj kotam dolmadığı için eklenen fotoları göremiyorum arkadaşlar, bora beyin yapmış olduğu ameliyatları başka nerden görebilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…