Merhaba öncelikle :) Uzun zamandır sayfayı takip ediyordum.Estetik olmayıda uzun süredir düsünüyorum.Burun ucum büyük ve burun sırtımda hafif bir kemerim var ama korku var icimde biraz. Sonunda mutlu olmazsam estetik olduğu cok belli olup doğal olmazsa kötü olursa diye.Birde yurtdısındayım Türkiyede değilim.Ama genel olarak yorumlar Bora Bey in cok iyi olduğu yönünde :) Yurtdısından yada sehir dısından gelipte ameliyat olan varmı,varsada ameliyat gününü muayene günlerini nasıl ayarladılar acaba öğrenebilirmiyim ? Bilgi verirseniz cok mutlu olurum :) Simdiden tesekürler :)
Yardımcı olabilecek birileri varmı acaba
ben şehir dışından gidip ameliyat olmuştum ilk gidişimde doktor ameliyat olmamı söylemişti gün verdi bende ailemle konuşayım falan dedim ameliyat günümde gitmedim sonra tlfnla bora beyi aradım tekrar ameliyat gününü tlfnla verdiler gerekli açıklamaları yaptılar,ameliyat günü geldiğinde ben izmir garajında indim ve beni karşıladılar doğru amelliyata gittim 1 gece yatırdılar ertesi günde kendi imkanlarımla döndüm umarım yardımcı olabilmişimdir..
Kızlar merhaba Pazartesi günü doktor bora karaali ye estetik ameliyatı olucam genelde yorumlar iyi ama genelde tereddütlerim var
ol canım hiç korkun olmasın amelyattan yana şekil olarakta genelde aynı yapıyor fotolara baktımda bugün hemen hemen aynı bnmde dahil rahat ol senin ne gbi tereddütün var .
hiçbişey olmaz canım için rahat olsun korkma :)Burun ucunda düşme yada yamukluk olursa gibi tereddütler işte :)
Burun ucunda düşme yada yamukluk olursa gibi tereddütler işte :)
Kızlar merhaba Pazartesi günü doktor bora karaali ye estetik ameliyatı olucam genelde yorumlar iyi ama genelde tereddütlerim var
Selam,
Ben de İzmir'de oturan ve burun estetiği olmak isteyenlerdenim ama günlerdir buralarda yorum okumaktan kafayı yeme raddesine geldim ve bir arpa boyu yol gidemedim.
Benim burnum hafif kemerli ama asıl sorun iri olması. İstediğim yüzüme oturacak, doğal görünen ve tabi ki çok daha ufak bir burun. Ama fındık gibi olması, ucunun kaldırılması ya da kaydırak şeklinde törpülenmesindense, düz inmesini tercih ederim. Ancak böyle söylediğim zaman yeterince küçültülmeyecek diye de korkmuyor değilim.
Burada ve diğer doktorların başlıklarında çoğu kişi doğal burundan bahsediyor ama fotoğraflara baktığımda tam istediğim gibi yapan bir doktora henüz rastlamadım ve bu durum beni biraz endişelendiriyor açıkçası.
Tavsiye verebilecek biri var mı? İzmir'deki doktorlar içinde en aklıma yatanlardandı Bora Bey ama açıkçası fotoğrafları görünce biraz tereddüt ettim üstte saydığım sebeplerden.
ya arkadaşlar benim ameliyat olalı 2.5 ay oldu ve hala ağrılarım oluyor nefes almakta bazen çok zorluk çekiorum ve genizimden konuşuyormuşumburnum hala yamuk delikleri asimetri ve önden çok kötü görünüyor (bana göre) sizdede böyle sıkıntılar varmı ve geciyormu yaşam kalitem bozuldu ne zor bi ameliyatmış bu yaaa hala ağrılarım oluyor
Canım yaaa üzüldüm sen atamadın üzerinden bu mutsuzluk hallerini.Benim de tam 2 ay oldu ama ağrı sızı yok şükür hafif bir ödem var bir tarafta o kadar ama daha zamanı var geçecek sabırla beklemek lazım darbe falan almamaya bak yamuk kalabilir ama ödem geçer. Bide bişey soracam aynı zamanlar olmuşuz madem benim burun ucum yavaş yavaş yumuşadı sağa sola hareket edebiliyor kıkırdak,sende nasıl.
Selam,
Ben de İzmir'de oturan ve burun estetiği olmak isteyenlerdenim ama günlerdir buralarda yorum okumaktan kafayı yeme raddesine geldim ve bir arpa boyu yol gidemedim.
Benim burnum hafif kemerli ama asıl sorun iri olması. İstediğim yüzüme oturacak, doğal görünen ve tabi ki çok daha ufak bir burun. Ama fındık gibi olması, ucunun kaldırılması ya da kaydırak şeklinde törpülenmesindense, düz inmesini tercih ederim. Ancak böyle söylediğim zaman yeterince küçültülmeyecek diye de korkmuyor değilim.
Burada ve diğer doktorların başlıklarında çoğu kişi doğal burundan bahsediyor ama fotoğraflara baktığımda tam istediğim gibi yapan bir doktora henüz rastlamadım ve bu durum beni biraz endişelendiriyor açıkçası.
Tavsiye verebilecek biri var mı? İzmir'deki doktorlar içinde en aklıma yatanlardandı Bora Bey ama açıkçası fotoğrafları görünce biraz tereddüt ettim üstte saydığım sebeplerden.
evet gülüm ya 3 aya girmek üzereyim ağrı 2 haftaya göre daha ii ama yamukluk düzelmiyo en çokta bu üzüyor beni ,büyük ve düz burnum varken şimdi hem yamuk hem delikleri asimetri bi burnum var nefes durumu ise bazen rüyalarıma girior gecen rüyamda acile gitmişim oksijen istiorum die ağlarken uyandım tabi ilk başlara göre çok daha ii ama kaliteli deil çok huzursuz edior beni bu cumartesi gidicem kontrole inş doktorumuz olumlu şeyler söyler artık bende mutlu olmak istiyorum( ve burnumun ucu sağa sola gidiyorda rahat ama önden parmağımla bastırınca çokk sert bide bişi sorucam benim dudaklarım hala eski haline dönmedi konuşurken üst dudağımı fazla kullanamıyorum bu sizdede varmı?
Bende bir sonraki gidişimde içindeki konkalara baktıracam şiş var mı diye arada benimde tıkanıyor ama sen nefes konusunda baya sorun yaşıyorsun sanırım üzüldüm canıımm inş en kısa zamanda mutlu görürüz senide .. bu arada benim konuşmada sorun yok ama yinede üst dudağı tam kaldıramıyorum burun direği diyeyim artık hala sert ya ondan bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?