Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

eriyen dikiş canım o sakın elleme kendi kendine yok olucak zamanla. panik yapma :) ellersen kanama yapar

eriyen dikiş canım o sakın elleme kendi kendine yok olucak zamanla. panik yapma :) ellersen kanama yapar

Şirine bu eriyen dikişler ne kadar sürede eridi senin. Benim temizleme ihtiyacı hissettiğim hala bir sürü dikiş var içeride korkuyorum da dokunuyorum ya kıkırdağa etki eder mi diye.

Dikiş o camım. Daha tam kaynamadığı için kıkırdak acıyor. Elin sürekli oraya kayar dikkat et bence :)

Şirine bu eriyen dikişler ne kadar sürede eridi senin. Benim temizleme ihtiyacı hissettiğim hala bir sürü dikiş var içeride korkuyorum da dokunuyorum ya kıkırdağa etki eder mi diye.

Benim 3. Ayda hala vardı. Yeni yeni eridi ama tamamen temizlendi mi emin değilim. Son kontrole henüz gidemedimde

3 ay sonra yok oldular. kendiliğinden eriyo onlar hiiiç elleme, ellersen kıkırdağı etkiler kayma yapabilirr..

dün gece ağlarken farkettim ki artık şişliklerim tamamen inmiş. metronun camındaki yansımamda güzel bi burun gördüm:)))

Merhaba öncelikle :) Uzun zamandır sayfayı takip ediyordum.Estetik olmayıda uzun süredir düsünüyorum.Burun ucum büyük ve burun sırtımda hafif bir kemerim var ama korku var icimde biraz. Sonunda mutlu olmazsam estetik olduğu cok belli olup doğal olmazsa kötü olursa diye.Birde yurtdısındayım Türkiyede değilim.Ama genel olarak yorumlar Bora Bey in cok iyi olduğu yönünde :) Yurtdısından yada sehir dısından gelipte ameliyat olan varmı,varsada ameliyat gününü muayene günlerini nasıl ayarladılar acaba öğrenebilirmiyim ? Bilgi verirseniz cok mutlu olurum :) Simdiden tesekürler :)

haklısın canım o konuds bende hiç sewmiyorum hele dışarda baskalarının yanında ses tonunun yükselmesine tahammül edemiorum

ooyyy ooyyy bizde her hafta düzenli takışıyoruz ağlamamak için dişimi sıkmaktan çenem ağrıyor.. ama geçen dışar da hemde en işlek caddede bana bağırınca azcık tutamadım kendimi burun ucu çok fena oldu ( bende bıraktım kendisini sokağın ortasında (

denuu bnde grip oldum ya 34üncü günümdeyim hatrlıyorum sende yzmıştın grip oldum diye burnum şişdi çok silemiyorumda malum ne kullandın erken iyileşmek için havalar kafamızı karıştırdı valla fazla açık gyndik grip olduk
( tostombalak burun eskiden sadece uykuydan uyandıgımda oluyordu grip olunca gün boyu şişik :) cumada doktora gidicem gerçi ama genede fikrini alayım dedim

huhhuuu buralara kimse uğramıyor herhalde kızlar nerelerdesin yahu amelyat olan kaçmış :)) belki bişilr sorucaz

huhhuuu buralara kimse uğramıyor herhalde kızlar nerelerdesin yahu amelyat olan kaçmış :)) belki bişilr sorucaz

kıyamam sana kuzum geldim geldim... bu aralar çok yoğun olduğum için gelemiyordum tatlım.sorduğun soruya cevap vermekte geç kaldığımın farkındayım dün bora beye gittin sanırım :) ben gribi kısa zamanda atamadım canım 3 hafta kadar uzun bir süre süründüm... bünyem çok hassastır benim hemen toparlanamadım ama hasta olduğum süreç içersinde vitagulikan diye bi vitamin aldım işe yaradımı onuda bilemiyorum. (

canım iyileştim bile ben ya ıhlamur vs. içtim şuan çok iyiyim bora beye gidemedim izindeymiş kendisi . sanada çok geçmiş olsun canım benm dkkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…