kızlar burnumun solundaki hemen ucunda yukarı doğru sert böle incecik kıkırdak gibi kürdan gibi kısa biraz daha bişi bar içinde acaba bora bey unuttumu orayı burnumu temizlerken oraya değdiği zaman canım yanıyor tarifdeedemedim tam yahu bu nedir hepinizde var ??
merakla bekliyoruz kalopsia :) bak white a olmuş ya paso fotograf eklio tabi ya olan var olamayan var :)
eriyen dikiş canım o sakın elleme kendi kendine yok olucak zamanla. panik yapma :) ellersen kanama yapar
kızlar burnumun solundaki hemen ucunda yukarı doğru sert böle incecik kıkırdak gibi kürdan gibi kısa biraz daha bişi bar içinde acaba bora bey unuttumu orayı burnumu temizlerken oraya değdiği zaman canım yanıyor tarifdeedemedim tam yahu bu nedir hepinizde var ??
Şirine bu eriyen dikişler ne kadar sürede eridi senin. Benim temizleme ihtiyacı hissettiğim hala bir sürü dikiş var içeride korkuyorum da dokunuyorum ya kıkırdağa etki eder mi diye.
Şirine bu eriyen dikişler ne kadar sürede eridi senin. Benim temizleme ihtiyacı hissettiğim hala bir sürü dikiş var içeride korkuyorum da dokunuyorum ya kıkırdağa etki eder mi diye.
dün gece ağlarken farkettim ki artık şişliklerim tamamen inmiş. metronun camındaki yansımamda güzel bi burun gördüm:)))
niye agladın ki cnm oda tartısılır tabi :)
şiddetli bi kavga yaşadım da(
benimde yaşamam yakındır :) ama üzülme yaa onlra tadı tuzu herseyin. ben kavga etmediğimiz zaman sıkılıyorum arada sart :)
haklısın canım ama dışarda yaşanınca rezalet oluyo biraz, bunaldım(
haklısın canım o konuds bende hiç sewmiyorum hele dışarda baskalarının yanında ses tonunun yükselmesine tahammül edemiorum
haklısın canım o konuds bende hiç sewmiyorum hele dışarda baskalarının yanında ses tonunun yükselmesine tahammül edemiorum
ooyyy ooyyy bizde her hafta düzenli takışıyoruz ağlamamak için dişimi sıkmaktan çenem ağrıyor.. ama geçen dışar da hemde en işlek caddede bana bağırınca azcık tutamadım kendimi burun ucu çok fena oldu( bende bıraktım kendisini sokağın ortasında (
huhhuuu buralara kimse uğramıyor herhalde kızlar nerelerdesin yahu amelyat olan kaçmış :)) belki bişilr sorucaz
kıyamam sana kuzumgeldim geldim... bu aralar çok yoğun olduğum için gelemiyordum tatlım.sorduğun soruya cevap vermekte geç kaldığımın farkındayım dün bora beye gittin sanırım :) ben gribi kısa zamanda atamadım canım 3 hafta kadar uzun bir süre süründüm... bünyem çok hassastır benim hemen toparlanamadım ama hasta olduğum süreç içersinde vitagulikan diye bi vitamin aldım işe yaradımı onuda bilemiyorum. (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?