canım benim de alçının aştı aşırı kaşınıyor arada birde burun ucumdan aşırı yağlandığını görüyorum :) spreyi 3 kere sıkıyorum, kamları da temizledim ben :) büyük ölçüde yani, deniz suyunu sadece sıkıyorsun zaten , o şekilde temizledikten sonra pamuklu çubuğu deniz suyuyla ıslat sil burnunndaki kurumuş kan ve iltihabı :) çok zorlama ama deniz suyu eritiyor zaten onları :) yumuşak hareketlerle sabırlı şekilde teömizleyebilirsin, onları temizlemezsen dikiş izi kalabiliyormuş çarşamba dikişlerin alınacak alırken acır da :) ben de habire elimi çarpıyorum bırnuma :) çarşamba alımacak benim de :)
Eki Görüntüle 533768
benim her geçen gün güzelleşen 50 günlük canım burnum seni çokkkkk seviyorummmm :))))) made in bora karaali
tamam canım saol deniyeceğim, sabah 9.00 da gideceğim hastaneye belki kaşılaşrız:))
canım büyük diye üzülüordun zaman geçtikçe oturmaya başlamış ne güzel ama daha fazla küçülmez artık toparlar benimde 3.5 ay oldu öyle durdu kaldı ,ben 2 hafta önce gittim bora beye 3 ay sonra küçük bi operasyon olabilirmiş konkaları yakacakmış nefes alamıyorum hatta bazen ağlıyorum o derece tıkanıyorumşuan ilaç verdi 2 haftadır kullanıorum ama değişen hiç bişi yok bide yamukluk var bende şuan ödem dedi ama geçmezse revizyon olacakmışım düşündükçe kötü oluyorum aynı sıkıntıları tekrar yaşamak ( senin adına sevindim ama inş dahada güzel olur cnm
rapunzelcim yazını okuduğumdan beri çok tedirginim ya ooff( bu yamukluk geçmezse yandımm ( aynı acıyı yeniden çekmek istemiyorumm... 3 ayı geçtim burum halen çok yamuk yanlardan herşey yolunda ama önden fotoğraf bile çekilmiyorum çok kötü duruyor diye ( sen ön profilden bi fotoğraf koyabilir misinin ne olur ? bu arada bora bey kesin ameliyatmı dedi düzelme şansı hiçmi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?