rapunzelcim yazını okuduğumdan beri çok tedirginim ya ooff( bu yamukluk geçmezse yandımm ( aynı acıyı yeniden çekmek istemiyorumm... 3 ayı geçtim burum halen çok yamuk yanlardan herşey yolunda ama önden fotoğraf bile çekilmiyorum çok kötü duruyor diye ( sen ön profilden bi fotoğraf koyabilir misinin ne olur ? bu arada bora bey kesin ameliyatmı dedi düzelme şansı hiçmi yok
denucum Bora Beyle konuşmadın mı hiç yamukluk kpnusunu :/
canım ben tam 3 aylıkken gitmiştim doktorumuza masaj verdi ödem dedi eğer geçmezse ben burdayım düzelticez dedi, nefes durumumda çok kötü bugün 2 kişi söyledi hatta genizinden konuşuyorsun die ki önceki burnum varken hasta olmadığım müddetçe genizden konuşmazdımkonkalarıda yakıcaz bu durum düzelmezse dedi yamukluğu da belli yani bi ben değil ilk gören arkadaşlarım burnunun ucu sola doğru dimi dediklerinde bütün enerjim bitiyor ve benim burnumu nedense kimse beğenmedi hep eski burnun daha iyiydi ne diye yaptırdın dediklerinde daha çok üzülüyorum amacım neydi daha iyi nefes almak ,daha iyi görünmek yüzüme yakışan bi burun olması eskiye nazaran beğenmiyorumda
Tatlim benimde burun ucu baya yamuk herkez ilk bakista anlio nefeste alamiyorum haftaya gidecegim cok korktum cunku allah korusun gecmezse yandim
canım ben tam 3 aylıkken gitmiştim doktorumuza masaj verdi ödem dedi eğer geçmezse ben burdayım düzelticez dedi, nefes durumumda çok kötü bugün 2 kişi söyledi hatta genizinden konuşuyorsun die ki önceki burnum varken hasta olmadığım müddetçe genizden konuşmazdımkonkalarıda yakıcaz bu durum düzelmezse dedi yamukluğu da belli yani bi ben değil ilk gören arkadaşlarım burnunun ucu sola doğru dimi dediklerinde bütün enerjim bitiyor ve benim burnumu nedense kimse beğenmedi hep eski burnun daha iyiydi ne diye yaptırdın dediklerinde daha çok üzülüyorum amacım neydi daha iyi nefes almak ,daha iyi görünmek yüzüme yakışan bi burun olması eskiye nazaran beğenmiyorumda
inş. bu yamukluk gecer hepimizin aynı acıları tekrar yaşamak korkusu bitiror beni bide ya daha kötü olursa diyede korkuyorum
Allah korusun tatlim aklina oyle seyler getirme insallah daha ii olucak hersey. Ben bora beye guveniyorum yaptigi isin arkasinda duracagindan ve en iyisi icin cabalayacigindan eminim. İnsaalah sende bende daha iyi olacagiz umudumuzu kaybetmemeliyiz.
inşş cnm inşş artık iyileşmek istiorum ben yadaha ii nefes almak daha iyi bi burnum olsun istiyorumm
yarına randevu aldım bora karaliden ama son yorumlar resmen soguttu ve korktumm,kızlar önermiyorsanız lütfen burdan veya özelden haberleşelim ben ve benim gibi arkadaşalr karar verme asamasındayız ,ben olumsuz yorum gördüğümde direk soğuyorum
evet kızlar benim 6 ay oldu ve çıdlırcam nefes alamamaktan eskiye döndüm hiçbir düzelme yok.geçen hafta bora beye gittim.etlerimde büyüme olmuş ve ufak bir işlemle yakacağını söyledi.şuan nasal sprey ve hap yazdı onlarla biraz zaman kazanıcam bakalım.çokkk canım skkın bu durumdan
kızlar 8. günüm burun ucum çok kalkık deliklerim ortada sizin de mi böyleydi :/ ne kadar iner burun ucu
arkadaşlar dün bora beye ameliyat oldum. bir ara uzun uzun süreci anlatıcam. şimdilik sormak istediğim deniz suyunu nasıl kullanıyoruz? daha doğrusu öncesinde ve uyguladıktan sonra sümkürün diyor ama bilemedim tehlikeli olur mu? bora beye de sormayı da unuttum. siz nasıl temizliyorsunuz burnunuzu?
iniyor canım o kalkıklık canını sıkmasın ateller çıktımı biraz daha iniyor zaman geçtikçe daha göze batmaz hal alıyor ama burun delikleri illaki görünüor ben hiç istemedim deliklerin görünmesini ama artık burnu havada biz kız oldumay psikolojim iyi değil
iniyor canım o kalkıklık canını sıkmasın ateller çıktımı biraz daha iniyor zaman geçtikçe daha göze batmaz hal alıyor ama burun delikleri illaki görünüor ben hiç istemedim deliklerin görünmesini ama artık burnu havada biz kız oldumay psikolojim iyi değil
kızlar ben görüşmeye gittim bugun,iyi ilgili biri süreci anlattı ben zaten kadınlar kulubunden biliyorum :)))) muayene etti kamerayla bir tarmafımda et kapatmış burnumu görseniz azıcık bir yer kalmış nefes almam için zaten sürekli basım agrıyordu ,diğer tarafımda ise kıkırdak kayması olmuş anlayacagnız o tafafında pek hayrı yok bana ,orda bi bayan gördüm çok cici burnu kırılmış düşmüş sanırım kazayla ,ameliyat olmuş bana kolay seyler degil zor bir amliyat bunu göze al dedi çok tırstım ve ameliyat olanlar lütfen tavsiye ediyor musunuz bora beyi özelden yazabilirsiniz .kararsızım şu an
sol tarafından şikayetçi olan kızlar az bi yorum yapın ne hallerdesiniz nefes alabiliyor musunuz yorumlarınızı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?