Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım ben tam 3 aylıkken gitmiştim doktorumuza masaj verdi ödem dedi eğer geçmezse ben burdayım düzelticez dedi, nefes durumumda çok kötü bugün 2 kişi söyledi hatta genizinden konuşuyorsun die ki önceki burnum varken hasta olmadığım müddetçe genizden konuşmazdım konkalarıda yakıcaz bu durum düzelmezse dedi yamukluğu da belli yani bi ben değil ilk gören arkadaşlarım burnunun ucu sola doğru dimi dediklerinde bütün enerjim bitiyor ve benim burnumu nedense kimse beğenmedi hep eski burnun daha iyiydi ne diye yaptırdın dediklerinde daha çok üzülüyorum amacım neydi daha iyi nefes almak ,daha iyi görünmek yüzüme yakışan bi burun olması eskiye nazaran beğenmiyorumda

Tatlim benimde burun ucu baya yamuk herkez ilk bakista anlio nefeste alamiyorum haftaya gidecegim cok korktum cunku allah korusun gecmezse yandim

inş. bu yamukluk gecer hepimizin aynı acıları tekrar yaşamak korkusu bitiror beni bide ya daha kötü olursa diyede korkuyorum

Allah korusun tatlim aklina oyle seyler getirme insallah daha ii olucak hersey. Ben bora beye guveniyorum yaptigi isin arkasinda duracagindan ve en iyisi icin cabalayacigindan eminim. İnsaalah sende bende daha iyi olacagiz umudumuzu kaybetmemeliyiz.

inşş cnm inşş artık iyileşmek istiorum ben ya daha ii nefes almak daha iyi bi burnum olsun istiyorumm

inşş cnm inşş artık iyileşmek istiorum ben ya daha ii nefes almak daha iyi bi burnum olsun istiyorumm

evet kızlar benim 6 ay oldu ve çıdlırcam nefes alamamaktan eskiye döndüm hiçbir düzelme yok.geçen hafta bora beye gittim.etlerimde büyüme olmuş ve ufak bir işlemle yakacağını söyledi.şuan nasal sprey ve hap yazdı onlarla biraz zaman kazanıcam bakalım.çokkk canım skkın bu durumdan

yarına randevu aldım bora karaliden ama son yorumlar resmen soguttu ve korktumm,kızlar önermiyorsanız lütfen burdan veya özelden haberleşelim ben ve benim gibi arkadaşalr karar verme asamasındayız ,ben olumsuz yorum gördüğümde direk soğuyorum

Benim nefes problemim vardi.su an gayet iyiyim.bu sorunum cozuldu.bugun ameliyatimin 14.gunu.burnum yamuk duruyor?sag tarafim cok sis.odem var ve bu nedenle diye dusunmek istiyorum.sekil olarak su an profili mukemmel.ama sislikler inmeden kesin bisi soyleyemem.bora bey iyi birdoktor.sen gitgorus.tedirginliklerinden bahset.icini rahatlatirsa kafanda soru isareti kalmadiysa ameliyatini ol derim canim...

hapın adıda ruplinmi cnm yaklaşık 3 haftadır kullanıorum biraz daha iyi sankim ama tıkanmalar genizimden konuşmalar devam benim eskiden bu kadar nefes problemim yoktu şimdi bu nefes durumları ve yamukluktan kafayı yicem 2.5 ay sonrada gecmezse benimde konkalar yakılcakmış ( bide revizyon olucam :'(

kızlar 8. günüm burun ucum çok kalkık deliklerim ortada sizin de mi böyleydi :/ ne kadar iner burun ucu

iniyor canım o kalkıklık canını sıkmasın ateller çıktımı biraz daha iniyor zaman geçtikçe daha göze batmaz hal alıyor ama burun delikleri illaki görünüor ben hiç istemedim deliklerin görünmesini ama artık burnu havada biz kız oldum ay psikolojim iyi değil

arkadaşlar dün bora beye ameliyat oldum. bir ara uzun uzun süreci anlatıcam. şimdilik sormak istediğim deniz suyunu nasıl kullanıyoruz? daha doğrusu öncesinde ve uyguladıktan sonra sümkürün diyor ama bilemedim tehlikeli olur mu? bora beye de sormayı da unuttum. siz nasıl temizliyorsunuz burnunuzu?

Gecmis olsun canim.umarim diledigin gibi bir burnun olur.deniz suyunu sIk sonra icine cek sumkurme genizinden aksin tukurursun tadi igrenc cunku.ama mutlaka icine cek.bir de kulak cubuguna bepanten surup dikislerine yavasca uygula.bol bol da su ic.ben artik tecrubeli oldum malum 15.gunum :))))))))))

aynen benim burun deliklerim zaten görünüyordu şimdi iyice meydandalar alçım çıkınca biraz daha belli olur sırıtıp sırıtmayacağı bakaşım :) sağol tatlım :)

kızlar ben görüşmeye gittim bugun,iyi ilgili biri süreci anlattı ben zaten kadınlar kulubunden biliyorum :)))) muayene etti kamerayla bir tarafımda et kapatmış burnumu görseniz azıcık bir yer kalmış nefes almam için zaten sürekli basım agrıyordu ,diğer tarafımda ise kıkırdak kayması olmuş anlayacagnız o tafafında pek hayrı yok bana ,orda bi bayan gördüm çok cici burnu kırılmış düşmüş sanırım kazayla ,ameliyat olmuş bana kolay seyler degil zor bir amliyat bunu göze al dedi çok tırstım ve ameliyat olanlar lütfen tavsiye ediyor musunuz bora beyi özelden yazabilirsiniz .kararsızım şu an

tatlım benim 10. günüm, ilk 5 6 gün zor gerçekten şişlikler morluklar ama çok hızlı iyileşiyorlar ağrı azalıyor, gözün bence korkmasın benim de etlerim kıkırdak eğriliğim sinüzitim vardı, ben de çok korkuyordum ama yıllarca nees alamadan kalitesiz bir hayat yaşayacağıma çekerim biraz dedim , Bora Beye ameliyat oldum ben de, şuan hafif sızım oluyor burun içi yaralarım neredeyse geçti :) şekil olarak bilemiyorum daha ama arkadaşım da Bora Beye oldu çok güzrl gerçekten :) iyice düşün taşın ama koktuğun için vazgeçmezsin umarım :)

sol tarafından şikayetçi olan kızlar az bi yorum yapın ne hallerdesiniz nefes alabiliyor musunuz yorumlarınızı bekliyoruz

sol tarafından şikayetçi olan kızlar az bi yorum yapın ne hallerdesiniz nefes alabiliyor musunuz yorumlarınızı bekliyoruz

Selam canım benim 3 ay oldu ameliyat olalı.benim çok kolay geçti ameliyatım. kafanda soru işareti kalmasın bence bora bey muhteşem bir doktor.Çok becerikli sorun yaşamıyorum şükürler olsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…