kızlar ben görüşmeye gittim bugun,iyi ilgili biri süreci anlattı ben zaten kadınlar kulubunden biliyorum :)))) muayene etti kamerayla bir tarafımda et kapatmış burnumu görseniz azıcık bir yer kalmış nefes almam için zaten sürekli basım agrıyordu ,diğer tarafımda ise kıkırdak kayması olmuş anlayacagnız o tafafında pek hayrı yok bana ,orda bi bayan gördüm çok cici burnu kırılmış düşmüş sanırım kazayla ,ameliyat olmuş bana kolay seyler degil zor bir amliyat bunu göze al dedi çok tırstım ve ameliyat olanlar lütfen tavsiye ediyor musunuz bora beyi özelden yazabilirsiniz .kararsızım şu an
sol tarafından şikayetçi olan kızlar az bi yorum yapın ne hallerdesiniz nefes alabiliyor musunuz yorumlarınızı bekliyoruz
arkadaşlar dün bora beye ameliyat oldum. bir ara uzun uzun süreci anlatıcam. şimdilik sormak istediğim deniz suyunu nasıl kullanıyoruz? daha doğrusu öncesinde ve uyguladıktan sonra sümkürün diyor ama bilemedim tehlikeli olur mu? bora beye de sormayı da unuttum. siz nasıl temizliyorsunuz burnunuzu?
tatlım ben de 1.30da orada olucam sen gitmiş olursun muhtemelen ama ulaşabiliriz birbirimize :) deneyince yaz bakalım temizleyebikecek misin biraz :)
Gecmis olsun canim.umarim diledigin gibi bir burnun olur.deniz suyunu sIk sonra icine cek sumkurme genizinden aksin tukurursun tadi igrenc cunku.ama mutlaka icine cek.bir de kulak cubuguna bepanten surup dikislerine yavasca uygula.bol bol da su ic.ben artik tecrubeli oldum malum 15.gunum :))))))))))
hiç korkma canım spreyi sıkınca burnunu çek iyice boğazına kadar gitsin sprey, sonrada yumuşak peçeteyle sil ve bepanteni kulak çöpüyle güzelce sür , zaten 3-4 gün burun tıkanık oluyor sonra günde 2 kere sıksan yetiyor sabah akşam . Ben ameliyat olalı 10 gün oldu , 3 gündür kullanmıyorum spreyi. Kanları kuruyan akıntıları kremle yumuşatıp temizle iyice korkma acımıyor, ilerde dikiş alınırken eğer kalırsa kurutlar acırmış ve dikiş izi kalırmış.
ilk seferde zorlamadan sümkürdüm ama sonrasında dediğiniz gibi yaptım, teşekkürler tavsiyeler için. sadece dikişleri temizleyebildiğimden emin değilim, anlamıyorum orda hangisi iplik hangisi kan, öyle sürüyorum sadece kremi ama temizleyebildiğimden hiç emin değilim.
canım büyük diye üzülüordun zaman geçtikçe oturmaya başlamış ne güzel ama daha fazla küçülmez artık toparlar benimde 3.5 ay oldu öyle durdu kaldı ,ben 2 hafta önce gittim bora beye 3 ay sonra küçük bi operasyon olabilirmiş konkaları yakacakmış nefes alamıyorum hatta bazen ağlıyorum o derece tıkanıyorumşuan ilaç verdi 2 haftadır kullanıorum ama değişen hiç bişi yok bide yamukluk var bende şuan ödem dedi ama geçmezse revizyon olacakmışım düşündükçe kötü oluyorum aynı sıkıntıları tekrar yaşamak ( senin adına sevindim ama inş dahada güzel olur cnm
Canim hic sorun degil nereye surdugun.sen bol bol sur bepanteni kulak cubugunla.zaten silikon tamponun var yukariya kadar suremezsin erisebildigin yerlere yumusak nazik hareketlerle sur.hucre yenileyici oldugu icin dikislerine iyi gelecek bu krem.
çok teşekkür ederim valla çok yardımın dokundu. artık ulaşabildiğim her yere sürüyorum. bir de sen günde kaç kez kullanıyorsun deniz suyu ve kremi? ben 3-4 kez kullanıyorum sence az mı çok mu?
bir soru daha, bugün ameliyatımın 4. günü ve burnumun sadece ucunu görebiliyorum malum. şiş suratıma karşın beklediğimden iri geldi bana, ilk başta öyle gelmemişti ama baktıkça ve eski fotolarla karşılaştırdıkça sanki iri geldi. çok küçük olsun demedim ama beklediğim daha küçük bir burundu. çoğu kişi burun küçülür beklemek gerek diyor biliyorum. ameliyat olmadan önce de sürekli kendimi ilk başlarda moralimi bozmayayım, bekleyeyim diye gazladım. ama fark ne kadar olabilir ki? yani burnum ne kadar küçülecek bu süreçte? eğer milimlik oynamalarsa bilmiyorum...
ilk seferde zorlamadan sümkürdüm ama sonrasında dediğiniz gibi yaptım, teşekkürler tavsiyeler için. sadece dikişleri temizleyebildiğimden emin değilim, anlamıyorum orda hangisi iplik hangisi kan, öyle sürüyorum sadece kremi ama temizleyebildiğimden hiç emin değilim.
fısfısı günde dört,beş,altı...kuruluk hissettikçe sıkıyorum. bepanteni de aynen.fısfısladıktan sonra hemen sürüyorum nemli kalsın diye..burun ucu bandaj çıktıktan sonra da şiş kalacaktır bir süre. daha doğrusu kendimden örnek veriyorum benim öyle oldu.bandaj açıldı burnum genişledi şişti sanki daha çok.patates gibi hissediyorum.18 gün oldu ameliyat olalı.kalıp çıkalı 10 gün olmuş,bandaj çıkalı da 7 gün.her saat,her gün değişiyor bu burun.bir bakmışım alnımın burunla birleştiği yer çok şiş,bir bakıyorum ucu top gibi şiş.sürekli değişim içerisindeyim..ama yamukluk hala geçmedi.sol tarafım daha çökük sağ taraf çok şiş ve yamuk duruyor. ödem mi değil mi yamukluk baki mii.hhiiiiiiiç bilemiyorum.bakalım kontrolde öğreneceğiz..
Hiç korkma canım benim 10 gün oldu ve bugün gidip dikişleri, slikon tamponlar ve alçı alındı, hiç acımadı çıkartılırken de. Çok güzel olmuş burnum çok beğendim ama ödem olduğu için tekrar bant yapıştırdı burnuma , cumartesi çıkaracak bora bey gideceğim. nefes problemim kalmadı sol tarafım sorunluydu ameliyattan önce şimdi çok şükür rahatım. Cumartesi foto çekinip koyarım siteye inşallahh. Bora bey dalında gerçekten uzman çok iyi bir doktor ben çok memnunum inşallah sizlerde memnun kalırsınız
nefes sorunum kalmadı şeklide çok düzgün olmuş ben beğendim, ödemler geçince eminim çokkk daha güzel olacak.
hiç korkma canım s tpreyi sıkınca burnunu çek iyice boğazı kadar gitsin sprey, sonrada yumuşak peçeteyle sil ve bepanteni kulak çöpüyle güzelce sür , zaten 3-4 gün burun tıkanık oluyor sonra günde 2 kere sıksan yetiyor sabah akşam . Ben ameliyat olalı 10 gün oldu , 3 gündür kullanmıyorum spreyi. Kanları kuruyan akıntıları kremle yumuşatıp temizle iyice korkma acımıyor, ilerde dikiş alınırken eğer kalırsa kurutlar acırmış ve dikiş izi kalırmış.
canım ne yaptın gidip aldırdınmı alçını dikişlerini? beğendinmi burnunu nasıl olmuş?
tatlım ben bandajlıyım şuan iki gün sonra çıkar dedi Bora Bey yarın çıkarıcam :) ama kavisinden kalkıklıpından gayet memnunum bakalım şuan nasıl bilemiyorum ama küçüldü biraz onun farkındayım :) inşallah istediğimiz gibi olur tam :)
Kıızlaar uzun süredir burda yoktuumm, sınavlarımla uğraşıyordum pek vakit bulamadm:) bugün 8.ayım dolduu benimm:) gayet memnunum artık ilk aylarla alakası yok istediğim kadar küçüldüü:)) hiç panik yapmayın ilk zamanlarda..
ben ilk haftalarda revizyon düşüncek kadar paniklemiştim tabi yaşamadan öğrenilmiyor ama çok yersizmiş.. her ay biraz biraz değişti ilk fotolarımla şuan alakası yok:) hepinizi geçmiş olsuun:)
tatlım son halinin resmi varsa görebilir miyiz acaba..bizler çok yeniyiz.bin türlü düşünüyoruz burunlarımız için..panik haldeyiz sürekli..resim görürsek biraz içimiz rahatlıyor vallahi :)
Kıızlaar uzun süredir burda yoktuumm, sınavlarımla uğraşıyordum pek vakit bulamadm:) bugün 8.ayım dolduu benimm:) gayet memnunum artık ilk aylarla alakası yok istediğim kadar küçüldüü:)) hiç panik yapmayın ilk zamanlarda..
ben ilk haftalarda revizyon düşüncek kadar paniklemiştim tabi yaşamadan öğrenilmiyor ama çok yersizmiş.. her ay biraz biraz değişti ilk fotolarımla şuan alakası yok:) hepinizi geçmiş olsuun:)
çıkarttın mı bandajını...nasıl durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?