ayyy çok iyi ya..benimki de sola doğru yamuk aynen milimetrik olarak :) sağ tarafım şiş.ondan olduğunu sanıyorum.öyle olmasını diliyorum.olmak zorunda....yoksa ....uyyy düşünmek bile istemiyorum.zaten eğri diye ameliyat oldum...hala eğri olmasını istemeeeeeeem :)))) profilden gayet memnunum.alnımın ortası da şiş zaten..du bakalım.ayın üçünde kontrolüm var benim..o zamana kadar sabredip takmamaya çalışıyorum..dr ne dicek bekliyorum şeker..çıkarttım canım :) ben çok memnunum genel olarak ama bir sorun var ki burun ucum sağa doğru milimetrik olarak yamuk :) belli olmuyor dışardan ama ben anlıyorum :) ödemlerim de baya indi ucuna takılmamaya çalışıyorum tek derdim o :) sen ne yaptın
dün gece olanlar oldu kızlar burnuma sağlam bi vurdumm =( kıvılcımlar çıktı valla nasıl bi acı ile uyandım anlatamamdoktora gitmedim dışardan bi değişiklik yok görüntüde ama içerden birşeyler yerinden oynamışmıdır bilemiyorum =((
Denu nasilsin var mi yaramZ bir durum
dün gece olanlar oldu kızlar burnuma sağlam bi vurdumm =( kıvılcımlar çıktı valla nasıl bi acı ile uyandım anlatamamdoktora gitmedim dışardan bi değişiklik yok görüntüde ama içerden birşeyler yerinden oynamışmıdır bilemiyorum =((
ben 4. ayımdayım ve hala istediğim gibi değilsağ profil güzel ama sol profil çok kötü öndende yamuk duruyor ucu sizdede böyle sıkıntılar varmydıı ve 4. ayla 8. ay arasında gözle görünür bi değişiklik oluyormu birde nefes problemleriniz tıkanmalar 4. 5. aylardada oluormuydu çok soru sordum kusura bakmayın nolur dertli deli oluyormuş gerçekten doğru kendimce çırpınıyorum
gözle görünür farklar oluyor canım ama birden görünce sen anlayamazsn hep foto çek bende fotolardan daha iyi net anlayabiliyorum. nefes hangi ayda düzeldi hatrlayamyorm ama bnmde o ayları buldu canm
Geçmiş olsun cnm umarım bi problem yoktur. Yamukluk nasıl düzelme varmı ? Benim biraz daha toparladı sanki ama delikleri çok kötü(
canıım geçmiş olsuun. bende aldım darbeler,geçen hafta sonu da doktora gittim sormadım ama kamerayla baktı ve bişey söylemedi
son dikişleride aldı[/QUOT
teşekkür ederim canım şükürler olsun ağrım yok artık. sen neden darbe aldın burnuna =(
bora bey neden yamuk burun yapmaya başlamış acaba...benim 27. günüm sola doğru milimetrik yamuğum..bariz anlaşılıyor yani..ödem mödem deyip başından mı savacak acaba beni çarşambaya randevum var du bakalım...
kızlar üçüncü haftam bitti :) bir iki sorum var :) burun kanatlarım hala şiş kabaca ne zaman geçer sizce, birde elime kemik geliyor şuan üst kısma dokununca, kemikleniyor olabilir mi burnum
kemık kısma bastırarak masaj yapman gereklı. bora bey nasıl yapılacagını gosterıyor. malesef şişlikler icinde en son inen burun ucu ve kanatlar.. uzun bi süre sabretmen gereklı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?