Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ayyy çok iyi ya..benimki de sola doğru yamuk aynen milimetrik olarak :) sağ tarafım şiş.ondan olduğunu sanıyorum.öyle olmasını diliyorum.olmak zorunda....yoksa ....uyyy düşünmek bile istemiyorum.zaten eğri diye ameliyat oldum...hala eğri olmasını istemeeeeeeem :)))) profilden gayet memnunum.alnımın ortası da şiş zaten..du bakalım.ayın üçünde kontrolüm var benim..o zamana kadar sabredip takmamaya çalışıyorum..dr ne dicek bekliyorum şeker..

dün gece olanlar oldu kızlar burnuma sağlam bi vurdumm =( kıvılcımlar çıktı valla nasıl bi acı ile uyandım anlatamam doktora gitmedim dışardan bi değişiklik yok görüntüde ama içerden birşeyler yerinden oynamışmıdır bilemiyorum =((

Denu nasilsin var mi yaramZ bir durum

Geçmiş olsun cnm umarım bi problem yoktur. Yamukluk nasıl düzelme varmı ? Benim biraz daha toparladı sanki ama delikleri çok kötü (

canıım geçmiş olsuun. bende aldım darbeler,geçen hafta sonu da doktora gittim sormadım ama kamerayla baktı ve bişey söylemedi
son dikişleride aldı

gözle görünür farklar oluyor canım ama birden görünce sen anlayamazsn hep foto çek bende fotolardan daha iyi net anlayabiliyorum. nefes hangi ayda düzeldi hatrlayamyorm ama bnmde o ayları buldu canm

gözle görünür farklar oluyor canım ama birden görünce sen anlayamazsn hep foto çek bende fotolardan daha iyi net anlayabiliyorum. nefes hangi ayda düzeldi hatrlayamyorm ama bnmde o ayları buldu canm

tşkler yorumun için demekki bu farklar düzelmicek çünkü her fotoda belli heleki delikler arasında bariz asimetrilik ve doktorum hala düzelicek diyor 5. aya girdim sanırım ama değişen bişi yok önceden sempatik bi yüzüm vardı şimdi itici bi tipim oldu tabi bana göre bu off off ((

Geçmiş olsun cnm umarım bi problem yoktur. Yamukluk nasıl düzelme varmı ? Benim biraz daha toparladı sanki ama delikleri çok kötü (

tatlım ağrım azaldı =) uyurken ellerimi bağlıcam artık =) burnumdaki yamukluk halen aynı tatlım. düğünlerde başladı nasıl ön profilden foto vercem diye kara kara düşünmeye başladım bile =(

bora bey neden yamuk burun yapmaya başlamış acaba...benim 27. günüm sola doğru milimetrik yamuğum..bariz anlaşılıyor yani..ödem mödem deyip başından mı savacak acaba beni çarşambaya randevum var du bakalım...

evt ödem deyip başından savıcak çünkü o ödem. ben 8 ayda attım ödemleri sabırlı ol.

kızlar üçüncü haftam bitti :) bir iki sorum var :) burun kanatlarım hala şiş kabaca ne zaman geçer sizce, birde elime kemik geliyor şuan üst kısma dokununca, kemikleniyor olabilir mi burnum

Ya kızlar ameliyat tarihini aldımm ama şimdi burayı okuyunca korktum cidden ödem mi yoksa burunlar yamukk mu kalıyo (

kızlar üçüncü haftam bitti :) bir iki sorum var :) burun kanatlarım hala şiş kabaca ne zaman geçer sizce, birde elime kemik geliyor şuan üst kısma dokununca, kemikleniyor olabilir mi burnum

kemık kısma bastırarak masaj yapman gereklı. bora bey nasıl yapılacagını gosterıyor. malesef şişlikler icinde en son inen burun ucu ve kanatlar.. uzun bi süre sabretmen gereklı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…