teşekkür ederim şirine :) haftaya gidicem kontrole, sorayım bir gerek var mı nasıl yapılıyor :)
Ameliyat olalı iki haftayı geçti. Bu pazartesi Bora beye kontrole gittim. Burnumun ucunun gözüme hala uzun ve iri göründüğünü söyledim. Ödemlerin inmesine yardımcı olması için bandaj taktı yeniden ve alnıma doğru masaj yapmamı söyledi. Ama bu sanırım burun ucunu kaldırmak için, yani ödem indirmek için değil. Zaten kat kat bant olduğu için yapamazdım. Kısacası hala ödem indirmek için nasıl masaj yapılır bilmiyorum. 10 gün içinde yeniden gidicem bakalım.
Yalnız şöyle bir sorun var ki bandajı çıkarınca burnum daha da garip geldi. Ucu ondan ayrı bir parça gibi ve sağ tarafta bir şişlik var. Şu an asimetrik duruyor bandajdan önce bu kadar göze batmıyordu, rahatlıkla dışarı çıkıyordum. Şimdi bandajı çıkarınca akşam çıkmaktan vazgeçtim çünkü çok garip duruyor.
Bende mi çok ödem oldu, yoksa ameliyat çok mu başarısızdı bilmiyorum. Umarım ilkidir.
Ödemleri daha çabuk indirmenin yolu yok mu?
Daha mı erken gitsem kontrole diye düşünmüyor değilim:/ Bora bey çok tuhaf gelirse, ekstrem bir durum olursa daha erken de gelebilirsin demişti.
arkadaşlar bende bora beye ameliyat yaptırdım 3 ay oldu herkes çok beğeniyor çok sorunluydu etler kemikler eğrilik falan vardı şimdi çk iyi oldu az bi şişliği var 6 ayda anca otururmuş foto paylaşırım isterseniz ama kesinlikle bora beye ameliyat olun
http://p1307.hizliresim.com/1c/h/qb24z.jpgpaylasır mısın burnunun resmını canım gorelım
canım fotoğrafın çözünürlüğü çok yüksek açılana kadar iftar olacak yani :)
resmi kaldır albüm yapıp öyle koy ya da bir siteye yükleyip öyle koy bu şekilde insanlar işkence çekiyor
tatlım benim hala sola doğru milimetrik eğrilik var. doktor masaj yapmamı eğriliğin tamamen ödemden kaynaklandığını söyledi.masaj yapınca rahatlıyor ve eğrilik geçiyor ama gün içerisinde tekrar şişlik oluşuyor ve eğriliği farkediyorum..bora bey endişemin yersiz olduğunu yamukluk olmadığını simetriyi masajdan sonra gösterdi bana ama nedense onun yanındayken eğrilik yok oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?