Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

teşekkür ederim şirine :) haftaya gidicem kontrole, sorayım bir gerek var mı nasıl yapılıyor :)

Canım öğrenince bizimle de nasıl yapıldığını paylaşır mısın :) ben de yaptırmayı düşünüyorum da burnum kemerli. Buradan olabildiğince bilgi toplamaya çalışıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum kızlar

slm arkadaslar...benım 5 sene onc burnum kırıldı.yurt dısında yasıyordum ve orada amelıyat oldum.ama burnum ıstedıgım gıbı olmadı.kırılmadan oncekı burnum cok guzeldı.ıkıncı amelıyat ıcın ıkı sene bekledım.kuzenım ve yegenım bora beye amelıyat olmustu ve burunları guzeldı.ben de 19 gun once bora beye amelıyat oldum.resım koymuyorum...kapalı bırıyım.ama ben asırı derecede burun takıntısı olan bır bayan olarak hamdolsun sankı kırılmadan oncekı burnuma kavustum...helal olsun dıyorum bora beye...bu kadar zaman bekledım yazmak ıcın.burnum cok sıstı...tabıı bır ıkı sene sonra bıle degısecek ılk amelıyatımdan tecrubelıyım.ınsaAllah bır sorunla karsılasmam....ama ufak tefek mılımetrık hatalar olabılır...sıze tavsıyem bunları takmayın...ve burnunuzda cıddı bır problem yoksa amelıyat olmayın....Allah herkesın yuzune uygun burun yaratmıs...ancak saglık ve estetık acıdan cıddı problemınız varsa bora bey ı tavsıye ederım...aıle boyu ona amelıyat olduk.teyzem dahı benı gordukten sonra ona amelıyat olmayı dusunuyor...

Ameliyat olalı iki haftayı geçti. Bu pazartesi Bora beye kontrole gittim. Burnumun ucunun gözüme hala uzun ve iri göründüğünü söyledim. Ödemlerin inmesine yardımcı olması için bandaj taktı yeniden ve alnıma doğru masaj yapmamı söyledi. Ama bu sanırım burun ucunu kaldırmak için, yani ödem indirmek için değil. Zaten kat kat bant olduğu için yapamazdım. Kısacası hala ödem indirmek için nasıl masaj yapılır bilmiyorum. 10 gün içinde yeniden gidicem bakalım.
Yalnız şöyle bir sorun var ki bandajı çıkarınca burnum daha da garip geldi. Ucu ondan ayrı bir parça gibi ve sağ tarafta bir şişlik var. Şu an asimetrik duruyor bandajdan önce bu kadar göze batmıyordu, rahatlıkla dışarı çıkıyordum. Şimdi bandajı çıkarınca akşam çıkmaktan vazgeçtim çünkü çok garip duruyor.
Bende mi çok ödem oldu, yoksa ameliyat çok mu başarısızdı bilmiyorum. Umarım ilkidir.
Ödemleri daha çabuk indirmenin yolu yok mu?
Daha mı erken gitsem kontrole diye düşünmüyor değilim:/ Bora bey çok tuhaf gelirse, ekstrem bir durum olursa daha erken de gelebilirsin demişti.

Yaaa kimse yokmuu kızlarrrrrrrrr ameliyat günüme cok az kaldı ama yorumlar beni korkuttu vazmıgeçsem diyorum (

Yaaa kimse yokmuu kızlarrrrrrrrr ameliyat günüme cok az kaldı ama yorumlar beni korkuttu vazmıgeçsem diyorum

Benim de ameliyat olmadan önce burada kafamı karıstıran yorumlar vardı.ancak kuzenım ve yegenım ıkı canlı örnekti gözümün önünde ve ya Allah dedim bir cesaret ameliyat oldum.hem de revizyon.Istanbul da oturmama ragmen İzmir e gittim...ilk ameliyatımdan sonra daha alçıdayken yuzumdekı asımetrıyı farketmıstım.ama bu ıkıncı amelıyatımdan sonra böyle bır sorun olmadı cok sukur.Bora beyı tavsıye edıyorum.amelıyat sonrası ufak tefek hatalar olabılıyor.ama genel göruntunun guzel olması ve yuze uygun olması önemli.Bora bey cok yogun olmasına ragmen kendısıne rahatlıkla ulasıp sorularımı sorabılıyorum...

Tesekkur ederm yorumun icin canim icimi rahatlattin artik donusu yok zaten bi cesaret oluyorum insalah sorun yasamammmm

arkadaşlar bende bora beye ameliyat yaptırdım 3 ay oldu herkes çok beğeniyor çok sorunluydu etler kemikler eğrilik falan vardı şimdi çk iyi oldu az bi şişliği var 6 ayda anca otururmuş foto paylaşırım isterseniz ama kesinlikle bora beye ameliyat olun

korkacak bişey yok benimde öyle oldu hatta ağladım çirkin diye 1 ay sonra üzüldüğüne pişman olcaksın 3ay oldu çok güzel duruyo 6 ay olsun dahada güzel olacakmış şimdi ödemin var masajı ihmal etme:) kendine iyi bak burnunada

paylasır mısın burnunun resmını canım gorelım

arkadaşlar burun sırtındaki o sertlik kemiğin kırıldığı yermiş ve normalmiş, dışarıdan belli olmuyor zaten ama hani dokununca geliyor elime de bu bir sorum değil , boşuna telaşlanmışım, kemiklenme yok, ucu sağa doğru yamuktu milimetrik, ödemmiş, Bora Bey masaj yaptı ve baya düzeldi artı inceldi ucu ama sıcaktan geri şişti, bunları zamana bırakmak durumundayız boşuna panik yapmayın ben de çok korkmuştum ama ödem daha küçülecekmiş çok daha güzel olur ki şimdi de çok memnunum kavisi kalkıklığı tam istediğim gibi :) panik yapıyoruz ama Bora Bey igerçekten başarılı, zamanla istediğimiz formlara gelecek burunlar :)

canım fotoğrafın çözünürlüğü çok yüksek açılana kadar iftar olacak yani :)
resmi kaldır albüm yapıp öyle koy ya da bir siteye yükleyip öyle koy bu şekilde insanlar işkence çekiyor

canım fotoğrafın çözünürlüğü çok yüksek açılana kadar iftar olacak yani :)
resmi kaldır albüm yapıp öyle koy ya da bir siteye yükleyip öyle koy bu şekilde insanlar işkence çekiyor

bol bol msj yollamam lazım anca öyle resim yükleyebilirim çünkü yeni üyeyim bende farkettim yüklerken resmi baya uğrastırdı bide silinmiyor :)

benimde ayın 26 sında ameliyatım ama asimetrileri duyunca korkmaya başladım bora beyden vazgeçmekte istemiyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum lütfen bir akıl verin bana

tatlım benim hala sola doğru milimetrik eğrilik var. doktor masaj yapmamı eğriliğin tamamen ödemden kaynaklandığını söyledi.masaj yapınca rahatlıyor ve eğrilik geçiyor ama gün içerisinde tekrar şişlik oluşuyor ve eğriliği farkediyorum..bora bey endişemin yersiz olduğunu yamukluk olmadığını simetriyi masajdan sonra gösterdi bana ama nedense onun yanındayken eğrilik yok oluyor..

arkadasim benim bir ay oldu ameliyat olali.sol tarafim bariz yamuktu ve iki profilim birbirinden farkliydi..baslangicta iyi gorunyordu burnum ama simdi sol tarafim sanki eskisi gibi kotu.istanbuldayim bora beye gidemedim kontrole.telde masaj dedi sen nasil yapiyorsun masaji?

Son düzenleme:
arkadaslar yuzde yuz sonuc olmuyor maalesef bazi kusurlar devam edebiliyor.bunun doktorla alakali oldugunu dusunmuyorum.bence ciddi bir probleminiz yoksa estetik ameliyattan kacinin.benim kirikti o nedenle oldum.en guzeli insanin orjinal burnu.benim kirilmadan once supe burnum vardi.ben burnumu ozledim yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…