Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

senin tamponlar 10 gün mü durdu
onlarla nefes alınmadığı için ben he 1 ila 3 gün içinde alındığını okudum
çıkarırken miden bulanıyor yazmışsın mide bulansın da acıyor mu:=)

10 gün durdu tamponlar alçıyla beraber çıktı nefes alamıyosun çıktıktan sonrada bi müddet alamıyosun tıkanıyo,çıkarırken az acıyo :) ama çk değil

bora beyi tavsiye edermisiniz nasıl sizce? muayene ücreti ne kadar bir de amelyat fiyatı?

Son düzenleme:
bora beyi tavsiye edermisiniz nasıl sizce? muayene ücreti ne kadar bir de amelyat fiyatı?

ilk muayene ücreti 100 liradan biras fazlaydı tam hatırlamıyorum ama ben sigortalı değilim o yüzden sosyal güvenceniz var ise çok daha az miktar ödüyorsunuz.ameliyata ben 3000 tl ödedim kesinlikle tavsiye ediyorum bora beyi

benim yarrın tam 2 ayım doluyor.ssk lıyım 35tl muayene ücreti ödedim ve 2500tl ye ameliyat oldum...ben de bora beyi tavsiye ediyorum. 2 arkadaşımın daha kanına girdim onlarda bora beye ameliyat oldular.hepimiz gayet memnunuz...

anladımm,teşekkür ederim resimleriniz de çok güzel olmuş:)

:)teşekkür ederim,şuan can kopal-halis ünlü ve bora bey seçenekler=) resimlerinize bakayım bende

kızlar 54. günümdeyim, çok memnunum burnumdan, biraz kalkık, böyle kalmasını istiyorum ama :) ne zamana kadar iniyor burun ucu öne doğru, şuan baya indi, hafif kalkık durumda, daha inmiyor diyin iki ay oşacak

Halis ünlü mu bora karaali mi lutfen yardim edin ikisylede gorusmeye daha gidemedim ameliyattalardi mehmet sucubasina kontrol oldum burdnumda et varmış bide kemerli bir burnum var mecbur kemik kirilcak estetik olcam nolur yardim edin

ekolda halis ünlü de çok iyi diyorlar kafam karıştıkça karıştı.Acaba Bora bey mi yoksa Halis bey i daha iyi?OFF karar vermek ne kadar zor ya Halis Ünlü ye ameliyat olanlardanda foto yok dorumda.

Ya oldun mu ameliyat kime oldun hangisini sectin bende ikisinden birini düşünüyorum lutfen cevap yaz

Lutfeen cevap yazin 18yasina yeni girdim kemerli bi burnum var ette varmis kemik kirilcak burun ucu kucultulcekmis cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…