senin tamponlar 10 gün mü durdu
onlarla nefes alınmadığı için ben he 1 ila 3 gün içinde alındığını okudum
çıkarırken miden bulanıyor yazmışsın mide bulansın da acıyor mu:=)
10 gün durdu tamponlar alçıyla beraber çıktı nefes alamıyosun çıktıktan sonrada bi müddet alamıyosun tıkanıyo,çıkarırken az acıyo :) ama çk değil
bora beyi tavsiye edermisiniz nasıl sizce? muayene ücreti ne kadar bir de amelyat fiyatı?
bilgiler için çok sağol canım
muck
ilk muayene ücreti 100 liradan biras fazlaydı tam hatırlamıyorum ama ben sigortalı değilim o yüzden sosyal güvenceniz var ise çok daha az miktar ödüyorsunuz.ameliyata ben 3000 tl ödedim kesinlikle tavsiye ediyorum bora beyi
benim yarrın tam 2 ayım doluyor.ssk lıyım 35tl muayene ücreti ödedim ve 2500tl ye ameliyat oldum...ben de bora beyi tavsiye ediyorum. 2 arkadaşımın daha kanına girdim onlarda bora beye ameliyat oldular.hepimiz gayet memnunuz...
:)teşekkür ederim,şuan can kopal-halis ünlü ve bora bey seçenekler=) resimlerinize bakayım bende
canım izmirdeysen ufuk bilkayıda düşün derim bir araştır istersen ben oldum memnunum gayet kendini güvende hissedebileceğin bir doktor
tamam onuda seçenekler arasına atıyorum ozaman, hemen resimlerinize de bakıyorum :)
ekolda halis ünlü de çok iyi diyorlar kafam karıştıkça karıştı.Acaba Bora bey mi yoksa Halis bey i daha iyi?OFF karar vermek ne kadar zor ya Halis Ünlü ye ameliyat olanlardanda foto yok dorumda.
Merhaba arkadaşlar,
Bora Karaali' ye bir erkek arkadaşım da oldu, bana mutlaka ona git dedi, çok başarılı geçmiş ameliyat, o deviasyon oldu diye biliorum ama estetik bir müdahale de yapıldı mı bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?