Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar 54. günümdeyim, çok memnunum burnumdan, biraz kalkık, böyle kalmasını istiyorum ama :) ne zamana kadar iniyor burun ucu öne doğru, şuan baya indi, hafif kalkık durumda, daha inmiyor diyin iki ay oşacak

Gozlerde kanlanma cok oluyor mu yani lens takan biriyim ve bu gozr kan oturmasi goze zarar veriyor mu

bende bora beye oldum ameliyatımı tam bir ay oldu genel olarak memnunum ama sanki önden çok büyük burnum küçülürmü acaba küçülmezse diye çok korkuyorum zaten 2. ameliyatımdı buda olmazsa biterim ben bide çok kalkık değil yani biraz daha inerse kötü duracak nezamana kadar inmesi tamamlanıyor

Ben bugun görüşmeye gittim burda okudugum seylerle o kadar pozitif ona guvenerek gittim ki ama kapida sira beklerken bizle birlikte bekleyen bi anne kiz vardi kizin butnu yapilali 3haftaya yakin olmus ve burun kanatlarinin orayi gostererek burnumda çökme var sikayetciyim.bence bbidaha düşün tavsiye etmiyorum dedi bende artik o kadar cok okudum ki kiza ödemdir daha 1 ay bile olmamis panik yapma dedim ama dinlemedi pek.Neyse bizden once sira onlara geldi girdiler dışarıya baya sesleri geldi sert konusuyolardi sonra kapi aniden acildi kadin cok.sinirliydi bagirdi çağırdı bunlarin hepsi para almak icin bilmem.ne ben cok korktum tabi pisman oldum bi an ben nereye kime geldim gibisinden ama.sonra hemen sira.bize geldi Bora bey o kadar sicakkanli ki ilgili ameliyatin her detayini anlatti bana dakikalarca konustu beni cebimdende arayabilirsin dedi birazda olsa rahatladim ama hala karar veremiyorum halis beye de gittim onunla pek iletişim kuramicam gibi biliyorum cok iyi doktor ama iste of of

aslında burnumun önceki halini görsen şimdikine adam daha ne yapsın dersin memnuniyet kişiden kişiye değişiyor ve 3 haftada çökme falan belli olmaz bence 2 ameliyat tecrübeme dayanarak söylüyorum ha bu arada ilk ameliyatta burnumu mahveden doktor halis beydi çok şükür bora bey düzeltti umarım şişlikler inince dahada güzelleşir

Cok gecmis olsun cok sasirdim neden tekrar ameliyat oldunuz?? Ben halis beyden cok memnun kaldim alaninda cok basarili bir prof

Şimdiden coook gecmis olsun.Umarim duzelir şans hepimizin yaninda olur bende bugunlerde karar verip haftaya ameliyat olsam cok iyi olcak ama cesaret edemiyorum gerci şöyle düşünüyorum bazilarinin burnu düzgün olmasina rağmen zaman zevk ugruna yaptiriyo en sik yapilan ameliyatlardan benim burnum kemerli ucu büyükmüş doktor soyleyince fark ettim ve nefes problemim var ben neden olmayayim ki anesteziden de korkuyorum ama onunda testleri yapiliyomus ameliyat sonrası oylen dayanilmicak bi ağrı da olmuyomus teknoloji ilerledi sonucta artik zaten bunun dışında olanlari cekmek gayet dogal herseyin bedeli var guzel olmak istiyorsak biraz cekcez hemen hooop olmaz.2 saatte yeni bi buruna kavusmak bile bi mucize gözümde. En azindan çaresi olan bişi Allah baska dert vermesin

Cok dogru söyledin her guzel seyin bir bedeli var. Bes ay oldu benim cok memnunum isteyen ve gercekten ihtiyacı olan herkes yaptirsin.korkmaya hic gerek yok iyi düşün iyi olsun.

Merhabalar , ben de bu ay içinde Ekol Hastanesi'nde deviasyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ameliyat için doktor konusunda tereddütlerim var(idi). Bora Bey'den memnun olan birçok arkadaşın olumlu yönde yorumlarını okuyunca birazcık rahatladım. Benim sıkıntım; deviasyon ameliyatı yani burnumdaki kemik düzeltme, törpüleme operasyonu ne kadar sürede kendimi iyi hissetmemi sağlar. Ekim'in başında okulum var. Bu süreçte ameliyat olmayı düşünüyorum. Kısa sürede iyileşebilir miyim? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sağ olun şimdiden. İyi forumlar.

Bu gun 21 .ci gunum.aynaya bakiyorum cok stres geciriyorum .burnumun sag tarafi daha wiw .ama en rahatsiz eden yer iki kawimin awagisinda olan yamukluk .ameliyat olunan kizlar cevaplayin.ne zaman aynaya baktigimda cok kotu oluyorum .iki kawin awagisinda olan yerde yani kemerli yerinde wiwi olan varmi ?

canlarıımm benn geldiiimm Kızlar dolu dolu bi 6 ayı geride bıraktım. burunum her geçen gün daha iyi ancak bir sorunum varki halen düzelmedi burnum ortadan sola doğru kayık vaziyetde. çıplak gözle çok dikkati çekmiyor ancak fotoğraf çekildiğimde aman tanrımmm burnum benden ayrı bağımsızlığını ilan etmiş gibi sola doğru yamuk ne zaman geçecek tam olarak çıldırmak üzereyim kontrollere gittim ödem dedi bora bey ancak bu ödem ne zaman geçicek. geçince de yamuklu ne kadar düzelecek biraz endişeliyim sizlerde son durum nedir

seninle aramızda 3 hafta var cnm benimde 3 ay öncesine göre çok çok iyi ama yamukluk düzelmedi tam olarak aynen dediğin gibi fotolarda daha çok belli oluyor yada biri çok dikkatli baktığında sola doğru kayıkmı falan die hala ödemmidir bilmiorum bende önümüzdeki günlerde gidicem tekrar bora beye ve içimde kötü bi his sardı 7 ay oldu hala düzelmedi artık düzelmez gibide geliyor mucize olması lazım ödem falan kalmadı çünkü uyuşukluk hissi bile yok bide nefes problemim çözülseydi keşke

ara sıra nefes problemi bende yaşıyorum ama bu yamuk olma işi fena canımı sıkıyor bora beye kontrolle gittikten sonra yaz canım neler söylediğini merak ediyorum acaba aynı şeylerimi söyleyecek...

merhaba hanimlar..yeni uye oldum yanlisim olursa kusura bakmayin..benim cok kafam karisti..nerdeyse herkez burnundan sikayetci (yamukluk,nefes alma sorunu,odem)ama yinede hepiniz bora karaaliyi oneriyorsunuz..bende estetik cerrah arastiriyorum herkez oneriyor motive oluyorum sonra sorunlari okuyunca korkuyorum

Amelıyat olalı dort ay oldu.burnumun sol tarafında bosluk vardı doldurmasını soyledım daha da kıkırdk almıs bora bey ve orda hıc kıkırdak bırakmamıs.burnumun ucunu kaldırmasını ıstedım ve uzatmasını.hıc yapmamı sankı amelıyat olmamıs gıbıyım.ıstanbuldan geldım bır de.bosuna msraf bır daha amelıyat sansım da yok.sıze tavsıyem asla bır kbb cıye amelıyat olmayın.aslında yegenım bora beye olmustu 3 sene kadar once.onun burnu cok guzel olmust ben de ona bakarak oldum.ve ısrarla burnuma cok taktıgımı ve artık bu sorunumun olmasını ıstemedıgımı ısrarla belırtmıstım kı burnum kırıktı benım.bana ıddıalı bır burun yapacagını soylemıstı.sanırım benı cıddıye almadı ya da ozenmedı dıyeyım.hastaları cok fazla bır amelıyattan dıgerıne gırıyor ve sanırım bu da onun dıkkatını dagıtıyor.sonuc olarak bırakın ıddılaı bır burunu asımetrık yanı ınsan anatomısıne uymayan bır burnum oldu .cekınmeden soyluyorum hıc tavsıye etmıyorum.hastalarının ısteklerını ve soyledıklerını cıddıye almayan bırı.

ayrıa bu yorumu yazmak ıcın dort ay bekledım.bundan sonra burnumun cok degısecegını sanmıyorum.o nedenle yazıyorum.kuzenım de oldu o da hıc memnun degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…