kızlar 54. günümdeyim, çok memnunum burnumdan, biraz kalkık, böyle kalmasını istiyorum ama :) ne zamana kadar iniyor burun ucu öne doğru, şuan baya indi, hafif kalkık durumda, daha inmiyor diyin iki ay oşacak
Her sey yolunda mi nasil gidiyor sisliklerin indi miOff sabah ameliyatim var cooook heycanliyimmmm hemen bayilirim insallahh
Ben bugun görüşmeye gittim burda okudugum seylerle o kadar pozitif ona guvenerek gittim ki ama kapida sira beklerken bizle birlikte bekleyen bi anne kiz vardi kizin butnu yapilali 3haftaya yakin olmus ve burun kanatlarinin orayi gostererek burnumda çökme var sikayetciyim.bence bbidaha düşün tavsiye etmiyorum dedi bende artik o kadar cok okudum ki kiza ödemdir daha 1 ay bile olmamis panik yapma dedim ama dinlemedi pek.Neyse bizden once sira onlara geldi girdiler dışarıya baya sesleri geldi sert konusuyolardi sonra kapi aniden acildi kadin cok.sinirliydi bagirdi çağırdı bunlarin hepsi para almak icin bilmem.ne ben cok korktum tabi pisman oldum bi an ben nereye kime geldim gibisinden ama.sonra hemen sira.bize geldi Bora bey o kadar sicakkanli ki ilgili ameliyatin her detayini anlatti bana dakikalarca konustu beni cebimdende arayabilirsin dedi birazda olsa rahatladim ama hala karar veremiyorum halis beye de gittim onunla pek iletişim kuramicam gibi biliyorum cok iyi doktor ama iste of ofbende bora beye oldum ameliyatımı tam bir ay oldu genel olarak memnunum ama sanki önden çok büyük burnum küçülürmü acaba küçülmezse diye çok korkuyorum zaten 2. ameliyatımdı buda olmazsa biterim ben bide çok kalkık değil yani biraz daha inerse kötü duracak nezamana kadar inmesi tamamlanıyor
Ben bugun görüşmeye gittim burda okudugum seylerle o kadar pozitif ona guvenerek gittim ki ama kapida sira beklerken bizle birlikte bekleyen bi anne kiz vardi kizin butnu yapilali 3haftaya yakin olmus ve burun kanatlarinin orayi gostererek burnumda çökme var sikayetciyim.bence bbidaha düşün tavsiye etmiyorum dedi bende artik o kadar cok okudum ki kiza ödemdir daha 1 ay bile olmamis panik yapma dedim ama dinlemedi pek.Neyse bizden once sira onlara geldi girdiler dışarıya baya sesleri geldi sert konusuyolardi sonra kapi aniden acildi kadin cok.sinirliydi bagirdi çağırdı bunlarin hepsi para almak icin bilmem.ne ben cok korktum tabi pisman oldum bi an ben nereye kime geldim gibisinden ama.sonra hemen sira.bize geldi Bora bey o kadar sicakkanli ki ilgili ameliyatin her detayini anlatti bana dakikalarca konustu beni cebimdende arayabilirsin dedi birazda olsa rahatladim ama hala karar veremiyorum halis beye de gittim onunla pek iletişim kuramicam gibi biliyorum cok iyi doktor ama iste of of
aslında burnumun önceki halini görsen şimdikine adam daha ne yapsın dersin memnuniyet kişiden kişiye değişiyor ve 3 haftada çökme falan belli olmaz bence 2 ameliyat tecrübeme dayanarak söylüyorum ha bu arada ilk ameliyatta burnumu mahveden doktor halis beydi çok şükür bora bey düzeltti umarım şişlikler inince dahada güzelleşir
Şimdiden coook gecmis olsun.Umarim duzelir şans hepimizin yaninda olur bende bugunlerde karar verip haftaya ameliyat olsam cok iyi olcak ama cesaret edemiyorum gerci şöyle düşünüyorum bazilarinin burnu düzgün olmasina rağmen zaman zevk ugruna yaptiriyo en sik yapilan ameliyatlardan benim burnum kemerli ucu büyükmüş doktor soyleyince fark ettim ve nefes problemim var ben neden olmayayim ki anesteziden de korkuyorum ama onunda testleri yapiliyomus ameliyat sonrası oylen dayanilmicak bi ağrı da olmuyomus teknoloji ilerledi sonucta artik zaten bunun dışında olanlari cekmek gayet dogal herseyin bedeli var guzel olmak istiyorsak biraz cekcez hemen hooop olmaz.2 saatte yeni bi buruna kavusmak bile bi mucize gözümde. En azindan çaresi olan bişi Allah baska dert vermesinaslında burnumun önceki halini görsen şimdikine adam daha ne yapsın dersin memnuniyet kişiden kişiye değişiyor ve 3 haftada çökme falan belli olmaz bence 2 ameliyat tecrübeme dayanarak söylüyorum ha bu arada ilk ameliyatta burnumu mahveden doktor halis beydi çok şükür bora bey düzeltti umarım şişlikler inince dahada güzelleşir
Cok gecmis olsun cok sasirdim neden tekrar ameliyat oldunuz?? Ben halis beyden cok memnun kaldim alaninda cok basarili bir prof
sizde kalkıklığı nasıl şimdilik Eki Görüntüle 630681 Eki Görüntüle 630682 Eki Görüntüle 630683 Eki Görüntüle 630684 Eki Görüntüle 630685
Güle güle kullan :) güzel olmus
canlarıımm benn geldiiimmKızlar dolu dolu bi 6 ayı geride bıraktım. burunum her geçen gün daha iyi ancak bir sorunum varki halen düzelmedi burnum ortadan sola doğru kayık vaziyetde. çıplak gözle çok dikkati çekmiyor ancak fotoğraf çekildiğimde aman tanrımmm burnum benden ayrı bağımsızlığını ilan etmiş gibi sola doğru yamuk ne zaman geçecek tam olarak çıldırmak üzereyim kontrollere gittim ödem dedi bora bey ancak bu ödem ne zaman geçicek. geçince de yamuklu ne kadar düzelecek biraz endişeliyim sizlerde son durum nedir
seninle aramızda 3 hafta var cnm benimde 3 ay öncesine göre çok çok iyi ama yamukluk düzelmedi tam olarak aynen dediğin gibi fotolarda daha çok belli oluyor yada biri çok dikkatli baktığında sola doğru kayıkmı falan die hala ödemmidir bilmiorum bende önümüzdeki günlerde gidicem tekrar bora beye ve içimde kötü bi his sardı 7 ay oldu hala düzelmedi artık düzelmez gibide geliyor mucize olması lazım ödem falan kalmadı çünkü uyuşukluk hissi bile yok bide nefes problemim çözülseydi keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?