Amelıyat olalı dort ay oldu.burnumun sol tarafında bosluk vardı doldurmasını soyledım daha da kıkırdk almıs bora bey ve orda hıc kıkırdak bırakmamıs.burnumun ucunu kaldırmasını ıstedım ve uzatmasını.hıc yapmamı sankı amelıyat olmamıs gıbıyım.ıstanbuldan geldım bır de.bosuna msraf bır daha amelıyat sansım da yok.sıze tavsıyem asla bır kbb cıye amelıyat olmayın.aslında yegenım bora beye olmustu 3 sene kadar once.onun burnu cok guzel olmust ben de ona bakarak oldum.ve ısrarla burnuma cok taktıgımı ve artık bu sorunumun olmasını ıstemedıgımı ısrarla belırtmıstım kı burnum kırıktı benım.bana ıddıalı bır burun yapacagını soylemıstı.sanırım benı cıddıye almadı ya da ozenmedı dıyeyım.hastaları cok fazla bır amelıyattan dıgerıne gırıyor ve sanırım bu da onun dıkkatını dagıtıyor.sonuc olarak bırakın ıddılaı bır burunu asımetrık yanı ınsan anatomısıne uymayan bır burnum oldu .cekınmeden soyluyorum hıc tavsıye etmıyorum.hastalarının ısteklerını ve soyledıklerını cıddıye almayan bırı.
Kızlar merhaba ocak ayından beri yorumları okuyorum ve cesaret edemiyodum ameliyat olmaya. Bugün bora beyden randevu aldım. Son zamanlarda yapılan yorumlar da beni korkuttu. Bunu kendisine de söyledim. Ödemlerin hafif eğriliklerin olması normal dedi 6 ay ile 1 yıla anca toparlar kolay bişey değil dedi. 4 kasıma ameliyat oluyorum. Fotograflarını çekeriz dedi ama ameliyattan önce mi çekiyo sormayı unuttum stresten
ÇOk teşekkür ederim gerçekten.ama tasarımın aynısı çıkar umarım. Nası bi riske girdim bilmiyorum ama şu kemerli halinde daha güzel olcağı kesin:)ameliyat öncesi fotolarını çekior sonra tasarım yapıor sende nasıl olacak die karar veriyorsun ama şu da var fotolarla yapılan tasarım bazen ameliyat sonrasında hiç uyuşmayabiliyor şimdiden inş güzel bi buruna kavuşursun çok geçmiş olsun.
merhaba hanimlar..yeni uye oldum yanlisim olursa kusura bakmayin..benim cok kafam karisti..nerdeyse herkez burnundan sikayetci (yamukluk,nefes alma sorunu,odem)ama yinede hepiniz bora karaaliyi oneriyorsunuz..bende estetik cerrah arastiriyorum herkez oneriyor motive oluyorum sonra sorunlari okuyunca korkuyorum
Kızlar merhaba ocak ayından beri yorumları okuyorum ve cesaret edemiyodum ameliyat olmaya. Bugün bora beyden randevu aldım. Son zamanlarda yapılan yorumlar da beni korkuttu. Bunu kendisine de söyledim. Ödemlerin hafif eğriliklerin olması normal dedi 6 ay ile 1 yıla anca toparlar kolay bişey değil dedi. 4 kasıma ameliyat oluyorum. Fotograflarını çekeriz dedi ama ameliyattan önce mi çekiyo sormayı unuttum stresten
merhaba essii, sanırım yarın ameliyat oluyosun ilk fırsatta gelip son durumunu paylaşırsın umarım sabırsızlıkla olumlu bişeyler duymak istiyorum :) şimdiden geçmiş olsun.
çok teşekkürler canım. valla yarın 7:30 da hastanede olcam 8 gibi ameliyata alırız seni dedi doktor. ağrı sızı olmaz diyolar ama bakalım artık. yarın kendime geldiğimde yazarım burdan:) ama hiç olumsuz şeyler düşünmüyorum çünkü bu kemerli halimden daha iyi olcak. çok büyük şeyler istemiyorum zaten:) olsun bitsin artık. çünkü bu belirsizliğin stresi de kötü.randevuya gittiğiniz gibi ilk pazartesi alın ameliyat gününü bence:) olsun bitsin:)
selamlar.benim tam 5 ayım doldu bugün.hala ödemim var.genel olarak sağlık sebebiyle ameliyat olmuştum burnum yamuk ve kemerliydi.kemik alındı kemerim törpülendi.sağlık sorunum tamamen ortadan kalktı artık rahat rahat nefes alabiliyorum.tıkanmıyorum ve ağzım açık uyumuyorum :) profilimden son derece memnunum.ama önden bakınca hala hafif eğrilik var ödemden demişti doktor.çok belirgin değil ama ben farkediyorum.burun ucum da halaaaa şiş..ama dediğim gibi eski haline göre bin kat iyi durumdayım.son halimin de fotosunu koyacağım ordan bakabilirsiniz.
çok teşekkürler canım. valla yarın 7:30 da hastanede olcam 8 gibi ameliyata alırız seni dedi doktor. ağrı sızı olmaz diyolar ama bakalım artık. yarın kendime geldiğimde yazarım burdan:) ama hiç olumsuz şeyler düşünmüyorum çünkü bu kemerli halimden daha iyi olcak. çok büyük şeyler istemiyorum zaten:) olsun bitsin artık. çünkü bu belirsizliğin stresi de kötü.randevuya gittiğiniz gibi ilk pazartesi alın ameliyat gününü bence:) olsun bitsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?