Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benim de 4 ay oldu ameliyat olalı.sağ tarafımda hala biraz şişlik var dışardan belli olmuyor. ben çok konuşmadım ne istediğimle ilgili.kemikte eğrilik vardı nefes almamı etkiliyordu. bir de kemerliydi burnum. şu an memnunum ben.nefes problemim tamamen çözüldü. görüntüden de şikayetim yok.profilimden de oldukça memnunum.tek şikayetim hala daha şişlikler olması.burnumun ucuna toplandı şişler sanki. 6 ayda kendini belli ediyor burun.senin için üzüldüm.fotoğrafın varsa görebilir miyim. belki takıldığın kadar değildir durumun.

lolly ve deniss cok gecmis olsun ikinizede..bu durumdan bahsettinizmi doktorunuza..foto ekleyebilirmisiniz birde daha onceki hastalari yorumlasin..belki normaldir 1 senede oturuyormus ya burun

Kızlar merhaba ocak ayından beri yorumları okuyorum ve cesaret edemiyodum ameliyat olmaya. Bugün bora beyden randevu aldım. Son zamanlarda yapılan yorumlar da beni korkuttu. Bunu kendisine de söyledim. Ödemlerin hafif eğriliklerin olması normal dedi 6 ay ile 1 yıla anca toparlar kolay bişey değil dedi. 4 kasıma ameliyat oluyorum. Fotograflarını çekeriz dedi ama ameliyattan önce mi çekiyo sormayı unuttum stresten

ameliyat öncesi fotolarını çekior sonra tasarım yapıor sende nasıl olacak die karar veriyorsun ama şu da var fotolarla yapılan tasarım bazen ameliyat sonrasında hiç uyuşmayabiliyor şimdiden inş güzel bi buruna kavuşursun çok geçmiş olsun.

ÇOk teşekkür ederim gerçekten.ama tasarımın aynısı çıkar umarım. Nası bi riske girdim bilmiyorum ama şu kemerli halinde daha güzel olcağı kesin:)

merhaba kızlar,
bora bey'le ilgili çok güzel yorumlar da var memnun olmayanlar da. biraz da şans işi sanırım bu. bir de ben bişey merak ediyorum hem deviasyon hem de estetik amaçlı ameliyat olacaksam kbb mi yoksa estetik cerrahlara mı yaptırmalıyım ?
kafam çok karıştı estetik cerraha gidersem deviasyon sorunumu da çözer mi?

sanırım kimse uğramıyor artık buralara yorumları okumaktan gözlerim bozulcak :)
çarşamba günü için bora beyden randevu aldım umarım içime siner

ben de aynı durumdayım olumsuz yorumları görüyorum ama genelde 3.aydan sonra olumlu yorumlar gelmeye başlamış demek ki sabretmek lazım

kızlar bu arada bir sorum daha var bn şeker hastasıyım o yüzden ameliyat olmam diğer hastalara göre biraz daha riskli yaraların geç iyileşmesi ya da şekerimi kontrol altına almaları gibi problemler olabilir
Benimle aynı durumda olan var mı acaba, Ekol hastanesi tam teşekküllü değil sanırım bir sorun yaşar mıyım?

merhaba essii, sanırım yarın ameliyat oluyosun ilk fırsatta gelip son durumunu paylaşırsın umarım sabırsızlıkla olumlu bişeyler duymak istiyorum :) şimdiden geçmiş olsun.

merhaba essii, sanırım yarın ameliyat oluyosun ilk fırsatta gelip son durumunu paylaşırsın umarım sabırsızlıkla olumlu bişeyler duymak istiyorum :) şimdiden geçmiş olsun.

çok teşekkürler canım. valla yarın 7:30 da hastanede olcam 8 gibi ameliyata alırız seni dedi doktor. ağrı sızı olmaz diyolar ama bakalım artık. yarın kendime geldiğimde yazarım burdan:) ama hiç olumsuz şeyler düşünmüyorum çünkü bu kemerli halimden daha iyi olcak. çok büyük şeyler istemiyorum zaten:) olsun bitsin artık. çünkü bu belirsizliğin stresi de kötü.randevuya gittiğiniz gibi ilk pazartesi alın ameliyat gününü bence:) olsun bitsin:)

ben de baya alıştırdım kendimi bu fikre inşallah her şey gönlümüze göre olsun canım
güzel haberlerini bekliyorum :)

etrafımdaki herkes bora beyden bahsetmeye başladı gideceksen kesinlikle ona yaptır diyorlar ama burdaki kızlara noldu merak ediyorum ben burnum yamuk diyenler sorun devam ediyor mu hala yoksa geçici bi durum mu bu?

selamlar.benim tam 5 ayım doldu bugün.hala ödemim var.genel olarak sağlık sebebiyle ameliyat olmuştum burnum yamuk ve kemerliydi.kemik alındı kemerim törpülendi.sağlık sorunum tamamen ortadan kalktı artık rahat rahat nefes alabiliyorum.tıkanmıyorum ve ağzım açık uyumuyorum :) profilimden son derece memnunum.ama önden bakınca hala hafif eğrilik var ödemden demişti doktor.çok belirgin değil ama ben farkediyorum.burun ucum da halaaaa şiş..ama dediğim gibi eski haline göre bin kat iyi durumdayım.son halimin de fotosunu koyacağım ordan bakabilirsiniz.

çok teşekkür ederim canım moral oldu bunu söylemen çok sevindim senin adına da :)
büyük ihtimalle haftaya ben de ameliyat masasında olucam

essii bugün oldun snırım umarım güzel geçmiştir ağrın sızın yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…