Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

essii bugün oldun snırım umarım güzel geçmiştir ağrın sızın yoktur

Tatlım oldum bitti. Geldim eve şimdi. Sıkıldım hastanede:) valla hiç ağrım sızım olmadı. Ameliyata girme stresim vardı. Nereye girdiğimi anlamadan geyik şamata muhabbet bayılmışım kalmışım. KALktığımda odadaydım. Gözümn üstünde buzlar. Gözlerim açılmıyo, merve hemşire çok tatlı. Eliyle açıp durdu gözlerimi. Ama benim burun kemiğimi kırmış doktor.gördüm kemikleri. Bide yanlardan da almış bitek önden değil. O yüzden gözlerime bildîğin mor farı dayamış gibiyim:)Hiç ağrım sızım yok gündüz 11 de çıkmışım ameliyattan. Narkozun etkisi geçmemiş bende. ACIYo demişim iğne vurmuşlar, kıza bi ton laf etmişim batırdın resmen diye ama hatırlamıyorum:):) ağızdan nefes almak ve arada genizden kanama olması dışında hiç bi sıkıntım yok gidin olun valla boşuna beklemişim aylardır

yaa çok sevindim bu gazla gidip ameliyata alın beni diyebilirim :)
tekrar geçmiş olsun darısı başıma artık

Bora beyin adını görünce cevap yazmak için (biraz da eşimin baskısıyla çünkü durumunu herkesin öğrenmesini ve aynı hataya düşmemesini istiyor) üye oldum. Eşim gençken burnu kırılmış ve ameliyat olmuş. Fakat doktor iyi edeceğine daha da kötü yapmış. Burnu biraz yamuk kalmıştı. En önemliside rahat nefes alıp veremiyordu. 3 sene önce Ekol Kulak Burunun reklamını gördük. Açık ameliyattan falan bahsettiklerini görünce eşim bir kez daha ameliyat olmak istedi. Bora beye gittik. Bize eskisinden daha iyi olacağını, bundan sonra eşimin burnundaki yamukluğun gideceğini, nefes almasının rahatlayacağını söyledi. Konuşmaları çok ikna ediciydi. Eşim 2500 tl yi verip hemen ameliyat oldu. Sonuç burunun yamukluğu biraz düzeldi ama nefes alması hala rahatlamadı. Ayrıca burnun alt tarafından kesik atılan yerin özensiz bir şekilde birleştirilmiş (resmen yamuk, Allah tan altta belli olmuyor). 3 ay sonra tekrar Bora beye gidip durumunu anlattı. Bora bey ameliyatının zor geçtiği bu nedenle iyileşmesinin 1 sene sürebileceğini söylemiş. Yamuk dikişinde normal olduğunu belirtmiş. 1 sene geçtikten sonra ne mi oldu. Burnunun sağ tarafı ve alnına yakın üst tarafı biraz içine göçtü ve nefes alması daha da zorlaştı. O sıralar eşim çok kızdığından doktorun yanına bir daha gitmedi. Geçen sene cesaretini toplayıp Bora beyin yanına tekrar gittik. Çünkü nefes alması gerçekten çok zor oluyordu. Göçen taraf nefesini içine çekerken iyice yolu kapatıyordu. Eşim durumu anlattı. Bora bey, sakin bir tavırla tekrar ameliyat edelim, para da almayacağım dedi. Ama burunda kıkırdak çok kalmamış, kulağının arkasından almamız gerekir bununda estetik olarak hiç bir sakıncası olmaz dedi. Eşim parada almayacağını öğrenince tamam deyip tekrar ameliyat oldu. Üzerinden tam 1 sene geçti. Dün burnunun sağ tarafında yine çökük oluştu.(kıkırdak alınan tarafta belirgin bir farklılık var) Nefes alıp vermesinde ise en ufak bir iyileşme zaten olmamıştı. Bora beyi seçerken bir kez daha düşünün.

eşinizin durumuna gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun böyle yorumlar okuyunca insan çekiniyo haliyle ama her doktor için buna benzer yorumlar okudum ve duydum. biraz şans faktörü de giriyo galiba işin içine. ben çarşamba günü için bora beyden randevu aldım gidip görüşücem eğer kendisine güvenirsem ameliyat olmayı düşünüyorum umarım pişman olmam.
bir de bişey merak ettim eşinizin ilk ameliyatı kötü geçtiği için mi bora bey kurtarmaya çalıştı da yapamadı acaba yoksa gerçekten özensiz davrandığını mı düşünüyosunuz ?

yaa çok sevindim bu gazla gidip ameliyata alın beni diyebilirim :)
tekrar geçmiş olsun darısı başıma artık

Tatlım bugün tamponlarım alındı. Hiç acı sızı yine çekmedim ama şu an suratım çok şiş. Gözlerim zor açılıyo. Keşke gece ara ara buz koysaydım ama hiç koymadım.biraz noralim bozuldu sabah şişliklerden. Morluklarım pembe olmuş bi günde ama hala takmıyorum geççek sonuçta. Git ol tatlım ikna ederse bora bey seni git ol

canım peki sen öncesinde anlattın mı şöyle olsun böyle olsun diye yoksa bora bey kendisi mi yaptı?
bi de ne kadara yaptırdın fiyatlar en fazla 3000 diyorlardı hala öyle mi

canım peki sen öncesinde anlattın mı şöyle olsun böyle olsun diye yoksa bora bey kendisi mi yaptı?
bi de ne kadara yaptırdın fiyatlar en fazla 3000 diyorlardı hala öyle mi

Tatlım ameliyattan önce konuştuk şöyle mi yapalım böyle mi yapalım diye.ki zaten fotolar çekiliyo. Bilgisayardan gösteriyo doktor yapcaklarını. İkimiz bir karar verdik yani. 3000 tl ödedim tatlım

Teşekkürler. Eşim ilk ameliyatını ege üniversitesinde olmuş. Anlattıklarını hatırladığım kadarıyla yapan doktor resmen burnunu mahvetmiş. Bora beye durumunu anlattığında kendisine güvence vermiş, hallederiz demiş. (Merak ettiğiniz detaylar varsa eşim akşam gelince detayları sorarım.) Dediğiniz gibi bu işlerde şansda lazım. Birinin kötü giden ameliyatı diğerinin iyi gidebiliyor fakat aynı doktora iki defa ameliyat olup, ikisinde de hallederiz deyip yine aynı sorunları yaşamak o doktorun kalitesi hakkında da bir fikir verir sanırım. Eşim akşam şunu söylemişti. İkinci ameliyatı yapmadan önce burnumu incelediğinde burnunda yeterli kıkırdak kalmamış, kulak arkandan almamız gerekiyor demişti ya. Aslında o zaman o doktorun kalitesi kendini belli etmişti anlayamadık. Bundan önceki ameliyatı kendisi yaptı, kıkırdakları o aldı. Demek ki fazla almış ki yeterli kıkırdak kalmamış ve göcük oluşmuş. Şöyle sakince düşünce eşim haklı. Bu benim ilk defa bir foruma üye oluşum. Daha önce söylemiştim eşimin baskısıyla aldım. Üyeliği alırkende o yardım etti zaten. Amacımız birilerini kötülemek değil. Sadece başımıza gelen talihsiz bir olayı başkalarıyla da paylaşıp bir fikir vermek. İnşallah bizim başımıza gelenler başkalarının başına gelmez ve ameliyatlar istediğiniz gibi olur.

Tatlım ameliyattan önce konuştuk şöyle mi yapalım böyle mi yapalım diye.ki zaten fotolar çekiliyo. Bilgisayardan gösteriyo doktor yapcaklarını. İkimiz bir karar verdik yani. 3000 tl ödedim tatlım

canımm ben gittim bugün konuştuk korktuğum şeyleri anlattım bora bey de içimi rahatlattı fotolar çekildi 16 kasımda ameliyat oluyorum inşallah sen nasıl oldun?

canımm ben gittim bugün konuştuk korktuğum şeyleri anlattım bora bey de içimi rahatlattı fotolar çekildi 16 kasımda ameliyat oluyorum inşallah sen nasıl oldun?

ooo tatlım hayırlı olsun için rahatsa çok iyi. ben de düzeliyorum yavaş yavaş. şişlikler dağılıyo, morluklar pembeleşmeye başlıyo ama ağrım sızım yok. zaten sakın ameliyata girme fobin olmasın. ben en çok girmekten korkuyodum ki anestezi uzmanı da bunu biliyodu:) geyik şamata bayılmışım hiç anlamadım. ilk gün değil ama ikinci gün gercekten yüzün çok şişiyo. ama hiç takma bugün üçüncü günüm iniyo herşey. burun ucumu görüyorum sadece çok tatlı:) inşallah senin de güzel olcak

inşallahhh canımm ya benim aklıma takılan tek bişey var. ben burnuma önden baktığımda rahatsız olmuyorum sadece kemerim var o beni rahatsız ediyo. ama bora bey kemerle birlikte ön tarafı da daraltalım dedi açıkçası ben korkuyorum biraz ondan ameliyattan 1 gün önce gidip tekrar konuşucam sanırım. sen burun ucuna bişey yaptırdın mı çökme falan olur mu acaba? yoksa çok mu detay düşünüyorum :44:

Benim de burnumu önden daralttı. Ama kemeri alınca ister istemez kaba olur. Bide benim burun ucum çok düşüktü. Onu kaldırdı. Ki şu anda da görüyorum. Hafif kavis vercem dedim ama naptı bilmiyorum alçılar çıkınca bakcaz artık. Ama çokkk kalkık burunlar yapmıyo zaten. Korkma öyle şeylerden tatlım. Bak ben 9 ay bekledim. Araştıra araştıra iyice korktum ama olan oldu. Hiç korkma tatlım anlat derdini sen. Ortak bi karar verirsiniz zaten:)

essiicim nasıl oldunnnn ?

maalesef bende bundan korkuyorum zaten eski doktorumdan sonra çökme olmuştu bora beye ameliyat oldum ama hiç bir düzelme yok nefeste ve sağ tarafım hala duvara yapışık gibi kapalı

bora karaaliye yaptırdım açıkçası şans mı bilmiyorum nefes sorunum hiç düzelmedi berbat durumdayım 11 ay oldu.şekilde genel anlamda iyi ama yinede tam değil benim fikrimce

ben senin fotoğraflarına baktım bence çok hoş olmuş burnun nefes problemin için bora bey bişey söyledi mi peki hep böyle mi devam edicekmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…