Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benim sol tarafımda fazla kıkırdak vardı sağ tarafımda az kıkırdak vardı soldaki fazla kıkırdakları sağa koydu

benim sadece sağ tarafıma kırırdak koydu ama vücudumdanalmadı yapay kıkırdak koydu ve hala sağ tarafımda kıkırdak koydugu yer biraz fazla şiş duruyo senin nasıl duruyo acaba

arkadaşlar öncesi sonrası fotoğraflarınız var mı? atay atabey e olmayı düşünüyorum ama bora karaalinin de iyi olduğunu duydum yardım edin lütfen

bende çok hapşurdum halen arada hapşuruyorum.Kendimi hiç sıkmıyorum rahatça hapşuruyordum halende öyle.Hiç bişeycikler olmaz.:))

yorumları okuyunca rahatladım valla bitek ben böyle çok hapşuruyorum zannediyodum :)
deniz suyunu kullanmayı unutuyorum ben hatırladıkça kullanıyorum açıkçası
bugün 39.günüm ve dikişlerim hala düşmedi dikişlerimin düşmesini bekliyorumm:)

kızlaaarr benim canım sıkkın bu aralar yaa burnumun kanatları genişlemeye başladı ödem burnumun kanatlarına iniyor olabilirmi acaba böyle kalmasıınn 2 ay oldu ama çok morelim bozuluyobenim gibi olan varmıııcevap verin ne oluurr

eğer ameliyattan kaçılması gerekseydi ben kaçardım ama şimdi düşünüyorumda telaş tamamen gereksiz sende anlayacaksın canım.Çünkü hiç bir şey hissetmiyorsun.Ameliyattan sonrada canını acıtan bişey yok.Sadece nefes alırken ağızdan biraz zor oluyor o kadarcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…