benim en çok canımı acıtan damar yolunun açılmasıydı.damarlarım ince olduğu için kolumdan olmadı elimin üstünden olmadı en sonunda bileğimden açtılarkizlar ameliyattan cok damar yolunun acilmasindan korkuyorum :S o an nasil geciyor, caniniz cok acidi mi ? bide gittiginzde once serum mu veriyolar ?
burnun 6 ayda asıl şeklini alması olayından kasıt hem yerine oturması hem de ödemin yok olması sanırım.Benimde ödem burun ucumun sol tarafında iki gündür.Bir bakıyorum burun her yeri aynı bir bakıyorum bi taraf şiş bi taraf inik gibi.Bi gün burnumun sol tarafı geniş başka gün sol tarafıŞu 6 ay hemencecik geçsin
Girls, benim 25 mesaj doldurdan sonra resimlar bakmak bilicam mu? Emre ilhanin once ve sonra resimler cok gormek istiyorum karat vermek icin ama bakamiyorum
Benim en buyuk korku burun sevmicem ve revision omlak zordunda kalicam.
Uff turkce zor gercekden bir mesaj 15 dikikada yaziyorum :) nasil 25 dolucak?!
Girls, benim 25 mesaj doldurdan sonra resimlar bakmak bilicam mu? Emre ilhanin once ve sonra resimler cok gormek istiyorum karat vermek icin ama bakamiyorum
Benim en buyuk korku burun sevmicem ve revision omlak zordunda kalicam.
Uff turkce zor gercekden bir mesaj 15 dikikada yaziyorum :) nasil 25 dolucak?!
benim en çok canımı acıtan damar yolunun açılmasıydı.damarlarım ince olduğu için kolumdan olmadı elimin üstünden olmadı en sonunda bileğimden açtılarama o kadar canım yandı ki anlatamam 2 hafta kolum mor gezdim ameliyattan sonra bile yanmadı canım kolum nasıl acıdı sonra anlatamamm ama sen takma kafana belki damarın ince değildir senin.ameliyathanede ağladım acıdaann hatta ağlaya ağlaya bayıldım
selinnnnnn beni cok korkuttunn resmen titriyorumm :S :S canim coooook tatlidir..
cnm yanlış anlama korkutmak için söylemedim.kendimi anlattım ben sanadamarlarım çok inceymiş hemşireler öyle söyledi.senin öyle değildir belki.hatta elimin üstünden açtıklarını sandıklarında hemşire ilacı bi verdi tabi damar yolum açılmamış nasıl yaktı elimi anlatamamm.ayy onun acısını hiç unutamıyoruum.ama bayılınca hepsi geçtiii.korkma yaa herkeste öyle olcak diye bişey yok.
ah ah inşallah canım, serum verdiler mi peki ilk önce ?
hayır vermediler cnm
ayyyyyy o iyiymiş bak bir de serumla uğraşamıcamm :)
senin ameliyat günün ne zaman cnm?
ben oldum ekol kbbde 5 ay oldu süper bi hastane zaten bora beyde öyle şişlikler var tabiki ama iyikide olmusum diyorum hergecen gün güzelleşiyo burnum :)
bide 25 mesaj olsada diğer fotolarıda bi görsem:)
eğer ameliyat günü korkudan kaçmazsam haftaya cuma ben de sizlerden biri olucam.. :/
,Ameliyat olmak isteyenler için söyleyeceğim birşeyler var.
Benim ağrı eşiğim düşüktü bu sbeple canım yandı ve ağrı duydum ama aynı doktorda aynı ameliyatdan hiç ağrı duymayan arkaadaşlarım da var.
Sonrasında 2-3 gün sıkıntılı ama zor bir ameliyat değil
ameliyattan bir gün önce çeşitli tahliller ve burun şeklime karar vermek için gittiğimizde Bora Bey, önemli olan bakıldığında estetik olduğu belli olmayan doğal bir burun yapmak dedi. Çok kavisli, çok küçük burunlar yapmıyorum, alın genişliği, çene ve yanaklar ile orantılı doğal bir burun yapıyorum dedi. Zaten benim isteğim de bu olduğu için ameliyata içim rahat girdim
Alçılı hali bile güzel görünüyor gözüme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?