Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

burnun 6 ayda asıl şeklini alması olayından kasıt hem yerine oturması hem de ödemin yok olması sanırım.Benimde ödem burun ucumun sol tarafında iki gündür.Bir bakıyorum burun her yeri aynı bir bakıyorum bi taraf şiş bi taraf inik gibi.Bi gün burnumun sol tarafı geniş başka gün sol tarafı Şu 6 ay hemencecik geçsin

kizlar ameliyattan cok damar yolunun acilmasindan korkuyorum :S o an nasil geciyor, caniniz cok acidi mi ? bide gittiginzde once serum mu veriyolar ?

kizlar ameliyattan cok damar yolunun acilmasindan korkuyorum :S o an nasil geciyor, caniniz cok acidi mi ? bide gittiginzde once serum mu veriyolar ?
benim en çok canımı acıtan damar yolunun açılmasıydı.damarlarım ince olduğu için kolumdan olmadı elimin üstünden olmadı en sonunda bileğimden açtılar ama o kadar canım yandı ki anlatamam 2 hafta kolum mor gezdim ameliyattan sonra bile yanmadı canım kolum nasıl acıdı sonra anlatamamm ama sen takma kafana belki damarın ince değildir senin.ameliyathanede ağladım acıdaann hatta ağlaya ağlaya bayıldım

Girls, benim 25 mesaj doldurdan sonra resimlar bakmak bilicam mu? Emre ilhanin once ve sonra resimler cok gormek istiyorum karat vermek icin ama bakamiyorum

Benim en buyuk korku burun sevmicem ve revision omlak zordunda kalicam.

Uff turkce zor gercekden bir mesaj 15 dikikada yaziyorum :) nasil 25 dolucak?!

bencedee geçsiinnn.off benimde burun ucuma indi iyice şişlik.kemiğin üstü inceldi burun ucum pinokyo gibi göze batıyor.inşallah geçicek canım sabıırr( kanatları da yayıldı iyiceee

Son düzenleme:

bora bey çok iyi bir doktor.olmanı tavsiye ederim.hiç bir şüphen olmasın.ben çok memnunum

bham iyi bir doktora olursan revizyon ameliyatına gerek kalmaz.korkmana gerek yokk.

selinnnnnn beni cok korkuttunn resmen titriyorumm :S :S canim coooook tatlidir..

selinnnnnn beni cok korkuttunn resmen titriyorumm :S :S canim coooook tatlidir..

cnm yanlış anlama korkutmak için söylemedim.kendimi anlattım ben sana damarlarım çok inceymiş hemşireler öyle söyledi.senin öyle değildir belki.hatta elimin üstünden açtıklarını sandıklarında hemşire ilacı bi verdi tabi damar yolum açılmamış nasıl yaktı elimi anlatamamm.ayy onun acısını hiç unutamıyoruum.ama bayılınca hepsi geçtiii.korkma yaa herkeste öyle olcak diye bişey yok.

ah ah inşallah canım, serum verdiler mi peki ilk önce ?

,

çok istememe rağmen ağrısında acısından korkuyorum

bora beyden memnun olanların sayısı hayli fazla fakat pek resim göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…