Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet mümkünse fiyat istiyoruz..

bugün itibariyle şafak 5 kızlarrr bana dua edın ne olur damar yolu acılırken canım yanmasınnn :)) artık bende mutlu olup fotolarımı paylasmak istiyorum sizlerle...

kızlar ben ameliyat olalı 1 ayı geçiyor ve Bora Bey burun yapısına şekline göre 2000-3000 tl fiyat veriytor

selamlar herkese....bayramınız kutlu olsun...

cemil tugayda karar kılmıştım ki tesadüfen bora beyin yaptığı eserleri görünce tamamdır dedim bora bey...kesinlikle naturel burunlar olmuş görebildiklerim..benim burnumda da kemik eğriliği var. ve de kemerli.nefes alma problemim son zamanlarda had safhada..kbb doktorum derhal ameliyat olmam gerektiğini söyledi.ilk önce sağlık açısından ameliyat olmak öncelikli. madem bıçak altına yatıyorum estetik neden olmasın diye düşünüyorum. bayramdan sonra bir görüşme ayarlayayım bakalım gelişmeler nasıl olacak.. beni de arkadaş olarak eklerseniz diğer göremediğim resimleri de görmek isterim...

benim albüme baktın mı canım?:)

kızlar bende burun estetiği düşünüyorum bana yardımcı olabilcek biri varmı aranızda bora bey e ameliyat olup memnun olan? bende bora beyi düşünüyorum. aslında cem karas içinde iyi şeylerde duydum ama birazda kararsızım. benim burnum şuanda güzel aslında oldukça küçük sadece küçükken düştüm ve iz var hem onu yok etmek istiyorum hemde dümdüz geliyor onu biraz kavislendirmek istiyorum çok zor olcağını düşünmyorum. sonuçta normal güzel bi buruna sadece rütuş yapıcak hep korkularım daha kötü olmasından yana ama zor olmadğı için öyle bişey olurmu bilemiyorum?

kizlar ameliyattan once stresi ve heyecani onleyen bir hap veriyolarmis sanirim cesaret hapi deniyor. bazi hastanelerde verildigini duydum ekolde veriyorlar mi acaba onu?

canım başta bende Cem Karas ı düşünüyordum ama vazgeçtim Bora Bey e ameliyat oldum.Şimdi çok memnunum:)

arkadaşlar ben ameliyat olalı 20 gün oldu burnumun kanat kısmının biraz üstü 2 gündür cok şiş ve cok moralimi bozuyor kalıcı mıdır bilen var mı ???? bi kc gün önceye kadar fena deildi burnum ama şimdi komik görünüyor kocaman ...acaba masajı mı yanlış yapıyorum böyle bişey olabilir mi? bide sağ tarafa bakınca yandan kemik cıkıntısı var dıştan belli olmyo ama elime belirgin şekilde geliyo ama sol taraf öyle deil orası elimi koyunca dümdüz bilgisi olan beni rahatlatacak bişi söylesin .....

evet aynısını yaptı.Çünkü bana muayenede yüzüme göre kavissiz yada belli belirsiz bir kavis yaparım dedi ve aynende öyle oldu.Neler yapacağını yüzüme göre göre nasıl olacağını uzun uzun anlattı.Albümüm var,bakabilirsin canım.

Son düzenleme:
ameliyat olan yada olmayı düşünen arkadaşlar; şişlikler morluklar bir gün sağ bir gün sol şiş diye yakınanlar hiiç merak etmeyin endişelenmeyin..kolay bir iş değil sonuçta yüzünüzün ortasında bi işlem gerçekleştiriliyor ve bu şikayetler çok doğal ama bir bakıcaksınız 6 ay bile olmadan geçmiş hepsi... ayrıca bu bünyeden bünyeye de değişir..ben bora beye ameliyat olalı tam 3 yıl oldu ve benim burnum 6 ay bile geçmeden oturmuştu sadece ucunda hafif bi hissizlik kalmıştı 3 yıl geçti dediğim gibi tek bir şikayetim yok.sadece çok uyuduğumda yada çok alkol aldığımda şişiyor burnum ki bence bu bünyedin bi çeşit tepkisi ameliyatla alakası yok. benim yakın 4 arkadaşımda benden sonra bora beye ameliyat oldular tek bir sıkıntılarını şikayetlerini duymadım. doğallıktan yana endişelenmeyin ve ilerde sorun yaşarmıyım diye korkmayın derim..en başta ben ve çevremde bora beye ameliyat olmuş çok kişiyi tanıdığım için bora beye güvenebilirsiniz

kızlarrr yarın sabah 10 gibi ameliyatım var, bana şans dileyin lütfennnnnn çok korkuyorummm desteğinize ihtiyacım war..

benimde eylülde randevum var canım başka bi kbb ya gittim ben devlet hastanesinde burnumda kemik varmış onun alınması gerekiyo burnum küçük düzgün ama ben biraz törpületmek kaldırtmak istiyorum kemik alınırken zaten bi ameliyat geçircem ikisi bi aradan çıksın istiyorum bora beyden randevu aldım ama tereddütlerim var benim. sana fotoğraf gösterdimi bide fiyat tam olarak ne kadar

Hadı bakalım kolay gelsın canım.hıc sıkıntı yapma amelıyattan sonra da sıslık ve morluklara kafanı takıp canını sıkma.ıkı gun sonra gozle gorulur bır hızla gecıyor hepsı.

morluk ve şişliklere karşı kendimi hazırladım aslında, ama yine de korkuyorum ya beklediğim gibi güzel olmazsa diye. ben can kopaldan randevu almıştım ameliyat için ama burnumdaki saglık sorunlarım biraz daha fazla oldugu için iptal edip bora beye ameliyat olmaya karar verdim. umarım beklentimi karşılar çünkü çok umutlandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…