burcakt yeni burnunu çok beğendim.Güle güle kullan:)Burnunun eski hali benimkisine benziyor benimkide çok kemerli ayrıyetten bir de burnumun ucu baya düşük.Doğrusu bir kbb nın böyle güzel burun yapabileceğini hiç düşünmemiştim.Bora Karaali'ye bende muayeneye gitmeyi düşünüyorum.Çok iyi iş çıkarmış.Acaba senin burnun ne kadara mal oldu?
selamlar herkese....bayramınız kutlu olsun...
cemil tugayda karar kılmıştım ki tesadüfen bora beyin yaptığı eserleri görünce tamamdır dedim bora bey...kesinlikle naturel burunlar olmuş görebildiklerim..benim burnumda da kemik eğriliği var. ve de kemerli.nefes alma problemim son zamanlarda had safhada..kbb doktorum derhal ameliyat olmam gerektiğini söyledi.ilk önce sağlık açısından ameliyat olmak öncelikli. madem bıçak altına yatıyorum estetik neden olmasın diye düşünüyorum. bayramdan sonra bir görüşme ayarlayayım bakalım gelişmeler nasıl olacak.. beni de arkadaş olarak eklerseniz diğer göremediğim resimleri de görmek isterim...
kızlar bende burun estetiği düşünüyorum bana yardımcı olabilcek biri varmı aranızda bora bey e ameliyat olup memnun olan? bende bora beyi düşünüyorum. aslında cem karas içinde iyi şeylerde duydum ama birazda kararsızım. benim burnum şuanda güzel aslında oldukça küçük sadece küçükken düştüm ve iz var hem onu yok etmek istiyorum hemde dümdüz geliyor onu biraz kavislendirmek istiyorum çok zor olcağını düşünmyorum. sonuçta normal güzel bi buruna sadece rütuş yapıcak hep korkularım daha kötü olmasından yana ama zor olmadğı için öyle bişey olurmu bilemiyorum?
canım başta bende Cem Karas ı düşünüyordum ama vazgeçtim Bora Bey e ameliyat oldum.Şimdi çok memnunum:)
arkadaşlar ben ameliyat olalı 20 gün oldu burnumun kanat kısmının biraz üstü 2 gündür cok şiş ve cok moralimi bozuyor kalıcı mıdır bilen var mı ???? bi kc gün önceye kadar fena deildi burnum ama şimdi komik görünüyor kocaman ...acaba masajı mı yanlış yapıyorum böyle bişey olabilir mi? bide sağ tarafa bakınca yandan kemik cıkıntısı var dıştan belli olmyo ama elime belirgin şekilde geliyo ama sol taraf öyle deil orası elimi koyunca dümdüzbilgisi olan beni rahatlatacak bişi söylesin .....[/Q]
canını sıkma zamanla o şişlikler inecek.Her gün daha fazla değişiyor.Bu bir süreç sabırlı olman gerekiyor.Doktor tam şekline 6ay sonra oturur demişti bana.Sakın ha moralini bozup canını sıkma.Her şeyde doktoruna utanmadan sıkılmadan sor zaten o bunları biliyor ve tedirgin olmaman gerektiğini söyler.Benim 20 günlükken burnumun içi dahi şişti.Şimdi içindeki şişler büyük oranda indi.Ama dışındaki şişlikler bir gün sağda olurken solda olmuyor solda olurken sağda olmuyor bir bakıyorsun iki taraf birden şişiyor.Ben doktora sormuştum doktor burun amelyatı sonuçta dedi zamanlla toparlar 6ayda şeklini alır tam olarak dedi.Ama sakın kendini yıpratma sıkıntı yapma:)
kızlarrr yarın sabah 10 gibi ameliyatım var, bana şans dileyin lütfennnnnn çok korkuyorummmdesteğinize ihtiyacım war..
kime olcaksın canım
bora beye canım
öncelikle geçmiş olsun burçak. resmlerine bakmak istedm ama amelyattan ilk cktıgın halini koymuşsun sanırım şuanki halini görmk istiorum mümkün mü acaba?
Hadı bakalım kolay gelsın canım.hıc sıkıntı yapma amelıyattan sonra da sıslık ve morluklara kafanı takıp canını sıkma.ıkı gun sonra gozle gorulur bır hızla gecıyor hepsı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?