Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şaka gibi ya dün grip oldum yarın tahlile gideceğim pazarteside ameliyatım var.Ağlamak istiyorum.Ameliyat ertelenecek mi şimdi?Kimiside demiş tahlil temiz çıkarsa sorun yok.OFFFF napacam şimdi?(

şaka gibi ya dün grip oldum yarın tahlile gideceğim pazarteside ameliyatım var.Ağlamak istiyorum.Ameliyat ertelenecek mi şimdi?Kimiside demiş tahlil temiz çıkarsa sorun yok.OFFFF napacam şimdi?(

yarın sorarsın cnm.panik yapma.bence ertelenmez ama doktor bilir zaten.şiddetli değilse ertelenmez sanıyorum.inşallah herşey çok güzel olur senin için.çabuk iyileşirsin inşallah ALLAH yardımcın olsun.

bugün kan tahliline gittim.Bir sorun çıkarsa arayacaklarmış.Halen gribim.Umarım tahliller temiz çıkar.

bugün kan tahliline gittim.Bir sorun çıkarsa arayacaklarmış.Halen gribim.Umarım tahliller temiz çıkar.

cnm bugün senin ameliyatın vardı.nasıl geçti ameliyatın merak ettim seni.gerçi bugün hastanede kalıcaksın sanırım.ve 1 hafta pcnin başına zar zor oturursun.inşallah herşey çok güzel olur

canım hastaneden bugün öğlen geldim.Yüzüm gözüm şiş ,tamponlar gelirken çıkarıldı.Ya bu yüzümün şişliği beni korkutuyor.Ne zaman iner bunlar kendimi ççok kötü hissediyorum.Burnum güzel yapılmış belli ama bu şişlikler acayip moralimi bozuyor.

canım çok geçmiş olsun.geçecek kesinlikle hiç bişey kalmıcak.sakin olcaksın sadece bir de sabıır.aynaya bakmamaya çalış.gerçi benim elimden hiç düşmemişti ayna çok morelim bozuluyodu.hastanede kaldığımızın ertesi günü taburcu olurken asansörün aynasına baktığımda tanıyamadım yüzümü ağlamamak için kendimi çok kastım.hiç geçmicek sandım.ama geçecek.yarın dahada şişcek yüzün.hergün yüzün farklı bi şekil alcak ödem dağılana kadar.benim göz altımda çok az morluk izi kaldı ama sadece ben farkediyorum başka kimse farketmiyor

Ben de cumartesi günü Bora Bey'e ameliyat olacağım ve çok heyecanlıyım...Burnumda eğrilik ve sol tarafta et varmış, ayrıca kemer de alınacak ve burun ucu biraz incelecek. Aslında para biriktirip Barış Çakır'a ameliyat olmayı düşünüyordum (o şu anda 6000TL alıyor) ama 2 hafta önce uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımı gördüm ve inanılmaz doğal ve yüzüne yakışan bir burnu olduğunu gördüm. O da 7-8 ay önce Bora bey'e ameliyat olduğunu söyledi. Hemen internette araştırmaya koyuldum ama sadece burada yorumlar buldum ve hepsinin de olumlu olduğunu görünce ani bir kararla Bora Bey'e muayeneye gittim. Doktora güvenmek çok önemli, ben Bora Bey'e güvendim ve ameliyatın iyi geçeceğine inanıyorum. Yine de heyecanlıyım tabi

Bora Bey geçrkten iyi ve kibar biri.Ona çok inanıyordum halen inanıyorum.Heleki bnim burun çok kemer ve aşarı derecede düşükken şeklinin bell olması çok güzel.Ama arkadaşımında dediği gibi bende aynaya bakınca yüzümdeki şişliğe inanamadım.Kadının biri benle asansörde inerken bana geçmiş olsun dedi,suratıma baktı baktı ve bayıldı.Korktu sanırım.Moralim bozuldu ya ağladım,sinirlerim bozuldu.

valla canım benim suratımı da ben görünce bayılcaktım inan çok kötüydüm gözlerim kapanmıştı şişlikten.açılmıyodu çok zor açılıyodu.1 hafta ağladım hep ama geçti.rahat ol sen

bora bey süper bi doktor güven cnm.inşallah senin için de herşey çok güzel olur.

tugba_20 geçmiş olsun. bnde 12. günümdeyim şu an memnunum yarın kontrole gidicem her şey ii gidiyor şuanda ama nefes problemim tam olarak düzelmedi ama bn inanıyorum ilerde düzelick.ameliyttn sonraki 10 gün çok önemli bnde kötüydüm ama şu an dışarı çıkıyorum arrkadaşlarımla buluşuyorum iyikide bora bey e olmuşum diyorum.umarım ilerde bir problem çıkmaz:) tekrrdn geçmiş olsun herkese

Bu arada ameliyatı atlatmış olan herkese geçmiş olsun. Forumdaki paylaşımlarınız benim gibi yeni ameliyat olacaklar için çok önemli. Okudukça içim rahatlıyor valla...

okaynus canım
şişlikler ne zaman inmeye başlar.

cnm benm 1 hafta sonunda şişlikler gitti morluklarım vardı ama şişliklerim gitmişti bugün 12. günüm hala dediğim gibi dışarı çıkıyorumartık.herşeyin ilacı sabır ama ilk 1 hafta çok zor geçiyor sanki zaman hiç geeçmickmiş gibi gliyor ama dayanın geçiyo sonunda:) moralinizi bozmayın

Sağol canım, inşallah iyi olacak. Sen ne zaman ameliyat oldun? Şimdi nasılsın (hem morluk/şişme hem de moral açısından)?

35gün önce ameliyat oldum cnm ben.çok iyiyim şimdi ALLAH a şükür.tıkanmalarım oluyor sık sık ama şükürler olsun çok iyiyim.şişliklerim hiç yok.morluklarımda geçti ama sol gözümün altında çokk hafif bi morluğum kaldı bana öyle geliyor.çevremdekilere sorduğumda yok diyolar ama bana nedense öyle geliyor o biraz canımı sıkıyo.inşallah o da geçer burun konusunda gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum bora beye ameliyat olanlar çok şanslı.o kadar doğal ve o kadar göze hoş gelcek bir burun yapıyorki.yüz şeklin değişmiyor.ben en çok ondan korkmuştum hatta doktor beye sakın yüz şeklim değişmesin dedim zaten bende hafif bi değişiklik yaptı.en çok sağlık problemi yüzünden oldum ben ameliyat.kemik ve et vardı burnumda.öyle kötü bi burnum yoktu daha öncedende.çok kötü bi burun olsa hiç olmazsa bundan iyi olur diye girersin.daha fazla risk aldım yani ameliyata girerken.ama sonuçtan çok memnunum.doktorumun ellerine sağlık

tugba_20 çok geçmiş olsun hiç moralini bozma şişliklerin 1 hafta en geç 10 gün içinde iner merak etme ben ameliyat olduğum ilk günden beri hergün fotografımı çekiyorum ve daha ii anlıyorum her geçen gün morluklarımın azaldıgını ve şişliklerimin indiğini benimde 17,günüm umarım herşey herkes için ii olur tekrar geçmiş olsun sana

acaba dikişler alınırken acıyormu?Bir de sizinde ameliyattan sonra koku duyunuz gitti mi?

acaba dikişler alınırken acıyormu?Bir de sizinde ameliyattan sonra koku duyunuz gitti mi?

doktorumuzun eli çok hafif canım hiç anlamıyorsun dikişlerin alındığını.hiç acımıyor yani.koku duyusu tabiki gidiyor.ama 20 gün sonra yerine gelmeye başlıcak.merak etme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…