şaka gibi ya dün grip oldum yarın tahlile gideceğim pazarteside ameliyatım var.Ağlamak istiyorum.Ameliyat ertelenecek mi şimdi?Kimiside demiş tahlil temiz çıkarsa sorun yok.OFFFF napacam şimdi?(
bugün kan tahliline gittim.Bir sorun çıkarsa arayacaklarmış.Halen gribim.Umarım tahliller temiz çıkar.
canım hastaneden bugün öğlen geldim.Yüzüm gözüm şiş ,tamponlar gelirken çıkarıldı.Ya bu yüzümün şişliği beni korkutuyor.Ne zaman iner bunlar kendimi ççok kötü hissediyorum.Burnum güzel yapılmış belli ama bu şişlikler acayip moralimi bozuyor.
Bora Bey geçrkten iyi ve kibar biri.Ona çok inanıyordum halen inanıyorum.Heleki bnim burun çok kemer ve aşarı derecede düşükken şeklinin bell olması çok güzel.Ama arkadaşımında dediği gibi bende aynaya bakınca yüzümdeki şişliğe inanamadım.Kadının biri benle asansörde inerken bana geçmiş olsun dedi,suratıma baktı baktı ve bayıldı.Korktu sanırım.Moralim bozuldu ya ağladım,sinirlerim bozuldu.
Ben de cumartesi günü Bora Bey'e ameliyat olacağım ve çok heyecanlıyım...Burnumda eğrilik ve sol tarafta et varmış, ayrıca kemer de alınacak ve burun ucu biraz incelecek. Aslında para biriktirip Barış Çakır'a ameliyat olmayı düşünüyordum (o şu anda 6000TL alıyor) ama 2 hafta önce uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımı gördüm ve inanılmaz doğal ve yüzüne yakışan bir burnu olduğunu gördüm. O da 7-8 ay önce Bora bey'e ameliyat olduğunu söyledi. Hemen internette araştırmaya koyuldum ama sadece burada yorumlar buldum ve hepsinin de olumlu olduğunu görünce ani bir kararla Bora Bey'e muayeneye gittim. Doktora güvenmek çok önemli, ben Bora Bey'e güvendim ve ameliyatın iyi geçeceğine inanıyorum. Yine de heyecanlıyım tabi
bora bey süper bi doktor güven cnm.inşallah senin için de herşey çok güzel olur.
okaynus canım
şişlikler ne zaman inmeye başlar.
Sağol canım, inşallah iyi olacak. Sen ne zaman ameliyat oldun? Şimdi nasılsın (hem morluk/şişme hem de moral açısından)?
acaba dikişler alınırken acıyormu?Bir de sizinde ameliyattan sonra koku duyunuz gitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?