Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bir hafta çabucak geçti yarın dikişlerim alınacak.Şu an rahatım psikolojik sıkıntılarım geçti sayılır :)) ama şu dikişler ve sargılarda alınırsa burnumun üstünden bir yük kalkmış olacak hehe

Bugün ameliyatımın 3.günü. Dün tamponlar alınınca büyük bir rahatlama hissettim çünkü tamponlar varken yutkunmak bile imkansız gibi bir şey. Gözlerimin altındaki morluklar epey azaldı. Şişlikler yüzümde gezmeye başladı, yüzüm şekilden şekilde giriyor, çok komik oldum Ama kesinlikle moralimi bozmuyorum. Çok mutluyum çünkü olayın en zor kısmını atlattım, artık değil her gün, her saat bile ufak bir iyileşme görülebiliyor. Cuma günü kontrole gideceğim, sanırım burnumun içindeki silikon plakalar ve üstündeki atel de alınacak. En kötü şey burnumun sürekli tıkalı olması ama arada bir hafif bir hava geçişi oluyor :)

evet canım insanın yüzü her gün değişiyor.Benim morluklarım gitti biraz şişlk var suratımda.Üstelik sadece 1 hafta oldu.Yarın bende kontrole gidicem burnumun içindekii plakalar sıkmaya başladı.Sanki içi şişecekte plakalar yüzünden şişemiyor gbi:)Ayyy yarın burnmun üstünü görecem inşallah.Çok merak ediyorum .:))

ben amaliyat olduktan sonra resimlerimi mutlaka yayınlayacağım. bir fikir edinebilmek için çok önemli çünkü bunu anladım

önceki oyurmlarm ve fotolarım silinmiş bir çok kişininde yorumları silinmiş noluyor forumda anlamadım.

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

Eveeet, bir hafta önce cumartesi günü ameliyat olmuştum ve önceki gün yani cuma günü büyük gündü, plastik alçım, burun içi silikon plakalar ve dikişlerim alındı. Öncelikle bu fazlalıklardan kurtulmak müthiş rahatlattı beni. Silikon plakalar alınırken gözümden yaş gelecek kadar canım acıdı ama bu acı sadece saniyelik, o yüzden korkulacak bir şey değil kesinlikle. Tabi en önemli konu da nihayet yeni burnumun nasıl göründüğünü de ilk kez görmem oldu. Veee burnuma bayıldımm :)) Tabi alçı çıkarıldıktan 5-10 dakika sonra burunda ödem oluştu, bu ödemin tamamen geçmesinin 1 ayı bulacağını söyledi dr.um. Ama şu anki şiş hali bile çok güzel. Ailemdeki herkes bu ameliyata baştan biraz şüpheyle bakmıştı, estetikli bir burun güzel olmaz yakışmaz sonra pişman olursun diyorlardı. Ama şimdi hepsi çok şaşırdı ve kesinlikle çok doğal ve güzel görüdüğünü söylüyor. Eski haliyle burnumu kabullenmiştim, artık onu seviyorum :)

mithra'cım benim sadece 1 haftalık iznim vardı ve yarın işbaşı yapıyorum. Yüzümde sadece göz altlarında yanak üstü gibi çok ince çizgi halinde ve çene yanında birazcık morluk kaldı (çene yanında morluk ne alaka diyebilirsin: şişlilkler de göz altındaki morluklar da lenf sıvısıyla önce yüzün alt tarafına çenenin iki tarafına doğru iniyor yavaş yavaş, ondan sonra kayboluyor). Şişlikler bende 3-4 gün içinde kaybılmuştu zaten. Morluklar da fondötenle rahatlıkla kapatılacak durumda şu an. Düşün, dün makyajımı yapıp AVM'lerde dolaşabilecek haldeydim :)
Ama doktorun ameliyat tekniği, ameliyatın genel olarak ağırlığı ve bünye bu şişliklerin ve morlukların geçme süresinde etkili olabiliyor, bunu unutmamalı...

selincim özel msj atamıyorm 100 msjım dolmadıgı işçinn. nasıl oldun iyimisin?

cnm sağol iyiyim şu anda.önden çok beğeniyorumda yandan ucu pinokyo gibi gelmeye başladı gözüme yani ödem orda birikti sanırım.ne zaman geçer bu durum?senin de böyle oldu mu ucu?bi de kavisi şişler indikçe dahada belirginleştimi senin?

daha yorum yapman için cok erken canım benm 10ay oldu yeni oturuyo diyeblrm . kavis benm en basndan belirgndi baya suanda iyi sisler en son ucunda toplanıp öyle gecicek ztn sen bolbol masaj yap cnm sıkma canını gecicektr eminim

daha yorum yapman için cok erken canım benm 10ay oldu yeni oturuyo diyeblrm . kavis benm en basndan belirgndi baya suanda iyi sisler en son ucunda toplanıp öyle gecicek ztn sen bolbol masaj yap cnm sıkma canını gecicektr eminim

bana doktor masaj vermedi cnm bugün 49.günüm.benimde belirgin kavisi ama biraz daha olsun istiyorum zamanla biraz daha belirginleşir sanırım.daha şiş.biran önce şu 6 ay gelsin yaa.tamamen geçsin şu ödemler

bende revizyon ameliyatı olcam bora beye ama yinede karrsızım

kızlar bora beyin başı iyice kalabalıklaştı galiba az önce aradım ayın 14üne randevu alabildim :/ yıllık izne cıkıyormus sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…