önceki oyurmlarm ve fotolarım silinmiş bir çok kişininde yorumları silinmiş noluyor forumda anlamadım.
Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.
selincim özel msj atamıyorm 100 msjım dolmadıgı işçinn. nasıl oldun iyimisin?
cnm sağol iyiyim şu anda.önden çok beğeniyorumda yandan ucu pinokyo gibi gelmeye başladı gözüme yani ödem orda birikti sanırım.ne zaman geçer bu durum?senin de böyle oldu mu ucu?bi de kavisi şişler indikçe dahada belirginleştimi senin?
daha yorum yapman için cok erken canım benm 10ay oldu yeni oturuyo diyeblrm . kavis benm en basndan belirgndi baya suanda iyi sisler en son ucunda toplanıp öyle gecicek ztn sen bolbol masaj yap cnm sıkma canını gecicektr eminim
benim sol tarafımda fazla kıkırdak vardı sağ tarafımda az kıkırdak vardı soldaki fazla kıkırdakları sağa koyduarkadaşlar bora beyin burnuna kıkırdak koyduğu kimse war mı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?