ben senin fotoğraflarına baktım bence çok hoş olmuş burnun nefes problemin için bora bey bişey söyledi mi peki hep böyle mi devam edicekmiş?
Teşekkürler. Eşim ilk ameliyatını ege üniversitesinde olmuş. Anlattıklarını hatırladığım kadarıyla yapan doktor resmen burnunu mahvetmiş. Bora beye durumunu anlattığında kendisine güvence vermiş, hallederiz demiş. (Merak ettiğiniz detaylar varsa eşim akşam gelince detayları sorarım.) Dediğiniz gibi bu işlerde şansda lazım. Birinin kötü giden ameliyatı diğerinin iyi gidebiliyor fakat aynı doktora iki defa ameliyat olup, ikisinde de hallederiz deyip yine aynı sorunları yaşamak o doktorun kalitesi hakkında da bir fikir verir sanırım. Eşim akşam şunu söylemişti. İkinci ameliyatı yapmadan önce burnumu incelediğinde burnunda yeterli kıkırdak kalmamış, kulak arkandan almamız gerekiyor demişti ya. Aslında o zaman o doktorun kalitesi kendini belli etmişti anlayamadık. Bundan önceki ameliyatı kendisi yaptı, kıkırdakları o aldı. Demek ki fazla almış ki yeterli kıkırdak kalmamış ve göcük oluşmuş. Şöyle sakince düşünce eşim haklı. Bu benim ilk defa bir foruma üye oluşum. Daha önce söylemiştim eşimin baskısıyla aldım. Üyeliği alırkende o yardım etti zaten. Amacımız birilerini kötülemek değil. Sadece başımıza gelen talihsiz bir olayı başkalarıyla da paylaşıp bir fikir vermek. İnşallah bizim başımıza gelenler başkalarının başına gelmez ve ameliyatlar istediğiniz gibi olur.
essiicim nasıl oldunnnn ?
ameliyat olalı 15 ay oldu. gerek estetiksel olsun, gerek nefes problemi olsun, memnunum. ufak tefek sıkıntılar elbet yaşanıyor. bora bey, burnun oturmasının 1 yıl süreceğini en başta söylemişti. sabırsızlıklarım yüzünden inanmıyordum. o kadar zor zamanlar yaşamıştım ki, bora beye kimsenin gitmemesini istediğim zamanlar bile oldu. ama şuan dönüp baktıgım zaman bora bey sonuna kadar haklıydı. 3 ay önce yani 1.yılımı doldurdugumda bile burnumda begenmediğim yerler vardı. şimdi burnumun tamamen oturdugunu düşünüyorum. ilk zamanki yamuklugumdan eser kalmadı. nefes problemim de genel olarak yok, ara sıra tıkanıklıklarım devam ediyor ama rahatsız edecek boyutta degil.
demem o ki; bazı burunların yapısı farklıdır. dünyanın en iyi doktoru ameliyat etse dahi şikayet devam edebilir. eşi bora beye ameliyat olan arkadaşım; tamamen doktoru suclamanız ve ameliyat olmayı düşünen hastaları şüpheye düşürmeniz yanlış. çünkü hem kırılmış hem de işlem görmüş bir burnu sorunsuz bir şekilde telafi etmek çok ama çok zordur. eşiniz defalarca ameliyat olduğu için çökmeler bana normal geliyor. düşünsenize, ünlüler bile burunlarını 4-5 defa ameliyat ettiriyorlar. neden? ilk seferki ameliyatlarına "şurası güzel değil, burası güzel olmadı" diyerek bahane buluyorlar ve tekrar bıcak altına yatıyorlar. sonuç? iğrenc ve yapmacık bir burun...
Tatlımm iyiyim hem de çok iyiyim. Şişlik namına bişeyim kalmadı. Morluklar da sadece gözümün çok az etrafında kaldı. Artık burnumu da hisstemeye başladım ya ağrı geliyo tamponlar kalıp:) alıp çıkarasım var. Ama tabi bide iki gündür tıkanıyorum çok akıntım azaldı diye sanırım. Yarın çıkcak bakalım herşey:)
ben oldum ekol kbbde 5 ay oldu süper bi hastane zaten bora beyde öyle şişlikler var tabiki ama iyikide olmusum diyorum hergecen gün güzelleşiyo burnum :)
selamlar.benim tam 5 ayım doldu bugün.hala ödemim var.genel olarak sağlık sebebiyle ameliyat olmuştum burnum yamuk ve kemerliydi.kemik alındı kemerim törpülendi.sağlık sorunum tamamen ortadan kalktı artık rahat rahat nefes alabiliyorum.tıkanmıyorum ve ağzım açık uyumuyorum :) profilimden son derece memnunum.ama önden bakınca hala hafif eğrilik var ödemden demişti doktor.çok belirgin değil ama ben farkediyorum.burun ucum da halaaaa şiş..ama dediğim gibi eski haline göre bin kat iyi durumdayım.son halimin de fotosunu koyacağım ordan bakabilirsiniz.
Cok dogru söyledin her guzel seyin bir bedeli var. Bes ay oldu benim cok memnunum isteyen ve gercekten ihtiyacı olan herkes yaptirsin.korkmaya hic gerek yok iyi düşün iyi olsun.
Randrvuyu arayinca hemen weriolarmi arayarak mi alinior randevu fiyaatlar ucuk degil ssk ameliyatin belli bi kismini karsilamiomubenim yarrın tam 2 ayım doluyor.ssk lıyım 35tl muayene ücreti ödedim ve 2500tl ye ameliyat oldum...ben de bora beyi tavsiye ediyorum. 2 arkadaşımın daha kanına girdim onlarda bora beye ameliyat oldular.hepimiz gayet memnunuz...
sen süpersin canım yaa senden enerji alıyorum valla he azcık da tırsıyorum ama olsun :18:
Cnm senun nekadar oldu ameliyat olali sislikler belirgin dere cede indimi
Eki Görüntüle 859193 Eki Görüntüle 859192
15 aylık burnum..
instagramdan takip etmek isteyenler "merveuyann" olarak bulabilir..
çok güzel olmuşsun canım bende çok merak ediyorum nasıl olucam acaba gülüşünüzde mimiklerinizde bi değişiklik olmadı dimi ?
ameliyat olalı 15 ay oldu. gerek estetiksel olsun, gerek nefes problemi olsun, memnunum. ufak tefek sıkıntılar elbet yaşanıyor. bora bey, burnun oturmasının 1 yıl süreceğini en başta söylemişti. sabırsızlıklarım yüzünden inanmıyordum. o kadar zor zamanlar yaşamıştım ki, bora beye kimsenin gitmemesini istediğim zamanlar bile oldu. ama şuan dönüp baktıgım zaman bora bey sonuna kadar haklıydı. 3 ay önce yani 1.yılımı doldurdugumda bile burnumda begenmediğim yerler vardı. şimdi burnumun tamamen oturdugunu düşünüyorum. ilk zamanki yamuklugumdan eser kalmadı. nefes problemim de genel olarak yok, ara sıra tıkanıklıklarım devam ediyor ama rahatsız edecek boyutta degil.
demem o ki; bazı burunların yapısı farklıdır. dünyanın en iyi doktoru ameliyat etse dahi şikayet devam edebilir. eşi bora beye ameliyat olan arkadaşım; tamamen doktoru suclamanız ve ameliyat olmayı düşünen hastaları şüpheye düşürmeniz yanlış. çünkü hem kırılmış hem de işlem görmüş bir burnu sorunsuz bir şekilde telafi etmek çok ama çok zordur. eşiniz defalarca ameliyat olduğu için çökmeler bana normal geliyor. düşünsenize, ünlüler bile burunlarını 4-5 defa ameliyat ettiriyorlar. neden? ilk seferki ameliyatlarına "şurası güzel değil, burası güzel olmadı" diyerek bahane buluyorlar ve tekrar bıcak altına yatıyorlar. sonuç? iğrenc ve yapmacık bir burun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?