Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ameliyat olalı 15 ay oldu. gerek estetiksel olsun, gerek nefes problemi olsun, memnunum. ufak tefek sıkıntılar elbet yaşanıyor. bora bey, burnun oturmasının 1 yıl süreceğini en başta söylemişti. sabırsızlıklarım yüzünden inanmıyordum. o kadar zor zamanlar yaşamıştım ki, bora beye kimsenin gitmemesini istediğim zamanlar bile oldu. ama şuan dönüp baktıgım zaman bora bey sonuna kadar haklıydı. 3 ay önce yani 1.yılımı doldurdugumda bile burnumda begenmediğim yerler vardı. şimdi burnumun tamamen oturdugunu düşünüyorum. ilk zamanki yamuklugumdan eser kalmadı. nefes problemim de genel olarak yok, ara sıra tıkanıklıklarım devam ediyor ama rahatsız edecek boyutta degil.

demem o ki; bazı burunların yapısı farklıdır. dünyanın en iyi doktoru ameliyat etse dahi şikayet devam edebilir. eşi bora beye ameliyat olan arkadaşım; tamamen doktoru suclamanız ve ameliyat olmayı düşünen hastaları şüpheye düşürmeniz yanlış. çünkü hem kırılmış hem de işlem görmüş bir burnu sorunsuz bir şekilde telafi etmek çok ama çok zordur. eşiniz defalarca ameliyat olduğu için çökmeler bana normal geliyor. düşünsenize, ünlüler bile burunlarını 4-5 defa ameliyat ettiriyorlar. neden? ilk seferki ameliyatlarına "şurası güzel değil, burası güzel olmadı" diyerek bahane buluyorlar ve tekrar bıcak altına yatıyorlar. sonuç? iğrenc ve yapmacık bir burun...

bilmeden konuşuysunuz. kıkırdaklar ilk ameliyatta alınır!

essiicim nasıl oldunnnn ?

Tatlımm iyiyim hem de çok iyiyim. Şişlik namına bişeyim kalmadı. Morluklar da sadece gözümün çok az etrafında kaldı. Artık burnumu da hisstemeye başladım ya ağrı geliyo tamponlar kalıp:) alıp çıkarasım var. Ama tabi bide iki gündür tıkanıyorum çok akıntım azaldı diye sanırım. Yarın çıkcak bakalım herşey:)

Kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum.1.5 2 yıl önce Bora beye muayene oldum.Burun ucundaki sarkık kısım düzeltilsin biraz daha küçük olmasını söyledim.baktı sonra burun kemiğinide törpülememiz gerekicek biraz daha dedi ve doğal burun yaptığını belirtti.ayrıca burnumda et olduğunu onuda alcağını söyledi.ozaman 2000 tl demişti.Şimdi olmak istiyorum fakat korktuğum ameliyat sonrası tampon.Ağzımdan nefes alıp verme biraz sorun oluo benim için.Tampon koyduklarında az da olsa burundan nefes alıp verebiliomusunuz.Birde ödem oluyor diyorlar.Bu konuda korkularım var.Aklımı karıştıran diğer konu lazerle burun estetiği.İstanbulda yapılıyor sanırım sadece.Dr.Coşkun levent taşcı.Onun hakkındada iyi şeyler okudum.Tamponsuz ağrısız bir ameliyattan bahsediolar.Ama oraya gidip muayene olcam randevu alcam tekrar gişdicem orda kalıcam birsürü masraf ve 7000 gibi rakamlardan bahsediolar.Ekolde Bora beye ameliyat olanlar memmunmusunuz.?

ameliyata 4 gün kala o kadar içimi rahatlattın ki

sen süpersin canım yaa senden enerji alıyorum valla he azcık da tırsıyorum ama olsun :18:

Cnm sen dr bora beye mi ameliyat oldun fiyatlar nr durumde bilgi verirmisin benimde seninle hemen hemen ayni proplem lerim

Randrvuyu arayinca hemen weriolarmi arayarak mi alinior randevu fiyaatlar ucuk degil ssk ameliyatin belli bi kismini karsilamiomu

15 aylık burnum..

instagramdan takip etmek isteyenler "merveuyann" olarak bulabilir..

Eklentiler

• $AAAa.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 1.383
  • $bbbb.webp
    15 KB · Görüntüleme: 1.363
Son düzenleme:

forumdaki tüm hanımların affına sığınarak cevabı şahsen yazarak vermek istiyorum.(zynp_sn in eşi)
bora beye ilk ameliyatımdan önce söylediğim "yamukluk düzelsin ama en önemlisi rahat nefes almak istiyorum" idi. bana garanti verdi. yıllarca ameliyatlara girdiğini benimkinden daha kötü burunlarla uğraştığını hepsininde çok iyi olduğunu, endişelenmemi söyledi. orada iken duymak istediğim tüm sözleri söyledi. içim rahatladı. ameliyattan sonra burnum hoşuma gitmedi. ama bana burnun oturması 1 yılı alabilir. 1 yıl sonra sorun kalmayacak dedi. ama olmadı. bir yıl sonra burnumun üstünde ve yan tarafında çöküntü oldu. iki ameliyat oldum ve hala bir burun deliğimden neredeyse hiç nefes alamıyorum. başımı sağa sola yatırdığımda burnumda eğiliyor. bundan önce burnum sadece biraz yamuktu ama esneyip durmuyordu. bir doktora iki defa ameliyat olup aynı sorunların hala devam etmesini doktora bağlamıyorsanız söyleyecek sözüm yok. ayrıca burun ameliyatlarında kıkırdak alınır ama hepsi değil yeteri kadar bırakılmalı. hafif eğri burunları düzeltmeyi normal kbb doktorları bile yapabiliyor. bu konulardaki bir doktorun kalitesi biraz daha zor olan ameliyatlarda çıkar. senin burnun hafif bir düzeltme olabilir ama ameliyat olmak isteyenlerin çoğunun büyük problemleri var. tabi unutmamak gerekir ki bu işlerde şans işi. ama işinizi daha şanslı hale getirmek istiyorsanız azıcık daha paraya kıyıp gerçekten bu işi ciddiye alan yerlere yaptırmanız. günde 7-8 burun ameliyatı yapan bir doktor ne kadar verimli olabilir ki. ben ikinci ameliyatımda o gün 6. hastasıydım ve benden sonrada ameliyatı vardı.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler, iyi geceler.

(ameliyattan önce çok doktor araştırdım. her bulduğum doktorda, hakkında kötü anıları olan hep biri çıkıyordu. bende bu işin hastanesine yani ekole gideyim dedim. sonuçta burun üzerine bir hastane. bora beyi de bu sayede seçtim. Allah var başka bir doktora gidipte aynı sorunları veya daha beterlerini yaşamakta vardı. benim başımdan geçenler bunlar. belki size bir fikir verir. çünkü ben ameliyat olacağım sıralarda böyle yorumlara çok ihtiyaç duymuştum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…