Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sen süpersin canım yaa senden enerji alıyorum valla he azcık da tırsıyorum ama olsun :18:

tatlım benim gerçekten dert edilcek bişi yok ben bugün dikiş tampon kalıp hepsini aldırdım bora beye. dikişlerim acayip acıdı ama. iltihap olmuş dikişlerimin olduğu yer. koltuğu yırtcaktım resmen. burnumu da gördüm şiş olmasına rağmen keşke daha önce olsaydım diyorum hala. kemer yerinde hafif bi ödem olmuş onu birsürü bantla bantladı. tabiki de çok beğenmedim şiş geldi gözüme ama incek yani. çok pozitifim bu konuda normalde bir sürü takarım ama nedense pek bi rahatım. cuma tekrar gitcem bantları çıkarmaya bakalım ne olcak:) gerçekten rahat ol ve herşey morluklar şişlikler geçiyo eski güzel günlerine dönüyosun:):) sen de ne var şimdi canım benim? problemin ne senin?

ben de cuma günü gidicem son bi kez görüşmeye aklıma takılanları sorucam. benim sorunum burnumda eğrilik var sol tarafın büyük bi kısmı kapalı sağ tarafta da et var nefes almamı zorluyo bunlar tabi. Ameliyata girmişken kemerimi de aldırıcam burun ucunu biraz daraltırız dedi bora bey ama çok istemiyorum ben. bakalım ben nasıl olucam

peki bu sorunlardan sonra gittiğinizde bora bey ne cevap verdi?
ayrıca ilk ameliyatı olduğunuz doktoru merak ettim.

Tamamen aynı sorunlarımız var:) umarım senin de herşey güzel olur. son bi kez görüş tabi, iyice emin ol. İlk günlerde anlamıyosun ama ben anlamıyorum hala. Bakalım nası olcak:) belki cuma günü denk geliriz orda:):):)

peki bu sorunlardan sonra gittiğinizde bora bey ne cevap verdi?
ayrıca ilk ameliyatı olduğunuz doktoru merak ettim.

bora beye tekrar gitmedim. çünkü en son kendisine 2 yıl aradan sonra gidip, nefes almamda hiç bir rahatlama olmadığını, üstelik çöküntü oluştuğunu söylediğimde, hmm evet çöküntü oluşmuş, kötü olmuş, tekrar ameliyat gerekir. nefes problemin için ameliyatla düzeltiriz tekrar olmadı birde burnunun içini yakmayı deneriz, ama kesin %100 rahat nefes alırsın demiyorum yinede rahatlarsın demişti. ilk ameliyat olacakken söylediği ve kesin cümleler bu sefer yoktu.
ilk ameliyatımı yapan doktorun adını hatırlamıyorum.10 sene geçmiştir. o zaman ege üniversitesinde doç yardımcısı idi.

t_uu_ba hanım sizede geçmiş olsun, umarım herşey istediğiniz gibi gerçekleşir. affınıza sığınarak bir tavsiyem olacak. ameliyata karar verirseniz kaçıncı sırada olacağınızı sorun. doktor çok yorulmamışken, ilk sıralarda girmek daha mantıklı. böylelikle daha güzel bir iş çıkarabilir.

forumdakı yazıları takıp ediyorum bende ameliyet olmaya karar verdım doktor araştırıyorum sen daha yenı olacaksın nelere dikkat ettın karar veremıyorum yardımına ihtiyacım var :)

çok teşekkür ederim dikkate alıcam bunu. size de tekrar geçmiş olsun üzüldüm durumunuza umarım bizler böyle sorunlar yaşamayız.

forumdakı yazıları takıp ediyorum bende ameliyet olmaya karar verdım doktor araştırıyorum sen daha yenı olacaksın nelere dikkat ettın karar veremıyorum yardımına ihtiyacım var :)

seni çok iyi anlıyorum şu an. ben hem burdaki yorumları takip ettim hem de etrafımda ameliyat olan bikaç tanıdığım vardı hepsinden bora beyle ilgili olumlu yorumlar aldım. ayrıca egede yiğit beyle de görüştüm ama çok acele gelip muayene ediyolar asistanlarıyla birlikte içime sinmedi o yüzden. bora beyle de görüşünce kararımı verdim. sen de aklında olan doktorlar varsa git görüş derim.

t_uu_ba canım mutlaka sabah ol ameliyatı. Ben de o konuda çok ısrar ettim doktora ilk ben olmak istiyorum diye.benim önümde çocuk vardı sadece o da çocuklar öncelikli diye. 10 dklık ameliyattı onun. Sakın öğleden sonra falan olma. Bn de burda okumuştum sanki o yüzden

tamam tatlım yarın söylicem bunu da hatta ısrar edicem :) ben öğleden sonra gidicem bu arada karşılaşır mıyız dersin

ben öğleden sonra oldum diyemi bu burun yamuk oldu şimdi?? düz burnum vardı eskiden sadece büyüktü şimdi küçüldü küçülmesine ama sola doğru yamuk, delikleri aşırı derecede asimetri, sol profil farklı, sağ profil farklı ,burnumun üst kısmında hafif bi çökme var ve ameliyat olalı 9 ayı geçti ödem falan kalmadı yani .. ben bu forumu ameliyat olduktan sonra keşfettim ilk 3 ay ağlaya ağlaya ve nefes problemlerim hala devam etmekte... ameliyat olacaklara şans diliyorum en fazla ihtiyacınız olan bu sanırım ama atalarımızın sözünüde dikkate alın derim boğulacaksanız büyük denizde boğulun! fiyatı uygun, doktor da iyi sonrası Allah kerim denmemeli iyice araştırıp öyle ameliyatınızı olun .. hoş gerçi şimdiki aklım olsa büyük burnumla ömür tüketmeye devam ederdim daha güzel olucam derken hayatımı altüst ettim umarım kimse ben gibi demez.. Allah yardımcınız şansınız bol olsun..

sen kıme olmuştun ameliyatını bende araştırıyorum karar vermek çok zor

yamukluk için 1-1,5 yıla kadar düzelir diye yorumlar vardı burda belki daha oturmamıştır burnun. yarın ameliyata girecek biri olarak üzüldüm ve kafam karıştı.fotoğrafın var mı çok merak ettim

aslında genelde burun estetiği konusunda bütün doktorlar eleştiriliyor bende olmayı düşünüyorum ama kafam karısıyor bora karaali ile ilgili tuba inşallah istetiğin gbi olur hersey yarın ameliyat sonrası yorumlarını eksik etme

yamukluk için 1-1,5 yıla kadar düzelir diye yorumlar vardı burda belki daha oturmamıştır burnun. Yarın ameliyata girecek biri olarak üzüldüm ve kafam karıştı.fotoğrafın var mı çok merak ettim

en yakın ameliyet olacak biri olarak takipçinim suan :) ameliyt sonrası mutlaka yorum yaz olur mu :)

yamukluk için 1-1,5 yıla kadar düzelir diye yorumlar vardı burda belki daha oturmamıştır burnun. yarın ameliyata girecek biri olarak üzüldüm ve kafam karıştı.fotoğrafın var mı çok merak ettim

çok geç gördüm msjını ameliyat için allah yardımcın şansın bol olsun birazda şans işi bu işler benim böyle oldu diye herkesin sorunlu olacak diye bi durum yok inş sağlıklı bi burnun olur şimdiden çok geçmiş olsun..

tamam tatlım yarın söylicem bunu da hatta ısrar edicem :) ben öğleden sonra gidicem bu arada karşılaşır mıyız dersin
Tatlım ben dün öğleden sonra gittim, aklıma da geldin baktım etrafa ama göremedim senin benim gibi genç kimseyi. Herkes yaşlı teyze falandı:) neyse de tatlım bol şanslar diliyorum umarım herşey güzel ve gönlünce olur. Allah yardımcın olsun canım:)

kızlar ameliyat oldum dün ameliyat iyi geçmiş bütün gün buz koydum gözlerime ama yine de şişti gözlerim. ayrıca boğazım tahriş olmuş öksürüp duruyorum. ama asıl sorun tamponlar çıkmasına rağmen burnumdan hiç nefes alamamam. bu normal mi kızlar ya deniz suyu spreyinden sıkıyorum ama açılmıyo burnum gece hiç uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…