Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

essii senin çok mu kolay geçti nefes alamamak felaket bişey sen nasıl dayandın buna?

essii senin çok mu kolay geçti nefes alamamak felaket bişey sen nasıl dayandın buna?
Ben de çok öksürdüm tatlım iki gün. Ama geçiyo. Tamponlar alındıktan sonra hemen açılmıyo burnun daha üç dört gün kulak çöpünü ılık suyla ıslatıp hafif hafif temizle. Okyanus suyu îlk günler açmıyo 4-5 gün sonra çok rahatlatcak seni. Silikon tamponların alınsın asıl o zaman nefes alcan. Ama rahat ol ben 4 gün sonra hafif hafif nefes almıştım ki benim çok fenaydı ameliyattan sonraki halim. Fazlasıyla morardım ve şiştim. Ağzım bile bi garipti ama ameliyatından 3 gün sonra herşey yavaş yavaş normale dönüyo. Ben şu an çok rahat nefes alıyorum ama hala arada tıkanıyorum:) hiç takma kafana geççek. Sonra oram mı yamul bu tarafım ödemli mi diceksin. Ben o evredeyim:) burnumun bi tarafı şiş diğer taafı normal:) masaj yapıp duruyorum:)

tuba çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider :)

canım cok geçmiş olsun sen bora karaaliye naıl karar verdın forumdakı yazıları okuyorumda bora karaaliye sıcak bakıyorum ama yaptıranların nasıl karar verdiğine cok merak ediyorum :) :)

essii gerçekten de bugün daha iyiyim az da olsa nefes alabiliyorum ve en önemlisi uyuyorum :)
bi de başım biraz aşağıda kaldığında zonklamaya başlıyo burnum bu normal mi? senin durumunu sormadım bu arada memnunsun dimi yeni burnundan bi sıkıntı yok

kızlar benim burun ucuma kıkırdak desteği koyulmuş ve şu an iki burun deliğimizin arası var ya ben oraya dokunamıyorum çok sert. kıkırdak desteği oraya mı yapılıyo yani?ayrıca ilk günler böyle değildi şu an dokunduğumda canım acıyo sizde de oldu mu böyle bişey ? :44:

canım nasılsın burnunu görebildinmi nasıl olduğunu

iyi akşamlar bora karaalide ameliyat olmuşsun sanırım burnundan memnunmusun acaba

merhabalar bora karaaliden memnumusunuz acaba burun estetiği konusunda

Tatlım benim de hala sert acıyo orası. Kırmızı hatta. Daha çok yeni herşey bi otursun bakalım. Daha gülerken nası acıcak içerideki dikişlerin ben rahat rahat gülmeyi özledim ya. Ama normal tatlım kolay değil. Rahat ol. Çok takma. Bi açılsın da bantların bakalım nası olcak. Hergün değişiyo burnunun Görüntüsü:)

haklısın galiba canım biraz büyütüyorum ben :) ama yarın görücem inş yeni burnumu tabi yine de biliyorum ilk başta büyük gelicek bana bu ne diycem ama olsun göreyim artık merak ediyorum :) senin nasıl peki şişlikler indi mi memnun musun genel olarak burnunun görüntüsünden

bi de şey diycektim :) benim dikiş izim baya belli oluyo seninki geçti mi?

İlk kalıp çıktığında o kadar beğenmedim ki bn. Bide kemerimin olduğu yer hala tümsekti. Ödemler toplanmış oraya. Ama bantlardan sonra geçti kavisleşti güzelleşti. Ama ilk kalıp çıkıyo ya. Kocaman bi burun. O kadar itici ki. Suratım düştü benim. Ama bantlar çıktı ya. Nası mutlu oldum anlatamam. Tam istediğim burun Dedim genel hatlarıyla tabi:) yoksa yine şiş:) ve bi hafta geçti ama bi gün azalıyo bi gün çoğalıyo mesela bugün çok normaldi. Ama yarın ne olur bilemicem. Ben zaten vücut yapısı olarak ödem toplamayı seviyorum. Bu ödemin geçmesi çok uzun sürcek sanırm:) ama gören herkes çkk çok doğal olmuş şahane olmuş diyolar. Ama tabi hafif şiş diyolar. Bazıları şiş olduğunu bile farketmiyo:) ben şiş de olsa memnunum. İncek illaki:) eski kötü görüntü gitti ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…