Tatlım ben dün öğleden sonra gittim, aklıma da geldin baktım etrafa ama göremedim senin benim gibi genç kimseyi. Herkes yaşlı teyze falandı:) neyse de tatlım bol şanslar diliyorum umarım herşey güzel ve gönlünce olur. Allah yardımcın olsun canım:)
Ben de çok öksürdüm tatlım iki gün. Ama geçiyo. Tamponlar alındıktan sonra hemen açılmıyo burnun daha üç dört gün kulak çöpünü ılık suyla ıslatıp hafif hafif temizle. Okyanus suyu îlk günler açmıyo 4-5 gün sonra çok rahatlatcak seni. Silikon tamponların alınsın asıl o zaman nefes alcan. Ama rahat ol ben 4 gün sonra hafif hafif nefes almıştım ki benim çok fenaydı ameliyattan sonraki halim. Fazlasıyla morardım ve şiştim. Ağzım bile bi garipti ama ameliyatından 3 gün sonra herşey yavaş yavaş normale dönüyo. Ben şu an çok rahat nefes alıyorum ama hala arada tıkanıyorum:) hiç takma kafana geççek. Sonra oram mı yamul bu tarafım ödemli mi diceksin. Ben o evredeyim:) burnumun bi tarafı şiş diğer taafı normal:) masaj yapıp duruyorum:)essii senin çok mu kolay geçti nefes alamamak felaket bişey sen nasıl dayandın buna?
kızlar ameliyat oldum dün ameliyat iyi geçmiş bütün gün buz koydum gözlerime ama yine de şişti gözlerim. ayrıca boğazım tahriş olmuş öksürüp duruyorum. ama asıl sorun tamponlar çıkmasına rağmen burnumdan hiç nefes alamamam. bu normal mi kızlar ya deniz suyu spreyinden sıkıyorum ama açılmıyo burnum gece hiç uyuyamadım
Eki Görüntüle 859193 Eki Görüntüle 859192
15 aylık burnum..
instagramdan takip etmek isteyenler "merveuyann" olarak bulabilir..
Ben de çok öksürdüm tatlım iki gün. Ama geçiyo. Tamponlar alındıktan sonra hemen açılmıyo burnun daha üç dört gün kulak çöpünü ılık suyla ıslatıp hafif hafif temizle. Okyanus suyu îlk günler açmıyo 4-5 gün sonra çok rahatlatcak seni. Silikon tamponların alınsın asıl o zaman nefes alcan. Ama rahat ol ben 4 gün sonra hafif hafif nefes almıştım ki benim çok fenaydı ameliyattan sonraki halim. Fazlasıyla morardım ve şiştim. Ağzım bile bi garipti ama ameliyatından 3 gün sonra herşey yavaş yavaş normale dönüyo. Ben şu an çok rahat nefes alıyorum ama hala arada tıkanıyorum:) hiç takma kafana geççek. Sonra oram mı yamul bu tarafım ödemli mi diceksin. Ben o evredeyim:) burnumun bi tarafı şiş diğer taafı normal:) masaj yapıp duruyorum:)[/Q
bende ameliyat olmayı kafaya koydum :) sende bora karaaliye mı oldun bide nezaman oldun? çok geçmiş olsun sanada burnun ne durumda :)
ameliyat olalı 15 ay oldu. gerek estetiksel olsun, gerek nefes problemi olsun, memnunum. ufak tefek sıkıntılar elbet yaşanıyor. bora bey, burnun oturmasının 1 yıl süreceğini en başta söylemişti. sabırsızlıklarım yüzünden inanmıyordum. o kadar zor zamanlar yaşamıştım ki, bora beye kimsenin gitmemesini istediğim zamanlar bile oldu. ama şuan dönüp baktıgım zaman bora bey sonuna kadar haklıydı. 3 ay önce yani 1.yılımı doldurdugumda bile burnumda begenmediğim yerler vardı. şimdi burnumun tamamen oturdugunu düşünüyorum. ilk zamanki yamuklugumdan eser kalmadı. nefes problemim de genel olarak yok, ara sıra tıkanıklıklarım devam ediyor ama rahatsız edecek boyutta degil.
demem o ki; bazı burunların yapısı farklıdır. dünyanın en iyi doktoru ameliyat etse dahi şikayet devam edebilir. eşi bora beye ameliyat olan arkadaşım; tamamen doktoru suclamanız ve ameliyat olmayı düşünen hastaları şüpheye düşürmeniz yanlış. çünkü hem kırılmış hem de işlem görmüş bir burnu sorunsuz bir şekilde telafi etmek çok ama çok zordur. eşiniz defalarca ameliyat olduğu için çökmeler bana normal geliyor. düşünsenize, ünlüler bile burunlarını 4-5 defa ameliyat ettiriyorlar. neden? ilk seferki ameliyatlarına "şurası güzel değil, burası güzel olmadı" diyerek bahane buluyorlar ve tekrar bıcak altına yatıyorlar. sonuç? iğrenc ve yapmacık bir burun...
Ben de çok öksürdüm tatlım iki gün. Ama geçiyo. Tamponlar alındıktan sonra hemen açılmıyo burnun daha üç dört gün kulak çöpünü ılık suyla ıslatıp hafif hafif temizle. Okyanus suyu îlk günler açmıyo 4-5 gün sonra çok rahatlatcak seni. Silikon tamponların alınsın asıl o zaman nefes alcan. Ama rahat ol ben 4 gün sonra hafif hafif nefes almıştım ki benim çok fenaydı ameliyattan sonraki halim. Fazlasıyla morardım ve şiştim. Ağzım bile bi garipti ama ameliyatından 3 gün sonra herşey yavaş yavaş normale dönüyo. Ben şu an çok rahat nefes alıyorum ama hala arada tıkanıyorum:) hiç takma kafana geççek. Sonra oram mı yamul bu tarafım ödemli mi diceksin. Ben o evredeyim:) burnumun bi tarafı şiş diğer taafı normal:) masaj yapıp duruyorum:)[/Q
bende ameliyat olmayı kafaya koydum :) sende bora karaaliye mı oldun bide nezaman oldun? çok geçmiş olsun sanada burnun ne durumda :)
Canım ben iki hafta önce oldum. Ama burnumun Bi tarafı hala şiş. Benim zaten istedğim burun doğal burundu. Bora bey de yaptı. Bi ay geçmeden en azından bişey diyemem. Yan profilde problemm yok ama ön profilden bi taraf şiş olduğu için ucu hafif yamuk duruyo. Benim o tarafa çok işlem yapıdğı için böyle oldu. Biraz insin ödemler de:)
Canım ben iki hafta önce oldum. Ama burnumun Bi tarafı hala şiş. Benim zaten istedğim burun doğal burundu. Bora bey de yaptı. Bi ay geçmeden en azından bişey diyemem. Yan profilde problemm yok ama ön profilden bi taraf şiş olduğu için ucu hafif yamuk duruyo. Benim o tarafa çok işlem yapıdğı için böyle oldu. Biraz insin ödemler de:)
evet haklısın tabı :) bende doğal istiyorum cok da korkuyorum ya olmazsa dıe ama sanş tabı :) bora karaali olmasına nasıl karar verdın :)
Ben de çok öksürdüm tatlım iki gün. Ama geçiyo. Tamponlar alındıktan sonra hemen açılmıyo burnun daha üç dört gün kulak çöpünü ılık suyla ıslatıp hafif hafif temizle. Okyanus suyu îlk günler açmıyo 4-5 gün sonra çok rahatlatcak seni. Silikon tamponların alınsın asıl o zaman nefes alcan. Ama rahat ol ben 4 gün sonra hafif hafif nefes almıştım ki benim çok fenaydı ameliyattan sonraki halim. Fazlasıyla morardım ve şiştim. Ağzım bile bi garipti ama ameliyatından 3 gün sonra herşey yavaş yavaş normale dönüyo. Ben şu an çok rahat nefes alıyorum ama hala arada tıkanıyorum:) hiç takma kafana geççek. Sonra oram mı yamul bu tarafım ödemli mi diceksin. Ben o evredeyim:) burnumun bi tarafı şiş diğer taafı normal:) masaj yapıp duruyorum:)
kızlar benim burun ucuma kıkırdak desteği koyulmuş ve şu an iki burun deliğimizin arası var ya ben oraya dokunamıyorum çok sert. kıkırdak desteği oraya mı yapılıyo yani?ayrıca ilk günler böyle değildi şu an dokunduğumda canım acıyo sizde de oldu mu böyle bişey ? :44:
yok canım cumartesi görücem inş ama bu burnumun ucundaki ağrı çok kafama takılıyo
mrb. arkadaşlar bugün 24. günüm ameliyat olalı daha tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen cvp verin artık ağlamaktan psikolojim alt üst oldugülerken kasılıyor üst dudağım mimiklerim hala yok gülmeye korkar oldum düzelecek mi bu durum??
Tatlım ben dün öğleden sonra gittim, aklıma da geldin baktım etrafa ama göremedim senin benim gibi genç kimseyi. Herkes yaşlı teyze falandı:) neyse de tatlım bol şanslar diliyorum umarım herşey güzel ve gönlünce olur. Allah yardımcın olsun canım:)
evet haklısın tabı :) bende doğal istiyorum cok da korkuyorum ya olmazsa dıe ama sanş tabı :) bora karaali olmasına nasıl karar verdın :)
Burayı çok araştırdım. Bütün sayfaları okudum herhalde aylarca:) bi de ameliyat olan arkadaşlarım da oldu bora beye. Onları da görünce tamam dedim:)
kızlar benim burun ucuma kıkırdak desteği koyulmuş ve şu an iki burun deliğimizin arası var ya ben oraya dokunamıyorum çok sert. kıkırdak desteği oraya mı yapılıyo yani?ayrıca ilk günler böyle değildi şu an dokunduğumda canım acıyo sizde de oldu mu böyle bişey ? :44:
Tatlım benim de hala sert acıyo orası. Kırmızı hatta. Daha çok yeni herşey bi otursun bakalım. Daha gülerken nası acıcak içerideki dikişlerin ben rahat rahat gülmeyi özledim ya. Ama normal tatlım kolay değil. Rahat ol. Çok takma. Bi açılsın da bantların bakalım nası olcak. Hergün değişiyo burnunun Görüntüsü:)
Tatlım benim de hala sert acıyo orası. Kırmızı hatta. Daha çok yeni herşey bi otursun bakalım. Daha gülerken nası acıcak içerideki dikişlerin ben rahat rahat gülmeyi özledim ya. Ama normal tatlım kolay değil. Rahat ol. Çok takma. Bi açılsın da bantların bakalım nası olcak. Hergün değişiyo burnunun Görüntüsü:)
haklısın galiba canım biraz büyütüyorum ben :) ama yarın görücem inş yeni burnumu tabi yine de biliyorum ilk başta büyük gelicek bana bu ne diycem ama olsun göreyim artık merak ediyorum :) senin nasıl peki şişlikler indi mi memnun musun genel olarak burnunun görüntüsünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?