bi de şey diycektim :) benim dikiş izim baya belli oluyo seninki geçti mi?
Geçti geçti. Benim dikişlerim kıpkırmızıydı. Ama bi haftada bişey kalmaz. Tatlım senin kalıbın çıktı mı?
yarın çıkıcak benim kalıp canım çok merak ediyorum[/QUOinşallah güzel olmuştur canım üzülmezsin inşallah
yarın çıkıcak benim kalıp canım çok merak ediyorum
yarın çıkıcak benim kalıp canım çok merak ediyorum
bora karaalide ameliyat olanlar memnunmu[/QUOT
pazartesi günü oldum ben.henüz alçılarım çıkmadı ama şimdiye kadarki süreçte herşey umduğumdan daha iyiydi.
burnuşumu gördüm kızlar :) bi tuhaf değişik geldi ben değilmişim gibi sanki. Şişlikler var zaten tekrar bant taktı Bora bey. Pazartesi çıkartıcam onları. beğenip beğenmediğimi söyleyemicem şu an çünkü 1-2 dak gördüm anca ve direk bu böyle kalmıcak dimi dedim :) burdaki herkes ilk önce beğenmediklerini söylediği için biraz rahatım ama çabuk alışırım inş
pazartesi günü oldum ben.henüz alçılarım çıkmadı ama şimdiye kadarki süreçte herşey umduğumdan daha iyiydi.
maşallah bora karaaliyede olan çok inşallah istediğiniz gibi olur bi burun insanı çok çok değiştriyor güzelleştiriyor
teşekkür ederim canım inşallah :) sen karar vermedin mi daha?
hayırlısı canım :)hadi bakalım senin de haberlerini bekliyoruz o zaman
kızlar benim burnum çok tuhaf ya değişir dimi bu ya da ne kadar değişir? ucu top gibi kocaman yan taraflar da şiş galiba ne kadar sürede toparlar bu haftaya işe başlıcam böyle gidemem
BENDE BORA BEYİ DÜŞÜNÜYORUM DAHA DOGRUSU BU KULUP SAYESİNDE OLDU :) O DOKTOR OLMASINA NASIL KARAR VERDİĞİNİ MERAK EDİYORUM :) ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA NASILDI
BURNUMDAKİ YAMUKLUKTAN VE NEFES ALAMAMA PROBLEMİMDEN DOLAYI YILLARDIR İSTİYORDUM BU AMELİYATI.MANİSADA YAŞADIĞIM İÇİN ÖNCELİKLE BURADA ARAŞTIRDIM.AMA HİÇ BİR YER GÜVEN VERMEDİ.BURADA ŞUAN EKOLDE OLAN ALİ VEFA YÜCETÜRK VE HALİS ÜNLÜ YE OLAN ARKADAŞLARIMIDA GÖRDÜM.AMA HİÇBİRİ VOVVVVV DENECEK BURUNLAR DEĞİLDİ.SONRA EKOLÜN LİSTESİNDEN DR LARA BAKTIM.EN ÇOK MEMNUN OLUNAN BORA KARAALİYDİ.YAPTIĞI BURUNLARIDA YORUMLARIDA BURADAN GÖREREK KARAR VERDİM.BİRDE KBB HASTANESİNDE OLMAK GÜVEN VERDİ.GÖRÜŞMEYE GİTTİM.RESİMLERİNİ ÇEKİP GÖSTERİO BİLGİSAYARDA YAPACAĞI BURNU.EMİN OL YAKIŞANI YAPIO ZATEN.BEN BİLGİSAYARDA DAHA KÜÇÜLTELİM DEMİŞTİM YAPINCA DEĞİŞTİRME GİBİ OLUOSUN:)BU SURAT BU BURUN NE ALAKA DEDİM:)AMELİYAT SÜRECİ ÇOK KOLAY GEÇTİ.BENİM NARKOZ FOBİM VARDI.SANKİ HİÇ UYANMIYCAM GİBİ GELİODU.ÖLÜRMÜYÜM DİYE HERKESE SORMUŞTUM.SAKİNLEŞTİRİCİ VURULDUKTAN SONRA ANESTESİ UZMANINA YARI BAYGIN ŞEKİLDE ÖLÜRSEM NİŞANLIMA SÖYLE SAKIN BAŞKASIYLA EVLENMESİN DİE SAYIKLAMIŞIM:):):)BU DERECE YANİ.AMA HİÇ DUYMADIM.DELİ GİBİ SİGARA İÇMEME RAĞMENDE KOLAYCA AYILDIM.SONRASI SADECE SIZI OLUO.ONUDA İLK GECE AĞRI KESİCİ VURUOLAR GEÇİO SONRADA İLAÇ İÇİOSUN BİTİO.BENDE BORA BEYİ DÜŞÜNÜYORUM DAHA DOGRUSU BU KULUP SAYESİNDE OLDU :) O DOKTOR OLMASINA NASIL KARAR VERDİĞİNİ MERAK EDİYORUM :) ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA NASILDI
SONUCU GÖRMEDİM ZAMAN GEREKİO SANIRIM.EN AZ 6 AY.AMA EN ÇOK KORKTUĞUM AMELİYATTI VE BİTTİ.
BENDE BORA BEYİ DÜŞÜNÜYORUM DAHA DOGRUSU BU KULUP SAYESİNDE OLDU :) O DOKTOR OLMASINA NASIL KARAR VERDİĞİNİ MERAK EDİYORUM :) ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA NASILDI
bu msj karışmış biraz ben olmadım daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?