BURNUMDAKİ YAMUKLUKTAN VE NEFES ALAMAMA PROBLEMİMDEN DOLAYI YILLARDIR İSTİYORDUM BU AMELİYATI.MANİSADA YAŞADIĞIM İÇİN ÖNCELİKLE BURADA ARAŞTIRDIM.AMA HİÇ BİR YER GÜVEN VERMEDİ.BURADA ŞUAN EKOLDE OLAN ALİ VEFA YÜCETÜRK VE HALİS ÜNLÜ YE OLAN ARKADAŞLARIMIDA GÖRDÜM.AMA HİÇBİRİ VOVVVVV DENECEK BURUNLAR DEĞİLDİ.SONRA EKOLÜN LİSTESİNDEN DR LARA BAKTIM.EN ÇOK MEMNUN OLUNAN BORA KARAALİYDİ.YAPTIĞI BURUNLARIDA YORUMLARIDA BURADAN GÖREREK KARAR VERDİM.BİRDE KBB HASTANESİNDE OLMAK GÜVEN VERDİ.GÖRÜŞMEYE GİTTİM.RESİMLERİNİ ÇEKİP GÖSTERİO BİLGİSAYARDA YAPACAĞI BURNU.EMİN OL YAKIŞANI YAPIO ZATEN.BEN BİLGİSAYARDA DAHA KÜÇÜLTELİM DEMİŞTİM YAPINCA DEĞİŞTİRME GİBİ OLUOSUN:)BU SURAT BU BURUN NE ALAKA DEDİM:)AMELİYAT SÜRECİ ÇOK KOLAY GEÇTİ.BENİM NARKOZ FOBİM VARDI.SANKİ HİÇ UYANMIYCAM GİBİ GELİODU.ÖLÜRMÜYÜM DİYE HERKESE SORMUŞTUM.SAKİNLEŞTİRİCİ VURULDUKTAN SONRA ANESTESİ UZMANINA YARI BAYGIN ŞEKİLDE ÖLÜRSEM NİŞANLIMA SÖYLE SAKIN BAŞKASIYLA EVLENMESİN DİE SAYIKLAMIŞIM:):):)BU DERECE YANİ.AMA HİÇ DUYMADIM.DELİ GİBİ SİGARA İÇMEME RAĞMENDE KOLAYCA AYILDIM.SONRASI SADECE SIZI OLUO.ONUDA İLK GECE AĞRI KESİCİ VURUOLAR GEÇİO SONRADA İLAÇ İÇİOSUN BİTİO.
SONUCU GÖRMEDİM ZAMAN GEREKİO SANIRIM.EN AZ 6 AY.AMA EN ÇOK KORKTUĞUM AMELİYATTI VE BİTTİ.
çok teşekkür ederim açıklaman iyi geldi bana :) bende aydından gidicem o yuzden sürekli doktor gezme gibi bi lüksüm yok bıkac tanesiyle görüşürüm diye düşünüyordum ama galiba bora olcak :)
çok teşekkür ederim açıklaman iyi geldi bana :) bende aydından gidicem o yuzden sürekli doktor gezme gibi bi lüksüm yok bıkac tanesiyle görüşürüm diye düşünüyordum ama galiba bora olcak :)
25 mesajı doldurmak için yazıyorum kusura bakmayın:
25 mesajı doldurmak için yazıyorum kusura bakmayın:
22 kaldı:)...............................................
22 kaldı:)...............................................
21...................................................................
21...................................................................
20......................................................................
20......................................................................
19....................................................................
18.......................................................................
19....................................................................
18.......................................................................
17..........................................................................
17..........................................................................
16..............................................................................
16..............................................................................
15-------------------------------------------------------------
15-------------------------------------------------------------
bitio sanırım:)
bitio sanırım:)
--------------------------------------
--------------------------------------
..................................................
Geçti geçti. Benim dikişlerim kıpkırmızıydı. Ama bi haftada bişey kalmaz. Tatlım senin kalıbın çıktı mı?
essiii nasılsın kendine geldi mi burnun :) ya bora bey bana masaj falan vermedi sana dedi mi bişey? neye göre masaj öneriyo acaba :44:
canım nasılsın :) nasıl oldun
iyiyim tatlım aslında şişlikler indi biraz daha normal görünüyorum yani şuan :)
ama tabi burnumun bi tarafı ve ucu hala şiş bide gülemiyorum gülünce bi tuhaf oluyorum haftaya kadar geçer umarım işe başlıcam çünkü
slm tatlım bende aydının ilçesindenim ben ameliyat olalı 9 ayı geçti tavsiyem hemen ameliyatı oldu bittiye getirme derim..
slm tatlım bende aydının ilçesindenim ben ameliyat olalı 9 ayı geçti tavsiyem hemen ameliyatı oldu bittiye getirme derim..
bende ilçedenim :) sen yaptırdın mı? bende işte iyice araştırıyorum da bu ara 2 isme yoğunlaştım bı bora bey diğeride yiğit bey
slmlar memnunmusun bora beyden :)slm tatlım bende aydının ilçesindenim ben ameliyat olalı 9 ayı geçti tavsiyem hemen ameliyatı oldu bittiye getirme derim..
Valla ttlım burnum o kadar masaja milimlik şişmesi indi ama hala yamuk:) bide burun kanadımın bi tarafı çöktü gbi. Garip yerlerde toplanıyo ödemler. Ama yan profilller şahane kusursuz:) Takmamaya çalışıyorum ama rüyalarıma giriyo:) tatlım benim bi tarafına çok işlem yapıldığı için orası bildiğin şişti. Oraya masaj verdi.bide kavisine masaj verdi. İlk kalıbı açtığında orası tümsekti bildiğin. Sende bi sıkıntı yoktur ondan vermemiştir:) sen ne durumdasın tatlım?essiii nasılsın kendine geldi mi burnun :) ya bora bey bana masaj falan vermedi sana dedi mi bişey? neye göre masaj öneriyo acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?