Valla ttlım burnum o kadar masaja milimlik şişmesi indi ama hala yamuk:) bide burun kanadımın bi tarafı çöktü gbi. Garip yerlerde toplanıyo ödemler. Ama yan profilller şahane kusursuz:) Takmamaya çalışıyorum ama rüyalarıma giriyo:) tatlım benim bi tarafına çok işlem yapıldığı için orası bildiğin şişti. Oraya masaj verdi.bide kavisine masaj verdi. İlk kalıbı açtığında orası tümsekti bildiğin. Sende bi sıkıntı yoktur ondan vermemiştir:) sen ne durumdasın tatlım?
benim öyle fazla yamukluğum yok yani sol tarafım daha şiş ve bi çıktı var kemik sanırım. burnumun ucu da şiş tabi. ama senin niye çökme oldu anlamadım düzelicek mi yani bu sonra?
Bilmiyorum bakalım artık. Zaten ufak bişi öyle kocaman değil doktora gitcem işte bi fırsatını bulduğumda:) senin o kemik değildir ödemdir, benim de göz pınarımın orda bi çıkıntı vardı kemik sanmıştım ama ödemmiş şimdi azaldı şişliği biraz:) ee peki profillerden memnunmusun tatlım:)
canım ben biraz evhamlıyım galiba bugün kalktım gittim bora beye evim de yakın zaten :) evet o kemik ödemmiş masaj yaptı canım yandı çok ama gayet iyi durumdaymışım. profilden çok memnunum aslında komple memnunum sadece biraz sabır gerekiyo şişlikler indiğinde çok daha güzel olacak eminim :)
bunu duymak süper :)canım ben biraz evhamlıyım galiba bugün kalktım gittim bora beye evim de yakın zaten :) evet o kemik ödemmiş masaj yaptı canım yandı çok ama gayet iyi durumdaymışım. profilden çok memnunum aslında komple memnunum sadece biraz sabır gerekiyo şişlikler indiğinde çok daha güzel olacak eminim :)
canım ben biraz evhamlıyım galiba bugün kalktım gittim bora beye evim de yakın zaten :) evet o kemik ödemmiş masaj yaptı canım yandı çok ama gayet iyi durumdaymışım. profilden çok memnunum aslında komple memnunum sadece biraz sabır gerekiyo şişlikler indiğinde çok daha güzel olacak eminim :)
Ben de yarın gitcem tatlım bakalım bana ne dicek:) ben de evham yapmamaya çalışıyorum ama yani yok duramıcam yerimde:) masaj verdi mi sana peki şimdi?
Canım bide sana bişi sorcam sen nasıl uyuyosun. YAn yatıyomusun mesela? İki yastıkla yatıyomusun?
kendisi masaj yaptı ben de yapayım mı diye sordum gerek yok dedi 15 güne göre gayet iyiymiş durumum 10 gün sonra gel tekrar dedi bakalım işten fırsat bulabilirsem giderim. bide canım senin nefes alıp vermen nasıl ben onda da bi sıkıntı yaşamıyorum çok şükür :)
Ay maşallah kuzum:) yok yok hiç nefes problemim olmuyo tatlım. Hatta daha da iyi oldum ben. İki tarafımda kapalıydı burun eti vardı bende. Çok sevindim tatlım senin adına bak iyi ki olmuşsun :)
saol tatlım :) evet karar verme aşaması çok zordu cidden ama şimdi iyi ki olmuşum diyorum inşallah pişman olmayız hiçbir zaman. bora beyden de memnunum gayet ilgili her soruma cevap veriyo ki ben çok soru soruyorum bazen :) şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım umarım hep iyi gider hepimiz için :)
özelden msj atmama az kaldı :) sen galiba yiğit beylede görüştün dımı o nasıl?
:) bora beyle görüştüm pazartesi ameliyatım var bi aksilik çıkmazsa :dilk hafta hiç yan yatmadım hep iki yastıkla yattım ama kalıbı çıkardıktan sonra tek yastıkla yatabilirsin dedi bora bey. peki yan yatabilir miyim dedim, kendine güveniyosan darbe almam diyosan yat dedi :) ben yan yatıyorum şuan aslında yüzüstü yatmayı çok seviyorum ama ona daha var sanırım :)
süper :) şimdiden geçmiş olsun canım :)
inşallah canım :) senin nasıl kavis falan istemişmiydin
aslında istememiştim tek isteğim doğal olmasıydı ama bora bey çok az verelim dedi şimdi iyiki vermiş diyorum ama çok değil tam istediğim gibi :)
tatlı kavis verelim dedi banada tamam dedim bende sevmem çok kalkık zaten bakalım burun delikleri küçültüldümü canım
:) bora beyle görüştüm pazartesi ameliyatım var bi aksilik çıkmazsa :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?