Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben de can beye qmelıyat olacagını dusunuyodum.okudugum kadarıyla bora bey de ıyı bır doktormus hayırlısı olsun.

evet foto gösterdi tahmini olarak ne yapabilceğini anlattı ve burdaki resme aldanma bu sadece tasarım beklediginden daha güzel olucak dedi bakalım inşallah dediği olur.. fiyatı burunda yapıcagı işlemlere göre veriyor sanırım minimum 2 mksimum 3 olarak biliyorum

merhabalar..bende eylül ayında ameliyat olmayı düşünüyorum.ekolde yahya beye muayene oldum ama ön görüşmemiz çok içime sinmedi şimdi burdaki yorumları okuyunca bora bey daha olumlu geldi.gerçekten çok kararsızım sizin resimlerinizi görebilme şansım varmı acaba?

kizlar gidiyorum cok korkuyorum yaa icimde garip bir heyecan var.. kendimi iyi hssettigimde yazicam hepinizi optum

canm amliyatnı oldun sanıım gçmiş olsun

dun sabah ameliyat oldum agrim sizim olmadi. Bugun uyandigimda gozlerim cok kotu sismisti hala cok sis ve mosmor. Gozlerimi acamicak derecede bi sislik var surekli buz koyuyorum. Tamponlar bugun cikti burun ucundaki bandaji da ckardilar ustte lastik ve alci var. Deniz suyu aldim ne zamanda bir skmam gerekiyor?

Panık yok canım yarın aksamdan sonra hızla ınecek sıslık ve morlukların.benım de ıkıncı gunum oyleydı gozlerımı acamadıgım ıcın sureklı uyudum.

canımj moralini hiç bozmamaya çalış,geçmiş olsun.Deniz uyunu burun deliklerine 2 şer kere sıkacaksın.Benim günde 2defa her deliğe her seferinde 2şer defaydı.

çok geçmiş olsun cnm.aynen benimde gözlerim kapalıydı şişlikteenn.çok kötüydüm gerçekten.ama geçecek emin oll.hiç bişey kalmıcaak.deniz suyunu istediğin kadar sık.hiç problem değil.ama tabi abartma bol bol sıkabilirsin.onun hiç bir zararı yok yani.ben doktora sormuştum öyle demişti

tesekkur ederim kizlar suan burnumu fln umursadigim yok sadece gozlerimdeki sislik gitsin istiyorum japon gbi oldum kocaman gozlerim minnacik (( deniz suyuyla burun ucumu temizledim en uctaki dikisler igrenc gozukuyor ve burun deliklerimde cok kalkik duruyo bu boyle kalmicak inecek degil mi? allahtan iki deligimde esit buna seviniyorum

Kalmıycak canım hem de hemen gececek.benım burun delıklerım de 2. Ve 3.gun domuz burnu gıbıydı delıkler karsıya bakıyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…