morluk ve şişliklere karşı kendimi hazırladım aslında, ama yine de korkuyorum ya beklediğim gibi güzel olmazsa diye. ben can kopaldan randevu almıştım ameliyat için ama burnumdaki saglık sorunlarım biraz daha fazla oldugu için iptal edip bora beye ameliyat olmaya karar verdim. umarım beklentimi karşılar çünkü çok umutlandım :)
benimde eylülde randevum var canım başka bi kbb ya gittim ben devlet hastanesinde burnumda kemik varmış onun alınması gerekiyo burnum küçük düzgün ama ben biraz törpületmek kaldırtmak istiyorum kemik alınırken zaten bi ameliyat geçircem ikisi bi aradan çıksın istiyorum bora beyden randevu aldım ama tereddütlerim var benim. sana fotoğraf gösterdimi bide fiyat tam olarak ne kadar
Ben de can beye qmelıyat olacagını dusunuyodum.okudugum kadarıyla bora bey de ıyı bır doktormus hayırlısı olsun.
resimlerime bakabilirsin
burnum 2500 tl ye mal oldu, çok problemli bir burnum vardı, küçükken düşüp kırmıştım önden bakıldığında yamuktu ve sol burun deliğimden kıkırdak çıkıp neredeyse tüm deliği kapatmıştı. Zaten ameliyatımın çok zor geçtiğini bora bey de söyledi.
Açıkçası sorunlu burnumu bir estetik cerraha emanet etmektense , estetik cerrahi konusunda deneyimli bir kbb uzmanına emanet etmek daha doğru geldi bana. Çünkü problemim sadece estetik değil hatta burun şeklim kötüydü ama bunu hiçbir zaman dert etmemiştim asıl sorun nefes alamam yüzünden uyku kalitemin yaşam kalitemin bozulması idi.
Herkesin önceliği farklı olduğu için seçeceği doktor da farklı branşta olacaktır. Ama bana doğrusu estetik konusunda deneyimli KBB uzmanı gibi geliyor.
kizlar gidiyorum cok korkuyorum yaa icimde garip bir heyecan var.. kendimi iyi hssettigimde yazicam hepinizi optum
canm amliyatnı oldun sanıım gçmiş olsun
dun sabah ameliyat oldum agrim sizim olmadi. Bugun uyandigimda gozlerim cok kotu sismisti hala cok sis ve mosmor. Gozlerimi acamicak derecede bi sislik varsurekli buz koyuyorum. Tamponlar bugun cikti burun ucundaki bandaji da ckardilar ustte lastik ve alci var. Deniz suyu aldim ne zamanda bir skmam gerekiyor?
dun sabah ameliyat oldum agrim sizim olmadi. Bugun uyandigimda gozlerim cok kotu sismisti hala cok sis ve mosmor. Gozlerimi acamicak derecede bi sislik varsurekli buz koyuyorum. Tamponlar bugun cikti burun ucundaki bandaji da ckardilar ustte lastik ve alci var. Deniz suyu aldim ne zamanda bir skmam gerekiyor?
tesekkur ederim kizlar suan burnumu fln umursadigim yok sadece gozlerimdeki sislik gitsin istiyorum japon gbi oldum kocaman gozlerim minnacik(( deniz suyuyla burun ucumu temizledim en uctaki dikisler igrenc gozukuyor ve burun deliklerimde cok kalkik duruyo bu boyle kalmicak inecek degil mi? allahtan iki deligimde esit buna seviniyorum
Kalmıycak canım hem de hemen gececek.benım burun delıklerım de 2. Ve 3.gun domuz burnu gıbıydı delıkler karsıya bakıyodu.
oyle mi canm simdi nasil duruyor peki?
tamm bir can kopal mucizesi cok guzel olmussun:)Fotograflarımı gormedın mı albumume baksana.hemen ınecek 4 ya da 5. Gun normale donecek delıklerrın.
tamm bir can kopal mucizesi cok guzel olmussun:)
Tesekkur ederım canım.ıyıles de fotograflarını beklıyoruz merakla.
su alcim ciksin foto koyucam :) Ya bu silikon plakalar cikarken aciyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?