Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benimde alçılar alındıktan sonraki 5gün domuz burnu gibiydi.Annemmde dedi bu böle domuz burnu gibi .Doktor bilgisayarda gösterirken ucuuunn hafif düşeceğini sölemişti.Düştüğünü görünce rahatladım.Doktor belirli bir oranda düşeceğini çok düşer diyede endişelenmememide söylemişti.Çünkü 3-5 yıl içinde bazılarının düşüyormuş.Onun içinde birşeyler yaptığını söyledi.

evet kikirdak koyup sabitliyrmus dusmesin diye. ben de kendimi suan domuz gibi hissediyorum onden bakildiginda deliklerim gozukuyor umarim biraz duser burun ucum. burun ucuyla dudak mesafesi de uzun duruyor kendime moral veriyorum dusecek diye :))

düşer düşer benimde öyleydi.Hatta konuşurken bile bi garip oluyordu.Şimdi düştü daha güzel oldu.Hiç öyle kalırmı ya.Her geçen gün değişiyor.Daha burun bi taraf şişer bi taraf düşer değişik değişik haller alır o zamanda endişelenme sakın.O da ödemden dolayı şekilden şekile girer.Yaşadığım için endişelnmeni istemem.Burun kanatları bir garip olur falan.Halen bile hafif şişlikler var.Zaten doktor boşuna 6 ayda oturur demiyor abır işi.Kolay değil burun ameliyatı deriyi kaldır bir sürü işlem falan düşün bi

haklisin canim benim burunda da baya islem oldu sinuzit deviasyon burun etleri estetikk, o yuzden biraz agir gecmis amelyat ama allaha bin sukur iyiyimm, nefes sorunu bi seklde cozulur ama estetik icin defalarca masaya yatan biri olmak istemiyorum ilk ve son ameliyatim olsun dedim korkularimin nedeni bu.. Allahim sabirlar versin hepimize..

kizlar bugun ameliyatimin 7.gunu daha silikonlar dikisler alinmadi ve ben dunden beri koku aliyorum, nefes aliyorum .. Aldigim nefes burnumdan bogazimdan buzzzz gibi geciyor :) deniz suyuyla ilgili olabilir mi acaba gunde 2 kere az sıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…