benimde alçılar alındıktan sonraki 5gün domuz burnu gibiydi.Annemmde dedi bu böle domuz burnu gibi .Doktor bilgisayarda gösterirken ucuuunn hafif düşeceğini sölemişti.Düştüğünü görünce rahatladım.Doktor belirli bir oranda düşeceğini çok düşer diyede endişelenmememide söylemişti.Çünkü 3-5 yıl içinde bazılarının düşüyormuş.Onun içinde birşeyler yaptığını söyledi.
düşer düşer benimde öyleydi.Hatta konuşurken bile bi garip oluyordu.Şimdi düştü daha güzel oldu.Hiç öyle kalırmı ya.Her geçen gün değişiyor.Daha burun bi taraf şişer bi taraf düşer değişik değişik haller alır o zamanda endişelenme sakın.O da ödemden dolayı şekilden şekile girer.Yaşadığım için endişelnmeni istemem.Burun kanatları bir garip olur falan.Halen bile hafif şişlikler var.Zaten doktor boşuna 6 ayda oturur demiyor abır işi.Kolay değil burun ameliyatı deriyi kaldır bir sürü işlem falan düşün bi
kizlar surekli hapsurasim geliyor tutuyorum , hapsirirsam ne olur
Ben 10.gun hapsırdım bısey olmaz artık dıye.hapsırdıgım gune kadar daha ıyıydı burnum.sımdı sankı daha cok sısıyormus gıbı gelıyo.belkıde psıkolojıktır bılmıyom.
daha silikonlar cikmadi ya o yuzden dertt ediyorum
kizlar surekli hapsurasim geliyor tutuyorum , hapsirirsam ne olur
hiç meraklanma hapşurr bir şey olmaz bende çok hapşurdum.Şişlikleride hapşurmayla alakası yok.İllaki şişecek benim halen şişliklerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?