Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar burunlarınız harika olmuşşşşş. sizi görünce daha bir hevesleniyorum. annem sürekli yoluma taş koymaya çalışıyor ameliyat olmamı istemiyor.sizlerin fotolarını gösterdim... o da ikna oldu beğendi buruncuklarınızı. inşallah en kısa zamanda darısı başıma diyorum...okullar da açılıyor 2 çocuğum var. sanırım sömestre tatilinde olurum ameliyatımı..

uyuzşirinecim fotolarını büyük bir merakla bekliyorum..

ben de burnumu cok merak ediyorum acikcasi, yorum yapmak icin cok mu erken bilmiyorum ama burun ucum buyuk duruyo sankii, hayal ettgm gibi degil henüz.. şu silikonlardan dikislerden ve alcilardan kurtulayim, foto koyucam. umarim cok guzel bi burunla karsilasirim..

heveslen canım zaten bu işte başkalarını göre göre cesaretleniyor.Ahhh ah bende az heveslenmemiştim hani.

kızlarrrrrrr az önce silikonlarım dikişlerim ve alçım çıktı hayal ettigim burunla karsılastımmm çok şişşşş olmasına ragmen içime sindi birazdan foto koyucam. ilerleyen zmnlarda daha güzel fotolar koyarım

geçmiş olsun canım resimlerini merakla bekliyorum bende doktor arayışındayım hala karar vermek çok zor

canım baktım fotolarına harikasın.Artık sende bizim gibi hafta,ay sayanlar kervanına giriyorsuun hadi hayırlısı.Aman günneş altında dolaşmaaya bir süre dikkat.

canım baktım fotolarına harikasın.Artık sende bizim gibi hafta,ay sayanlar kervanına giriyorsuun hadi hayırlısı.Aman günneş altında dolaşmaaya bir süre dikkat.

Aminnn canım benım sizin desteginiz sayesinde böyleyım.. yok yok gündüz dısarı cıkmam ben artık :)) bora bey bana masaj vermedı ya size verdi mi

benim burun ucu dışında yan taraftada kesi izim var onun için kremle masaj yap dedi ama onun dışında masajım yok.

gözlerimdeki kanlanma cok moralimi bozuyor hala gecmedi ve sanki hic azalmiyolar...

cnmmm gördüm fotolarını çok tatlı olmuşş.şimdiden çok güzell.bana da bora bey masaj vermedi hiç cnm.hatta sorduğumda yok masaj dedi benim de o gözlerimdeki kanlanma çok morelimi bozmuştu 1 ayda zor geçtii.en geç onlar geçiyo zaten çok yavaş geçiyo maleseff.ama sıkma canını hiç bişey kalmıyo ALLAH a şükür:) kavisli olmasını söyledin sanırım:)

ne yani 1 ay kalicak mi bu kanlanma boyle offf yaaa disari bile cikamiyorum kanlanma var diye eczaneden goz damlasi filan alayim bari, belki daha cabuk geçer.. bora bey sana kavis vericem yakisir demsti ben de heyecanlandim ameliyata girene kadar "kavisi unutmayin kavisi unutmayin" diye basinin etini yedim adamin :)) sirin bi kavisi oldu tam bekledgm gibi :) su kanlanma gecsin daha guzel fotolar cekileyim diye sabirsizlaniyorum

alma göz damlası filan canım ya zararlı öyle damlalar kullanmak.göz bu sonuçta.ben de alayım diye tutturmuştum almadım ama.geçiyor zaten kendi kendine.sıkma dert etme.ben gözüm kanlı kanlı dışarı çıkmıştım kaç kere kavis yakışmış gerçektn benimde öyle kavisli:)

cok merak ettım burnunu selincim :)

Merhaba kızlaar.. Benim hafif kemerli bi burnum var.Onun dışında bi sorun yok. İzmirde yaşıyorum ve doktor bulma konusunda sıkıntılıyım.Ama Çiğli Ekole de çok yakınım.Ve Bora Beyi keşfettimm buradan.Gidip görüşmek istiyorm. Ameliyatla ilgili 2 sorum var ameliyat olan arkadaslar amelyattan cıktıktan sonra kusma oldu mu ? Ve tamponlar çok aacı veriyor mu? Tesekkurler simdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…