82.günümm daha inmedi burnumm çok şişşş( ne geçmez şişlikmiş yaaa
Yok artık gercekten mı ben de ıner artık benımkıler dıyodum.daha cok beklıycem galıba.
uyuzşirinecim fotolarını büyük bir merakla bekliyorum..
kızlar burunlarınız harika olmuşşşşş. sizi görünce daha bir hevesleniyorum. annem sürekli yoluma taş koymaya çalışıyor ameliyat olmamı istemiyor.sizlerin fotolarını gösterdim... o da ikna oldu beğendi buruncuklarınızı. inşallah en kısa zamanda darısı başıma diyorum...okullar da açılıyor 2 çocuğum var. sanırım sömestre tatilinde olurum ameliyatımı..
kızlarrrrrrr az önce silikonlarım dikişlerim ve alçım çıktı hayal ettigim burunla karsılastımmm çok şişşşş olmasına ragmen içime sindi birazdan foto koyucam. ilerleyen zmnlarda daha güzel fotolar koyarım
geçmiş olsun canım resimlerini merakla bekliyorum bende doktor arayışındayım hala karar vermek çok zor
kızlarrrrrrr az önce silikonlarım dikişlerim ve alçım çıktı hayal ettigim burunla karsılastımmm çok şişşşş olmasına ragmen içime sindi birazdan foto koyucam. ilerleyen zmnlarda daha güzel fotolar koyarım
canım baktım fotolarına harikasın.Artık sende bizim gibi hafta,ay sayanlar kervanına giriyorsuun hadi hayırlısı.Aman günneş altında dolaşmaaya bir süre dikkat.
gözlerimdeki kanlanma cok moralimi bozuyor hala gecmedi ve sanki hic azalmiyolar...
cnmmm gördüm fotolarını çok tatlı olmuşş.şimdiden çok güzell.bana da bora bey masaj vermedi hiç cnm.hatta sorduğumda yok masaj dedibenim de o gözlerimdeki kanlanma çok morelimi bozmuştu 1 ayda zor geçtii.en geç onlar geçiyo zaten çok yavaş geçiyo maleseff.ama sıkma canını hiç bişey kalmıyo ALLAH a şükür:) kavisli olmasını söyledin sanırım:)
ne yani 1 ay kalicak mi bu kanlanma boyle offf yaaa disari bile cikamiyorum kanlanma var diyeeczaneden goz damlasi filan alayim bari, belki daha cabuk geçer.. bora bey sana kavis vericem yakisir demsti ben de heyecanlandim ameliyata girene kadar "kavisi unutmayin kavisi unutmayin" diye basinin etini yedim adamin :)) sirin bi kavisi oldu tam bekledgm gibi :) su kanlanma gecsin daha guzel fotolar cekileyim diye sabirsizlaniyorum
alma göz damlası filan canım ya zararlı öyle damlalar kullanmak.göz bu sonuçta.ben de alayım diye tutturmuştum almadım ama.geçiyor zaten kendi kendine.sıkma dert etme.ben gözüm kanlı kanlı dışarı çıkmıştım kaç kerekavis yakışmış gerçektn benimde öyle kavisli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?