Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Izmırde burun esretıgı yaptırıcam derın bi arastırma ıcındeyım. Suan ekol kbb de bora beyın estetık fıyat aralıgı nedır acıl yardıma ıhtıyacım var arkadaslar

Son düzenleme:
kizlar bende haftaya sali gunu bora beye gidecegim deviasyon problemi icin birde burnumdaki kemeri aldirtmak istiyorum bakalim 😊

Fiyat merak eden arkadaşlar ben 1.5 ay önce bora beye ameliyat oldum 3000 lira ödedim fiyatlar genelde o civarda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amelıyat olalı 3 ay oldu ıyıkı bora beyi tercih etmişim diyoruum.cok sükür hiç aksılık cıkmadı hersey yolunda.yenı amelıyat olan arkadaslar gunes kremı surmeden gunese cıkmayın.benım 3 aylık kontrolumde bora bey bunu söyledı.hepınıze gecmıs olsun :)

3 ayın bittiğine göre iç dikişlerden kurtuldun peki bora bey mi aldı dikişleri yoksa kendisi mi eridi? Ya benim 1.5 ay bitti dikişler hala duruyor burnumun içinde görünüyor. Alınırken çok acıyor diyenler var şimdiden korku sardı beni ya erimezse diye 😕

merak etme erıcek hepsi.sag burun ıcındekı dıkısı bora bey aldı.korkck bısey yok hıssetmıyorsun bıle.sol tarafındakıde dusmek uzere onu hıc ellemeyelım dedı ve 3 gün sonra kendılıgınden dustu.onun dısında zaman zaman ınce ınce ıplerım dusuyor .mesela bugun bıle mınıcık düştü.senın daha erken tatlım merk etme

Ameliyat sonrası zordu biraz ilk 1 hafta sıkıntılı geçiyor. ağızdan nefes almak sürekli tıkalı bir burun nasıl oldu acaba endişesi mor gözler. Ama sonuç güzelse bütün çektiğine değiyor. Benim kemik ve et vardı birde kemerliydi burnum bora bey beklentimi fazlasıyla karşıladı. Gerçi daha 1.5 aylık zamanla dahada oturacak burnum hala değişiyor. bora bey 6 ayı bulacak tam şeklini alması demişti. Şuan için bi problem yok ve çok memnunum. Kafana takılan başka birşey varsa yardımcı olurum 😊

Inşallah seninki gibi olur benimde cnm ameliyattan korkmadım hiç bu dikişler kabusum oldu yahu 😀 benim ameliyattan 1 hafta sonra silikonları ve dış dikişleri alırken çok acımıştı gözümden yaş gelmişti sürekli durdurmuştum bora beyi hatta o derece acıdı yine aynı olur diye korkuyorum.

bende deviasyon mevcut ve kucuk bir kemer ...ben daha cok saglik acisindan bu ameliyati olmak istiyorum ama hazir ameliyat olacakkrn birazda duzeltiversin 😊
onemli olan nefes almamin duzelmesi 😊
zaten ameliyat olduktan sonra bol bol siteye takilirim 😊

inşallah cnmm.ben hıc hıssetmedm zaten sadece burun ucunda görunenı kesıyor derıne gıtmıyor .hssetmıckksın bıle sadece hafıf gıdıklancksın o kadar :)

Önce nefes almam ve sağlığım diyorsan bora bey doğru karar derim. Çünkü görünüşten çok sağlıklı nefes alıp vermene önem vererek yapıyor ameliyatı. Kontrollerde ilk sorduğu soru nefes alıp vermende bir sıkıntı var mı oluyor. bence önce sağlık sonra görünüş. Görünüş açısından o zaten yakışanı ayarlıyor ve doğal olanı yapıyor benim şuan estetik olduğumu kimse anlamıyor mesela 😊

icimi rahatlattin 😊 muhtemelen bora beyi sececegim .resimlerini merak ediyorum ama goremiyorum .ekleme talebi gonderdim o sekilde gorebilirmiyim ? sitede yeniyim de 😊

icimi rahatlattin 😊 muhtemelen bora beyi sececegim .resimlerini merak ediyorum ama goremiyorum .ekleme talebi gonderdim o sekilde gorebilirmiyim ? sitede yeniyim de 😊

Resim koymadım ben aslında nasıl koyacağımı da bilmiyorum Msj sayım az 25 mesaj olması gerekiyor galiba öyle birşey okumuştum sanki. bende senin gibi yeniyim burda. Daha doğrusu Burnum için doktor ararken kendimi burda buldum sonra bi baktım yıllar önce üye olmuşum sonra bi daha uğramamışım 😃ameliyattan sonra sürekli bakıyorum gerçekten faydalı burası bora beyi burdaki tavsiyelerden araştırdım buldum yoksa karar vermek çok zor kimi nasıl araştıracaksın ki bir sürü doktor var

kesinlikle haklisin 😊bugun bora bey ile gorustum ve icime sindi... aksilik olmazsa pazartesi ameliyat olacagim kendisine ...insallah istedigim gibi gelisir hersey ....tabiki benim gibi ameliyat olacaklar icinde gecerli bu dilegim ....

kesinlikle haklisin 😊bugun bora bey ile gorustum ve icime sindi... aksilik olmazsa pazartesi ameliyat olacagim kendisine ...insallah istedigim gibi gelisir hersey ....tabiki benim gibi ameliyat olacaklar icinde gecerli bu dilegim ....

Inşallah istediğin burna kavuşursun ve güzel haberlerini alırız hiç korkma ve bora beye güven sonuç çok güzel olacak eminim 😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…