Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar ameliyattan sonra oluşan siyah noktalar için naptınız?
Arındırıcı Jelle yıkayıp pamuğun uzerine siyah Noktalar için tonik döküp yavasca sildim zaten zamanla kendileri geçiyor fazla kafana takma benim 2. Ameliyatı olalı 2 buçuk ay oldu sol tarafım sağ tarafıma göre biraz daha şiş bende onu nasıl gecircem onu arıyorum

Berlin74

Ameliyatın oldu mu cnm nasılsın?

Evet canim pazartesi gunu oldum. Ameliyatim guzel gecti .Agri bakimindan sikintim yok .Olursa arada agri kesici iciyorum .Sislik ve morluklar buz kompresi ve yag ile orta derecede atlatmami sagladi ki benim tenim cidden cok hassastir .Tek sikintim silikon tamponlar yuzunden burnum tikali nefes alamiyorum geceleri uykusuz geciyor😞agiz gargarasi kullanmama ragmen damaklarimda sislikler mevcut ...geceleri cok daha kotu kuruyor agzinin ici ve bogazim .burun yerine agizdan nefes almak cok kotuymus 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun canım ne zaman çıkıyor tamponlar

Çok geçmiş olsun tatlım en zorlu günleri atlattın. Silikon tamponlar çıkınca rahatlayacaksın en azından burnundan nefes almaya başlayacaksın ama tıkanıklık bir süre devam ediyor içindeki yaralar biraz iyileşene kadar yavaş yavaş açılacak burnun her geçen gün daha iyi nefes almaya başlayacaksın. Şişliklerin çok olmadıysa şanslısın ben nerdeyse tanınmayacak hale gelmiştim buz koymama rağmen. Inşallah istediğin gibi olmuştur cnm 😊

desene iskenceye devam 😊 sislikler ve morluklar oldu tabi ama oyle cok asiri degil , gerci bana gore tipim pek kaymisti 😊sekil olarak cok fazla mudahale etmedi acikcasi bende cok takilmiyorum ameliyata bile gulerek ve sakalasarak girdim 😊ama tek birsey soylemem lazim kesinlikle estetik kaygi icin cekilmez ameliyat sonrasi surec 😊

Aynen çok doğru dedin. Çok aşırı bir bozukluk yoksa şekilde bence çektiğin eziyete değmiyor. Sağlık problemi varsa ameliyattan yanayım ben Yada cidden görüntü olarak çok fazla rahatsız ediyorsa burnun o zaman olmak lazım. Ameliyattan sonra bende senin gibi düşünmüştüm özellikle ilk 10 gün aşırı zordu. sonra nefes almam düzelince ve yeni burnumu çok sevince iyiki olmuşum dedim 😃

insallah benimde seninki gibi olur oncelikle nefes benim icin goruntu olarakta fena gorunmuyor su an sis ve kalkik zamanla oturacak tabi ...sali gunu dikisler tamponlar ve atel alinacak aciyormu ? sonrasinda neler yapmaya devam ettin ?

insallah benimde seninki gibi olur oncelikle nefes benim icin goruntu olarakta fena gorunmuyor su an sis ve kalkik zamanla oturacak tabi ...sali gunu dikisler tamponlar ve atel alinacak aciyormu ? sonrasinda neler yapmaya devam ettin ?

Inşallah nasıl istiyorsan aynısı olur 😊 şuanki görüntü ve Alçının alındığı anki görüntü seni yanıltmasın sonraki haliyle o görüntünün hiç alakası olmuyor. Benim burnum ilk alçı çıktı inanılmaz kalkıktı şuan indi biraz normale döndü zaten şekil olarak değişiyor Hergün. Bora bey sanada söylemiştir tam olarak şeklini alması 6 ay diye. Valla canım doğruyu söylemek gerekirse dikiş ve içerdeki silikon tamponları alırken acımıştı gözümden yaş gelmişti hatta bora beyi sürekli durdurmuştum ama şöyle birşey var benden bir süre önce kardeşim ameliyat oldu o Hiçbirşey hissetmedi canı acımamış onun hiç. Ben biraz korktum kendimi kastım galiba ondan acıdı sanırım. neler yaptığıma gelince dikkat ediyorum yatarken kalkarken darbelere karşı sürekli tetik halindeyim çarpma olmasın diye. gözlük kullanmayı bu yaz hiç düşünmüyorum Güneşte fazla kalmamaya çalışıyorum. Birde deniz suyu kullanıyorum 3. Tüpteyim burnun açılmasına çok yardımcı. bu saydıklarıma dikkat et gerisi zamanla oluyor zaten 😉

evet soyledi canim beklentimi cok yuksek tutmadigim ve takinti yapmadigim icin sanirim cok fazla rahatsiz olmayacagim olusan degisikliklerden ...neyse azicik gozlerimizden yas gelsin onemli olan saglik ve rahat nefes alabilmek😊
deniz suyunu ertesi gunu hemen kullanmaya basladim zaten birde yumusatmasi icin kulak copuyle krem suruyorum .burun kutuk gibi geriliyor cok komik evde kendimle dalga geciyorum bizimkiler guluyor tabi ...denize girdinmi peki ?

Badem yağı yumuşatıyor burnunun içini birde kayısı çekirdeği yağı Morluklara sürmüştüm iyi gelmişti. Aklında bulunsun gerçi bora bey söylemiştir. Denize girmedim daha ama bu yaz girerim zararı değil faydası varmış denize girmenin 😊 beni zorlayacak olan tek şey gözlük takamayacak olmam gözlerim güneşe karşı hassas ama ne yapalım katlanacağız artık :)

soyledi canim deniz suyu burun ici icin bepanthen morluklar icin de kayisi cekirdegi yagi .uyuyamiyorum diye aglaninca burun spreyi verdi birde .dikisler vs alinsin hemen denize kacicam .gozluk konusunda sana benzemisim alerjim var gunese karsi hemde cok 😊ama cok guzel 2 tane siperlik aldim kendime sanada tavsiye ederim 😊

Ya güneş koruyucu kullanmak lazım birde dimi bora bey söylemişti sanki ben çok beyazım dışarı çıkarken kullanmıyorum koruyucu yanlış mı yapıyorum ki? Bende bakarım siperlik olmadı cnm güneşin fazlası bize iyi gelmez şimdi :)

bende acik tenliyim bora bey gunes kremini soyledimi hatirlamiyorum ama forumda ve genel bilgilendirmede sitelerde koruyucusuz cikmayin diyorlar ...bende var zaten 50 faktor uzeri yuz icin ...sende mutlaka kullan 😊tam olarak ne kadar gecti amaliyatin uzerinden ?

Bende en kısa zamanda alıp kullanmaya başlıyorum koruyucu 😊 benim tam 2 ay oldu. 3 ayın dolmasını bekliyorum dört gözle iç dikişlerden kurtulmak istiyorum artık

Bende en kısa zamanda alıp kullanmaya başlıyorum koruyucu 😊 benim tam 2 ay oldu. 3 ayın dolmasını bekliyorum dört gözle iç dikişlerden kurtulmak istiyorum artık
sen zoru atlatmissin ne guzel ic dikisler kendiliginden mi eriyor yoksa alinacakmi ...icim giciklandi yahu dikis deyince 😊

sen zoru atlatmissin ne guzel ic dikisler kendiliginden mi eriyor yoksa alinacakmi ...icim giciklandi yahu dikis deyince 😊

Kendiliğinden eriyor diye biliyordum ama benim hala burnumun içinde görünüyor dikişler erimeyecek gibi. böyle temizlemesi zor oluyor BaZende koku yapıyor o yüzden çabucak 3 ay dolsun alınsın istiyorum ama bi taraftanda hafiften tırsıyorum ya acımaz inşallah. Senin için büyük gün yarın heycan var mı 😃 sende zoru atlattın cnm bana göre 1. Haftadan sonrası kolaylaşıyor Morluklar çok oldu mu ne durumdasın?

yarin gittigimde sorayim bari .amanin tam sicaklarda kokarsa fena 😊heyecan pek yok galiba pek sogukkanliyim ben .su tamponlar ciksada rahat bi uyku uyusam 😊 acirsa yapacak birsey yok 😊acaba o tepkiyle adamcagiza vuran yada tirnak takan olmusmudur 😊
morluklar azaldi canim yesile dondu masallah benim oyle cok ama cok vahim gecmedi bi ertesi gunu tipim kaydi onun disinda cabuk toparladim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…